2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
oğlumun tırnaklarını ilk ben kesmştim hala ben kesiyorum

Bana ilk gebeliğimde doktor burun kemiği yok aminosentez yaptır demişti bende hiçbir şey soylemeden farklı doktora gitmiştim burun kemiğini ölçmüş ve ikili testimi yapmıştı. Olabilir inşallah da öyledir yanlış ölçümdür ödemli enseyi sen bile anlarsın ultrasonda bakınca

Ben de fetal DNA yaptırdım aklınıza kötüyü getirmeyin inşallah sizin de temiz çıkar
Haftaya mı gideceksiniz? 12. Haftada yapabiliyorlar testi
ay sonu gideceğim 13. haftamın içinde allah izin verirse 14. haftamdada sonucum gelmiş olur kaç günde geliyor sonuc bılıyormusunuz

cok tesekkür ederim yarında devletin aciline gidicem sizce bakarlarmı ölçüm yaptrmak için akşam kadın doğumcu oluyormu
Sizin yaptıracağınız test Nifty (fetal DNA) değil mi? Devlet yapıyor mu bilmiyorum Acilden ziyade Türkiye’de belli başlı şehirlerde yapılıyor bu işlem, kanı işlem yapan merkeze gönderiyorlar. Yani kadın doğumcunun bakıp ölçtüğü bişey değil

Kızlar karnıma badem yağı sürüyorum, zaten sarı tüylerim siyaha dönmüştü hamilelikten, şimdi daha fazla çıkarır mı acaba?

Göbek bağını ıyıce kurularsan sorun olmuyor canım. Tırnaklarını ben kestım oğlumun ilk ollleyyy

doktor bi labratuvara yönlendirdi bizi bakalım hastaneler yapmıyor kesınlıkle

Kızlar karnıma badem yağı sürüyorum, zaten sarı tüylerim siyaha dönmüştü hamilelikten, şimdi daha fazla çıkarır mı acaba?
Canım ,benim de göbek kıllarım çok arttı zaten vardı ama iyice artmış durumdalar. Badem yağı biraz besleyebilir diye okudum bir kaç yerde.Ben jel formda bir çatlak önleyeci kullanıyorum artmasın diye, o tarz bir ürüne geçebilirsin.

Ay aynı dert ben de var. Eşimin göbeğinde daha az kıl vardır tövbe

Göbek bağını ıyıce kurularsan sorun olmuyor canım. Tırnaklarını ben kestım oğlumun ilk ollleyyy
Kızımdada yaptırmadım göbek bağı düşsün öyle yaptırırım banyo canım, eşim kesti tırnaklarını hatta kardeşimin öocuğunun tırnaklarınıda yine onda o iş

Canım benim sende de birsey olmasın bebeğinde de hep böyle dua et olur mu.. Moral herşeyi etkiliyor Elh yolu yarıladık sen moralini yüksek tut inşallah değerlerinde yukselir

Bugun kontrolüm vardi doktorda baya yükseltti beni sagolasun. Evet ya yolun yarısı oldu cok sukur
Gözün aydın canım çok güzel bir haber darısı yaptırmayanlara inşallah benimki de salı olacak

Artik cinsiyeti öğreniriz inşallah

Alisveris çılgınlar ve deneyimli anneler. Bu kundak kullanışlı birsey mi
Cok ilgimi çekiyor bezle kundan yapmaktan guzel gibi.

Eklentiler

• Screenshot_20220923-172243_Trendyol.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…