cok sagolun umarım onun içindir içimi ferahlattınızİkili testiniz ense kalınlığı sebebiyle riskli çıkacağı için fetal dna istemiştir daha net ve güvenilir
Sıkıntı değilse bende 21+4 gibi gitmek istiyorum hem daha büyümüş olur herşeyi net görünür diyeBenim haftaya cuma ayrıntılı 21+3 gideceğim, size kalmış erken gidende var ama ben 21. Haftamı doldurmak istedim.
Sıkıntı olacağını düşğnmüyorum bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirir, kendi adıma ben en geç iki haftada bir göründüğüm için dra herswferinde baya ayrıntılı bakıyor 3-4 gün arayla gitmek istemedim, ondan birazda büyüsğn dedim, güzel haberlerle gelin ..Sıkıntı değilse bende 21+4 gibi gitmek istiyorum hem daha büyümüş olur herşeyi net görünür diye
Ben de fetal DNA yaptırdım aklınıza kötüyü getirmeyin inşallah sizin de temiz çıkarkızlar 11+2 de kontrole gittim bebeğimin ense kalınlığı 4.5 cıktı doktorumuz fetal dna istedi bilgisi olan varmı başına böyle birsey gelen yada
20de hala hissetmiyorummerhabaalr kızlar geçtiğimiz gün kan hapı ile magnezyum ve sulandırıcı hapı bir arada alınca sanırım dokundu ve ishal kusma oldu ama ishal baya aşırıydı . şimdi bebeğin hareketleri tam hissetmiyorum 19. haftaya giriyorum sizde bebek hareket durumları nedir
Hadi bakalım size maşallahTam net olmasada gördüm çok şükür minnoş burnunuağzını . Suyu yutusunu gösterdi böyle emer gibi yapıyor ağzıni
Canım kilon var mı ? Bi de direkt bak diye bi tekme de hissedebilirsin ama elini karnında tut ve uzan. Yan don hatta. İlk hamileliğimde 21+ Da bile zar zor bir tekme hissettim o kadar. Ama sımdıkinde 16 larda hissediyordum. Bence de bekle hatta bır değil iki hafta ver kendıne. İnsan ilkinde anlamıyor20de hala hissetmiyorumebemiz bir hafta daha ver dedi
Ben acillik oldum o enfeksiyon sebebiylemerhabalar birazcık enfeksiyon çıkmış idrarda antibiyotik kullandınız mı bunun için yoksa çok su içerek vs geçmesini mi beklediniz
Kilom 48Canım kilon var mı ? Bi de direkt bak diye bi tekme de hissedebilirsin ama elini karnında tut ve uzan. Yan don hatta. İlk hamileliğimde 21+ Da bile zar zor bir tekme hissettim o kadar. Ama sımdıkinde 16 larda hissediyordum. Bence de bekle hatta bır değil iki hafta ver kendıne. İnsan ilkinde anlamıyor
Amin canım inşallahSıkıntı olacağını düşğnmüyorum bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirir, kendi adıma ben en geç iki haftada bir göründüğüm için dra herswferinde baya ayrıntılı bakıyor 3-4 gün arayla gitmek istemedim, ondan birazda büyüsğn dedim, güzel haberlerle gelin ..
Günaydın canım bugün oğluşunu gör mutlu ol bolca, bende druma sorayım aşıyı haber veririm sanada sende haber ver canımGünaydın kızlar
Nerdeyse tüm doktorlar ağız birliği etmiş gibi, bu kış çocuklar işin zor geçecek fln diyorlar. Gripler daha etkili ve uzun olacakmış. Grip asısı yaptırmayı düşünüyorum ailece malum tam vakti. Bu durumu doktoruna danışan oldu mu aramızda ? Bugün randevum var bende sorabilirim de. En azından farklı görüş var mı diye anlarız sormuş olan varsa
Ayyy hadi gözünüz Aydın siz kaç kilo almıştınız? Bebiş 400 olmuş maşallahMerhaba kızlar, umarım herşey yolundadır . Biz bugün detaylı ultrasona girdik. Herşey yolunda şükür. 30 dk sürdü doktorumuz herşeyi anlattı ince ince herşeyine bakıldı. Rahim uzunluğuna dahil bir sıkıntı çıkmadı. Yavrum güzelde bir fotoğraf verdi bize. Bir hafta önden gidiyor dedi dr. 400 gr olmuşBenim karnım baya küçük endişeleniyordum ama keyfini çıkar dedi doktor
Benim de 21+4 de randevumSıkıntı değilse bende 21+4 gibi gitmek istiyorum hem daha büyümüş olur herşeyi net görünür diye
Günaydın herkeseGünaydın canlar. Salıdan salıya tam haftam oluyor. Şuan 18 bitti salı 19 bitecek 4 ekimde 20 bitmiş olacak. Cumartesi günü evdeyim çalışmıyorum ayrıntılı ultrason için cumartesi günleri gidebilirim 20+4 de yani 8 ekim cumartesi mi gideyim 21+4 15 Ekim mi. Doktor 1 ekim ile 15 ekim arası Yaptırabilirsin dedi
Owli nin tulumlarini begendim ya dolapta var ama icime sinmedi pekGünaydın herkesebenim Dr da 21+..larda görmek isterim extra bir şey yoksa demişti bende bekliyorum.
Buarada azönce kızıma ilk bebek bezini aldım (her şey bitti o eksik kaldı evet) dolaptan çok uyguna geldi. Sleepy 1 numara 84 adet 80tlydi. Kargosu hizmet bedeli 107ye geldi.
Geçenlerde hm de peluş tulum indirimden alamadım kaçırmıştım şuan 400e yakın. Kışa denk gelecekler malum bir tek hastane kontrollerinde giydiririm dedim ve onu da dolaptan bakmaya karar verdim. Çok temiz 1 kez giyilmiş bazen hiç giyilmemiş olanlar var. Sizin de aklınızda olsun
Annemler yeğenime bundan ördüler, şimdi banada örecek ama tabi ben biraz daha yaşam sınırını geçsin bebeğim öyle diyordum, kış olacağı için ve çok küçük olacağı için kalın kalın şeyleri giyemezler ama seneye kışa istediğimiz herşeyi giydiririz.Owli nin tulumlarini begendim ya dolapta var ama icime sinmedi pek
Burasi Sivas minnoşum burda kar kış kıyamet sert geciyorAnnemler yeğenime bundan ördüler, şimdi banada örecek ama tabi ben biraz daha yaşam sınırını geçsin bebeğim öyle diyordum, kış olacağı için ve çok küçük olacağı için kalın kalın şeyleri giyemezler ama seneye kışa istediğimiz herşeyi giydiririz.
Bende 21+3 de yaptiricam canım doktorum öyle önerdi bence de bekle derim daha Güzel görünsünGünaydın canlar. Salıdan salıya tam haftam oluyor. Şuan 18 bitti salı 19 bitecek 4 ekimde 20 bitmiş olacak. Cumartesi günü evdeyim çalışmıyorum ayrıntılı ultrason için cumartesi günleri gidebilirim 20+4 de yani 8 ekim cumartesi mi gideyim 21+4 15 Ekim mi. Doktor 1 ekim ile 15 ekim arası Yaptırabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?