2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sıkıntı değilse bende 21+4 gibi gitmek istiyorum hem daha büyümüş olur herşeyi net görünür diye
Sıkıntı olacağını düşğnmüyorum bilen arkadaşlar daha iyi yönlendirir, kendi adıma ben en geç iki haftada bir göründüğüm için dra herswferinde baya ayrıntılı bakıyor 3-4 gün arayla gitmek istemedim, ondan birazda büyüsğn dedim, güzel haberlerle gelin ..

kızlar 11+2 de kontrole gittim bebeğimin ense kalınlığı 4.5 cıktı doktorumuz fetal dna istedi bilgisi olan varmı başına böyle birsey gelen yada
Ben de fetal DNA yaptırdım aklınıza kötüyü getirmeyin inşallah sizin de temiz çıkar
Haftaya mı gideceksiniz? 12. Haftada yapabiliyorlar testi

Günaydın kızlar
Nerdeyse tüm doktorlar ağız birliği etmiş gibi, bu kış çocuklar işin zor geçecek fln diyorlar. Gripler daha etkili ve uzun olacakmış. Grip asısı yaptırmayı düşünüyorum ailece malum tam vakti. Bu durumu doktoruna danışan oldu mu aramızda ? Bugün randevum var bende sorabilirim de. En azından farklı görüş var mı diye anlarız sormuş olan varsa

20de hala hissetmiyorum ebemiz bir hafta daha ver dedi

20de hala hissetmiyorum ebemiz bir hafta daha ver dedi
Canım kilon var mı ? Bi de direkt bak diye bi tekme de hissedebilirsin ama elini karnında tut ve uzan. Yan don hatta. İlk hamileliğimde 21+ Da bile zar zor bir tekme hissettim o kadar. Ama sımdıkinde 16 larda hissediyordum. Bence de bekle hatta bır değil iki hafta ver kendıne. İnsan ilkinde anlamıyor

merhabalar birazcık enfeksiyon çıkmış idrarda antibiyotik kullandınız mı bunun için yoksa çok su içerek vs geçmesini mi beklediniz
Ben acillik oldum o enfeksiyon sebebiyle
Tek seferlik suyla karıştırılıp içilen bi şase verdiler bebeğe zararı yok dediler
Gece içip sabaha kadar etki etmesini bekliyorsun (gerçi ben 1-2 saat sonra onu da çıkarmıştım )

Kilom 48 yine hissetmiyorum haftaya detaylı ultrasonda doktora yine soracağım

Amin canım inşallah teşekkür ederim sende güzel haberlerle gel inşallah

Günaydın canım bugün oğluşunu gör mutlu ol bolca, bende druma sorayım aşıyı haber veririm sanada sende haber ver canım

Ayyy hadi gözünüz Aydın siz kaç kilo almıştınız? Bebiş 400 olmuş maşallah benim de karnım çok yok da

Günaydın herkese benim Dr da 21+..larda görmek isterim extra bir şey yoksa demişti bende bekliyorum.
Buarada azönce kızıma ilk bebek bezini aldım (her şey bitti o eksik kaldı evet) dolaptan çok uyguna geldi. Sleepy 1 numara 84 adet 80tlydi. Kargosu hizmet bedeli 107ye geldi.
Geçenlerde hm de peluş tulum indirimden alamadım kaçırmıştım şuan 400e yakın. Kışa denk gelecekler malum bir tek hastane kontrollerinde giydiririm dedim ve onu da dolaptan bakmaya karar verdim. Çok temiz 1 kez giyilmiş bazen hiç giyilmemiş olanlar var. Sizin de aklınızda olsun

Owli nin tulumlarini begendim ya dolapta var ama icime sinmedi pek

Owli nin tulumlarini begendim ya dolapta var ama icime sinmedi pek
Annemler yeğenime bundan ördüler, şimdi banada örecek ama tabi ben biraz daha yaşam sınırını geçsin bebeğim öyle diyordum, kış olacağı için ve çok küçük olacağı için kalın kalın şeyleri giyemezler ama seneye kışa istediğimiz herşeyi giydiririz.

Eklentiler

• EF4EFF2B-259E-4924-9BF1-EA46B718AD80.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 37
Burasi Sivas minnoşum burda kar kış kıyamet sert geciyor

Kızlar detayliya girip devlet hastanesinde birşey yok diyip kağıda kalp için birde genetik için başka doktora gitsin die not dusuldumu kafam karıştı herşey normal dediler bana kağıda bunları yazmışlar

Bende 21+3 de yaptiricam canım doktorum öyle önerdi bence de bekle derim daha Güzel görünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…