2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canim bu ayni seyi ikinci yasayisim oncekinde sordum dahiliyeye yonlendirdi gittim sadece karaciger enzimlerim yuksek cikti o da fazla degil dedi duser 2 hafta takip edelim dendi gebelikle ilgili bi durum degilmis zaten
Cok gecmis olsun canim Allah hir daha yaşatmasın. Sindirim spazmina benziyor insan kalp krizi gecirim olecem sanir. Midende olmuyor zaten. Direk kalbe nefese sirta vuruyor.
Ya gaz gelmiştir ya bagarsak zorlanmıştir. Yada sindirememistir iste birseyleri.
Sicak sicak rezene ic boyle birsey olduğunda birde oyle dene

Canim bu ayni seyi ikinci yasayisim oncekinde sordum dahiliyeye yonlendirdi gittim sadece karaciger enzimlerim yuksek cikti o da fazla degil dedi duser 2 hafta takip edelim dendi gebelikle ilgili bi durum degilmis zaten
Geçmiş olsun canım benim önceden mide rahatsizligim olduğu için biliyorum midenle alakalı gibi duruyor sorun bence gastronoloji bölümüne git. Gastrit olduğumu bilmiyordum ilk zamanlar ve sırtım müthiş ağrırdı. Doktor o sebeple olduğunu söylemişti. Reflüyü de tetikliyor hamilelik malum. Reflüye benzettim bende gaviskon vermeleri de acildekilerin bundan şüphelendiğini gösteriyor sanki. Biz direk mideye vurur sanıyoruz ama kalp krizine benzer belirtileri de olurmuş sindirim sorunlarının.

Benim cok yillar once bir kere olmustu, bir de gebelikte oldu. Ben de hic mide problemi bilmem normalde. Gecmis olsun size de.
Bende daha once hic yasamadim kuzum ya bi 13. Haftamda yasadim bi de dun iste neler neler yerdim hicbiri dokunmazdi simdi yiyemiyorum pek bisey heralde yiyince de boyle oldu
Ay sagol kuzum ya aynen ilk yasadigimda ölüyorum sandim sahadet getirdim tovbe ettim falan o derece bi agriydi bu ikinci oldu hayatimda.
Sagol kuzum. Gebelikle mide sorunu bile yasamadim ben daha ne yanma ne gaz ne hazimsizlik bu ikinci oldu insan hayret ediyor ya dahiliye gerek gormedi gastroya gondermeye oncekinde onun yonlendirmesi gerekiyo direkt randevu almak istedim ama sistemde oyle bi yazi cikti

ben de eskiden beri gaz sancısını böyle şiddetli yaşıyorum yaşım küçüktü anlamıyodum ne olduğunu acillik oldum kaç kere

Bende almayı düşünüyorum rahatsız oluyorum artık sağa yatarken uçlarını bağlasan sıkı olsa hani dönmese, olmaz mı öyle bişey

Evet yönlendirmesi gerekiyor devlet hastanesinde. Özelde bulabilirsin belki. Şimdiye kadar yaşamamış olabilirsin kuzum ama ihmal etme en azından tekrarlanmamasi için. Neyin dokunduğunu da düşün iki defa olmuş o gün neler tuketmistin. Muhtemelen sindirim sistemin zorlandı gaz oldu. Gaz sancısini bende yaşamıştım bir kez hamilelikten önce. 3 gün kendime gelememiştim acile gitmen iyi olmuş aslında çünkü çaresi anlık serummus. Ben bilmiyordum. Sonrasında da dikkat et ne zaman rahatlamış oluyorsun mesela?

Bende almayı düşünüyorum rahatsız oluyorum artık sağa yatarken uçlarını bağlasan sıkı olsa hani dönmese, olmaz mı öyle bişey
yastığı üstüme bağlamam gerekecek sanırım çünkü sabah benden çok başka bir yerdeydi

Kuzum az yiyorum gebelik basindan beri istahim da yoktu. İlk oldugunda disarda yemek yemistim ama oncesinde de sık gittigim bi restorantti, bidaha gitmedim. Dunkinde canim pogaca istedi yaptim o kadar istahlandim ki cok guzel bahce domateslerim vardi kirmizisi sarisi 5 aydir belki ilk kez bu kadar guzel istahli kahvalti yaptim haliyle tika basa doldum ictigim cay bile rahatsiz etti inmedi asagi yani hazmedemedi sanirim midem ondan oldu

Kızlar kabizlik sorunu yaşayan çözüm bulan varmi ben vitaminlere başladığımdan beri bu durumu yaşıyorum zeytinyağı içiyodum bu hafta oda çözmedi

Bende hep sirt ustu yatıyorum ya nasil yapacam bilemiyorum. Ara ara uyanıp sag sol yapiuorum ama uyandığımda yine sırt üstü oluyor. Ben sola yatmayı severdim eskiden. Bebegim genelde solda oluyor ve hemen dönmek istiyorum.

Dun bir arkadaşım da sey dedi. Bebek biraz daha büyüdüğünde geceleri dönerken yavaş don.hatta son aylarda doğrulup otur ondan sonra yon değiştir dedi pata küte hızlı dönünce kordon dolanması oluyormus.

Cok sagol bir sey daha öğrendim artık rahat edemem dedim. Size de söyleyim

Canım benim çok geçmiş olsun kendi doktoruna bir sorsan mı acaba

Canım ben de alayım diyorum boynum çok ağrıyor ona özel yastık aldım biraz rahatladım şimdide belim ve kalçam ağrıyor sürekli de yüz üstü yatmış haldeyim ama artık yavaştan karnım acıyor benim.

ayyyy tamam artık ben de rahat edemem
ya valla ben çok ani hareketler yapıyorum yatarken kalkarken hiç iyi değilim bu konuda

ben de normalde hep yüzüstü yatardım hiç sırt üstü yatmazdım şimdi tersine döndü
ama bu yatma işi şimdiden böyleyse sonra ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…