Bugün sordum Dr a ben de. Takılma ona Yeri çok olduğu için heryerde olabilir sorun değil dedi ama kolu bacağı aşağıda olunca hayli rahatsız edici oluyor vuruşlarıKızlar bebek neden bazen ta kasıga iniyor bilen var mı benim arada sırada çok ayakta kaldığımda oluyor mesela bugün
Evet biraz sert yerde oturuyum biraz ayakta fazla kaliyim aşağıda oluyor yercekimine karşı koyamıyor sanırım. Kızlar malum havalar soğudu sıcak çaylar boğaza iyi geliyor . Hangi çaylar içilebilir mesela taze zencefil çok içerdim biraz boğaz hassasiyeti olunca şimdide içebilir miyimBugün sordum Dr a ben de. Takılma ona Yeri çok olduğu için heryerde olabilir sorun değil dedi ama kolu bacağı aşağıda olunca hayli rahatsız edici oluyor vuruşları
Rabbım o kapıdan huzurla çıkartsın sizi annessiiiiKızlar yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasona giriyorum dua edin olur mu güzel haberlerle çıkayım inşallah hepimiz güzel şeyler duyalım
Allah'ım sağlıklı hayırlı sonuçlarla oradan ayrilmani nasıp etsin güzel haberlerini bekliyoruz canımKızlar yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasona giriyorum dua edin olur mu güzel haberlerle çıkayım inşallah hepimiz güzel şeyler duyalım
Çok teşekkür ederim canım inşallah sorunsuz ilerler insan çok tedirgin oluyor bol bol dua edelim sağlıcakla kavuşalımGözünüz aydın canıminşallah hersey sorunsuz ilerler demek ki sık rastlanan bi durum ki ikiside ilerde geçer diye kesin konuşmuşlar
Canım benim hep altta 17+3 ama kasıkta tekmeleri hissediyorum o an acıyor hopluyorum oysaki minicik senin arada oluyor benim sık birde erkek bebekler daha altta olurlarmış.Kızlar bebek neden bazen ta kasıga iniyor bilen var mı benim arada sırada çok ayakta kaldığımda oluyor mesela bugün
Güzel haberlerle gelirsiniz Allah’ın izniyle inşallahKızlar yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasona giriyorum dua edin olur mu güzel haberlerle çıkayım inşallah hepimiz güzel şeyler duyalım
Artık baya büyüdüler baskı yavaştan artıyor annesi .Kızlar bugün yürürken sanki karnım aşağı düşecek gibi hissettim elimle göbeğimi tuttum resmen
Benimki kız canım . İlk defa bu kadar uzun süre altta durduCanım benim hep altta 17+3 ama kasıkta tekmeleri hissediyorum o an acıyor hopluyorum oysaki minicik senin arada oluyor benim sık birde erkek bebekler daha altta olurlarmış.
Güzel haberlerle gelirsiniz Allah’ın izniyle inşallah
Artık baya büyüdüler baskı yavaştan artıyor annesi .
Amin canım hepımız ıcın ınsMaşallah canım hep böyle güzel geçsin randevularımız ins
Ben grip aşısı yaptirip hayatımın en agir gribini o sene yaşadığım icin yaptırmayı düşünüyorum canım umarım en rahat şekilde bu kişi atlatırız
Direkt kışlık yok canım. Pamuklu penye kumaş zaten hepsi. Sadece dikkat et, bazılarında resimde belli etmiyor ama yazlık kumaş oluyor, o da açıklamada fln yazıyor. Dokunarak alamayacaksan, buna dıkkat et.Kızlar kışlık hastane çıkışı var mı
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canm benimde 11 de bende dua istiyorum hepimiz güzel haberler verelim inşallahKızlar yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasona giriyorum dua edin olur mu güzel haberlerle çıkayım inşallah hepimiz güzel şeyler duyalım
Artık bizi bu noktaya kendileri getirdilerBugun bende denedim doktoru. Tahlillerime bakıp kan düşüklüğün var vs diye konuştu. Ilac yazmaya başladı. Kolesterol yuksekti hic ona deginmedi. En son alınmış alınmış kolestrole birsey demediniz dedimfark ettim onu ama gebelikte yükseliyor internetten arastir istersen bu durum normal dedi. Zaten gitmeden arastirmistim ve gebelik referansları farkli kolesterolün onun sınırındaydi
balik yağlı Multivitamin kullaniyirum ondan mi oluyor degistirim mi dedim. Hayir bu sorun değil devam et dedi. Ben zaten 1 ay asla beklemiyordum gitmek için bu doktor da 3 haftada bir çağırıyor o hosuma gitti.
Bide bir hasta vardi cok ağır oldum alin beni sezeryana diye ağlıyordu doktor da bunu bebege yapamam. Ne zaman suyun gelir o zaman normal doğuma alirim . Sonrada iyi ki beni dinlememissin diyeceksin. Bir gün bile kar bebek için dedi. Cok ağlarsan 42 kadar bekletirim dedi gülerek
Iste benim.doktorum dedim ve gozume girdi
Kontrol önceleri uyuyamıyorum ben☺Ya çok heyecanlı değil mi hamileliğin her aşaması. İnsanın sanki yüreği hep ağzında yaşıyor resmen. Her kontrol her işlem bizi nasıl etkiliyor.
Rabbim musmutlu çıkmanı nasip etsin inşallah canımHayırlı güzel haberlerle gel inşallah canm benimde 11 de bende dua istiyorum hepimiz güzel haberler verelim inşallah
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canm benimde 11 de bende dua istiyorum hepimiz güzel haberler verelim inşallah
oy canım kızlar her şey çok güzel geçsin inşallah musmutlu gelin burayaKızlar yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasona giriyorum dua edin olur mu güzel haberlerle çıkayım inşallah hepimiz güzel şeyler duyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?