2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bebek neden bazen ta kasıga iniyor bilen var mı benim arada sırada çok ayakta kaldığımda oluyor mesela bugün
Bugün sordum Dr a ben de. Takılma ona Yeri çok olduğu için heryerde olabilir sorun değil dedi ama kolu bacağı aşağıda olunca hayli rahatsız edici oluyor vuruşları

Bugün sordum Dr a ben de. Takılma ona Yeri çok olduğu için heryerde olabilir sorun değil dedi ama kolu bacağı aşağıda olunca hayli rahatsız edici oluyor vuruşları
Evet biraz sert yerde oturuyum biraz ayakta fazla kaliyim aşağıda oluyor yercekimine karşı koyamıyor sanırım. Kızlar malum havalar soğudu sıcak çaylar boğaza iyi geliyor . Hangi çaylar içilebilir mesela taze zencefil çok içerdim biraz boğaz hassasiyeti olunca şimdide içebilir miyim

Kızlar bugün yürürken sanki karnım aşağı düşecek gibi hissettim elimle göbeğimi tuttum resmen

Kızlar yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasona giriyorum dua edin olur mu güzel haberlerle çıkayım inşallah hepimiz güzel şeyler duyalım
Allah'ım sağlıklı hayırlı sonuçlarla oradan ayrilmani nasıp etsin güzel haberlerini bekliyoruz canım

Gözünüz aydın canım inşallah hersey sorunsuz ilerler demek ki sık rastlanan bi durum ki ikiside ilerde geçer diye kesin konuşmuşlar
Çok teşekkür ederim canım inşallah sorunsuz ilerler insan çok tedirgin oluyor bol bol dua edelim sağlıcakla kavuşalım

Kızlar bebek neden bazen ta kasıga iniyor bilen var mı benim arada sırada çok ayakta kaldığımda oluyor mesela bugün
Canım benim hep altta 17+3 ama kasıkta tekmeleri hissediyorum o an acıyor hopluyorum oysaki minicik senin arada oluyor benim sık birde erkek bebekler daha altta olurlarmış.
Kızlar yarın sabah 9 da ayrıntılı ultrasona giriyorum dua edin olur mu güzel haberlerle çıkayım inşallah hepimiz güzel şeyler duyalım
Güzel haberlerle gelirsiniz Allah’ın izniyle inşallah
Kızlar bugün yürürken sanki karnım aşağı düşecek gibi hissettim elimle göbeğimi tuttum resmen
Artık baya büyüdüler baskı yavaştan artıyor annesi .

Benimki kız canım . İlk defa bu kadar uzun süre altta durdu

Amin canım hepımız ıcın ıns
Aslına bakarsan ailece grip asısı olmuştuk özel bi hastanede yıllar önce. Dediğin gibi cok ağır geçirdik gribi de. Sonra bunu bi tanıdık saglıkcıyla konuştuk. Bize dedi ki; özel hastaneler geçen yıldan kalan asıları vurabiliyor , bu yuzdendır dedi. Ama eczanelere her yıl, o yılın grip çeşidine göre içerik değişir ve o şekilde gönderilir, kullanılmayan aşılar geri gönderilir dedi. Özel hastane kar mantıcıyla bakıyor vs diye işte.
O yüzden bi eczaneden vurdurma niyetim de var açıkçası.

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canm benimde 11 de bende dua istiyorum hepimiz güzel haberler verelim inşallah

Artık bizi bu noktaya kendileri getirdiler iyi yapmışsın canım. Ve içine sinmesine cook sevindim . Bende dogal doğumu destekleyen bir doktora gideceğim şu an bütçemi aşarak muayenesi var ve hastanelerle anlaşıyormuş muhtemelen daha da masraflı olacak ama yaşadığım şeyden sonra gözümde yok.

Ya çok heyecanlı değil mi hamileliğin her aşaması. İnsanın sanki yüreği hep ağzında yaşıyor resmen. Her kontrol her işlem bizi nasıl etkiliyor.
Kontrol önceleri uyuyamıyorum ben☺
Detaylı ultrasona girecek arkadaşlar haberlerinizi bekliyoruz.

Şimdi çıktım kızlar çok şükür bağırsak parlaklığı için çok önemseyecegin bir şey değil minimal düzeyde ileriki haftalar kaybolabilir dedi. Diğer her şey çok iyi çok şükür hiç bir sıkıntı yok Rabbim tüm annelerin mutlu ayrılmalarını nasip etsin ayrıntılı ultrasondan. yazanlara çok teşekkür ediyorum

Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canm benimde 11 de bende dua istiyorum hepimiz güzel haberler verelim inşallah
oy canım kızlar her şey çok güzel geçsin inşallah musmutlu gelin buraya
Allah hepimizin yardımcısı olsun bu detaylı ultrason gerdi beni biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…