2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Cok geçmiş olsun. Ama bu yaşadıkların yeme ıcmeyle cok alakalı değil gibi sanki. Daha stres ya da yaşantı nedeniyle gibi. Dikkat et kendine

Kizlar selam. Bugün detaylı ultrasonum vardı ve bilin bakalım noldu benim oğlan meğerse kızmış
Tam olarak bunu yaşadım ilk çocuğumda erkek dediker arardan 5 hafta geçince kız olduğu netleşti. şimdi kesin erkek nifty testi kesin diyorlar LadyRuby ufak bi şok yaşamışsındır

Cok geçmiş olsun. Ama bu yaşadıkların yeme ıcmeyle cok alakalı değil gibi sanki. Daha stres ya da yaşantı nedeniyle gibi. Dikkat et kendine
Hicbir stres faktoru yoktu ya o kadar iyi bi gunumdeydim ki bi suredir gelen ataklar yoktu oyle mutlu uyanmistim ki istahliydim cok mutlu bi kahvaltiydi sonrasi üzdü

Kız yok öyle bi sey. Hiç takma dert etme bile öle bi şeyi. Valla kusuruma bakma da, senin etrafında bi tane doğru düzgün biri yok gibi geliyor sen cok olgun, düşünceli, tatlı bi insansın sahıden söylüyorum. Çevren beni ürkütüyor. Sanki hepsi sen tedirgin ol diye var hayatında

Ya eltimlere gelemedik bile daha
Bunu söyleyen çocuk gelisimi bölümü ogretmen arkadaşım. 2. Cocugunu gecen yil dogurdu oda. Sanirim ikinci de böyle bir sorun yasamis doktoru uyarmış onu bu yönde. Bende her duyduğuma inanmam paylaşmam oyle de baktim baya ciddi anlatiyor inandım yavaştan.
Yoksa o kadar çok hurafe dinliyorum ki bu konu da kitap yazabilirim
Guzel dusuncelerin icin teşekkür ederim arkadaşım

Bende Tr deyken eczacı bi tanıdığa yaptırmıştım yeni demişti ama bünyeden de kaynaklanıyor olabilir, milletin ayakta atlattığı hastalıklar beni yatırır

Çok geçmiş olsun canım nedeni bulunsaydı için rahat ederdi, inşallah tekrar etmez

Yanma falan hic yasamadim ama sadece agri vardi mide sorunum da pek olmadigi icin ne yasadigimi bilemedim valla
K komachiko deyince aklıma geldi eşimde yıllar önce hafiften mide ağrısı başlayıp sonra surekli bir ağrıya dönüşmüştü dediğin gibi sırtına da vuruyordu. Yaşadığımız yerde dr a gitti bulamadılar sonra yazın ben Tr ye gittim o da başka bi ulkeye gitmesi gerekiyordu orda daha şiddetlenmiş agrisi dr a gitmiş yine bulamamışlar. Birkac hafta sonra Tr ye geldi şok oldum adam erimiş kilo vermiş sürekli midesini tutuyor, su içsem agriyor diyor. Hemen dr a gittik o da tam teşhisini koyamadı sonra tavsiye üzerine başka bir dr a gittik endoskopi yapıp sorunun gastrit olduğunu anladı verdigi ilaçlar ve pehrizle Elh hemen kendini toparladı ve birdaha tekrarlamadı. Lafın özü mide yanması olması gerekmiyor mide sorunu olması için inşallah tekrar etmez ama tedbir olarakta birde mide icin mi dr a gitsen ‍♀

Allah razı olsun banada rahat yüzü yok artık sirt üstü yatmak suan rahatsız etmesede kendimi nasıl şartlandırdıysam artık sırt üstü yatamıyorum inşallah yavas dönmeyi de becerebilirim

Çok geçmiş olsun canım nedeni bulunsaydı için rahat ederdi, inşallah tekrar etmez
Sagol canim
Rahatsiz edici bi durum yasarsam yine gitmeyi dusunuyorum daha 30 yildir hic yasamadim boyle bisey gebelikle basladi bu 2.ydi umarim tekrari olmaz

Tam olarak bunu yaşadım ilk çocuğumda erkek dediker arardan 5 hafta geçince kız olduğu netleşti. şimdi kesin erkek nifty testi kesin diyorlar LadyRuby ufak bi şok yaşamışsındır
Vallahi sorma hem de ne şok 5 haftadır oğluşum diye seviyordum alistirmistim kendimi baya ultrasonda dedim ee hocam bunun bacak arası boş adam da diyo evet boş gibi sanki sen de iyi görüyorsun yine kapatmıştı gittim bı kahvaltı yaptım döndüm dolandım 2 saat sonra bı baktık ki aaa hakkaten boş

Evet hep yüzünü kapadı eşek sıpası ama azcık yandan da olsa aldık güzel bi fotoğraf aynı babasına benziyor bir gram almamış anasından
bizim de son kontrolde hiç yüzünü göstermedi ya her yerini gördük baktık inceledik, doktor uğraştı döndürdü ama yok yüzünü açmadı. detaylıda da öyle yapacak diye çok korkuyorum
maşallah canım darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…