15+0 da görmüştü kordonmus demek kiayyy nasıl yaaa
kaçıncı haftada bakılmıştı ki
şok olmuşsundur
Evet bir kez 15de söylemişti ay boya bizi pembelereee.Aaaa nasil yani. Bir kere mi soylemisti doktor erkek diye kacinci haftada.
Ay ben buna hic hazırlıklı değilim
Insallah alışveriş yapmamamissindirEvet bir kez 15de söylemişti ay boya bizi pembelereee.
Cok geçmiş olsun. Ama bu yaşadıkların yeme ıcmeyle cok alakalı değil gibi sanki. Daha stres ya da yaşantı nedeniyle gibi. Dikkat et kendineKizlar dunden beri oyle bisey yasiyorum ki ..gebeligin 13. Haftasinda evlilik yildonumumuzde yasadim ilk, gece siddetli sirt ve mide agrisiyla uyandim evde atlatabilirim esimi uyandirmiyim derken asiri siddetlendi nefesimi keser sekilde ve gece 2 bucukta acile giris yaotik testler yapildi ekg ultrason tansiyon bakildi karaciger enzimlerim yukselmisti safra kesem ve tüm batin kontrol edildi ultrasonla bisey cikmadi. Degerleri 2 hafta kontrol ettim normal seviyeye geldi. Dun ikindi vakti yine ayni agriyla cebellestim inat ettim dr gitmiycem diye aglayarak kan ter icinde cirpindim resmen sonra esimi aradim iyi degilim diye o da tavuk corbasi getirmis bunu ye de gidelim acile aç karna ilac falan vermesinler dedi corbayi yerken agri kesildi bi anda bicak gibi şok oldum. Sonra rahatladim falan derken gece 3 te tekrar basladi hafif bi sekilde ama kasik agrisi, baş agrisi, sirt ve mide agrisi dedim ben ne yasiyorum yayine esimi uynadirmadim cok siddetli degil diye sicak su torbasi doldurdum sirtima koydum gevsetti beni sonra da uyumusum dunden beri ne yasiyorum bilemedim. Gecen sefer acile 2 bucukta girip 6 da ciktigimiz icinde gitmek istemedim gaviscon verdiler iki siringa icmem icin bi de agri kesici rahatlatici bi serum takmislardi evde de gaviscon ictim beklerim dedim dunden beri yerde miyim gokte mi bilemedim
Tam olarak bunu yaşadım ilk çocuğumda erkek dediker arardan 5 hafta geçince kız olduğu netleşti.Kizlar selam. Bugün detaylı ultrasonum vardı ve bilin bakalım noldu benim oğlan meğerse kızmış
Hicbir stres faktoru yoktu ya o kadar iyi bi gunumdeydim ki bi suredir gelen ataklar yoktu oyle mutlu uyanmistim ki istahliydim cok mutlu bi kahvaltiydi sonrasi üzdüCok geçmiş olsun. Ama bu yaşadıkların yeme ıcmeyle cok alakalı değil gibi sanki. Daha stres ya da yaşantı nedeniyle gibi. Dikkat et kendine
Kız yok öyle bi sey. Hiç takma dert etme bile öle bi şeyi. Valla kusuruma bakma da, senin etrafında bi tane doğru düzgün biri yok gibi geliyorBende hep sirt ustu yatıyorum ya nasil yapacam bilemiyorum. Ara ara uyanıp sag sol yapiuorum ama uyandığımda yine sırt üstü oluyor. Ben sola yatmayı severdim eskiden. Bebegim genelde solda oluyor ve hemen dönmek istiyorum.
Dun bir arkadaşım da sey dedi. Bebek biraz daha büyüdüğünde geceleri dönerken yavaş don.hatta son aylarda doğrulup otur ondan sonra yon değiştir dedipata küte hızlı dönünce kordon dolanması oluyormus.
Cok sagol bir sey daha öğrendim artık rahat edemem dedim. Size de söyleyim
Ya eltimlere gelemedik bile dahaKız yok öyle bi sey. Hiç takma dert etme bile öle bi şeyi. Valla kusuruma bakma da, senin etrafında bi tane doğru düzgün biri yok gibi geliyorsen cok olgun, düşünceli, tatlı bi insansın sahıden söylüyorum. Çevren beni ürkütüyor. Sanki hepsi sen tedirgin ol diye var hayatında
Bende Tr deyken eczacı bi tanıdığa yaptırmıştım yeni demişti ama bünyeden de kaynaklanıyor olabilir, milletin ayakta atlattığı hastalıklar beni yatırırAmin canım hepımız ıcın ıns
Aslına bakarsan ailece grip asısı olmuştuk özel bi hastanede yıllar önce. Dediğin gibi cok ağır geçirdik gribi de. Sonra bunu bi tanıdık saglıkcıyla konuştuk. Bize dedi ki; özel hastaneler geçen yıldan kalan asıları vurabiliyor , bu yuzdendır dedi. Ama eczanelere her yıl, o yılın grip çeşidine göre içerik değişir ve o şekilde gönderilir, kullanılmayan aşılar geri gönderilir dedi. Özel hastane kar mantıcıyla bakıyor vs diye işte.
O yüzden bi eczaneden vurdurma niyetim de var açıkçası.
Çok geçmiş olsun canım nedeni bulunsaydı için rahat ederdi, inşallah tekrar etmezKizlar dunden beri oyle bisey yasiyorum ki ..gebeligin 13. Haftasinda evlilik yildonumumuzde yasadim ilk, gece siddetli sirt ve mide agrisiyla uyandim evde atlatabilirim esimi uyandirmiyim derken asiri siddetlendi nefesimi keser sekilde ve gece 2 bucukta acile giris yaotik testler yapildi ekg ultrason tansiyon bakildi karaciger enzimlerim yukselmisti safra kesem ve tüm batin kontrol edildi ultrasonla bisey cikmadi. Degerleri 2 hafta kontrol ettim normal seviyeye geldi. Dun ikindi vakti yine ayni agriyla cebellestim inat ettim dr gitmiycem diye aglayarak kan ter icinde cirpindim resmen sonra esimi aradim iyi degilim diye o da tavuk corbasi getirmis bunu ye de gidelim acile aç karna ilac falan vermesinler dedi corbayi yerken agri kesildi bi anda bicak gibi şok oldum. Sonra rahatladim falan derken gece 3 te tekrar basladi hafif bi sekilde ama kasik agrisi, baş agrisi, sirt ve mide agrisi dedim ben ne yasiyorum yayine esimi uynadirmadim cok siddetli degil diye sicak su torbasi doldurdum sirtima koydum gevsetti beni sonra da uyumusum dunden beri ne yasiyorum bilemedim. Gecen sefer acile 2 bucukta girip 6 da ciktigimiz icinde gitmek istemedim gaviscon verdiler iki siringa icmem icin bi de agri kesici rahatlatici bi serum takmislardi evde de gaviscon ictim beklerim dedim dunden beri yerde miyim gokte mi bilemedim
K komachiko deyince aklıma geldi eşimde yıllar önce hafiften mide ağrısı başlayıp sonra surekli bir ağrıya dönüşmüştü dediğin gibi sırtına da vuruyordu. Yaşadığımız yerde dr a gitti bulamadılar sonra yazın ben Tr ye gittim o da başka bi ulkeye gitmesi gerekiyordu orda daha şiddetlenmiş agrisi dr a gitmiş yine bulamamışlar. Birkac hafta sonra Tr ye geldi şok oldum adam erimiş kilo vermiş sürekli midesini tutuyor, su içsem agriyor diyor. Hemen dr a gittik o da tam teşhisini koyamadı sonra tavsiye üzerine başka bir dr a gittik endoskopi yapıp sorunun gastrit olduğunu anladı verdigi ilaçlar ve pehrizle Elh hemen kendini toparladı ve birdaha tekrarlamadı. Lafın özü mide yanması olması gerekmiyor mide sorunu olması için inşallah tekrar etmez ama tedbir olarakta birde mide icin mi dr a gitsenYanma falan hic yasamadim ama sadece agri vardi mide sorunum da pek olmadigi icin ne yasadigimi bilemedim valla
Allah razı olsun banada rahat yüzü yok artıkBende hep sirt ustu yatıyorum ya nasil yapacam bilemiyorum. Ara ara uyanıp sag sol yapiuorum ama uyandığımda yine sırt üstü oluyor. Ben sola yatmayı severdim eskiden. Bebegim genelde solda oluyor ve hemen dönmek istiyorum.
Dun bir arkadaşım da sey dedi. Bebek biraz daha büyüdüğünde geceleri dönerken yavaş don.hatta son aylarda doğrulup otur ondan sonra yon değiştir dedipata küte hızlı dönünce kordon dolanması oluyormus.
Cok sagol bir sey daha öğrendim artık rahat edemem dedim. Size de söyleyim
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım nedeni bulunsaydı için rahat ederdi, inşallah tekrar etmez
Rahatsiz edici bi durum yasarsam yine gitmeyi dusunuyorum daha 30 yildir hic yasamadim boyle bisey gebelikle basladi bu 2.ydi umarim tekrari olmazK komachiko deyince aklıma geldi eşimde yıllar önce hafiften mide ağrısı başlayıp sonra surekli bir ağrıya dönüşmüştü dediğin gibi sırtına da vuruyordu. Yaşadığımız yerde dr a gitti bulamadılar sonra yazın ben Tr ye gittim o da başka bi ulkeye gitmesi gerekiyordu orda daha şiddetlenmiş agrisi dr a gitmiş yine bulamamışlar. Birkac hafta sonra Tr ye geldi şok oldum adam erimiş kilo vermiş sürekli midesini tutuyor, su içsem agriyor diyor. Hemen dr a gittik o da tam teşhisini koyamadı sonra tavsiye üzerine başka bir dr a gittik endoskopi yapıp sorunun gastrit olduğunu anladı verdigi ilaçlar ve pehrizle Elh hemen kendini toparladı ve birdaha tekrarlamadı. Lafın özü mide yanması olması gerekmiyor mide sorunu olması için inşallah tekrar etmez ama tedbir olarakta birde mide icin mi dr a gitsen♀
Yok kuzum zaten çok garanticiyimdir bilerek bekledim içime doğmuş heraldeInsallah alışveriş yapmamamissindirsupriz oldu
Vallahi sorma hem de ne şok 5 haftadır oğluşum diye seviyordumTam olarak bunu yaşadım ilk çocuğumda erkek dediker arardan 5 hafta geçince kız olduğu netleşti.şimdi kesin erkek nifty testi kesin diyorlar LadyRuby ufak bi şok yaşamışsındır
Çok mutlu oldum. Şükürler olsunDua edenlerden allah razı olsun kızlar bizde mutlu çıktık muayeneden allaha çok şükürrabbim herkese yaşatsın bu gönül ferahlığını sağlıkla kavuşalım bebelerimize inşallah
Evet hep yüzünü kapadı eşek sıpası ama azcık yandan da olsa aldık güzel bi fotoğraf aynı babasına benziyor bir gram almamış anasındanÇok mutlu oldum. Şükürler olsunbebişi görsün mü net
bizim de son kontrolde hiç yüzünü göstermedi ya her yerini gördük baktık inceledik, doktor uğraştı döndürdü ama yok yüzünü açmadı. detaylıda da öyle yapacak diye çok korkuyorumEvet hep yüzünü kapadı eşek sıpası ama azcık yandan da olsa aldık güzel bi fotoğraf aynı babasına benziyor bir gram almamış anasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?