2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ay çok sevindim
evet canım geneli kayboluyormuş hem de minimal düzeydeyse hemen gider o
inşallah ben de güzel şeyler duyarım sürekli aklımda

Kizlar dunden beri oyle bisey yasiyorum ki ..gebeligin 13. Haftasinda evlilik yildonumumuzde yasadim ilk, gece siddetli sirt ve mide agrisiyla uyandim evde atlatabilirim esimi uyandirmiyim derken asiri siddetlendi nefesimi keser sekilde ve gece 2 bucukta acile giris yaotik testler yapildi ekg ultrason tansiyon bakildi karaciger enzimlerim yukselmisti safra kesem ve tüm batin kontrol edildi ultrasonla bisey cikmadi. Degerleri 2 hafta kontrol ettim normal seviyeye geldi. Dun ikindi vakti yine ayni agriyla cebellestim inat ettim dr gitmiycem diye aglayarak kan ter icinde cirpindim resmen sonra esimi aradim iyi degilim diye o da tavuk corbasi getirmis bunu ye de gidelim acile aç karna ilac falan vermesinler dedi corbayi yerken agri kesildi bi anda bicak gibi şok oldum. Sonra rahatladim falan derken gece 3 te tekrar basladi hafif bi sekilde ama kasik agrisi, baş agrisi, sirt ve mide agrisi dedim ben ne yasiyorum ya yine esimi uynadirmadim cok siddetli degil diye sicak su torbasi doldurdum sirtima koydum gevsetti beni sonra da uyumusum dunden beri ne yasiyorum bilemedim. Gecen sefer acile 2 bucukta girip 6 da ciktigimiz icinde gitmek istemedim gaviscon verdiler iki siringa icmem icin bi de agri kesici rahatlatici bi serum takmislardi evde de gaviscon ictim beklerim dedim dunden beri yerde miyim gokte mi bilemedim

çok geçmiş olsun kuzum
bir şey olsaydı acilde çıkardı heralde ama çıkmamış da neden oldu acaba bi doktorla görüş istersen belki o açıklayabilir

çok geçmiş olsun kuzum
bir şey olsaydı acilde çıkardı heralde ama çıkmamış da neden oldu acaba bi doktorla görüş istersen belki o açıklayabilir
Daha once de oldu ya kuzum hicbir sey diyemedi o zaman ilaclar agir geldi diye dusunmustum karaciger enzimlerim yukselmisti cunku ast alt ggt falan. 1 ay kullanmadim ilaclari o sirada degerler dustu normale sonra donusumlu icmeye basladim. Aylardir ilk kez dun istahla kahvalti ettim pogaca yapmistim nasil hosuma giderek yedim. Kahvalti sonrasi hafif tempoda basladi sirt agrisi tahmin ettim gelecegini ama o şiddetli hali mahvetti beni yarim saat surdu ama ustumden tir gecmis gibiydi siddeti azaldiginda

Anlattiginiz sey reflu gibi :/ Bende de mide yanmasi degil de sirt agrisi, goguse ve sirta bicak saplanmasi seklinde oluyor. Bir keresinde gece geldiginde az kalsin acile gidecektim kalp krizi geciriyorum diye. Pogaca yedikten sonra olmasi reflu oldugunu gosteriyor sanki.

Yanma falan hic yasamadim ama sadece agri vardi mide sorunum da pek olmadigi icin ne yasadigimi bilemedim valla

Çok geçmiş olsun cnm allah bi daha yaşatmasın

Acaba kendi doktorunu mu arayıp bir sorsan canım

Gözün aydın canım çok sevindim

Canım geçmiş olsun

Bak
Bak aldın güzel haberleri çokşükür bazı şeyler doğmadan düzeliyor nettede görüyoruz,, içini ferah oksunçok şükğr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…