ay çok sevindimŞimdi çıktım kızlar çok şükür bağırsak parlaklığı için çok önemseyecegin bir şey değil minimal düzeyde ileriki haftalar kaybolabilir dedi. Diğer her şey çok iyi çok şükür hiç bir sıkıntı yok Rabbim tüm annelerin mutlu ayrılmalarını nasip etsin ayrıntılı ultrasondan. yazanlara çok teşekkür ediyorum
İnşallah canım benimay çok sevindim
evet canım geneli kayboluyormuş hem de minimal düzeydeyse hemen gider o
inşallah ben de güzel şeyler duyarım sürekli aklımda
çok geçmiş olsun kuzumKizlar dunden beri oyle bisey yasiyorum ki ..gebeligin 13. Haftasinda evlilik yildonumumuzde yasadim ilk, gece siddetli sirt ve mide agrisiyla uyandim evde atlatabilirim esimi uyandirmiyim derken asiri siddetlendi nefesimi keser sekilde ve gece 2 bucukta acile giris yaotik testler yapildi ekg ultrason tansiyon bakildi karaciger enzimlerim yukselmisti safra kesem ve tüm batin kontrol edildi ultrasonla bisey cikmadi. Degerleri 2 hafta kontrol ettim normal seviyeye geldi. Dun ikindi vakti yine ayni agriyla cebellestim inat ettim dr gitmiycem diye aglayarak kan ter icinde cirpindim resmen sonra esimi aradim iyi degilim diye o da tavuk corbasi getirmis bunu ye de gidelim acile aç karna ilac falan vermesinler dedi corbayi yerken agri kesildi bi anda bicak gibi şok oldum. Sonra rahatladim falan derken gece 3 te tekrar basladi hafif bi sekilde ama kasik agrisi, baş agrisi, sirt ve mide agrisi dedim ben ne yasiyorum yayine esimi uynadirmadim cok siddetli degil diye sicak su torbasi doldurdum sirtima koydum gevsetti beni sonra da uyumusum dunden beri ne yasiyorum bilemedim. Gecen sefer acile 2 bucukta girip 6 da ciktigimiz icinde gitmek istemedim gaviscon verdiler iki siringa icmem icin bi de agri kesici rahatlatici bi serum takmislardi evde de gaviscon ictim beklerim dedim dunden beri yerde miyim gokte mi bilemedim
Daha once de oldu ya kuzum hicbir sey diyemedi o zaman ilaclar agir geldi diye dusunmustum karaciger enzimlerim yukselmisti cunku ast alt ggt falan. 1 ay kullanmadim ilaclari o sirada degerler dustu normale sonra donusumlu icmeye basladim. Aylardir ilk kez dun istahla kahvalti ettim pogaca yapmistim nasil hosuma giderek yedim. Kahvalti sonrasi hafif tempoda basladi sirt agrisi tahmin ettim gelecegini ama o şiddetli hali mahvetti beni yarim saat surdu ama ustumden tir gecmis gibiydi siddeti azaldigindaçok geçmiş olsun kuzum
bir şey olsaydı acilde çıkardı heralde ama çıkmamış da neden oldu acaba bi doktorla görüş istersen belki o açıklayabilir
Anlattiginiz sey reflu gibi :/ Bende de mide yanmasi degil de sirt agrisi, goguse ve sirta bicak saplanmasi seklinde oluyor. Bir keresinde gece geldiginde az kalsin acile gidecektim kalp krizi geciriyorum diye. Pogaca yedikten sonra olmasi reflu oldugunu gosteriyor sanki.Daha once de oldu ya kuzum hicbir sey diyemedi o zaman ilaclar agir geldi diye dusunmustum karaciger enzimlerim yukselmisti cunku ast alt ggt falan. 1 ay kullanmadim ilaclari o sirada degerler dustu normale sonra donusumlu icmeye basladim. Aylardir ilk kez dun istahla kahvalti ettim pogaca yapmistim nasil hosuma giderek yedim. Kahvalti sonrasi hafif tempoda basladi sirt agrisi tahmin ettim gelecegini ama o şiddetli hali mahvetti beni yarim saat surdu ama ustumden tir gecmis gibiydi siddeti azaldiginda
Yanma falan hic yasamadim ama sadece agri vardi mide sorunum da pek olmadigi icin ne yasadigimi bilemedim vallaAnlattiginiz sey reflu gibi :/ Bende de mide yanmasi degil de sirt agrisi, goguse ve sirta bicak saplanmasi seklinde oluyor. Bir keresinde gece geldiginde az kalsin acile gidecektim kalp krizi geciriyorum diye. Pogaca yedikten sonra olmasi reflu oldugunu gosteriyor sanki.
Çok geçmiş olsun cnm allah bi daha yaşatmasınKizlar dunden beri oyle bisey yasiyorum ki ..gebeligin 13. Haftasinda evlilik yildonumumuzde yasadim ilk, gece siddetli sirt ve mide agrisiyla uyandim evde atlatabilirim esimi uyandirmiyim derken asiri siddetlendi nefesimi keser sekilde ve gece 2 bucukta acile giris yaotik testler yapildi ekg ultrason tansiyon bakildi karaciger enzimlerim yukselmisti safra kesem ve tüm batin kontrol edildi ultrasonla bisey cikmadi. Degerleri 2 hafta kontrol ettim normal seviyeye geldi. Dun ikindi vakti yine ayni agriyla cebellestim inat ettim dr gitmiycem diye aglayarak kan ter icinde cirpindim resmen sonra esimi aradim iyi degilim diye o da tavuk corbasi getirmis bunu ye de gidelim acile aç karna ilac falan vermesinler dedi corbayi yerken agri kesildi bi anda bicak gibi şok oldum. Sonra rahatladim falan derken gece 3 te tekrar basladi hafif bi sekilde ama kasik agrisi, baş agrisi, sirt ve mide agrisi dedim ben ne yasiyorum yayine esimi uynadirmadim cok siddetli degil diye sicak su torbasi doldurdum sirtima koydum gevsetti beni sonra da uyumusum dunden beri ne yasiyorum bilemedim. Gecen sefer acile 2 bucukta girip 6 da ciktigimiz icinde gitmek istemedim gaviscon verdiler iki siringa icmem icin bi de agri kesici rahatlatici bi serum takmislardi evde de gaviscon ictim beklerim dedim dunden beri yerde miyim gokte mi bilemedim
Amin kuzumÇok geçmiş olsun cnm allah bi daha yaşatmasın
Acaba kendi doktorunu mu arayıp bir sorsan canımKizlar dunden beri oyle bisey yasiyorum ki ..gebeligin 13. Haftasinda evlilik yildonumumuzde yasadim ilk, gece siddetli sirt ve mide agrisiyla uyandim evde atlatabilirim esimi uyandirmiyim derken asiri siddetlendi nefesimi keser sekilde ve gece 2 bucukta acile giris yaotik testler yapildi ekg ultrason tansiyon bakildi karaciger enzimlerim yukselmisti safra kesem ve tüm batin kontrol edildi ultrasonla bisey cikmadi. Degerleri 2 hafta kontrol ettim normal seviyeye geldi. Dun ikindi vakti yine ayni agriyla cebellestim inat ettim dr gitmiycem diye aglayarak kan ter icinde cirpindim resmen sonra esimi aradim iyi degilim diye o da tavuk corbasi getirmis bunu ye de gidelim acile aç karna ilac falan vermesinler dedi corbayi yerken agri kesildi bi anda bicak gibi şok oldum. Sonra rahatladim falan derken gece 3 te tekrar basladi hafif bi sekilde ama kasik agrisi, baş agrisi, sirt ve mide agrisi dedim ben ne yasiyorum yayine esimi uynadirmadim cok siddetli degil diye sicak su torbasi doldurdum sirtima koydum gevsetti beni sonra da uyumusum dunden beri ne yasiyorum bilemedim. Gecen sefer acile 2 bucukta girip 6 da ciktigimiz icinde gitmek istemedim gaviscon verdiler iki siringa icmem icin bi de agri kesici rahatlatici bi serum takmislardi evde de gaviscon ictim beklerim dedim dunden beri yerde miyim gokte mi bilemedim
Gözün aydın canım çok sevindimŞimdi çıktım kızlar çok şükür bağırsak parlaklığı için çok önemseyecegin bir şey değil minimal düzeyde ileriki haftalar kaybolabilir dedi. Diğer her şey çok iyi çok şükür hiç bir sıkıntı yok Rabbim tüm annelerin mutlu ayrılmalarını nasip etsin ayrıntılı ultrasondan. yazanlara çok teşekkür ediyorum
Rabbim güzel sağlıklı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallahHayırlı güzel haberlerle gel inşallah canm benimde 11 de bende dua istiyorum hepimiz güzel haberler verelim inşallah
Çok sağol canımGözün aydın canım çok sevindim
Canim bu ayni seyi ikinci yasayisim oncekinde sordum dahiliyeye yonlendirdi gittim sadece karaciger enzimlerim yuksek cikti o da fazla degil dedi duser 2 hafta takip edelim dendi gebelikle ilgili bi durum degilmis zatenAcaba kendi doktorunu mu arayıp bir sorsan canım
Canım geçmiş olsunKizlar dunden beri oyle bisey yasiyorum ki ..gebeligin 13. Haftasinda evlilik yildonumumuzde yasadim ilk, gece siddetli sirt ve mide agrisiyla uyandim evde atlatabilirim esimi uyandirmiyim derken asiri siddetlendi nefesimi keser sekilde ve gece 2 bucukta acile giris yaotik testler yapildi ekg ultrason tansiyon bakildi karaciger enzimlerim yukselmisti safra kesem ve tüm batin kontrol edildi ultrasonla bisey cikmadi. Degerleri 2 hafta kontrol ettim normal seviyeye geldi. Dun ikindi vakti yine ayni agriyla cebellestim inat ettim dr gitmiycem diye aglayarak kan ter icinde cirpindim resmen sonra esimi aradim iyi degilim diye o da tavuk corbasi getirmis bunu ye de gidelim acile aç karna ilac falan vermesinler dedi corbayi yerken agri kesildi bi anda bicak gibi şok oldum. Sonra rahatladim falan derken gece 3 te tekrar basladi hafif bi sekilde ama kasik agrisi, baş agrisi, sirt ve mide agrisi dedim ben ne yasiyorum yayine esimi uynadirmadim cok siddetli degil diye sicak su torbasi doldurdum sirtima koydum gevsetti beni sonra da uyumusum dunden beri ne yasiyorum bilemedim. Gecen sefer acile 2 bucukta girip 6 da ciktigimiz icinde gitmek istemedim gaviscon verdiler iki siringa icmem icin bi de agri kesici rahatlatici bi serum takmislardi evde de gaviscon ictim beklerim dedim dunden beri yerde miyim gokte mi bilemedim
Sagol kuzumCanım geçmiş olsun
Rabbim şifa versin canım karaciğer enzimin neden dolayı yükselmişCanim bu ayni seyi ikinci yasayisim oncekinde sordum dahiliyeye yonlendirdi gittim sadece karaciger enzimlerim yuksek cikti o da fazla degil dedi duser 2 hafta takip edelim dendi gebelikle ilgili bi durum degilmis zaten
Muhtemelen kullandigim ilaclardanmis bir cok seyden etkilenebilirmis. oyle demisti doktor ama endise verici bi yukselis degilmisRabbim şifa versin canım karaciğer enzimin neden dolayı yükselmiş
Benim cok yillar once bir kere olmustu, bir de gebelikte oldu. Ben de hic mide problemi bilmem normalde. Gecmis olsun size de.Yanma falan hic yasamadim ama sadece agri vardi mide sorunum da pek olmadigi icin ne yasadigimi bilemedim valla
Bak aldın güzel haberleri çokşükür bazı şeyler doğmadan düzeliyor nettede görüyoruz,, içini ferah oksunçok şükğrŞimdi çıktım kızlar çok şükür bağırsak parlaklığı için çok önemseyecegin bir şey değil minimal düzeyde ileriki haftalar kaybolabilir dedi. Diğer her şey çok iyi çok şükür hiç bir sıkıntı yok Rabbim tüm annelerin mutlu ayrılmalarını nasip etsin ayrıntılı ultrasondan. yazanlara çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?