- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Aklımda olsun mutlaka sorucam teşekkür ederim o kadar içimi rahatlattın ki anlatamamOlmadı son zamana kadar hep çıktı 36.haftam bitti o zaman doğum yaptım. Magnezyumu ihmal etme. Doktora da gideceksin zaten mutlaka bir öneride bulunur bir çok sebebi vardır bizim Bildiğimiz gibi her sancı doğum sancısı değil
Aklımda olsun mutlaka sorucam teşekkür ederim o kadar içimi rahatlattın ki anlatamam
Ben ünivde okurken ordan iplik alırdık. Çok meşhurdur bilmezmiyim. Eminönü benim her hafta iş yaptığım yer. Tanıdıklarımda çok. Ama olay çok olmuş suriyeli ve afgan dolmuş pandemi sonrası hele leş gibidir orası kesin. Asla gitmem. Ümraniye ye gitmiştim orası da afgan kaçak cenneti olmuş. Türkçe konuşan yok. Kara felli adamlar. İstanbul bitmiş arkadaşlar gerçekler bu. Eskiden zeytinburnuna giderdik kumaş toptan alırdık dönüpte bir bakmazlardı kadın görünce. Ama bu afganlar gerçekten normal değiller suriyelilerde en azından namus olayı var ama hırsız çok. Afganlar hem sapık hem hırsız hem de aç. Bence kimseyi oralara gitme konusunda yüreklendirmeCanım yolu ve kalabalığı göze alırsan Eminönü'nde kürkçü hana gitsene. Üst katta çok güzel kumaşlar oluyor bebek desenlerini düşmüştüm ben. İlk doğum sonrası sektörde çılgın paralar döndüğünü görünce ücretsiz izindeyken kapı süsü bebek doğumu için anahtarlık magnet vs siparişleri alıp yaptım instadan. Malzemeleri oradan almıştım. Hala çok kaliteli pazen kumaşlar var elimde battaniye içine falan nasıl güzel olur yumuş yumuş. Nevresimi de halledebilirsin kendin. Ay gidersen aldıklarını paylaş da dibimiz düşsünn
Çok güzeeeeel. O robotlu mu ona bayıldım. Yarım bırakmazsın ya. varken elinin altında kumaşçı al bence sonra onu da bulamazsın. Ben keşke kumaşları vermeseydim eşe dosta. Bak şimdi gidemiyorum da. Çok uzak zaten ben biraz istanbul dışına doğru oturuyorum. Hamileyken zor oluyor zaten.Üründen cok kumaşa heyecanlanıyorum zatenkesinlikle kumas alırsanız paylasjn aklim.gider benim. Bu arada beşige karar verirsem nevresimlik kumaşlar da almak istiyorum ben. Carsaf yaparjm sanirim. Belki battaniye de ya ben kesin bir sürü kumas alip yarim bırakırım gibi geliyor. Bunlarda diger aldığım bebekler. Daha çok pijama yapmayi düşünüyorum.
Ne diyooosunn şok oldum inanBen ünivde okurken ordan iplik alırdık. Çok meşhurdur bilmezmiyim. Eminönü benim her hafta iş yaptığım yer. Tanıdıklarımda çok. Ama olay çok olmuş suriyeli ve afgan dolmuş pandemi sonrası hele leş gibidir orası kesin. Asla gitmem. Ümraniye ye gitmiştim orası da afgan kaçak cenneti olmuş. Türkçe konuşan yok. Kara felli adamlar. İstanbul bitmiş arkadaşlar gerçekler bu. Eskiden zeytinburnuna giderdik kumaş toptan alırdık dönüpte bir bakmazlardı kadın görünce. Ama bu afganlar gerçekten normal değiller suriyelilerde en azından namus olayı var ama hırsız çok. Afganlar hem sapık hem hırsız hem de aç. Bence kimseyi oralara gitme konusunda yüreklendirme
Yaaaaa Boluda nerde ki acabaaa... 10 TL ne hakikaten ya süpermişÇok güzeeeeel. O robotlu mu ona bayıldım. Yarım bırakmazsın ya. varken elinin altında kumaşçı al bence sonra onu da bulamazsın. Ben keşke kumaşları vermeseydim eşe dosta. Bak şimdi gidemiyorum da. Çok uzak zaten ben biraz istanbul dışına doğru oturuyorum. Hamileyken zor oluyor zaten.
Bugün ablam bana bebek için aldıklarını gösterdi. Ben şok.
Geçen perşembe meşhur erenköy pazarına gitmiş. Adam marka zara cicco lcwaikiki her telden bebek markası kıyafetleri parça 10 liradan satıyormuş. Kadınlar birbirini parçalamışlar almak için ablam da yazık köşeden kapabildiklerini kapmış. Ama öyle güzel şeyler ki. Andywawanın geçmiş sezonları var. İnanamadım 10 lira ne be dedim. Beni de götür dedim seni orda ezerler olmaz dedi. Haftaya sabahtan gidicekmiş bütün malları toplicakmış.
Bu arada adam bursa’da ve bolu’da da pazar açıyormuş arkadaşlar varsa bir uğrasın araştırsın ablam anlattı gün gün neredeymiş diye benim aklımda erenköy kaldı
Ben ünivde okurken ordan iplik alırdık. Çok meşhurdur bilmezmiyim. Eminönü benim her hafta iş yaptığım yer. Tanıdıklarımda çok. Ama olay çok olmuş suriyeli ve afgan dolmuş pandemi sonrası hele leş gibidir orası kesin. Asla gitmem. Ümraniye ye gitmiştim orası da afgan kaçak cenneti olmuş. Türkçe konuşan yok. Kara felli adamlar. İstanbul bitmiş arkadaşlar gerçekler bu. Eskiden zeytinburnuna giderdik kumaş toptan alırdık dönüpte bir bakmazlardı kadın görünce. Ama bu afganlar gerçekten normal değiller suriyelilerde en azından namus olayı var ama hırsız çok. Afganlar hem sapık hem hırsız hem de aç. Bence kimseyi oralara gitme
Ah ahhhh hiç sorma geldikleri gibi giderler diyebilecek güçte biri yok ki canım vatanımda. Herkes avrupa vatandaşı nasıl oluruz nasıl gideriz kurtarırız kendimizi diye düşünüyor. Nefes alacak yer bırakmadılar güzelim istanbulda.Ne diyooosunn şok oldum inanGüngören bağcılar ben hep oralardalar zannediyordum. Bazen okadar canım istiyordu ki istanbula gitsek de kapalı çarşıdan girip mahmutpaşadan çıksak kahve alsak boğaz turu yapsak.. Demek hepsi hayal oldu... İstila ettiler canım ülkemi
Sen bolu’da mısın? Yarın sorarım ablama. Hangi gün ordaymış adam.Yaaaaa Boluda nerde ki acabaaa... 10 TL ne hakikaten ya süpermişbayılıyorum böyle şok haberlere. Evlenmeden önce tarihi Kadıköy pazarı vardı salı mı cuma mı hatrlamıyorum ben Avrupa yakasında oturuyordum. Neyse taç nevresim takımları almıştım pazardan pamuk saten. 11 yıllık evliyim hala taş gibiler
İyi yapmışsın gitmekle. Ortam konusuna katlıyorum. Evde dur durak yok yoruldum. Eşim de agrısı yok ama nasılsa yapıyorum diye bana yıkıyor işleri bi müddettir ses etmedim ama bugün agrım vardı üstelik. Sinir oldum. Normal bi gebelik olsa bile insan azcık yardım ediym mi der. Göz göze gelmiyor bile , bi şey rica ederim diye ya. Stres faktörü cok önemli.Buarada kızlar içim rahat etmedi. üniversite değil ama baktım kadın doğumdaki nöbetçi Dr fena olmayan bi dr acile gittim. Nst de sancı çıkmadı. İhtiyacım olan sessiz loş bi ortammış heralde hiç kasılmadım o 20dk daDr hem karından hem vajinal hemde spekulumla baktı. 16mm ölçtü serviksi. Eğer doğru ölçtüyse çarşamba 23tü kısalma var demek oluyor. Yarın özele yine de gidicem bir de o ölçsün. Eğer o da böyle bir şey ölçerse kocaelide ki perinatoloğu arıyıp söyliyeyim kısalma olursa 2.serklaj demişti. Bugün pelviktabanda ağrı hissediyordum belki de kısalmadan kaynaklı oldu her Dr farklı ölçmese şu ölçüyü de net olsa kafam.
Canım çok geçmiş olsunAmin çok teşekkür ediyorum benimde tek tesellim bu. Rabbim kimseye yasatmasin. Evlat bambaşka. Hayatımda böyle korku tanımıyorum ben.
Çok teşekkür ederim canım aminn☺Canım çok geçmiş olsun
Iyiki gitmişsin canım. Bencede perinatologla görüş mutlaka oy anne olmak oyBuarada kızlar içim rahat etmedi. üniversite değil ama baktım kadın doğumdaki nöbetçi Dr fena olmayan bi dr acile gittim. Nst de sancı çıkmadı. İhtiyacım olan sessiz loş bi ortammış heralde hiç kasılmadım o 20dk daDr hem karından hem vajinal hemde spekulumla baktı. 16mm ölçtü serviksi. Eğer doğru ölçtüyse çarşamba 23tü kısalma var demek oluyor. Yarın özele yine de gidicem bir de o ölçsün. Eğer o da böyle bir şey ölçerse kocaelide ki perinatoloğu arıyıp söyliyeyim kısalma olursa 2.serklaj demişti. Bugün pelviktabanda ağrı hissediyordum belki de kısalmadan kaynaklı oldu her Dr farklı ölçmese şu ölçüyü de net olsa kafam.
Katlanabilir mi değilse de Katlanan önerir misiniz benim odalarim küçük yer sıkıntım varKızlar 13 ekimde a101e banyo küveti, kova ve maşrapa geliyor üçü 120 tl yapıyor toplamda koşalım
Enfeksiyon ve bölgenin 2.kez hırpalanmasından ötürü temkinliydi sanırım kocaeli. Onun için kısalmaya gözlemlemek istedi. %50ihtimal 34.haftalara da getirebilir seni demişti. Bakalım yarın ki ne diyecek. Spekulum olayına girmez umarım nefret geldi yeminle yaaaİyi yapmışsın gitmekle. Ortam konusuna katlıyorum. Evde dur durak yok yoruldum. Eşim de agrısı yok ama nasılsa yapıyorum diye bana yıkıyor işleri bi müddettir ses etmedim ama bugün agrım vardı üstelik. Sinir oldum. Normal bi gebelik olsa bile insan azcık yardım ediym mi der. Göz göze gelmiyor bile , bi şey rica ederim diye ya. Stres faktörü cok önemli.
Ah canım baya kısalmış ama 15 mm in altı daha riskli. Sen ol bari 2. Serklajı. Nasılsa ilki tutmamış bile baksana. Rabbim mübarek gün yardımcın olsun. Sağ Salim beklesinler vakitlerini inş
Ya bu dikmekten cok daha kolay. Zaten bunların maliyetlerini bildiğimizden mağaza fiyatları abarti geliyor. Butun bu kumaşların hepsini ben 150 tl aldim sen dusun yani kac parca urun cikar bunlardan. Zaten pazarin kaymagindan kazanacaklarına kazanıyorlar. Gerisi komple kar.Çok güzeeeeel. O robotlu mu ona bayıldım. Yarım bırakmazsın ya. varken elinin altında kumaşçı al bence sonra onu da bulamazsın. Ben keşke kumaşları vermeseydim eşe dosta. Bak şimdi gidemiyorum da. Çok uzak zaten ben biraz istanbul dışına doğru oturuyorum. Hamileyken zor oluyor zaten.
Bugün ablam bana bebek için aldıklarını gösterdi. Ben şok.
Geçen perşembe meşhur erenköy pazarına gitmiş. Adam marka zara cicco lcwaikiki her telden bebek markası kıyafetleri parça 10 liradan satıyormuş. Kadınlar birbirini parçalamışlar almak için ablam da yazık köşeden kapabildiklerini kapmış. Ama öyle güzel şeyler ki. Andywawanın geçmiş sezonları var. İnanamadım 10 lira ne be dedim. Beni de götür dedim seni orda ezerler olmaz dedi. Haftaya sabahtan gidicekmiş bütün malları toplicakmış.
Bu arada adam bursa’da ve bolu’da da pazar açıyormuş arkadaşlar varsa bir uğrasın araştırsın ablam anlattı gün gün neredeymiş diye benim aklımda erenköy kaldı
Keşke azıcık bilgim ve yeteneğim olsa dikim işlerine. O kurbağalı olan kumaş deseninden civilde vardı alt üst takım şeklinde 110 TL den satıyorlardı. Sen tüm kumaşları 150 TL ye aldım diyorsun kâra bak. Örgüyle ilgili sıkıntım yok ama dikiş hiç denemedim.Ya bu dikmekten cok daha kolay. Zaten bunların maliyetlerini bildiğimizden mağaza fiyatları abarti geliyor. Butun bu kumaşların hepsini ben 150 tl aldim sen dusun yani kac parca urun cikar bunlardan. Zaten pazarin kaymagindan kazanacaklarına kazanıyorlar. Gerisi komple kar.
Tekstil o kadar fena birsey ki. Mersinde serbest bölgede staj yaptım ben. H&M markss&senpencer bu markalari uretiyorduk. Hafif defolulari, üretim fazlasını sosyete pazarına götürüyordu patron. Bedava niyetine alıyorduk bizlerde. Tabi etiketleri dolar üzerindendi.
Kızlar 13 ekimde a101e banyo küveti, kova ve maşrapa geliyor üçü 120 tl yapıyor toplamda koşalım
Keşke azıcık bilgim ve yeteneğim olsa dikim işlerine. O kurbağalı olan kumaş deseninden civilde vardı alt üst takım şeklinde 110 TL den satıyorlardı. Sen tüm kumaşları 150 TL ye aldım diyorsun kâra bak. Örgüyle ilgili sıkıntım yok ama dikiş hiç denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?