- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 33
- 37
Canım çok geçmiş olsun inşaalllah herşey yolunda gidecek bugün kandildi ve sana kendime ve kk bebek bekleyen herkesi bebeğine sağlıkla mutlulukla kavuşturması için dua ettim rabbim geri çevirmez kullarımızı rahat ol sen. Sana bir anımızı anlatayım.Inşallah Nurkiz çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız hepinizama sadece cihaz değil, dün 10 12 kez sanci birkaç kez de bir yerde toparlanma sertleşme hissettim. Beni bunlar da korkutuyor haliyle. Ama iyi düşünmem lazım oğlum için.
Canım srviks boyu uzayıp kısalıyor. Çok ayakta kalıyor musun? Mümkünse yat dinlen elini hiçbir işe atma. İnşaallah geri uzar dinlenirsen.Buarada kızlar içim rahat etmedi. üniversite değil ama baktım kadın doğumdaki nöbetçi Dr fena olmayan bi dr acile gittim. Nst de sancı çıkmadı. İhtiyacım olan sessiz loş bi ortammış heralde hiç kasılmadım o 20dk daDr hem karından hem vajinal hemde spekulumla baktı. 16mm ölçtü serviksi. Eğer doğru ölçtüyse çarşamba 23tü kısalma var demek oluyor. Yarın özele yine de gidicem bir de o ölçsün. Eğer o da böyle bir şey ölçerse kocaelide ki perinatoloğu arıyıp söyliyeyim kısalma olursa 2.serklaj demişti. Bugün pelviktabanda ağrı hissediyordum belki de kısalmadan kaynaklı oldu her Dr farklı ölçmese şu ölçüyü de net olsa kafam.
Kesinlikle katılıyorum. el işleri çok güzel dinlendiriyor. Vakti zamanında kapı süsü filan yapmıştım arkadaşıma da doğum hediyeliği için kolonya filan yapmıştım. Zaman zaman makromeden süsler yapıyorum. Şimdi de oğluma kapı süsü yapmayı planlıyorum. Geçen hediyelik fiyatlarına bakayım dedim uçmuş gitmiş fiyatlar.kendimiz biseyler yaparız artık fikir alışverişleriyleIste beklediğim haberumarım a101 aktüalci ablalar birazcik bize de bırakır
Canim bir şekilde birseylere el becerin varsa dikişte yapabilirsin. Cevrende halk egitim varsa basvur. Tabiki vaktin varsa ve enerjin yerindeyse. Zaten üç beş seneye kadar her türlü vaktin olmaz. Ama ben diyorum her kadin birseyler üretebilmeli. Orgudur dikistir yemektir. İnsana kendini iyi hissettiriyor
Benimde eşim sinirimi bozdu akşam akşam ve zaten zor uyuyorum uykum kaçtı iyice. O varken yardım ettirmiyor ben yapacağım ben yapacağım sen elleme her akşam aynı tantana bulaşık makinesini boşaltıp tezgahın üzerini toplamıyor yatmadan yaparım kalkınca yaparım. Yapmadan gidiyor. Sabah aç kalkıyorum. O pisliğin içinde kahvaltı yapmak gelmiyor içimden önce mutfak topla sonra kahvaltı diyene kadar midem bulanıyor. Sinirle mutfak topladım yapmıcaksan söyle yapayım ama demi hem yaptırmıyor hem yapmıyor. Ben de böcek değilim ya o pislikte yemek yiyim. Anlamıyor.Enfeksiyon ve bölgenin 2.kez hırpalanmasından ötürü temkinliydi sanırım kocaeli. Onun için kısalmaya gözlemlemek istedi. %50ihtimal 34.haftalara da getirebilir seni demişti. Bakalım yarın ki ne diyecek. Spekulum olayına girmez umarım nefret geldi yeminle yaaa
Eş ve işler konusunda da talep edebilmek lazım sanırım canım dile getirmeyince olmuyor düşünemiyorlar farkedemiyorlar. Ben de kimden olursa olsun zor talep ederim sıkıntılı konular ama şuan görmemeye çalışıyorum bulaşıkları hallediyor tezgah ve ocak kalıyor çamaşır sepeti kir kusuyor.. Yapacak bir şey yok yani öncelik içimizdeki miniklerin
Romatizmam yok. Ödemim de hiç yok ama mide ya da bağırsakta sebep veriyorsa olabilir. Sorun olmadı yani sancı çıkması değil mi böyle mesajlarla rahatlıyorum
Kıız bursada nerdeymiş bizede haber ediver iyixe irilmeden gidelimÇok güzeeeeel. O robotlu mu ona bayıldım. Yarım bırakmazsın ya. varken elinin altında kumaşçı al bence sonra onu da bulamazsın. Ben keşke kumaşları vermeseydim eşe dosta. Bak şimdi gidemiyorum da. Çok uzak zaten ben biraz istanbul dışına doğru oturuyorum. Hamileyken zor oluyor zaten.
Bugün ablam bana bebek için aldıklarını gösterdi. Ben şok.
Geçen perşembe meşhur erenköy pazarına gitmiş. Adam marka zara cicco lcwaikiki her telden bebek markası kıyafetleri parça 10 liradan satıyormuş. Kadınlar birbirini parçalamışlar almak için ablam da yazık köşeden kapabildiklerini kapmış. Ama öyle güzel şeyler ki. Andywawanın geçmiş sezonları var. İnanamadım 10 lira ne be dedim. Beni de götür dedim seni orda ezerler olmaz dedi. Haftaya sabahtan gidicekmiş bütün malları toplicakmış.
Bu arada adam bursa’da ve bolu’da da pazar açıyormuş arkadaşlar varsa bir uğrasın araştırsın ablam anlattı gün gün neredeymiş diye benim aklımda erenköy kaldı
Günaydın, iyi hafta sonu herkeseGunaydın kızlar
Allah razı olsun canım çok incesin☺ moralim bozuk diye yazasim yoktu ama moralimi düzelttiniz. Benimde kasılma ve toparlanma uzanınca oluyor. Gece yine 5/6 kez oldu. Sırt üstü de yatmıyorum oysa ki artık. Senin ilk defa mi oldu?Canim benim mubarek gundur teveccüh vaktidir rabbim tum hamile annelere sifa versin bebeklerini saglikla kucaklasinlar insallah. Inan sana dua ettim bende. Benimde alt karinda kasılma gibi birsey var ama uzaninca oluyor.insallah sıradan her hamilelikte olan şeylerdir ve başımıza geldi bir kere ama hemencecik gecer inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşaalllah herşey yolunda gidecek bugün kandildi ve sana kendime ve kk bebek bekleyen herkesi bebeğine sağlıkla mutlulukla kavuşturması için dua ettim rabbim geri çevirmez kullarımızı rahat ol sen. Sana bir anımızı anlatayım.
Bundan 6-7sene önce annem rahatsızlandı. Canı tatlı bir kadında değildir hani öyle nazla niyazla işi olmaz. Tipik Anadolu kadını işte. Ağrısı sürekli arttı ama kadın artık yürüyemeyecek duruma geldi. Böyle bize feryat figan beni hastaneye götürün hiç iyi değilim dedi. Neyse annemi de pek öyle görmüşlüğümüz yoktur çok korktuk. Giderken de sürekli ben 3 çocuk doğurdum böyle sancı görmedim diyor. Ölüyorum filan diyor kelimeyi şehaadet filan getiriyorneyse doktora gittik hepimizin eli ayağı buz kesmiş durumda doktor annemi muayene etti 5 dk sonra annenizde çok şiddetli gaz var dedi. Orada ne yaptı hatırlamıyorum bir ilaç verdi hemen etkisini gösterdi kadının tüm acısı dinmişti ve annem evde 1 hafta gazman gibi gezdi ve babamın dilinden 1 sene kurtulamadı. Meğer bizim hanımın içi şişmiş diye. Hem seni az güldüreyim istedim hem de rahatlatayım.
Ben geçen hafta nst ye almışlardı doktorum rapor yazacaktı işe gitmemem için. Nst deyince neden filan diye korktum Doktorum rapor için korkma gaz sancısı bile çıkıyor burada demişti. Sancı olsa önce sen hissedersin dedi. Ben 2 gün önce psikolojik midir nedir doğuracağım sandım kendini rahatlat. Tedbirini al tabi ama stres olma.
Yok canım ayakta kalmıyorum gün içinde toplasan anca yarım saattir.Canım srviks boyu uzayıp kısalıyor. Çok ayakta kalıyor musun? Mümkünse yat dinlen elini hiçbir işe atma. İnşaallah geri uzar dinlenirsen.
İlahi yaaBenimde eşim sinirimi bozdu akşam akşam ve zaten zor uyuyorum uykum kaçtı iyice. O varken yardım ettirmiyor ben yapacağım ben yapacağım sen elleme her akşam aynı tantana bulaşık makinesini boşaltıp tezgahın üzerini toplamıyor yatmadan yaparım kalkınca yaparım. Yapmadan gidiyor. Sabah aç kalkıyorum. O pisliğin içinde kahvaltı yapmak gelmiyor içimden önce mutfak topla sonra kahvaltı diyene kadar midem bulanıyor. Sinirle mutfak topladım yapmıcaksan söyle yapayım ama demi hem yaptırmıyor hem yapmıyor. Ben de böcek değilim ya o pislikte yemek yiyim. Anlamıyor.
Ben de kasılma ve toplanma için gittim ya doktora görmüşsündür. Magnezyum içmeye başlayınca azaldı ama yattığımda yine bazen toplanıyor semsert oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi, Allah korusun bir şey olacak olsa kaç haftadır olurdu heralde bana. Şimdi de bebeği vajinamda hissediyorum, alttan biri vakumla çekiyor gibi ama bebeğin hareketleri midemin orada oluyor anlamadım. O kadar sinir bozucu ki ağrı vs olmamasına rağmen ağlıyorum ayağa kalkınca. Ben de buraya arada uğrayıp negatifi basıp gidiyorum size kızlar kusura bakmayınAllah razı olsun canım çok incesin☺ moralim bozuk diye yazasim yoktu ama moralimi düzelttiniz. Benimde kasılma ve toparlanma uzanınca oluyor. Gece yine 5/6 kez oldu. Sırt üstü de yatmıyorum oysa ki artık. Senin ilk defa mi oldu?
Katlanabilir değil ama şok’a da 12 ekimde katlanan gelecek 200 tl onu da şimdi gördüm bi bakarsınız.Katlanabilir mi değilse de Katlanan önerir misiniz benim odalarim küçük yer sıkıntım var
O ablalar görsün beni perşembe günüIste beklediğim haberumarım a101 aktüalci ablalar birazcik bize de bırakır
Canim bir şekilde birseylere el becerin varsa dikişte yapabilirsin. Cevrende halk egitim varsa basvur. Tabiki vaktin varsa ve enerjin yerindeyse. Zaten üç beş seneye kadar her türlü vaktin olmaz. Ama ben diyorum her kadin birseyler üretebilmeli. Orgudur dikistir yemektir. İnsana kendini iyi hissettiriyor
Çok iyi oldu haber ettiğinKatlanabilir değil ama şok’a da 12 ekimde katlanan gelecek 200 tl onu da şimdi gördüm bi bakarsınız.
Bir gün önceden buradan hatırlatır mısın ben kesin unuturumKızlar 13 ekimde a101e banyo küveti, kova ve maşrapa geliyor üçü 120 tl yapıyor toplamda koşalım
Ay inşallah ben de unutmamBir gün önceden buradan hatırlatır mısın ben kesin unuturum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?