2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım çok geçmiş olsun inşaalllah herşey yolunda gidecek bugün kandildi ve sana kendime ve kk bebek bekleyen herkesi bebeğine sağlıkla mutlulukla kavuşturması için dua ettim rabbim geri çevirmez kullarımızı rahat ol sen. Sana bir anımızı anlatayım.

Bundan 6-7sene önce annem rahatsızlandı. Canı tatlı bir kadında değildir hani öyle nazla niyazla işi olmaz. Tipik Anadolu kadını işte. Ağrısı sürekli arttı ama kadın artık yürüyemeyecek duruma geldi. Böyle bize feryat figan beni hastaneye götürün hiç iyi değilim dedi. Neyse annemi de pek öyle görmüşlüğümüz yoktur çok korktuk. Giderken de sürekli ben 3 çocuk doğurdum böyle sancı görmedim diyor. Ölüyorum filan diyor kelimeyi şehaadet filan getiriyor neyse doktora gittik hepimizin eli ayağı buz kesmiş durumda doktor annemi muayene etti 5 dk sonra annenizde çok şiddetli gaz var dedi. Orada ne yaptı hatırlamıyorum bir ilaç verdi hemen etkisini gösterdi kadının tüm acısı dinmişti ve annem evde 1 hafta gazman gibi gezdi ve babamın dilinden 1 sene kurtulamadı. Meğer bizim hanımın içi şişmiş diye. Hem seni az güldüreyim istedim hem de rahatlatayım.

Ben geçen hafta nst ye almışlardı doktorum rapor yazacaktı işe gitmemem için. Nst deyince neden filan diye korktum Doktorum rapor için korkma gaz sancısı bile çıkıyor burada demişti. Sancı olsa önce sen hissedersin dedi. Ben 2 gün önce psikolojik midir nedir doğuracağım sandım kendini rahatlat. Tedbirini al tabi ama stres olma.

Canım srviks boyu uzayıp kısalıyor. Çok ayakta kalıyor musun? Mümkünse yat dinlen elini hiçbir işe atma. İnşaallah geri uzar dinlenirsen.

Kesinlikle katılıyorum. el işleri çok güzel dinlendiriyor. Vakti zamanında kapı süsü filan yapmıştım arkadaşıma da doğum hediyeliği için kolonya filan yapmıştım. Zaman zaman makromeden süsler yapıyorum. Şimdi de oğluma kapı süsü yapmayı planlıyorum. Geçen hediyelik fiyatlarına bakayım dedim uçmuş gitmiş fiyatlar.kendimiz biseyler yaparız artık fikir alışverişleriyle

Benimde eşim sinirimi bozdu akşam akşam ve zaten zor uyuyorum uykum kaçtı iyice. O varken yardım ettirmiyor ben yapacağım ben yapacağım sen elleme her akşam aynı tantana bulaşık makinesini boşaltıp tezgahın üzerini toplamıyor yatmadan yaparım kalkınca yaparım. Yapmadan gidiyor. Sabah aç kalkıyorum. O pisliğin içinde kahvaltı yapmak gelmiyor içimden önce mutfak topla sonra kahvaltı diyene kadar midem bulanıyor. Sinirle mutfak topladım yapmıcaksan söyle yapayım ama demi hem yaptırmıyor hem yapmıyor. Ben de böcek değilim ya o pislikte yemek yiyim. Anlamıyor.

Romatizmam yok. Ödemim de hiç yok ama mide ya da bağırsakta sebep veriyorsa olabilir. Sorun olmadı yani sancı çıkması değil mi böyle mesajlarla rahatlıyorum

Canim benim mubarek gundur teveccüh vaktidir rabbim tum hamile annelere sifa versin bebeklerini saglikla kucaklasinlar insallah. Inan sana dua ettim bende. Benimde alt karinda kasılma gibi birsey var ama uzaninca oluyor.insallah sıradan her hamilelikte olan şeylerdir ve başımıza geldi bir kere ama hemencecik gecer inşallah

Kıız bursada nerdeymiş bizede haber ediver iyixe irilmeden gidelim

Allah razı olsun canım çok incesin☺ moralim bozuk diye yazasim yoktu ama moralimi düzelttiniz. Benimde kasılma ve toparlanma uzanınca oluyor. Gece yine 5/6 kez oldu. Sırt üstü de yatmıyorum oysa ki artık. Senin ilk defa mi oldu?

çok güldüm gerçekten canım çok teşekkür ederim rahatlatmak istediğin için ama ben kasılma, rahmimin bir yerinde toparlanma ve sertleşme hissediyorum. Ara ara sancı da giriyor. Dikkat ettim dün gün içerisinde 10,12 kez kadar sancım oldu. Bunlar normal mi onu bilemiyorum. Bende gaz sancisina benzetmiştim ilk hatta doktora söyledim ama ultrasonla baktı hiç öyle bir şey demedi. Tedbiri elden bırakmayalım tetik edelim her ihtimali dediler. Devlet acildi sanırım uzmanda değil asistanlardı. O yüzden midir hem doğru düzgün açıklama yapamadılar hem çok pimpirik davrandılar, bende oldukça korktum.
Bugün detaylı ultrasonum var. Perinatolog bakacak, durumu anlatacağım. Inşallah içim rahatlar ☺

Günaydınlar herkese
Canım srviks boyu uzayıp kısalıyor. Çok ayakta kalıyor musun? Mümkünse yat dinlen elini hiçbir işe atma. İnşaallah geri uzar dinlenirsen.
Yok canım ayakta kalmıyorum gün içinde toplasan anca yarım saattir.
İlahi yaa böcük değilsin tabisiii çok haklısın kendimi biyerlere zincirleme konum bugün de hamileyim böcek değil sloganı olsun istedim. Hamişiz göbüşliyiz haklıyız kazanacağız Kastamonu da bi söz vardır, "ayudu mayudu ama eyüdüü." bizim kocalar da o hesap işte, ben kahvaltı için dolaptan çıkarılacakları çıkarttım 5 dk hazırlık yaptım, geç uyandı geldi hemen bırak sen yat, sen yat. İyi geçtim uzandım 30dk geçti hala hazırlayacak çocuk erken uyandı açlıktan zafiyet geçirmeden yapacak ben inanıyorum. Kocam sonuçta güvenmem gerek dimi ama niyetler iyi eylemler zayıf diyelim

Ben de kasılma ve toplanma için gittim ya doktora görmüşsündür. Magnezyum içmeye başlayınca azaldı ama yattığımda yine bazen toplanıyor semsert oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi, Allah korusun bir şey olacak olsa kaç haftadır olurdu heralde bana. Şimdi de bebeği vajinamda hissediyorum, alttan biri vakumla çekiyor gibi ama bebeğin hareketleri midemin orada oluyor anlamadım. O kadar sinir bozucu ki ağrı vs olmamasına rağmen ağlıyorum ayağa kalkınca. Ben de buraya arada uğrayıp negatifi basıp gidiyorum size kızlar kusura bakmayın

O ablalar görsün beni perşembe günü aikido öğrencem perşembeye kadar ahdjhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…