GünaydınGunaydın kızlar
Demekki normaldir belkide canım. Beni korkuttu asistanlarBen de kasılma ve toplanma için gittim ya doktora görmüşsündür. Magnezyum içmeye başlayınca azaldı ama yattığımda yine bazen toplanıyor semsert oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi, Allah korusun bir şey olacak olsa kaç haftadır olurdu heralde bana. Şimdi de bebeği vajinamda hissediyorum, alttan biri vakumla çekiyor gibi ama bebeğin hareketleri midemin orada oluyor anlamadım. O kadar sinir bozucu ki ağrı vs olmamasına rağmen ağlıyorum ayağa kalkınca. Ben de buraya arada uğrayıp negatifi basıp gidiyorum size kızlar kusura bakmayın
Ben de zayıflıktan olduğunu düşünüyorum, kaldıramıyor heralde vücut. Yağ olmadığından bebek ne yapsa direkt hissediyoruz. Sen kilo alabildin mi biraz? Ben 4 kilo almışım ama hiç belli değil, karnım büyük sadece. Şubat bi gelseydi iyiydi bir an önceDemekki normaldir belkide canım. Beni korkuttu asistanlarperinatologa görünmeden rahatladım sayenizde☺ sende çok zayıftın değil mi?Bence zayıflıktan hissediyoruz benimde karnım hep sert. Yağ kütlesi yokki hiç.
Sizin arada bir olduğu için korkuyosunuz heralde gerçi burda gördüğüm kadarıyla herkes toplanma sertleşmeyi bazı durumlarda olduğunu söylüyor ama benim karnım hep taş gibi çok sert hatta yumuşak olduğu zamanlar endişe ediyorum doktora gittiğimde de şimdiye kadar çok olumsuz bişey demediler gerçi pazartesi detaylıya gitcem bakalım o ne diyecek ama yani çok panik yapmayın benim %90 sert demek istiyorum özetleBen de kasılma ve toplanma için gittim ya doktora görmüşsündür. Magnezyum içmeye başlayınca azaldı ama yattığımda yine bazen toplanıyor semsert oluyor. Doktor normal olduğunu söyledi, Allah korusun bir şey olacak olsa kaç haftadır olurdu heralde bana. Şimdi de bebeği vajinamda hissediyorum, alttan biri vakumla çekiyor gibi ama bebeğin hareketleri midemin orada oluyor anlamadım. O kadar sinir bozucu ki ağrı vs olmamasına rağmen ağlıyorum ayağa kalkınca. Ben de buraya arada uğrayıp negatifi basıp gidiyorum size kızlar kusura bakmayın
Karnınızın ortasına ya da sağına soluna top gibi oluyor mu birden bebek? Yoksa genel olarak karnınıza dokununca mı sert. Siz de zayıf mısınızSizin arada bir olduğu için korkuyosunuz heralde gerçi burda gördüğüm kadarıyla herkes toplanma sertleşmeyi bazı durumlarda olduğunu söylüyor ama benim karnım hep taş gibi çok sert hatta yumuşak olduğu zamanlar endişe ediyorum doktora gittiğimde de şimdiye kadar çok olumsuz bişey demediler gerçi pazartesi detaylıya gitcem bakalım o ne diyecek ama yani çok panik yapmayın benim %90 sert demek istiyorum özetle
Evet öyle sağ solda da oluyor genel olarak karnım da taş gibi oluyor ben çoğunlukla nefes egzersizi yapıyorum bi sorum varsa da oksijen gitsin açılsın diyeKarnınızın ortasına ya da sağına soluna top gibi oluyor mu birden bebek? Yoksa genel olarak karnınıza dokununca mı sert. Siz de zayıf mısınız
Bir de bana doktorum endişe ettiğin zaman soluna yat bol su iç dedi bir iki saat falan öyle yatmaya çalıştığım da oluyor o da rahatlatıyorEvet öyle sağ solda da oluyor genel olarak karnım da taş gibi oluyor ben çoğunlukla nefes egzersizi yapıyorum bi sorum varsa da oksijen gitsin açılsın diyezayıf değilim 58le başladım 72yim şu anda
Kız bende 58le başladım 69 oldumEvet öyle sağ solda da oluyor genel olarak karnım da taş gibi oluyor ben çoğunlukla nefes egzersizi yapıyorum bi sorum varsa da oksijen gitsin açılsın diyezayıf değilim 58le başladım 72yim şu anda
Evet hem de benim 20. HaftaKız bende 58le başladım 69 oldumilk gebelik mi?
Canım nasılsın. Detaylıya girdin mi? Güzel haberler bekliyoruzDemekki normaldir belkide canım. Beni korkuttu asistanlarperinatologa görünmeden rahatladım sayenizde☺ sende çok zayıftın değil mi?Bence zayıflıktan hissediyoruz benimde karnım hep sert. Yağ kütlesi yokki hiç.
Yaa aslında çok aşırıda yemiyorum gibi ama alınıyor demk kiEvet hem de benim 20. Hafta
Canımcım benim sat a göre değil tüp bebek olduğu için blastokist transfer tarihine göre hesaplanıyor 16. haftada amniosentez günü gittiğimde perinatoloji hocasının sekreteri 21 hafta 5. güne randevu verdi Başka bir penatoloji dr una da gebelik izni ve sezeryan tarihi için hesaplama sordum Usg de benim biraz geriden geliyor Ama onun bir önemi yok tüm hesaplamaları transfer gününe göre sayacaklarmışKızlar merhaba,
SAT a göre 19+3 üz. Kendi hastalıklarımda gittiğim kadın doğumcum 19+6 dedi. Ben bu bebişi ufak bir tedavi süreciyle farklı bir doktorla kaldım ve kendisiyle doğum planlamaktayım. Başından beri 1 hafta geriden hesaplamakta tahmini doğum 28 şubatken 7 mart hesaplamakta. Son kontrolüm 2 gün önceydi. Bebek 20.hafta uyumlu ama o bunun önemi olmadığını söyledi iyice çorba modundayım açıkcası.
Bir de organ tarama için perinatolog öneriyor, ama samsunda var sadece. Kız kardeşim 2 prametüre bebek sahibi burda benim muaynelerimi yapan doktor hanım organ taraması yapmıştı kendisine ve perinatolıga yönlendirmişti, doğum sonrası tüm sürecide söylemişti.
Şimdi ben kendi hastalıklarım için gittipim doktorumdan organ tarama için 18 ekime gün almıştm, doğum planı yapan doktor ise 25 inde git diyor ki o zamana bebek 22 haftayı geçmiş oluyor. Giresunda yaşıyorum samsundaki perinatolog 4 ten sonda çalışıyormuş yani benim gidip gelmem toplam sadece yol 5 saat ve 2 kızım var okuldan geliyorlar vs
Giresundaki doktora gidip raporu diğer doktora gönderme düşncesindeyim, zaten bilgili birisi bir şey gördüğünde beni yönlendirir diyorum.
Aklım çok karışık durumda, akıl akıldan üstündür bana bir yardım edebilirmisiniz?
Biraz uzunca oldu hakkınızı helal edin.
Renkliii shopie yi nereden aldın? İnternette bir sürü farklı fiyatta satış var ve sahteside varmış hatta direkt amazon satıcısındna alan olmuş görerek mi alsam diyorum ama paketinden de ayırt edemem herlde sahte olup olmadığınıKızlar e bebekten ve trendyoldan alışveriş yaptım. Artık bitsin kafamdan silinsin bari diye. Yoksa bana daral geliyor böyle şeylerden, olsun bitsin istiyorum hemen. Sanırım bitti gerçekten de
Ben sadece ilk zaman için olmayan bikac sey de aldım uzakta olduğum için. Hem ilk kez duyanlara araştırma için vakit kaldın diye yazıyorum.
Mesela gaz giderici patik. İçindeki kiraz çekirdeklerini biraz fırında ısıtıyorsun ve bebeğe giydiriyorsun, sıcacık oluyor ayakları.
Bestlak süt damlası. 1.5 litrelik suya 10-12 damlaydı sanırım üstünde d yazıyor zaten; içince süt artıyor.
5. Ay ve sonrasında silikon meyve emziği. İçine meyveyi koyunca emzik gibi bebek güvenle tadına bakıyor ve boğazına kaçma durumu olmuyor.
Osanit diş topu/ tetagil granüller/ dentigel
Bebeklerdeki diş sancısını azaltan olaylar bunlar
Mustela masaj yağı bende var diye almadım, ama banyo sonrası iyi oluyor bebeğe.
Sopphie giraffe/oioi kaktüs-el/baby babana diş kaşıyıcı muz bunlar en iyi diş kaşıyıcılar. Sulu olanlar pek işe yaramadı yagızda diye almadım hiç onlardan.
Müslinleri bol alırsanız hem çarşaf niyetine, omuz örtüsü yerine, yazın havlu niyetine bile kullanırsınız.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ekleme yaparsınız
E bebekten kardeşime aldırmıştım yağız için. Güvendim oraya. Sahtesi de mi varmışRenkliii shopie yi nereden aldın? İnternette bir sürü farklı fiyatta satış var ve sahteside varmış hatta direkt amazon satıcısındna alan olmuş görerek mi alsam diyorum ama paketinden de ayırt edemem herlde sahte olup olmadığınıbambili modelinden almak istiyorum çok güzel
Aynen niyet iyi ama icraatta beni delirtiyorGünaydınlar herkese
Yok canım ayakta kalmıyorum gün içinde toplasan anca yarım saattir.
İlahi yaaböcük değilsin tabisiii çok haklısın kendimi biyerlere zincirleme konum bugün de hamileyim böcek değil sloganı olsun istedim. Hamişiz göbüşliyiz haklıyız kazanacağız Kastamonu da bi söz vardır, "ayudu mayudu ama eyüdüü." bizim kocalar da o hesap işte, ben kahvaltı için dolaptan çıkarılacakları çıkarttım 5 dk hazırlık yaptım, geç uyandı geldi hemen bırak sen yat, sen yat. İyi geçtim uzandım 30dk geçti hala hazırlayacak çocuk erken uyandı açlıktan zafiyet geçirmeden yapacak ben inanıyorum. Kocam sonuçta güvenmem gerek dimi ama niyetler iyi eylemler zayıf diyelim
Sahtelerinin boyası çıkıyormuşE bebekten kardeşime aldırmıştım yağız için. Güvendim oraya. Sahtesi de mi varmışŞimdi yiğit için banana olanlardan bi de oioiden aldım valla.
Mamasofidekiler de iyiydi ama hepsi tükenmiş
Canım bişey dicem ikinizde uzanınca oluyor demişsiniz ya aslında benim göbekte sabah kalktığımda bir tarafta (özellikle sola yatıyorum solda) toplanmış oluyor. Böyle kaskatı. Hatta geçen sağa yattım. Sağda toplanmış buldum. Ve ayaklarımı tamamen uzatarak uzandığımda karnım biraz daha sert oluyor ve özellikle kasık kısımlarımda sürekli bir kıpırdama hissediyorum bebek mi kasılma mı başka bişey mi hala çözemedim ama doktorum normal dediği günden beri o kadar rahatsız etmiyor. Toplanma hep oluyor bence yaa. Annem bebek toplanıyor dedi ben de anne o bebek değilmiş toplanan rahmin kasılmasıymış dedim biz eskiden bilmiyorduk bebek toplanıyor derdik dedi. Annem de allah’a şükür tek erken doğum yok ve Allah’a şükür düştüğü filan yok. Bence normal. Görürsün bak.Allah razı olsun canım çok incesin☺ moralim bozuk diye yazasim yoktu ama moralimi düzelttiniz. Benimde kasılma ve toparlanma uzanınca oluyor. Gece yine 5/6 kez oldu. Sırt üstü de yatmıyorum oysa ki artık. Senin ilk defa mi oldu?
Ben düşünmüyorumYaa aslında çok aşırıda yemiyorum gibi ama alınıyor demk kişeker yüklemesi yaptırıcak mısınız kızlar var mı yaptırmayı düşünmeyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?