2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Demekki normaldir belkide canım. Beni korkuttu asistanlar perinatologa görünmeden rahatladım sayenizde☺ sende çok zayıftın değil mi?Bence zayıflıktan hissediyoruz benimde karnım hep sert. Yağ kütlesi yokki hiç.

Ben de zayıflıktan olduğunu düşünüyorum, kaldıramıyor heralde vücut. Yağ olmadığından bebek ne yapsa direkt hissediyoruz. Sen kilo alabildin mi biraz? Ben 4 kilo almışım ama hiç belli değil, karnım büyük sadece. Şubat bi gelseydi iyiydi bir an önce

Sizin arada bir olduğu için korkuyosunuz heralde gerçi burda gördüğüm kadarıyla herkes toplanma sertleşmeyi bazı durumlarda olduğunu söylüyor ama benim karnım hep taş gibi çok sert hatta yumuşak olduğu zamanlar endişe ediyorum doktora gittiğimde de şimdiye kadar çok olumsuz bişey demediler gerçi pazartesi detaylıya gitcem bakalım o ne diyecek ama yani çok panik yapmayın benim %90 sert demek istiyorum özetle

Karnınızın ortasına ya da sağına soluna top gibi oluyor mu birden bebek? Yoksa genel olarak karnınıza dokununca mı sert. Siz de zayıf mısınız

Karnınızın ortasına ya da sağına soluna top gibi oluyor mu birden bebek? Yoksa genel olarak karnınıza dokununca mı sert. Siz de zayıf mısınız
Evet öyle sağ solda da oluyor genel olarak karnım da taş gibi oluyor ben çoğunlukla nefes egzersizi yapıyorum bi sorum varsa da oksijen gitsin açılsın diye zayıf değilim 58le başladım 72yim şu anda

Evet öyle sağ solda da oluyor genel olarak karnım da taş gibi oluyor ben çoğunlukla nefes egzersizi yapıyorum bi sorum varsa da oksijen gitsin açılsın diye zayıf değilim 58le başladım 72yim şu anda
Bir de bana doktorum endişe ettiğin zaman soluna yat bol su iç dedi bir iki saat falan öyle yatmaya çalıştığım da oluyor o da rahatlatıyor

Kızlar e bebekten ve trendyoldan alışveriş yaptım. Artık bitsin kafamdan silinsin bari diye. Yoksa bana daral geliyor böyle şeylerden, olsun bitsin istiyorum hemen. Sanırım bitti gerçekten de
Ben sadece ilk zaman için olmayan bikac sey de aldım uzakta olduğum için. Hem ilk kez duyanlara araştırma için vakit kaldın diye yazıyorum.
Mesela gaz giderici patik. İçindeki kiraz çekirdeklerini biraz fırında ısıtıyorsun ve bebeğe giydiriyorsun, sıcacık oluyor ayakları.
Bestlak süt damlası. 1.5 litrelik suya 10-12 damlaydı sanırım üstünde d yazıyor zaten; içince süt artıyor.
5. Ay ve sonrasında silikon meyve emziği. İçine meyveyi koyunca emzik gibi bebek güvenle tadına bakıyor ve boğazına kaçma durumu olmuyor.
Osanit diş topu/ tetagil granüller/ dentigel
Bebeklerdeki diş sancısını azaltan olaylar bunlar
Mustela masaj yağı bende var diye almadım, ama banyo sonrası iyi oluyor bebeğe.
Sopphie giraffe/oioi kaktüs-el/baby babana diş kaşıyıcı muz bunlar en iyi diş kaşıyıcılar. Sulu olanlar pek işe yaramadı yagızda diye almadım hiç onlardan.
Müslinleri bol alırsanız hem çarşaf niyetine, omuz örtüsü yerine, yazın havlu niyetine bile kullanırsınız.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ekleme yaparsınız

Eklentiler

• 0301BE35-E106-4146-9DE7-0E6A06BB2564.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 54
Canım nasılsın. Detaylıya girdin mi? Güzel haberler bekliyoruz

Canımcım benim sat a göre değil tüp bebek olduğu için blastokist transfer tarihine göre hesaplanıyor 16. haftada amniosentez günü gittiğimde perinatoloji hocasının sekreteri 21 hafta 5. güne randevu verdi Başka bir penatoloji dr una da gebelik izni ve sezeryan tarihi için hesaplama sordum Usg de benim biraz geriden geliyor Ama onun bir önemi yok tüm hesaplamaları transfer gününe göre sayacaklarmış

Renkliii shopie yi nereden aldın? İnternette bir sürü farklı fiyatta satış var ve sahteside varmış hatta direkt amazon satıcısındna alan olmuş görerek mi alsam diyorum ama paketinden de ayırt edemem herlde sahte olup olmadığını bambili modelinden almak istiyorum çok güzel

E bebekten kardeşime aldırmıştım yağız için. Güvendim oraya. Sahtesi de mi varmış Şimdi yiğit için banana olanlardan bi de oioiden aldım valla.
Mamasofidekiler de iyiydi ama hepsi tükenmiş

Selam kızlar bu ara pek bakamıyorum işlerim yoğundu . Dün aşım vardı aile hekimliğinde kolum neyseki ağrımadı şükür bu ay sonu detaylı taramam var inşallah kalpteki küçük açıklığımızda kapanmıştır oğluşum ara ara hareketleniyor Sizlerde bebişlerde iyidir umarım

Aynen niyet iyi ama icraatta beni delirtiyor artık kendimi ameller niyete göredir diye teselli ediyorum. Zaten sabah uyurken neden kaldırdın ben kaldıracaktım dedi uyku sersemi trip atmayı unutmuşum

Canım bişey dicem ikinizde uzanınca oluyor demişsiniz ya aslında benim göbekte sabah kalktığımda bir tarafta (özellikle sola yatıyorum solda) toplanmış oluyor. Böyle kaskatı. Hatta geçen sağa yattım. Sağda toplanmış buldum. Ve ayaklarımı tamamen uzatarak uzandığımda karnım biraz daha sert oluyor ve özellikle kasık kısımlarımda sürekli bir kıpırdama hissediyorum bebek mi kasılma mı başka bişey mi hala çözemedim ama doktorum normal dediği günden beri o kadar rahatsız etmiyor. Toplanma hep oluyor bence yaa. Annem bebek toplanıyor dedi ben de anne o bebek değilmiş toplanan rahmin kasılmasıymış dedim biz eskiden bilmiyorduk bebek toplanıyor derdik dedi. Annem de allah’a şükür tek erken doğum yok ve Allah’a şükür düştüğü filan yok. Bence normal. Görürsün bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…