2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim dr da serklajdan dolayı alma dedi ama ben 54 le hamile kaldım 52 ye düştüm 61 oldum 9 kilo civarı , şuanda eşim yemek yapıyor şu gece yemeğinden kurtulamıyorum en sevdiğim şey

Benim dr da serklajdan dolayı alma dedi ama ben 54 le hamile kaldım 52 ye düştüm 61 oldum 9 kilo civarı , şuanda eşim yemek yapıyor şu gece yemeğinden kurtulamıyorum en sevdiğim şey
Vücut kitle indeksin iyidir ama senin muhtemelen. Sorun olmaz gönlün rahat olsun. Ye güzelim ben YagıZa 67 ile hamile kaldım; doğuma giderken 85 tüm. Doğumdan 1 ay sonra 71 kiloydum. Hiç diyet yapmadım aksıne tatlı vs cok yedığim halde. Veriliyor ya eger emzirirken abartmazsak
Serklaj için de sorun olmuyor yani o kadarı
Şimdi 73 el hamile kaldım. 74 kiloyum. Bi süre kilo verdim yeni alıyorum daha demek ki.

Hmm olabilir bi kaç yorumda öyle okumuştum demek ki orijinallerinde de çıkıyor boya ama boyası çıkan bi şeyi de çocuğa vermek ne kadar doğru olur bilemedim ağzına sokuyor sonuçta
Yok haklısın tabi ki de. Plastiğe temas etmesi, elleriyle dokunması bile zararlı zaten. O yüzden dandik yerlerden oyuncak almıyoruz. Marka kıyafet alıyoruz fln işte. Elimizden geldiğince sakınmaya çalışıyoruz diyelim.

Kimse bana kilo alma demedi. Zaten 9 kilo aldım ben. Bu artık iflah olmaz mı dediler kii makarna pilav hiç yemesem haftada yarım ekmek yiyorumdur anca onu kessem yine alırım bence ya su içsem yarıyor ptesi tiroidlerime baktırayım baya düşüktü en son sıfırlandı mı acaba nooldu

Kızlar bir gün boyunca hiç durmadan hareket ettiği oluyor mu bebeğin? Bugün hiç durmadı korkuyorum artık bi sorun mu var diye sürekli hareket ediyor

Karnın nasıl belli olmaz ya ben tobacanım. Hatta ekliyeyim foto. Kıyafetle çok belli olmuyor fotoda ama sırtüstü uzandığım yerden kalkarken kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum

Eklentiler

• IMG_20221008_220830.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 96
Haftada yarım ekmek mi kız ben onu sabah kahvlatıda yiyorum üstüne ara öğün ve öğlen yemeği

Karnın nasıl belli olmaz ya ben tobacanım. Hatta ekliyeyim foto. Kıyafetle çok belli olmuyor fotoda ama sırtüstü uzandığım yerden kalkarken kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum
Cok tatlı bi göbüşşş
Sen abartıyorsun gayet normal görünüyorsun canım. Kilon iyi bence.

Valla oyle kuzum ama genel olarak kilomu belli etmiyorum ben ya da ic karnim mi genis karin kaslarim mi saglam bilemiyorum

Ne güzel az almışsın canım, verilir kilo sağlık olsun yeter ben 27 kilo aldım kızımda emzirirken veremedim emzirmem bitince verdim gece yemeğini keserek sporla,, ben yemeyi çok seviyorum yemek şahane birşey ,, tatlı hiç sevmem ama onun dışında herşeyyyyy ah ahhh

Su anda rekor sende T the economist kilo bildirimi bekliyoruz

Kızlar bir gün boyunca hiç durmadan hareket ettiği oluyor mu bebeğin? Bugün hiç durmadı korkuyorum artık bi sorun mu var diye sürekli hareket ediyor
İki gün önceydi akşam 7 de bir başladı gece devam etti ağrı falan yok ama aşırı hareketliydi eşimi aradım dedim aşırı hareket ediyor, ahah dedi bir gün hareket etmiyor diyorsun bir gün çok hareket ediyor diyosun:) ama ne yalan söyleyeyim bende korkmuştum

Sorma bende de Kıbrıs’ta sofra kültürü çok gelişmiş. Mesela her restoranda fix menü vardır. 15-20 çeşit meze, ara sıcaklar , kırmızımı etler beyaz etler , meyve vs derken oturur iki üç saat yersin neyseki su an hiiiç uğramıyoruz oralara. Buralı kadınlar, adamlar hep iri tombul zaten; çocuklar bile
Sen bi gel buralara bakıym

Çok teşekkür ediyorum canim☺ toparlanma dışında sancılarım da var benim.
Bugün detayliya girdim arkadaşlar çok şükür bebeğim de hicbir sorun yok.☺ sancılarım içinde olmaması gerekiyor bu haftada ama bir rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi. 31mm cıktı gayet iyi dedi. Ancak sancılar devam ederse rahim ağzını yumuşatabilir dedi. Progestaran kullanmamı tavsiye etti. Baya rahat bir perinatalogtu. Riski artırıyor ama kesin diyemeyiz 8mm ile doğuma giden hastam var benim dedi.
Ben vakıf unvden bir prof perinatalogtan randevu aldım en azından içim rahat etsin bir görüş daha alayım diyorum. Şu an daha iyiyim şükür ☺

Gozun aydin canim. Kac defa baktim yazmismjsjn diye. Cok sukur hersey iyi görünüyor. Sen nasil hissediyorsun. Sanci duyarlılığın azaldı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…