Fenasın. Ateş beni çağırıyor ozaman ben gideyim de bakayım pijamalarımaaNeyse bırak kiloyu fln şimdi. Bak sana ne getirdimmmmm taa taaaammmm
Oh şükür. Cok sevindirdin İnan kiÇok teşekkür ediyorum canim☺ toparlanma dışında sancılarım da var benim.
Bugün detayliya girdim arkadaşlar çok şükür bebeğim de hicbir sorun yok.☺ sancılarım içinde olmaması gerekiyor bu haftada ama bir rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi. 31mm cıktı gayet iyi dedi. Ancak sancılar devam ederse rahim ağzını yumuşatabilir dedi. Progestaran kullanmamı tavsiye etti. Baya rahat bir perinatalogtu. Riski artırıyor ama kesin diyemeyiz 8mm ile doğuma giden hastam var benim dedi.
Ben vakıf unvden bir prof perinatalogtan randevu aldım en azından içim rahat etsin bir görüş daha alayım diyorum. Şu an daha iyiyim şükür ☺
Ben 42.5 ancak olabildim. Zaten 40 ile hamile kalmıştım, 38'e düşmüştüm 40'tan mi saymam lazım acaba? Bugün ki perinatolog 7 8 kilo civarı alırsanız normal dedi ama zaten bebek ve eşi 5 kilo olsa doğuma kadar bana az geldi.Ben de zayıflıktan olduğunu düşünüyorum, kaldıramıyor heralde vücut. Yağ olmadığından bebek ne yapsa direkt hissediyoruz. Sen kilo alabildin mi biraz? Ben 4 kilo almışım ama hiç belli değil, karnım büyük sadece. Şubat bi gelseydi iyiydi bir an önce
Planlarımıxda vardı bu sene kıbrıs ama iptal oldu kısmetse seneyeSorma bende deKıbrıs’ta sofra kültürü çok gelişmiş. Mesela her restoranda fix menü vardır. 15-20 çeşit meze, ara sıcaklar , kırmızımı etler beyaz etler , meyve vs derken oturur iki üç saat yersin neyseki su an hiiiç uğramıyoruz oralara. Buralı kadınlar, adamlar hep iri tombul zaten; çocuklar bile
Sen bi gel buralara bakıym
Çok teşekkür ediyorum canım. Zamanında giremedik istanbulda trafikte ayrı sorun. Eve gelince rahatlamaktan uykum gelmiş:) kaç gündür uyuyamiyordum. Ben çok şükür iyiyim rahatladım. Doktor şu durumda progestaran vermek dışında birşey yapılamayacağını söylüyor yine de ben bir profa gideceğim. Sancim detaylı ultrason sırasında da girdi. Ara sıra girip çıkıyor. Akşamdan beri daha iyiyim böyle geçecek galiba. Perinatolog bazı gebelikler böyle sancılı geçer dedi.Gozun aydin canim. Kac defa baktim yazmismjsjn diye. Cok sukur hersey iyi görünüyor. Sen nasil hissediyorsun. Sanci duyarlılığın azaldı mi
Şekerim senin boy kilo nasıldı kaç beden aldın. Xl alsam darlar mı ki beniNeyse bırak kiloyu fln şimdi. Bak sana ne getirdimmmmm taa taaaammmm
Canım sevindim güzel haberlerine, kendini yorma ama dikkat et bol bol dinlen.Ben 42.5 ancak olabildim. Zaten 40 ile hamile kalmıştım, 38'e düşmüştüm 40'tan mi saymam lazım acaba? Bugün ki perinatolog 7 8 kilo civarı alırsanız normal dedi ama zaten bebek ve eşi 5 kilo olsa doğuma kadar bana az geldi.
Bu renkli mahvetti bizi hemen kızıma tayt çorap aldımFenasın. Ateş beni çağırıyor ozaman ben gideyim de bakayım pijamalarımaa
Canım ben eskiye göre daha iyi yiyorum ama sık wc çıkıyorum bir de acıkınca çok boş bir kusma var 1 kilo almışım toplamda .Kizlarrr kilolar ne alemde almaya basladiniz mi istahlar falan nasil benim hala ayni, istahsizim bebem olmasa yemek bile yemem yani degisik bi durum.
Bende bu yüzden birsey almaya karar veremiyorum. Simdi böyleyim ama sonuna doğru dunya kadar olursamŞekerim senin boy kilo nasıldı kaç beden aldın. Xl alsam darlar mı ki benişu an 78 im 166 boy. Xxl mi alsam. Allahım yazması bile korkunççç
Bende bendee☺☺ alicam ama ilerledikçe olmaz diye idare etmeye çalışıyorum şimdilik.Bende bu yüzden birsey almaya karar veremiyorum. Simdi böyleyim ama sonuna doğru dunya kadar olursam
Canım maşallah çok tatlı seninki kocaman olmuş cinsiyet neydiKarnın nasıl belli olmaz ya ben tobacanım. Hatta ekliyeyim foto. Kıyafetle çok belli olmuyor fotoda ama sırtüstü uzandığım yerden kalkarken kendimi ters dönmüş kaplumbağa gibi hissediyorum
Kız canım. Ayrıntılı ultrasona kadar eşim çok ümitliydi ikiz olduğunaCanım maşallah çok tatlı seninki kocaman olmuş cinsiyet neydi
22 haftadan bildiriyorum 2 kilo almışım o da son 3 haftada
Haftada yarım ekmeği herhalde 6-7 aylıkken yemişimdir ahsjshdhajahhsKimse bana kilo alma demedi. Zaten 9 kilo aldım ben. Bu artık iflah olmaz mı dediler kiimakarna pilav hiç yemesem haftada yarım ekmek yiyorumdur anca onu kessem yine alırım bence ya su içsem yarıyor ptesi tiroidlerime baktırayım baya düşüktü en son sıfırlandı mı acaba nooldu
Rahim uzunluğunu nasıl ölçtü ?Çok teşekkür ediyorum canim☺ toparlanma dışında sancılarım da var benim.
Bugün detayliya girdim arkadaşlar çok şükür bebeğim de hicbir sorun yok.☺ sancılarım içinde olmaması gerekiyor bu haftada ama bir rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi. 31mm cıktı gayet iyi dedi. Ancak sancılar devam ederse rahim ağzını yumuşatabilir dedi. Progestaran kullanmamı tavsiye etti. Baya rahat bir perinatalogtu. Riski artırıyor ama kesin diyemeyiz 8mm ile doğuma giden hastam var benim dedi.
Ben vakıf unvden bir prof perinatalogtan randevu aldım en azından içim rahat etsin bir görüş daha alayım diyorum. Şu an daha iyiyim şükür ☺
Kuzum annenin yanina gittin bide mecbur alcakasin. Hadi insallah hep böyle minik kilolarla gidelim22 haftadan bildiriyorum 2 kilo almışım o da son 3 haftada
Ben de 58’le başladım dün tartıldım 67 olmusum bile. Makarna ekmek zayıf noktam benim de off pişiler simitler diğer hamileliğimde de 18 kiloyla gitmiştim doğuma sonra hepsini vermiştimBen 58le başladım geçen hafta 69dum son bir haftada 2 kg almıştımbu hızla gidersem sizi sollarım makarna zayıf noktam off hiç doymam asla hayır demem
Bursada ve bolu da olduğunu biliyorum. Ablama hemen sordum bu perşembe gidip adamla konuşup hangi gün hangi pazarda telefon falan alıcak , kızlar gidersiniz.Kıız bursada nerdeymiş bizede haber ediver iyixe irilmeden gidelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?