2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Oh şükür. Cok sevindirdin İnan ki şifa olsun ilaçların da. Rahim uzunluğun iyi ama kendini yorma emi

Ben 42.5 ancak olabildim. Zaten 40 ile hamile kalmıştım, 38'e düşmüştüm 40'tan mi saymam lazım acaba? Bugün ki perinatolog 7 8 kilo civarı alırsanız normal dedi ama zaten bebek ve eşi 5 kilo olsa doğuma kadar bana az geldi.

Planlarımıxda vardı bu sene kıbrıs ama iptal oldu kısmetse seneyeoğlum sağlıkla gelsin istiyoruz seneye

Gozun aydin canim. Kac defa baktim yazmismjsjn diye. Cok sukur hersey iyi görünüyor. Sen nasil hissediyorsun. Sanci duyarlılığın azaldı mi
Çok teşekkür ediyorum canım. Zamanında giremedik istanbulda trafikte ayrı sorun. Eve gelince rahatlamaktan uykum gelmiş:) kaç gündür uyuyamiyordum. Ben çok şükür iyiyim rahatladım. Doktor şu durumda progestaran vermek dışında birşey yapılamayacağını söylüyor yine de ben bir profa gideceğim. Sancim detaylı ultrason sırasında da girdi. Ara sıra girip çıkıyor. Akşamdan beri daha iyiyim böyle geçecek galiba. Perinatolog bazı gebelikler böyle sancılı geçer dedi.

Canım sevindim güzel haberlerine, kendini yorma ama dikkat et bol bol dinlen.
Fenasın. Ateş beni çağırıyor ozaman ben gideyim de bakayım pijamalarımaa
Bu renkli mahvetti bizi hemen kızıma tayt çorap aldım indirim demeyin dayanamıyorum , mesela çorabı niye aldım ki hadi tayt okulda kullanıyor almanın bir zararı olmazda

Eklentiler

• FEEB2B9C-E9E8-4D71-9C29-BD583E07EBF3.webp
    20 KB · Görüntüleme: 64
Şekerim senin boy kilo nasıldı kaç beden aldın. Xl alsam darlar mı ki beni şu an 78 im 166 boy. Xxl mi alsam. Allahım yazması bile korkunççç
Bende bu yüzden birsey almaya karar veremiyorum. Simdi böyleyim ama sonuna doğru dunya kadar olursam

Kızlar bu taytları aldım çok hoşuma gitti fakat xl aldım 65 kiloyum anca oldu ama kumaşı kalitesi güzel bel rahat .

Eklentiler

• 6BB21096-939C-4139-8CAF-4570D45CFB6B.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 7D43FA88-B86A-4ECE-A658-EEF2E12A86F5.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 64
Haftada yarım ekmeği herhalde 6-7 aylıkken yemişimdir ahsjshdhajahhs

Rahim uzunluğunu nasıl ölçtü ?

Ben 58le başladım geçen hafta 69dum son bir haftada 2 kg almıştım bu hızla gidersem sizi sollarım makarna zayıf noktam off hiç doymam asla hayır demem
Ben de 58’le başladım dün tartıldım 67 olmusum bile. Makarna ekmek zayıf noktam benim de off pişiler simitler diğer hamileliğimde de 18 kiloyla gitmiştim doğuma sonra hepsini vermiştim

Bugün detaylı ultrasonumuz vardı. Her şey güzel geçti. Hiç bir sıkıntı yok. Zaten genetik testi de yapıldığı için bebeğin gelişim sürecini takip edeceğiz. Şeker testi yapılacakmış. Bir ay sonra. Bir kutu kola miktarı kadar 250 ml. Şekerli su hatta gösterdi özel bir içecek yapmışlar çilekli falan, onu içip hemen teste alıyorlarmış. Bana bir bidon içiyorsun falan diye anlatmışlardı. Doktora söyledim şehir efsanesi onlar kulaklarınızı tıkayın dedi. Gerçekten de neler neler diyenler var yok içip bayılanlar kanama yaşayıp 3 gün yatanlar. Ama nedense hiç anlatanların başına gelmiyor bir tanıdıklarının başına geliyor. Bazı doktorlar çikolata yediriyormuş hatta. Yani abartıldığı gibi bir şey yok.

O kadar hareketliydi ki sordum normal mi iyi birşey mi diye iyi bir şey ama doğduğunda da bu kadar hareketli olması tabii sizi yorabilir dedi. sıçtık.
Pek fotoğraf ve video bize vermedi sürekli kımıl kımıldı. Zaten benim karnıma elini koyan hemen hissediyor çok ilginç gerçekten. Balık gibi yüzüyor kızım. Ayağını ağzına falan götürüyor hahahahahaha.
Neyse şükredelim… sağlıklı olsun sağlıkla gelsin de tepeme çıksın tekmelesin ben her şeye razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…