2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu perşembe ablam gidecek adama soracak bolu da nerdeymiş. Hatta telefonunu alıcak adamın.

İstanbulda salı (tarihi salı pazarı) perşembe (erenköy) cuma (tarihi salı pazarı)

Demekki ya ptesi ya da çarşamba boluda. Diğer gün de bursadaymış.

Beni de elma yerken kac kisi gorduyse Elma yiyenin bebebgi guzel olur dedi.
Ayva da ye ayvayla ilgili imam Gazali’nin kitabında bilgi var. Ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler bizde de ben yedim yiyorum da inşaallah hem sağlıklı hem güzel hem akıllı başlı güzel ahlaklı çocuklarımız olsun hepinizinde

Benim dr da serklajdan dolayı alma dedi ama ben 54 le hamile kaldım 52 ye düştüm 61 oldum 9 kilo civarı , şuanda eşim yemek yapıyor şu gece yemeğinden kurtulamıyorum en sevdiğim şey
Senin kilon süpermiş ama doktorlar serklaj olunca demekki diyor. Ya aslında paket gıdadan uzak durursak zaten almamızda zor görünüyor. Ben hiç dışarı yemeği yemiyorum. Hamileliğimden beri belki 2 kere yedim. Çiğ kuruyemişlerim var onlardan yiyorum. Bazen akşama kalıyor ama genelde gün içinde meyve yiyorum. Kahvaltı akşam yemeği arada atıştırmalılar filan. Zaten çok kilo almayız. Bi 7-8 hafta daha pek kilo almadan gidersek iyi genelde son ay çok kilo alınıyormuş.

Bende klomen kullandım, adet peşinde çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım.
Yani bebekte SAT tan ilerideyken neden satın 1 hafta geirisinden hesaplıyor orayı çözemedim. Perinatoloji karadenizde ne yazık ki sayılıymış. Normal muaynelerimi yapan doktora randevum var zaten 21.haftam dolduğunda. Birazcık çorba oldum işte

Teşekkür ederim cdvapladığın için

Saglik ocaginda bana 50 ml lik iceceksin demislerdi bende daha once yaptirdigim icin kutu kola gibi olmuyo muydu dedim yok gebelikte boyle yapiliyo dedi. Ama benim doktorum istemiyo aclik tokluk kanina bakicaz gerek gorursek yukleme yapicaz dedi bende peki dedim

Birçok doktor öyle demiş benim doktorum Yok yapacağız dedi. Ben de aslında önce şeker ölçümü yaptırıp gerek görürse yapsın istiyorum ama bakalım bir kere diyeceğim. Hocam gerek var mı diye?

Gözün aydın canım çok şükür sende bu sınavı atlattın darısı başımıza inşallah gün olarak 2 gün var görünüyor aramızda doktor detaylı için haftasını yeterli buldu mu bende cumartesi gitmeyi düşünüyorum

Şekerim senin boy kilo nasıldı kaç beden aldın. Xl alsam darlar mı ki beni şu an 78 im 166 boy. Xxl mi alsam. Allahım yazması bile korkunççç
Canım lcw pijamalarını sürekli kullanıyorum. Su an da üstümde var mesela. 74 kiloyum su an. Ama 85 olduğumda da altta sorun olmuyor pek , ki ben basenli bi insanım. Göbekten dolayı , ucu havaya kalkıyor düğmeli üstün sadece. Ondan L aldım. Sana da olur su an m ama göbüş rahat olsun ve +kiloyu da hesapla. XL bile büyük olur sanki ya ama xxL asla değilsin. Çuval olur sana. Bi lcw ya uğra. Bi pijamayı dene olmazsa ne dersin ? Madem alıyorsun herseyı içine sinsin

Ya anacım bana hamileyken hep elma yemiş ve benim lakabım heidi, yanaklarım kırmızıdır çirkin de biri değilim annem hep elmaya bağlar bunu bana da sürekli elma ye diyor
Benim de gamzelerim var mesela ikisi iki yanakta derin 6 tane de ufak tefek herkes der annen ayva mi yemis falan nar yemis annem ama bana hamileyken

Cok sevindim canım. Sağlıkla süreci tamamlayalım inş
Şeker testi bi bardak şerbet gibi bi şey işte ya. Cok abartılacak, ay içersem nolurrum acaba diyecek bi şey yok. Ama sana aferin ki hepsine kulak tıkamışsın zaten. Üç beş baklava yesen de aynı şekeri alırsın zaten. Ama ölçüyü bilmek adına o içeceği veriyorlar sonuç değerlendirmesi yapmak için. Sonuç temizse ne ala, ama öle değilse kısmını da düşünmeli insan. Elimizden geleni yapalım inş. 24. Haftada mı yapacakmış peki doktorun bilgi verdi mi ?

Kizlarrr kilolar ne alemde almaya basladiniz mi istahlar falan nasil benim hala ayni, istahsizim bebem olmasa yemek bile yemem yani degisik bi durum.
Ben de 66 ile kalmıstım hamile 3,5-4 arası aldım, iştahım artmadı normal sanki hamile değilim gibi ekstra birşey yemiyorum bulantım vs.olmamıştı zaten. Karnım bir var bir yok daha yaygın olduğu için sanırım anlaşılmıyor pek allahtan hareketlerini hissediyorum yoksa çok kafaya takmıştım. Kilo artışımda normal herhalde kimisi fazla diyor , doktorum yorum yapmadı hiç çok aldın az aldın vs.

Kızlar a101 e geliyormuş bu bebek seysi. İlgilenen olursa diye bırakıyorum. Ben YagıZa aldığım aynı şeyleri yiğite de aldım, babynesti ve anakucagını da koyayım belki fikir olur. Bu arada babyjorn harika ama haksızlık yapamıcam çocuklarım arasında

Eklentiler

• A63C2FEE-2037-4CDE-8A13-DC0309C53260.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 85
  • 09385506-A9F6-4006-9494-E00F583B72AA.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 88
  • B1790946-435A-4217-BA9F-5A715A16D331.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 90
Evdeki lcw pijamalarım m ve şuanda rahat giydikleri l diye xl aldım kuzum, çok da beğenerek aldım gazamız mübarek ola
Benim de gamzelerim var mesela ikisi iki yanakta derin 6 tane de ufak tefek herkes der annen ayva mi yemis falan nar yemis annem ama bana hamileyken
Annem de bana hamileyken çok ayva yemiş benim gamzelerim de çok şahsına münhasırdır elmacık kemiklerimin üstünde severim kendilerini

Kız canım. Ayrıntılı ultrasona kadar eşim çok ümitliydi ikiz olduğuna baya öyle bi göbek, kii öncesi göbeksiz ve ince belli bi insancıktım balık etli olsam da. Oğlumda böyle değildim
Olsun amaa çok tatlı
Ben bu ara aşırı düştüm ayvaya Kızımda da yemiştim gamzeli güzel bir kız oldu İlk 3 ay da yeşil elmaya bayılıyordum.

Güle güle giy canım. Foto atsana ne aldın bakalım

Kızlar ben kızımda şeker yüklemesi yaptırdım gazoz gb aynı aç karnına ufak şişelerde sanırım 2 tane içirmişlerdi çok zor oldu benim için ben aç karnına zaten her sabah kusuyorum nasıl yaptıracağım bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…