- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Bu perşembe ablam gidecek adama soracak bolu da nerdeymiş. Hatta telefonunu alıcak adamın.Yaaaaa Boluda nerde ki acabaaa... 10 TL ne hakikaten ya süpermişbayılıyorum böyle şok haberlere. Evlenmeden önce tarihi Kadıköy pazarı vardı salı mı cuma mı hatrlamıyorum ben Avrupa yakasında oturuyordum. Neyse taç nevresim takımları almıştım pazardan pamuk saten. 11 yıllık evliyim hala taş gibiler
Ayva da ye ayvayla ilgili imam Gazali’nin kitabında bilgi var. Ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler bizde de ben yedim yiyorum daBeni de elma yerken kac kisi gorduyse Elma yiyenin bebebgi guzel olur dedi.
Senin kilon süpermişBenim dr da serklajdan dolayı alma dedi ama ben 54 le hamile kaldım 52 ye düştüm 61 oldum 9 kilo civarı , şuanda eşim yemek yapıyor şu gece yemeğinden kurtulamıyorum en sevdiğim şey
Bende klomen kullandım, adet peşinde çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldım.Canımcım benim sat a göre değil tüp bebek olduğu için blastokist transfer tarihine göre hesaplanıyor 16. haftada amniosentez günü gittiğimde perinatoloji hocasının sekreteri 21 hafta 5. güne randevu verdi Başka bir penatoloji dr una da gebelik izni ve sezeryan tarihi için hesaplama sordum Usg de benim biraz geriden geliyor Ama onun bir önemi yok tüm hesaplamaları transfer gününe göre sayacaklarmış
Saglik ocaginda bana 50 ml lik iceceksin demislerdi bende daha once yaptirdigim icin kutu kola gibi olmuyo muydu dedim yok gebelikte boyle yapiliyo dedi. Ama benim doktorum istemiyo aclik tokluk kanina bakicaz gerek gorursek yukleme yapicaz dedi bende peki dedimBugün detaylı ultrasonumuz vardı. Her şey güzel geçti. Hiç bir sıkıntı yok. Zaten genetik testi de yapıldığı için bebeğin gelişim sürecini takip edeceğiz. Şeker testi yapılacakmış. Bir ay sonra. Bir kutu kola miktarı kadar 250 ml. Şekerli su hatta gösterdi özel bir içecek yapmışlar çilekli falan, onu içip hemen teste alıyorlarmış. Bana bir bidon içiyorsun falan diye anlatmışlardı. Doktora söyledim şehir efsanesi onlar kulaklarınızı tıkayın dedi. Gerçekten de neler neler diyenler var yok içip bayılanlar kanama yaşayıp 3 gün yatanlar. Ama nedense hiç anlatanların başına gelmiyor bir tanıdıklarının başına geliyor. Bazı doktorlar çikolata yediriyormuş hatta. Yani abartıldığı gibi bir şey yok.
O kadar hareketliydi ki sordum normal mi iyi birşey mi diye iyi bir şey ama doğduğunda da bu kadar hareketli olması tabii sizi yorabilir dedi.sıçtık.
Pek fotoğraf ve video bize vermedi sürekli kımıl kımıldı. Zaten benim karnıma elini koyan hemen hissediyor çok ilginç gerçekten. Balık gibi yüzüyor kızım. Ayağını ağzına falan götürüyor hahahahahaha.
Neyse şükredelim… sağlıklı olsun sağlıkla gelsin de tepeme çıksın tekmelesin ben her şeye razıyım.
Birçok doktor öyle demiş benim doktorum Yok yapacağız dedi. Ben de aslında önce şeker ölçümü yaptırıp gerek görürse yapsın istiyorum ama bakalım bir kere diyeceğim. Hocam gerek var mı diye?Saglik ocaginda bana 50 ml lik iceceksin demislerdi bende daha once yaptirdigim icin kutu kola gibi olmuyo muydu dedim yok gebelikte boyle yapiliyo dedi. Ama benim doktorum istemiyo aclik tokluk kanina bakicaz gerek gorursek yukleme yapicaz dedi bende peki dedim
Gözün aydın canım çok şükür sende bu sınavı atlattın darısı başımıza inşallahBugün detaylı ultrasonumuz vardı. Her şey güzel geçti. Hiç bir sıkıntı yok. Zaten genetik testi de yapıldığı için bebeğin gelişim sürecini takip edeceğiz. Şeker testi yapılacakmış. Bir ay sonra. Bir kutu kola miktarı kadar 250 ml. Şekerli su hatta gösterdi özel bir içecek yapmışlar çilekli falan, onu içip hemen teste alıyorlarmış. Bana bir bidon içiyorsun falan diye anlatmışlardı. Doktora söyledim şehir efsanesi onlar kulaklarınızı tıkayın dedi. Gerçekten de neler neler diyenler var yok içip bayılanlar kanama yaşayıp 3 gün yatanlar. Ama nedense hiç anlatanların başına gelmiyor bir tanıdıklarının başına geliyor. Bazı doktorlar çikolata yediriyormuş hatta. Yani abartıldığı gibi bir şey yok.
O kadar hareketliydi ki sordum normal mi iyi birşey mi diye iyi bir şey ama doğduğunda da bu kadar hareketli olması tabii sizi yorabilir dedi.sıçtık.
Pek fotoğraf ve video bize vermedi sürekli kımıl kımıldı. Zaten benim karnıma elini koyan hemen hissediyor çok ilginç gerçekten. Balık gibi yüzüyor kızım. Ayağını ağzına falan götürüyor hahahahahaha.
Neyse şükredelim… sağlıklı olsun sağlıkla gelsin de tepeme çıksın tekmelesin ben her şeye razıyım.
Ya anacım bana hamileyken hep elma yemiş ve benim lakabım heidi, yanaklarım kırmızıdırBeni de elma yerken kac kisi gorduyse Elma yiyenin bebebgi guzel olur dedi.
Canım lcw pijamalarını sürekli kullanıyorum. Su an da üstümde var mesela. 74 kiloyum su an. Ama 85 olduğumda da altta sorun olmuyor pek , ki ben basenli bi insanım. Göbekten dolayı , ucu havaya kalkıyor düğmeli üstün sadece. Ondan L aldım. Sana da olur su an m ama göbüş rahat olsun ve +kiloyu da hesapla. XL bile büyük olur sanki ya ama xxL asla değilsin. Çuval olur sana. Bi lcw ya uğra. Bi pijamayı dene olmazsa ne dersin ? Madem alıyorsun herseyı içine sinsinŞekerim senin boy kilo nasıldı kaç beden aldın. Xl alsam darlar mı ki benişu an 78 im 166 boy. Xxl mi alsam. Allahım yazması bile korkunççç
Benim de gamzelerim var mesela ikisi iki yanakta derin 6 tane de ufak tefek herkes der annen ayva mi yemis falan nar yemis annem ama bana hamileykenYa anacım bana hamileyken hep elma yemiş ve benim lakabım heidi, yanaklarım kırmızıdırçirkin de biri değilim annem hep elmaya bağlar bunu bana da sürekli elma ye diyor
Cok sevindim canım. Sağlıkla süreci tamamlayalım inşBugün detaylı ultrasonumuz vardı. Her şey güzel geçti. Hiç bir sıkıntı yok. Zaten genetik testi de yapıldığı için bebeğin gelişim sürecini takip edeceğiz. Şeker testi yapılacakmış. Bir ay sonra. Bir kutu kola miktarı kadar 250 ml. Şekerli su hatta gösterdi özel bir içecek yapmışlar çilekli falan, onu içip hemen teste alıyorlarmış. Bana bir bidon içiyorsun falan diye anlatmışlardı. Doktora söyledim şehir efsanesi onlar kulaklarınızı tıkayın dedi. Gerçekten de neler neler diyenler var yok içip bayılanlar kanama yaşayıp 3 gün yatanlar. Ama nedense hiç anlatanların başına gelmiyor bir tanıdıklarının başına geliyor. Bazı doktorlar çikolata yediriyormuş hatta. Yani abartıldığı gibi bir şey yok.
Ben de 66 ile kalmıstım hamile 3,5-4 arası aldım, iştahım artmadı normal sanki hamile değilim gibi ekstra birşey yemiyorum bulantım vs.olmamıştı zaten. Karnım bir var bir yok daha yaygın olduğu için sanırım anlaşılmıyor pek allahtan hareketlerini hissediyorum yoksa çok kafaya takmıştım. Kilo artışımda normal herhalde kimisi fazla diyor , doktorum yorum yapmadı hiç çok aldın az aldın vs.Kizlarrr kilolar ne alemde almaya basladiniz mi istahlar falan nasil benim hala ayni, istahsizim bebem olmasa yemek bile yemem yani degisik bi durum.
Evdeki lcw pijamalarım m ve şuanda rahat giydikleri l diye xl aldım kuzum, çok da beğenerek aldım gazamız mübarek olaCanım lcw pijamalarını sürekli kullanıyorum. Su an da üstümde var mesela. 74 kiloyum su an. Ama 85 olduğumda da altta sorun olmuyor pek , ki ben basenli bi insanım. Göbekten dolayı , ucu havaya kalkıyor düğmeli üstün sadece. Ondan L aldım. Sana da olur su an m ama göbüş rahat olsun ve +kiloyu da hesapla. XL bile büyük olur sanki ya ama xxL asla değilsin. Çuval olur sana. Bi lcw ya uğra. Bi pijamayı dene olmazsa ne dersin ? Madem alıyorsun herseyı içine sinsin
Annem de bana hamileyken çok ayva yemiş benim gamzelerim de çok şahsına münhasırdır elmacık kemiklerimin üstünde severim kendileriniBenim de gamzelerim var mesela ikisi iki yanakta derin 6 tane de ufak tefek herkes der annen ayva mi yemis falan nar yemis annem ama bana hamileyken
Olsun amaa çok tatlıKız canım. Ayrıntılı ultrasona kadar eşim çok ümitliydi ikiz olduğunabaya öyle bi göbek, kii öncesi göbeksiz ve ince belli bi insancıktım balık etli olsam da. Oğlumda böyle değildim
Ben bu ara aşırı düştüm ayvayaAyva da ye ayvayla ilgili imam Gazali’nin kitabında bilgi var. Ayva yiyenin çocuğu güzel olur derler bizde de ben yedim yiyorum dainşaallah hem sağlıklı hem güzel hem akıllı başlı güzel ahlaklı çocuklarımız olsun hepinizinde
Güle güle giy canım. Foto atsana ne aldın bakalımEvdeki lcw pijamalarım m ve şuanda rahat giydikleri l diye xl aldım kuzum, çok da beğenerek aldım gazamız mübarek ola
Annem de bana hamileyken çok ayva yemiş benim gamzelerim de çok şahsına münhasırdır elmacık kemiklerimin üstünde severim kendilerini
Kendime bunu aldım sadece. Kocakişisine tshirt aldım 2 tane de, yarım elma gönül almaGüle güle giy canım. Foto atsana ne aldın bakalım
Aa çok güzelmiş bu gülw güle giy doğumdamı giyeceksin aonrası için mi ay bende alayım 27. Haftalara gelemdeKendime bunu aldım sadece. Kocakişisine tshirt aldım 2 tane de, yarım elma gönül alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?