Valla bunu duyduğuma çok sevindim az daha kusarken kaçırdım diye ağlıcaktım bebeğin suyu geldi diyeDetaylıya girecek arkadaşlar haber bekliyoruz. Bir de ben de hapşırınca öksürünce kaçırıyorum eşim dalga geçiyor
Bende 3-6 ay aldım tabii bebeğin gelişimine de bağlı ama bir aydan sonra hemen büyüyorlar ya anca olurR Renklirenkli mamasofibaby’den tulumları kaç ay aldın?
Dün yeni doğum yapmış bi arkadaşa ziyarete gittim bebeği 1 aylık 3-6 giydiriyorum dedi sordum da. Ben de tulumları 3-6 alsam diyorum ne dersin?
Hahahahahahahaha al benden de o kadar.Detaylıya girecek arkadaşlar haber bekliyoruz. Bir de ben de hapşırınca öksürünce kaçırıyorum eşim dalga geçiyor
Demir ilacına da başlamadım ya, 1 aydır doktora gittiğim yok. Perşembe yoğun bir randevu beni bekliyor. Mide bulantısı yapıyor mu?Hahahahahahahaha al benden de o kadar.
Yanımda yedek iç çamaşırı taşıyorum. O derece yani. Bir de demir ilacının tuvaletteki kokusu yok mu. Kedi pisliği gibi kokuyor. gittiğim yerler beni bir daha görmeyecek yerler olsun istiyorum.ama bir şey diyeyim mi bu bile güzel geliyor bana. Hayat amacımı tamamlıyorum gibi hissediyorum komiklikler de yaşıyoruz ama muhteşem bir mucize allah verdi bize. Her sabah şükrederek açıyorum gözlerimi.
Benim de aynı senin gibi, su içerken bile kanıyordu. Ben karbonatla diş diplerini yumuşak fırçayla ovaladım baya rahatlattı, kanama azaldı ama bazen fırçalarken kanıyor. Karbonatı tükürdüm tabii. Yutmadım bir şey olur diye.Selam kızlar , detayliya girecek tüm annelerin güzel haberlerini alırız inşallah Allah yardımcınız olsunsize bisey danışmak istiyorum, diş etlerim kıpkırmızı ve bişey yerken acıyor, az önce muz yedim kanadı yumuşacık şeyden tavsiyeniz var mı doğal bişey
Benim de fırçalarken kanıyor az az. Renkleri kızarmış 1 2 tanesinin oralar hassas sanırımCanim diş etleri bu trimester da kanamaya basliyomus benim de kaniyo ozellikle fircalarken baya kaniyo sonra hassaslaşiyo. İlk trimesterda hic boyle bisye olmamisti
Ben de okadar kedi baktım kendi evimde de, çocukluğumda da ve aşırı normal ötesi seviyorum kedileri kesin tokso pozitifim parazitler kendine yakın olanı çektiğinde böyle manyak gibi seviyorum diyordum ama negatifim. İlk hamileliğimde şaşırmıştım negatif diye arada 2 kedi daha büyüttük bunda da negatif olmayınca olmuyorDur panikleme benim gibi geçirmeyen çok az bir yüzde oranında. Ben bir de kedinin köpeğin içindeyim 25 senedir nasıl geçirmedim anlamıyorum.
Herhangi bir aksiyon anında altına kaçırmayan bizden değildirValla bunu duyduğuma çok sevindim az daha kusarken kaçırdım diye ağlıcaktım bebeğin suyu geldi diyemuhteşem bence hepimiz kaçırıyorsak sorun yok ahajahaha
Eveet gerçekten mucizeyi yaşıyoruz her halimize şükürHahahahahahahaha al benden de o kadar.
Yanımda yedek iç çamaşırı taşıyorum. O derece yani. Bir de demir ilacının tuvaletteki kokusu yok mu. Kedi pisliği gibi kokuyor. gittiğim yerler beni bir daha görmeyecek yerler olsun istiyorum.ama bir şey diyeyim mi bu bile güzel geliyor bana. Hayat amacımı tamamlıyorum gibi hissediyorum komiklikler de yaşıyoruz ama muhteşem bir mucize allah verdi bize. Her sabah şükrederek açıyorum gözlerimi.
Evet karbonatı duymuştum bende deniyim biBenim de aynı senin gibi, su içerken bile kanıyordu. Ben karbonatla diş diplerini yumuşak fırçayla ovaladım baya rahatlattı, kanama azaldı ama bazen fırçalarken kanıyor. Karbonatı tükürdüm tabii. Yutmadım bir şey olur diye.
Ağlamıyorum gözüme hormon kaçtııEveet gerçekten mucizeyi yaşıyoruz her halimize şükürbazen üstümü değiştirirken göbeğimi izliyorum bi 10 dk falan donra duygulanıyoeum nasıl olabilir diye içimde büyüyen bi bebek var
Ben prilam ile birlikte alıyorum demiri, sabahları aç karnına önce prilamı sonra demiri alıyorum. Hiç mide bulantısı yapmadı. Perşembe iyi haberlerini bekliyoruz kuzumDemir ilacına da başlamadım ya, 1 aydır doktora gittiğim yok. Perşembe yoğun bir randevu beni bekliyor. Mide bulantısı yapıyor mu?
Evet aynen benim özel durumlarım var yaşım da 41 ya, fazla bilgiyle kimseyi telaşlandırıp kafaları karıştırmayayım diye pek anlatmıyorum.Benim de fırçalarken kanıyor az az. Renkleri kızarmış 1 2 tanesinin oralar hassas sanırım
Ben de okadar kedi baktım kendi evimde de, çocukluğumda da ve aşırı normal ötesi seviyorum kedileri kesin tokso pozitifim parazitler kendine yakın olanı çektiğinde böyle manyak gibi seviyorum diyordum ama negatifim. İlk hamileliğimde şaşırmıştım negatif diye arada 2 kedi daha büyüttük bunda da negatif olmayınca olmuyorbide tetanozu kasılmaları ve erken doğum şüphesi olanlara yapmıyorlar genelde. Tetikleyebildiğine dair şüpheler var.
Herhangi bir aksiyon anında altına kaçırmayan bizden değildir
Bazı zamanlar insan sınanıyor canım. Yeri geliyor ailen bile hamile dolgunu bile bile olmayacak laflar ediyor. İlk iki gebeliğim bu şekilde geçti İnan ki seni anlıyorum. Sabretmek sana düşüyor tabi bu durumda. Hormonlar şelale zaten farkındayım ama az kaldı.canim canimmmkusura bakma biraz geç cevaplıyorum. evet azıcık duygusalım iş hayatımda düşünmem gereken uğraşmam gereken o kadar fazla durum çıktı ki. herhalde hayatımda bundan daha yoğun bir dönemim olmamıştır. tam da bu zamanıma denk gelmesi beni bazen kızdırıyor yani inanır mısın şu 5 ayda yattığım tek bir gün bile olmadı. son aylara doğru rahatlarım biraz kendimi çekerim diyordum ama o da artık mümkün görünmüyor. önümü görememek de beni rahatsız ediyor. işte bende durumlar böyle bir şekilde idare ediyorum
bu sabah tetanoz aşısı oldum. olmamak için direndimama ebe kabul etmedi. zaten daha önce 1 doz aşı olmuştum hamile değilken, ama yeterli değil dedi. aşı karşıtı asla değilim tüm aşılarımı oluyorum ama hamileyken daha büyümemiş bir bebişe insan tedirgin oluyor.
yarın sabah da detaylı ultrasonum var. bağırsaklardaki parlaklık kaybolmuştur umarım, ona da ayrı gerginim. bana dua edin kıslar
Demir ilacını prilamla almak aklımda olsun. Elimde prilam var.Ben prilam ile birlikte alıyorum demiri, sabahları aç karnına önce prilamı sonra demiri alıyorum. Hiç mide bulantısı yapmadı. Perşembe iyi haberlerini bekliyoruz kuzumsen alışverişe başladın mı? Bolu bursa istanbul 10 liraya marka şeyler satan bir pazarcı buldu ablam. Haberin ola tam senlik. Ben şahsen hastanelikleri kaliteli aldım ama sonrasında sıçacağı şeyler için bir minik bodye 300 lira vermeyi zenginde olsaydım pek mantıklı bulmuyorum. Alıcam ordan.
Benim geçen gün ilk defa burnum kanadı ve dişlerimi fırçalarken dişlerim kanıyor. Etlerinde kırmızılık yok. Ama vücut kanlanıyor ya onunla alakalı olabilir 3. Trimesterde kalsiyum tüketiminden dolayı diş problemleri görüşebiliyormuş. Ama diş eti için kalsiyum işe yarar mı bilmiyorum ilk kontrolünde doktoruna danış belki kalsiyum takviyesi verirSelam kızlar , detayliya girecek tüm annelerin güzel haberlerini alırız inşallah Allah yardımcınız olsunsize bisey danışmak istiyorum, diş etlerim kıpkırmızı ve bişey yerken acıyor, az önce muz yedim kanadı yumuşacık şeyden tavsiyeniz var mı doğal bişey
Ben şuradan anladım ki normalde çok şükür böyle sıkıntım olmazdı. Azcık fazla gülsem de kaçıyo. Zaten wc de eskisi gibi yapılmıyor yavaş yavaş oluyoValla bunu duyduğuma çok sevindim az daha kusarken kaçırdım diye ağlıcaktım bebeğin suyu geldi diyemuhteşem bence hepimiz kaçırıyorsak sorun yok ahajahaha
Renkli burda derken neredesin. Tetanoz alışı yapılmıyor mu senin yaşadığın yerde. Benim ablam İngiltere de doğum yapmıştı. Hamileliği demoradayfı. Orada da kesinlikle şeker yüklemesi yapılmıyor. Tetanoz olduklarını da hatırlamıyorum soracağım. Ama benim doktorum tetanoza da olacaksın dedi. Şeker yüklemesine deBazı zamanlar insan sınanıyor canım. Yeri geliyor ailen bile hamile dolgunu bile bile olmayacak laflar ediyor. İlk iki gebeliğim bu şekilde geçti İnan ki seni anlıyorum. Sabretmek sana düşüyor tabi bu durumda. Hormonlar şelale zaten farkındayım ama az kaldı.
Ben de aşı karşıtı değilim asla ama tetanoz konusu garip tabi. Şükür ki burda yapılmıyor zaten.
Dualarımız seninle canım, sen de bebeğin de iyi olun inş
Ama kaybolma olur mu
Sabah uyanıyorum bakıyorum yavrum benimle diyorum tık doğdu güneşimEveet gerçekten mucizeyi yaşıyoruz her halimize şükürbazen üstümü değiştirirken göbeğimi izliyorum bi 10 dk falan donra duygulanıyoeum nasıl olabilir diye içimde büyüyen bi bebek var
Herkes sağlık ocağı takibi yaptırıyor mu ya ben hiç gitmedim. Yanlış mı yapıyorum acaba. Hamile olduğumu bildirdin sadece. Arayan soranda olmadı. Tetanoz alışı için gideceğim bir orada bir oylarlar hiç gelmedin beden diye filan. Aşı meselesi de beni ürkütüyor. Gerçi doktorum insta da video yayınlamış. Ölü virüsten yapılan bir aşıdır. Korkulacak hiçbirşey yoktur. Bebeğe de asla zararı yoktur diye ama ben bir huzursuz oluyorum acaba Göğşen hocaya da gidip bir sorsam mı? Hem şeker hem tetanoz aşısını. Ama doğumda göbek bağı kesilirken bir aksilik olursa bu seferde bu durum korkutuyor. Ne yapacağıma hiç karar veremedim doktorum tereddütsüz söyledi olacaksın dedi. Şeker yüklemesi işinde olacaksın dedi. Hiç şekerine bakacağız filan demedi. Of yardım et allahımBenim detaylımda ertelendi ya, özledik uşağı da perşembeye kadar sabır. 23+1 de giricem ben kadar geç yaptıran var mı acaba?
Tetanozu da olmadım. Yarın bi gidem sağlık ocağına. Bunların arayacağı yok.
Sabah uyanıyorum bakıyorum yavrum benimle diyorum tık doğdu güneşimçok çol şükür bu günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?