2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Detaylıya girecek arkadaşlar haber bekliyoruz. Bir de ben de hapşırınca öksürünce kaçırıyorum eşim dalga geçiyor
Valla bunu duyduğuma çok sevindim az daha kusarken kaçırdım diye ağlıcaktım bebeğin suyu geldi diye muhteşem bence hepimiz kaçırıyorsak sorun yok ahajahaha

R Renklirenkli mamasofibaby’den tulumları kaç ay aldın?
Dün yeni doğum yapmış bi arkadaşa ziyarete gittim bebeği 1 aylık 3-6 giydiriyorum dedi sordum da. Ben de tulumları 3-6 alsam diyorum ne dersin?
Bende 3-6 ay aldım tabii bebeğin gelişimine de bağlı ama bir aydan sonra hemen büyüyorlar ya anca olur

Detaylıya girecek arkadaşlar haber bekliyoruz. Bir de ben de hapşırınca öksürünce kaçırıyorum eşim dalga geçiyor
Hahahahahahahaha al benden de o kadar.
Yanımda yedek iç çamaşırı taşıyorum. O derece yani. Bir de demir ilacının tuvaletteki kokusu yok mu. Kedi pisliği gibi kokuyor. gittiğim yerler beni bir daha görmeyecek yerler olsun istiyorum. ama bir şey diyeyim mi bu bile güzel geliyor bana. Hayat amacımı tamamlıyorum gibi hissediyorum komiklikler de yaşıyoruz ama muhteşem bir mucize allah verdi bize. Her sabah şükrederek açıyorum gözlerimi.

Demir ilacına da başlamadım ya, 1 aydır doktora gittiğim yok. Perşembe yoğun bir randevu beni bekliyor. Mide bulantısı yapıyor mu?

Benim de aynı senin gibi, su içerken bile kanıyordu. Ben karbonatla diş diplerini yumuşak fırçayla ovaladım baya rahatlattı, kanama azaldı ama bazen fırçalarken kanıyor. Karbonatı tükürdüm tabii. Yutmadım bir şey olur diye.

Canim diş etleri bu trimester da kanamaya basliyomus benim de kaniyo ozellikle fircalarken baya kaniyo sonra hassaslaşiyo. İlk trimesterda hic boyle bisye olmamisti
Benim de fırçalarken kanıyor az az. Renkleri kızarmış 1 2 tanesinin oralar hassas sanırım
Dur panikleme benim gibi geçirmeyen çok az bir yüzde oranında. Ben bir de kedinin köpeğin içindeyim 25 senedir nasıl geçirmedim anlamıyorum.
Ben de okadar kedi baktım kendi evimde de, çocukluğumda da ve aşırı normal ötesi seviyorum kedileri kesin tokso pozitifim parazitler kendine yakın olanı çektiğinde böyle manyak gibi seviyorum diyordum ama negatifim. İlk hamileliğimde şaşırmıştım negatif diye arada 2 kedi daha büyüttük bunda da negatif olmayınca olmuyor bide tetanozu kasılmaları ve erken doğum şüphesi olanlara yapmıyorlar genelde. Tetikleyebildiğine dair şüpheler var.
Valla bunu duyduğuma çok sevindim az daha kusarken kaçırdım diye ağlıcaktım bebeğin suyu geldi diye muhteşem bence hepimiz kaçırıyorsak sorun yok ahajahaha
Herhangi bir aksiyon anında altına kaçırmayan bizden değildir

Eveet gerçekten mucizeyi yaşıyoruz her halimize şükür bazen üstümü değiştirirken göbeğimi izliyorum bi 10 dk falan donra duygulanıyoeum nasıl olabilir diye içimde büyüyen bi bebek var

Eveet gerçekten mucizeyi yaşıyoruz her halimize şükür bazen üstümü değiştirirken göbeğimi izliyorum bi 10 dk falan donra duygulanıyoeum nasıl olabilir diye içimde büyüyen bi bebek var
Ağlamıyorum gözüme hormon kaçtıı çok canı gönülden diliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi. Kimsenin kucağı hevesleri boş kalmasın, tabi hakedene de diyeyim doğurup da kıymetini bilmeyene değil. İçinde şahitlik etmek böylesi bi mucizeye tarifsiz.

Demir ilacına da başlamadım ya, 1 aydır doktora gittiğim yok. Perşembe yoğun bir randevu beni bekliyor. Mide bulantısı yapıyor mu?
Ben prilam ile birlikte alıyorum demiri, sabahları aç karnına önce prilamı sonra demiri alıyorum. Hiç mide bulantısı yapmadı. Perşembe iyi haberlerini bekliyoruz kuzum sen alışverişe başladın mı? Bolu bursa istanbul 10 liraya marka şeyler satan bir pazarcı buldu ablam. Haberin ola tam senlik. Ben şahsen hastanelikleri kaliteli aldım ama sonrasında sıçacağı şeyler için bir minik bodye 300 lira vermeyi zenginde olsaydım pek mantıklı bulmuyorum. Alıcam ordan.

Evet aynen benim özel durumlarım var yaşım da 41 ya, fazla bilgiyle kimseyi telaşlandırıp kafaları karıştırmayayım diye pek anlatmıyorum.

Bazı zamanlar insan sınanıyor canım. Yeri geliyor ailen bile hamile dolgunu bile bile olmayacak laflar ediyor. İlk iki gebeliğim bu şekilde geçti İnan ki seni anlıyorum. Sabretmek sana düşüyor tabi bu durumda. Hormonlar şelale zaten farkındayım ama az kaldı.
Ben de aşı karşıtı değilim asla ama tetanoz konusu garip tabi. Şükür ki burda yapılmıyor zaten.
Dualarımız seninle canım, sen de bebeğin de iyi olun inş
Ama kaybolma olur mu

Demir ilacını prilamla almak aklımda olsun. Elimde prilam var.
Ben ankarada’yım ya hm’de 5 li zıbın takım aldım ama küçük geldi gözüme iade edecem. 1 ay anca giyer dediler daha uzun giysin sonuçta memur çocuğu sağolsun bi arkadaşım hediye bezlerini aldı, biri mustela şampuan aldı. Bi arkadaşım hastane çıkışı hediye etti. İyi insanalr biriktirmişim

Benim geçen gün ilk defa burnum kanadı ve dişlerimi fırçalarken dişlerim kanıyor. Etlerinde kırmızılık yok. Ama vücut kanlanıyor ya onunla alakalı olabilir 3. Trimesterde kalsiyum tüketiminden dolayı diş problemleri görüşebiliyormuş. Ama diş eti için kalsiyum işe yarar mı bilmiyorum ilk kontrolünde doktoruna danış belki kalsiyum takviyesi verir

Ben şuradan anladım ki normalde çok şükür böyle sıkıntım olmazdı. Azcık fazla gülsem de kaçıyo. Zaten wc de eskisi gibi yapılmıyor yavaş yavaş oluyo

Renkli burda derken neredesin. Tetanoz alışı yapılmıyor mu senin yaşadığın yerde. Benim ablam İngiltere de doğum yapmıştı. Hamileliği demoradayfı. Orada da kesinlikle şeker yüklemesi yapılmıyor. Tetanoz olduklarını da hatırlamıyorum soracağım. Ama benim doktorum tetanoza da olacaksın dedi. Şeker yüklemesine de

Sabah uyanıyorum bakıyorum yavrum benimle diyorum tık doğdu güneşim çok çol şükür bu günlere

Herkes sağlık ocağı takibi yaptırıyor mu ya ben hiç gitmedim. Yanlış mı yapıyorum acaba. Hamile olduğumu bildirdin sadece. Arayan soranda olmadı. Tetanoz alışı için gideceğim bir orada bir oylarlar hiç gelmedin beden diye filan. Aşı meselesi de beni ürkütüyor. Gerçi doktorum insta da video yayınlamış. Ölü virüsten yapılan bir aşıdır. Korkulacak hiçbirşey yoktur. Bebeğe de asla zararı yoktur diye ama ben bir huzursuz oluyorum acaba Göğşen hocaya da gidip bir sorsam mı? Hem şeker hem tetanoz aşısını. Ama doğumda göbek bağı kesilirken bir aksilik olursa bu seferde bu durum korkutuyor. Ne yapacağıma hiç karar veremedim doktorum tereddütsüz söyledi olacaksın dedi. Şeker yüklemesi işinde olacaksın dedi. Hiç şekerine bakacağız filan demedi. Of yardım et allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…