Ben takip yaptırmıyorum sağlık ocağına hatta hamileyim diye de bildirmedim onalr aradılar beni. Tetanoz için de arayacaklarını söylediler ama unuttular herhalde. Yarın o tarafta kursum var gitmişken sorayım. Benim doktorum da hem şeker yüklemesine hem tetanoz a olacaksın dedi.Herkes sağlık ocağı takibi yaptırıyor mu ya ben hiç gitmedim. Yanlış mı yapıyorum acaba. Hamile olduğumu bildirdin sadece. Arayan soranda olmadı. Tetanoz alışı için gideceğim bir orada bir oylarlar hiç gelmedin beden diye filan. Aşı meselesi de beni ürkütüyor. Gerçi doktorum insta da video yayınlamış. Ölü virüsten yapılan bir aşıdır. Korkulacak hiçbirşey yoktur. Bebeğe de asla zararı yoktur diye ama ben bir huzursuz oluyorum acaba Göğşen hocaya da gidip bir sorsam mı? Hem şeker hem tetanoz aşısını. Ama doğumda göbek bağı kesilirken bir aksilik olursa bu seferde bu durum korkutuyor. Ne yapacağıma hiç karar veremedim doktorum tereddütsüz söyledi olacaksın dedi. Şeker yüklemesi işinde olacaksın dedi. Hiç şekerine bakacağız filan demedi. Of yardım et allahım
Guzel haberlerle gel insaAllah canim
Allah razı olsun kızlar normal dedi ikisine de şükürler olsun darısı gireceklerin başınaRabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin buraya.Bol şans canım ikinize de
ÇOK ŞÜKÜR CANIM GÖZÜN AYDINAllah razı olsun kızlar normal dedi ikisine de şükürler olsun darısı gireceklerin başına
Gelmiş geçmiş olsun canım… maaşallah ikinize de.Allah razı olsun kızlar normal dedi ikisine de şükürler olsun darısı gireceklerin başına
Ben de arttırıyorum 44 yaşındayımEvet aynen benim özel durumlarım var yaşım da 41 ya, fazla bilgiyle kimseyi telaşlandırıp kafaları karıştırmayayım diye pek anlatmıyorum.
tamam kaybolmayacağımBazı zamanlar insan sınanıyor canım. Yeri geliyor ailen bile hamile dolgunu bile bile olmayacak laflar ediyor. İlk iki gebeliğim bu şekilde geçti İnan ki seni anlıyorum. Sabretmek sana düşüyor tabi bu durumda. Hormonlar şelale zaten farkındayım ama az kaldı.
Ben de aşı karşıtı değilim asla ama tetanoz konusu garip tabi. Şükür ki burda yapılmıyor zaten.
Dualarımız seninle canım, sen de bebeğin de iyi olun inş
Ama kaybolma olur mu
ben de hiç gitmemiştim ama yakama yapıştılar. bu zamana kadar aramamışlardı yeni farketmişler arayıp duruyorlar diye gittim. ama gitseymişim keşke çünkü çok güzel ilgilendiler. ben onları çok ilgisiz sanıyordum. kan değerlerime bakmak için kan aldılar, zaten bu ara baktırmak istiyordum, tansiyonuma baktılar, bebeğin sesini dinledik, bir hemşire de bir sürü sorular sordu istediğin bir konu varsa eğitim vereceğim dedi. beslenme olabilir dedim. haftaya gel bu konu hakkında eğitim vereceğim dedi.Herkes sağlık ocağı takibi yaptırıyor mu ya ben hiç gitmedim. Yanlış mı yapıyorum acaba. Hamile olduğumu bildirdin sadece. Arayan soranda olmadı. Tetanoz alışı için gideceğim bir orada bir oylarlar hiç gelmedin beden diye filan. Aşı meselesi de beni ürkütüyor. Gerçi doktorum insta da video yayınlamış. Ölü virüsten yapılan bir aşıdır. Korkulacak hiçbirşey yoktur. Bebeğe de asla zararı yoktur diye ama ben bir huzursuz oluyorum acaba Göğşen hocaya da gidip bir sorsam mı? Hem şeker hem tetanoz aşısını. Ama doğumda göbek bağı kesilirken bir aksilik olursa bu seferde bu durum korkutuyor. Ne yapacağıma hiç karar veremedim doktorum tereddütsüz söyledi olacaksın dedi. Şeker yüklemesi işinde olacaksın dedi. Hiç şekerine bakacağız filan demedi. Of yardım et allahım
Yaa bizimde kedimiz var iki tane hala kediniz varmı?Benim de fırçalarken kanıyor az az. Renkleri kızarmış 1 2 tanesinin oralar hassas sanırım
Ben de okadar kedi baktım kendi evimde de, çocukluğumda da ve aşırı normal ötesi seviyorum kedileri kesin tokso pozitifim parazitler kendine yakın olanı çektiğinde böyle manyak gibi seviyorum diyordum ama negatifim. İlk hamileliğimde şaşırmıştım negatif diye arada 2 kedi daha büyüttük bunda da negatif olmayınca olmuyorbide tetanozu kasılmaları ve erken doğum şüphesi olanlara yapmıyorlar genelde. Tetikleyebildiğine dair şüpheler var.
Herhangi bir aksiyon anında altına kaçırmayan bizden değildir
Ya aslında şöyle, YagıZa hamileyken 3200 dediler çocuğa, 2640 doğdu. Düşün yani 38+4 te bi de. Halıyle prematüre takımları oluyordu sadece. Mamasofiler büyük kalıyordu. Bi de sayı olarak yetmedi , hesaplayamamışım fln. Ama ona rağmen 1. Ay sonu fotosuna bakınca 0-3 aylık tulumlar tam oluyormuş.R Renklirenkli mamasofibaby’den tulumları kaç ay aldın?
Dün yeni doğum yapmış bi arkadaşa ziyarete gittim bebeği 1 aylık 3-6 giydiriyorum dedi sordum da. Ben de tulumları 3-6 alsam diyorum ne dersin?
Kıbrıstayım ben. Hiçbir hamileye yapılmıyor burda. Sadece bebek asılarında var tetanoz. Şeker yüklemesi var, yapılıyor da. Baya üstüne basa basa istiyorlar daRenkli burda derken neredesin. Tetanoz alışı yapılmıyor mu senin yaşadığın yerde. Benim ablam İngiltere de doğum yapmıştı. Hamileliği demoradayfı. Orada da kesinlikle şeker yüklemesi yapılmıyor. Tetanoz olduklarını da hatırlamıyorum soracağım. Ama benim doktorum tetanoza da olacaksın dedi. Şeker yüklemesine de
Vaaay harika vallaben de hiç gitmemiştim ama yakama yapıştılar. bu zamana kadar aramamışlardı yeni farketmişler arayıp duruyorlar diye gittim. ama gitseymişim keşke çünkü çok güzel ilgilendiler. ben onları çok ilgisiz sanıyordum. kan değerlerime bakmak için kan aldılar, zaten bu ara baktırmak istiyordum, tansiyonuma baktılar, bebeğin sesini dinledik, bir hemşire de bir sürü sorular sordu istediğin bir konu varsa eğitim vereceğim dedi. beslenme olabilir dedim. haftaya gel bu konu hakkında eğitim vereceğim dedi.
ben de dönünce keşke doğum hakkında olsaydı diye pişman oldum ama o an aklıma hiçbir şey gelmedi çok hazırlıksız yakalandımVaaay harika vallakacırma hiç öğren. Öğrendiklerini de paylaş hem. Birinin işine yarar belki mesela oksitosin masajını sor, mastit olmamam için ne yapmalıyım, sütümü kaç saatte bi sağmalıyım, sütümü dondururucuya koyarsam nasıl çözdürmeliyim gibi aklıne önceden gelenleri de not et bence fıstık
Hımmm. Peki kalınlıkları nasıl? altına bi takım altlık ve uzun kollu zobın üstüne tulum giyse ok herhalde dimi?Ya aslında şöyle, YagıZa hamileyken 3200 dediler çocuğa, 2640 doğdu. Düşün yani 38+4 te bi de. Halıyle prematüre takımları oluyordu sadece. Mamasofiler büyük kalıyordu. Bi de sayı olarak yetmedi , hesaplayamamışım fln. Ama ona rağmen 1. Ay sonu fotosuna bakınca 0-3 aylık tulumlar tam oluyormuş.
Su an ne aldın dersen sadece 4lü tulumu 0-1 ay aldım. Hastanede fln tam otursun üstüne diye işte. Diğerleri 0-3 , 3-6 şeklinde . 3-6 cok büyük olur canım baya büyük bende, kalıpları büyük nextlerın cunku
Ya herkesin doktoru kan şeker e bakım genetik yatkınlığını sorup yapıyormuş bizim doktorlar neden bu kadar hevesli acabaBen takip yaptırmıyorum sağlık ocağına hatta hamileyim diye de bildirmedim onalr aradılar beni. Tetanoz için de arayacaklarını söylediler ama unuttular herhalde. Yarın o tarafta kursum var gitmişken sorayım. Benim doktorum da hem şeker yüklemesine hem tetanoz a olacaksın dedi.
Renkli bana hastaneden sağlık bakanlığının hazırladığı anne sütü ve emzirmeyle ilgili bir kitapcık verdiler hepsini okudum. Mastit neden olduğunu sütü nasıl vermek gerektiğini sütü nasıl saklamak gerektiğine dair herşey yazıyor. İstersen sana foto çekip atabilirim. Çok faydası oldu. Tabi uygulayabilirsekVaaay harika vallakacırma hiç öğren. Öğrendiklerini de paylaş hem. Birinin işine yarar belki mesela oksitosin masajını sor, mastit olmamam için ne yapmalıyım, sütümü kaç saatte bi sağmalıyım, sütümü dondururucuya koyarsam nasıl çözdürmeliyim gibi aklıne önceden gelenleri de not et bence fıstık
Düşünsene hep beraber aynı evde olduğumuzu. Evde koca göbekli, geğirerek gezen, gülünce altına işeyen bir sürü kadın var deliririz hajajajaja ben kesin hepinizi panik atak hastası yaparım, şurama bir şey oluyor sizde de oluyor mu diye her hafta hastaneye giderizBen şuradan anladım ki normalde çok şükür böyle sıkıntım olmazdı. Azcık fazla gülsem de kaçıyo. Zaten wc de eskisi gibi yapılmıyor yavaş yavaş oluyo
Günaydın. Canım 200e 100tl sepette indirim diyor mesela yada 2.ürüne %60ozaman kendisi düşüyor sepette. Bide 375e 125 için falan kupon giriyorsun en güzeli böyle oluyor.
Bende olmadım gitmeden araştırma yapmıştım. Tiroidlere etki ettiğini biliyordum çevremde birçok anne de aynı şeyi yaşadı.neden olmam gerektiğini sordum. Ameliyathane de kalabileceğin mikroplar yüzünden tedbir amaçlı dendiNee kimse böyle bişiden bahsetmedi bana ben geçirdim mi acaba aşıyıda oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?