2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Muz 5 aydır üç dört kere anca yemişimdir bıkmadım ama barlardan da alayım. Çeşit iyidir

Kesinlikleeee haklısın canım. Kendine göre ayarlamalı insan zaten. Moral cok önemli.
Sen su an senin be bebeğin için en doğrusunu yapıyorsun canım. Allah emeklerinin karşılığını versin inş

Tamam işte doktor gerek gördüğünde sağlık ocağında yaptırabilirsin benim de gerek gördü ben hastanede yaptırıcam. Sigortam karşılıyor diye. Seninle aynı zamanlarda olucaz. İnşallah gerek olmaz sana. Alışverişe başladın mı?
Ablam erenköy pazarında bir adam bulmuş 10 liraya marka bodyleri almış o kadar güzel ki. Yıkadık ütüleyeyim hepsini fotosunu atıcam. daha da alıcaz. . Adam bolu ve bursaya da gidiyormuş. Bu perşembe ablam alıcak adamın bilgilerini eğer istersen sana da iletirim. Kendin olmasa da tanıdık yollarsın Benim gibi .

Ya ben Sivas'tayim kuzum. Bursa'da akrabam var ama benim bişeyler talep etme huyum yok yani git bak al bana gonder falan benlik seyler degil. Netten başladim alisverise ufak tefek. Kanguru, çanta, emzik, zibinlar, eldiven, şapka , takim falan başladim. Aldiklarim ve eksiklerime yonelik tekrar bi liste duzenleyip kasimda alisverisi bitirmeyi dusunuyorum insaAllah

Kan değerlerin iyi mi canım. Kansızlık gebelikte saçları ve diş etlerini etkiliyor anında.

Canim diş etleri bu trimester da kanamaya basliyomus benim de kaniyo ozellikle fircalarken baya kaniyo sonra hassaslaşiyo. İlk trimesterda hic boyle bisye olmamisti

R Renklirenkli mamasofibaby’den tulumları kaç ay aldın?
Dün yeni doğum yapmış bi arkadaşa ziyarete gittim bebeği 1 aylık 3-6 giydiriyorum dedi sordum da. Ben de tulumları 3-6 alsam diyorum ne dersin?
3-6 ay al yazık olmasın parana bir ay olmadan zaten 0-3 aylıktan çıkıyor bebişler. Bende bir tane ablamın 3 çocuğu hep aynı oldu tecrübe ile sabit hele ablamın bebeler 3990,4100,5100 kg doğdular en son yiğenim tosuncuk diye seviyorlardı. Dolayısıyla direkt 3-6 ile başladı

Ahaha ay maşallah 3-6 tulum alıyorum 5 tane , yenidoğan alışverişini kapatıyorum. Artık büyüdükçe ekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…