Muz 5 aydır üç dört kere anca yemişimdir bıkmadım ama barlardan da alayım. Çeşit iyidirBen de ya muz yiyorum ya da nesfitin şu tahıllı atıştırmalıkları var ya namaza kalktığımda canım bişey istemese bile onu yiyorum ballı bademlisi var çileklisi var. Vs vs hem pratik hemde sağlıklımsı. Bağırsakları da çalıştırıyor tahıllı olduğu için üzerine de yarım bardak su. Mis gibi yatarsın ama muzdan bıkmadıysan filan muz daha iyi.
Kesinlikleeee haklısın canım. Kendine göre ayarlamalı insan zaten. Moral cok önemli.Bazı şeyler psikolojik ama anne hissede bir gariplik olduğunda sen içini rahat tut. Bende hiç serklajlı değil gibi sürekli yemek basit temizlikler yapıyorum kızımda işgi istiyor illaki ilk günden sonra 5 dk yattıysam 5 dk ayaktayım şeklinde dinlenerek geçiyor, okuldan bazen ben alıyorum kızımı nefes alıyorum iyi geliyor. Ama şu son 3 gün farkında olmadan yordum kendimi ainirliyim kendime yatından sonra tamamen dinlenmeyw vereceğim kendimi çocuk evde olmadığı zamanlarda…
Sen su an senin be bebeğin için en doğrusunu yapıyorsun canım. Allah emeklerinin karşılığını versin inşBana her gittiğim Dr yaşam sınırından bahsediyor. Üniv hariçkesin gözüyle bakıyorlar, bari 30u dolduran temennisiyle uğurluyorlar. Oyüzden yerçekimine karşı direnmek istemiyorum ben minimuma ayakta kalışım. Market, çocuğu alma bırakma falan hiçbiri yok. Doktor kontrolü varsa çıkıyorum sadece
Tamam işte doktor gerek gördüğünde sağlık ocağında yaptırabilirsin benim de gerek gördü ben hastanede yaptırıcam. Sigortam karşılıyor diye. Seninle aynı zamanlarda olucaz. İnşallah gerek olmaz sana. Alışverişe başladın mı?İyiyim kuzum cok sukur. Benim de saglik ocagindaki ebem soyledi seker yuklemesini iste eczaneden alcaksin şoyle boyle yapcaz falan. Tetanoz ilk dozu olmaya gitmistim. Ama detaylidan sonra kendi doktoruma sonuclari gostermek icin gittigimde ekim sonu geliceksin aclik sekerine bakicaz gerek gorursek yapariz dedi tetanoz ikinci dozu yaptirabilirsin ama seker yuklemesi yaptirmiyosun dedi
Kiz sen de kasilsa kasildi yumusasa yumusadi az birak şu gobusuYa kızlar benim arada bi karnım yumuşuyor korkmalı mıyım neden oluyor ki hep gergin normalde
Ya öyle gerçekten çok evhamlıyımKiz sen de kasilsa kasildi yumusasa yumusadi az birak şu gobusu
Ya ben Sivas'tayim kuzum. Bursa'da akrabam var ama benim bişeyler talep etme huyum yok yani git bak al bana gonder falan benlik seyler degil. Netten başladim alisverise ufak tefek. Kanguru, çanta, emzik, zibinlar, eldiven, şapka , takim falan başladim. Aldiklarim ve eksiklerime yonelik tekrar bi liste duzenleyip kasimda alisverisi bitirmeyi dusunuyorum insaAllahTamam işte doktor gerek gördüğünde sağlık ocağında yaptırabilirsin benim de gerek gördü ben hastanede yaptırıcam. Sigortam karşılıyor diye. Seninle aynı zamanlarda olucaz. İnşallah gerek olmaz sana. Alışverişe başladın mı?
Ablam erenköy pazarında bir adam bulmuş 10 liraya marka bodyleri almış o kadar güzel ki. Yıkadık ütüleyeyim hepsini fotosunu atıcam. daha da alıcaz.. Adam bolu ve bursaya da gidiyormuş. Bu perşembe ablam alıcak adamın bilgilerini eğer istersen sana da iletirim. Kendin olmasa da tanıdık yollarsın Benim gibi .
Akışına bırak kuşumm. Ben sadece cok hareketli olunca oksuyorum konusuyorum seviyorum. Karnimi pek yoklamiyorum mumkun oldugunca normal hayatima devam ediyorum.Ya öyle gerçekten çok evhamlıyımhareket etse çok hareketli dursa durdu ay bi doğursaydık hayırlısıyla
Ben de normalde çok pimpiriğim de hamileliğimde kendimi frenlemeye çalışıyorum , lütfen sen de frenle biliyorsun ben seni takip ediyorum ahdjahhsYa öyle gerçekten çok evhamlıyımhareket etse çok hareketli dursa durdu ay bi doğursaydık hayırlısıyla
Kan değerlerin iyi mi canım. Kansızlık gebelikte saçları ve diş etlerini etkiliyor anında.Selam kızlar , detayliya girecek tüm annelerin güzel haberlerini alırız inşallah Allah yardımcınız olsunsize bisey danışmak istiyorum, diş etlerim kıpkırmızı ve bişey yerken acıyor, az önce muz yedim kanadı yumuşacık şeyden tavsiyeniz var mı doğal bişey
En son 2 ay önce verdim ,haftaya aşım var aldirayim bariKan değerlerin iyi mi canım. Kansızlık gebelikte saçları ve diş etlerini etkiliyor anında.
Canim diş etleri bu trimester da kanamaya basliyomus benim de kaniyo ozellikle fircalarken baya kaniyo sonra hassaslaşiyo. İlk trimesterda hic boyle bisye olmamistiSelam kızlar , detayliya girecek tüm annelerin güzel haberlerini alırız inşallah Allah yardımcınız olsunsize bisey danışmak istiyorum, diş etlerim kıpkırmızı ve bişey yerken acıyor, az önce muz yedim kanadı yumuşacık şeyden tavsiyeniz var mı doğal bişey
3-6 ay al yazık olmasın parana bir ay olmadan zaten 0-3 aylıktan çıkıyor bebişler. Bende bir tane ablamın 3 çocuğu hep aynı oldu tecrübe ile sabitR Renklirenkli mamasofibaby’den tulumları kaç ay aldın?
Dün yeni doğum yapmış bi arkadaşa ziyarete gittim bebeği 1 aylık 3-6 giydiriyorum dedi sordum da. Ben de tulumları 3-6 alsam diyorum ne dersin?
Hemen geçse bariCanim diş etleri bu trimester da kanamaya basliyomus benim de kaniyo ozellikle fircalarken baya kaniyo sonra hassaslaşiyo. İlk trimesterda hic boyle bisye olmamisti
Aylık yaptırman lazım canım. Ben kan ilacı kullanmama rağmen düşmüştü günde ikiye çıkardı doktor ve ayda bir sağlık ocağında baktır dedi 15 inden sonra tekrar baktıracağımEn son 2 ay önce verdim ,haftaya aşım var aldirayim bari
Dur panikleme benim gibi geçirmeyen çok az bir yüzde oranında. Ben bir de kedinin köpeğin içindeyim 25 senedir nasıl geçirmedim anlamıyorum.Nee kimse böyle bişiden bahsetmedi bana ben geçirdim mi acaba aşıyıda oldum
Öğrendiğim iyi oldu çok sağol canımAylık yaptırman lazım canım. Ben kan ilacı kullanmama rağmen düşmüştü günde ikiye çıkardı doktor ve ayda bir sağlık ocağında baktır dedi 15 inden sonra tekrar baktıracağım
Ahaha ay maşallah3-6 ay al yazık olmasın parana bir ay olmadan zaten 0-3 aylıktan çıkıyor bebişler. Bende bir tane ablamın 3 çocuğu hep aynı oldu tecrübe ile sabithele ablamın bebeler 3990,4100,5100 kg doğdular en son yiğenim tosuncuk diye seviyorlardı. Dolayısıyla direkt 3-6 ile başladı
Vallahi biliyorum ama anlatması o kadar güç kiToksoplazma ile bağlantısı ne anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?