Toksoplazma ile bağlantısı ne anlamadımtoksoplazma geçirmediğim için tetanoz için sağlık ocağından ararlarsa kesinlşkle yaptırmıyorsun dedi bana doktor. Bir ara onun muhabbetini yapmıştık kızlarla
Mavişim başka nasıl kullanılıyor ki. Belinin altına ince yerini koyup döndüğün tarafta gönüle destek başka neleri varBen bunu alali 3 ay oluyor heralde degisik degisik sekillerde kullaniyorum ama rahat seviyorum
Hepsinden alalim kiz nasilsa kullaniriz
Bence reflu yatagi gibi kullanilir yani egimli ya bi de ortasi bantli bolup bi tarafini bel ya da gobek destegi bi tarafini bacak arasina koyabiliyosun. Mesela ben destek gibi degil de bacagimi ustune atarak uyuyorum dahat ediyorum oyleMavişim başka nasıl kullanılıyor ki. Belinin altına ince yerini koyup döndüğün tarafta gönüle destek başka neleri varbebelere yan yatmadan destek sağlar mı acaba o geldi aklıma ilerisi için.
canim canimmmÖle bi şey yok arkadaşımsabahları saycam valla. Noldu bebeğim sana ? Azcık duygusal gördüm seni ? Canımızsın sen bizimmmmm
Ay tarih ne ben kaçırdım ne zmn geliyor kime gelşyorBen bunu alali 3 ay oluyor heralde degisik degisik sekillerde kullaniyorum ama rahat seviyorum
Hepsinden alalim kiz nasilsa kullaniriz
Her seyi guzel ciksin bebisinin kuzum insaAllahhcanim canimmmkusura bakma biraz geç cevaplıyorum. evet azıcık duygusalım iş hayatımda düşünmem gereken uğraşmam gereken o kadar fazla durum çıktı ki. herhalde hayatımda bundan daha yoğun bir dönemim olmamıştır. tam da bu zamanıma denk gelmesi beni bazen kızdırıyor yani inanır mısın şu 5 ayda yattığım tek bir gün bile olmadı. son aylara doğru rahatlarım biraz kendimi çekerim diyordum ama o da artık mümkün görünmüyor. önümü görememek de beni rahatsız ediyor. işte bende durumlar böyle bir şekilde idare ediyorum
bu sabah tetanoz aşısı oldum. olmamak için direndimama ebe kabul etmedi. zaten daha önce 1 doz aşı olmuştum hamile değilken, ama yeterli değil dedi. aşı karşıtı asla değilim tüm aşılarımı oluyorum ama hamileyken daha büyümemiş bir bebişe insan tedirgin oluyor.
yarın sabah da detaylı ultrasonum var. bağırsaklardaki parlaklık kaybolmuştur umarım, ona da ayrı gerginim. bana dua edin kıslar
Carsamba şok persembe a 101 kuzuAy tarih ne ben kaçırdım ne zmn geliyor kime gelşyor
Kuzu şu donemde idrar kacirmak cok normalmis oksurunce hapsirinca öğürünce olmasi kadar normal bisey yok. Bide bebegin suyu gelse sildikce gelirmis canim bu bilgiyi de şuraya birakiyim.Kızlar sabaha karşı 5 gibi uyandım açtım karnım gurul gurul, 1 saat oyalandım sonra uyumuşum. 9:30 da uyandım aç değildim kahvaltı hazırladım kendime yavaş yavaş çay içmiyorum diye ıhlamur kaynattım onun kokusu bi öğk yaptı beni ama sonra kahvaltıdan bikaç lokma aldım bi kustumkusarken de işedim donuma şimdi elma kemiriyom. Soru 1: bulantılar geri dönmüş olamaz dimi?
Soru 2: çiş sandığım şey bebeğin suyu olamaz dimi? bu çok saçma bişi diyin bana lütfen
Guzel haberlerle gel insaAllah canimGünaydın kızlar az sonra biz de detaylıya gireceğiz dualarınızı bekleriz
geçmiş olsun canım.kesinlikle bebişin suyu değil o için rahat olsun.mesanemiz zaten baskı halinde öksürme hapşurma öğürme gibi hallerde normal artık.bulantın büyük ihtimal miden acıktığın zaman yemediğin boş kaldığı için olmuştur az ve sık atıştır bebeklerde başladı acıkmayaKızlar sabaha karşı 5 gibi uyandım açtım karnım gurul gurul, 1 saat oyalandım sonra uyumuşum. 9:30 da uyandım aç değildim kahvaltı hazırladım kendime yavaş yavaş çay içmiyorum diye ıhlamur kaynattım onun kokusu bi öğk yaptı beni ama sonra kahvaltıdan bikaç lokma aldım bi kustumkusarken de işedim donuma şimdi elma kemiriyom. Soru 1: bulantılar geri dönmüş olamaz dimi?
Soru 2: çiş sandığım şey bebeğin suyu olamaz dimi? bu çok saçma bişi diyin bana lütfen
Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin buraya.Bol şans canım ikinize deGünaydın kızlar az sonra biz de detaylıya gireceğiz dualarınızı bekleriz
Ay içim rahatladı yageçmiş olsun canım.kesinlikle bebişin suyu değil o için rahat olsun.mesanemiz zaten baskı halinde öksürme hapşurma öğürme gibi hallerde normal artık.bulantın büyük ihtimal miden acıktığın zaman yemediğin boş kaldığı için olmuştur az ve sık atıştır bebeklerde başladı acıkmaya
yemiş olmak için uyanma.Bebişler kendisi uyandırıyor çok acıkınca merak etmeAy içim rahatladı yagece kalkıp yemek mi yiyeyim
Muz olabilir aynen başucuma koyayımyemiş olmak için uyanma.Bebişler kendisi uyandırıyor çok acıkınca merak etmeoğluma hamileyken 5 de acıkırdı hersabah uyandırıyordu beni bende 1 bardak süt 1 muz yiyip geri yatıyordum rahatlıyordu.hem muz da faydalı elinin altında olsun
Canım yazdıklarını Ben yazdım sandım dün annemlere gittim o kadar yoruldum ki vücut dengem kaçtı. Ve yatmadan kusmalar kusarken de öğürme esnasınKızlar sabaha karşı 5 gibi uyandım açtım karnım gurul gurul, 1 saat oyalandım sonra uyumuşum. 9:30 da uyandım aç değildim kahvaltı hazırladım kendime yavaş yavaş çay içmiyorum diye ıhlamur kaynattım onun kokusu bi öğk yaptı beni ama sonra kahvaltıdan bikaç lokma aldım bi kustumkusarken de işedim donuma şimdi elma kemiriyom. Soru 1: bulantılar geri dönmüş olamaz dimi?
Ben de ya muz yiyorum ya da nesfitin şu tahıllı atıştırmalıkları var ya namaza kalktığımda canım bişey istemese bile onu yiyorum ballı bademlisi var çileklisi var. Vs vs hem pratik hemde sağlıklımsı. Bağırsakları da çalıştırıyor tahıllı olduğu için üzerine de yarım bardak su. Mis gibi yatarsın ama muzdan bıkmadıysan filan muz daha iyi.Muz olabilir aynen başucuma koyayım
Benimde bir tarafı yumuşak bir tarafı sert oluyor genelde bence korkma bişey olmazYa kızlar benim arada bi karnım yumuşuyor korkmalı mıyım neden oluyor ki hep gergin normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?