- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Kız bebik nerdesen baya hareketleri hissediyorsundur
Rabbim çok güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inşallahKızlar detaylıya giricem birazdan, iyi dilek ve dualarınıza talibim
ne güzel ama çok tatlı maşallah.küçük olması daha iyi emin olun rahat haraket edersiniz.şuan çoraplarımı giyemiyorumBenim de 20. Haftada 400 gr dı, karnım pek büyümedi. 20. Haftadan beri de pek bi değişim olmadı karnımda ve kilomda kişiden kişiye değişiyor bence bu göbek meselesi hatta fotoğraf ekleyeyim. Bebek değil de gaz varmış gibi duruyorEki Görüntüle 3144911
bebeğiniz doğduğunda sakin olursa hiçbirşeye gerek kalmazİlk gebeliğim
Aman tanrım diidimmBenim de 20. Haftada 400 gr dı, karnım pek büyümedi. 20. Haftadan beri de pek bi değişim olmadı karnımda ve kilomda kişiden kişiye değişiyor bence bu göbek meselesi hatta fotoğraf ekleyeyim. Bebek değil de gaz varmış gibi duruyorEki Görüntüle 3144911
Ben dee.. Yerden bişi alıcaksam ayak parmakları la sıkıştırıp alıyorumne güzel ama çok tatlı maşallah.küçük olması daha iyi emin olun rahat haraket edersiniz.şuan çoraplarımı giyemiyorum
eşime diyorum kaldır beni diye bazen de oğlum yardım ediyor sağolsunAman tanrım diidimmbebek mideyi bağırsağı dışarı attı tek kendi mi kaldı haftan da ileri minnak bebiş de değil. Nasıl farklı hepimizin ya
Ben dee.. Yerden bişi alıcaksam ayak parmakları la sıkıştırıp alıyorumaçılmadan dolayı da zaten eğilip sıkıştırmak istemiyorum ama tobacanım ben ya. Sırtüstü yattığım yerden kalkarken ters dönmüş kaplumbağa gibi 1 2 çırpınıp öyle kalkıyorum
Bebişler sağlıklı olsun daAman tanrım diidimmbebek mideyi bağırsağı dışarı attı tek kendi mi kaldı haftan da ileri minnak bebiş de değil. Nasıl farklı hepimizin ya
Ben dee.. Yerden bişi alıcaksam ayak parmakları la sıkıştırıp alıyorumaçılmadan dolayı da zaten eğilip sıkıştırmak istemiyorum ama tobacanım ben ya. Sırtüstü yattığım yerden kalkarken ters dönmüş kaplumbağa gibi 1 2 çırpınıp öyle kalkıyorum
Tekrardan çok geçmiş olsunSelam kızlar. Eşim eve geldi. 10 gün de raporu var. Hersey yolunda şükür. İyi ki varsınız. Dualarınız , dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
Canımın içi üzülme desem de üzülürsün , streslenirsin cünkğ insansın. Bi de hamilelik kolay değil. psikoloji yönetimi zor olan zamanlar bunlar. Yalnız aradaki fark şu; günlük hayatta biriyle tartışsan vücudun ucuk çıkarsak, ne biliym reflü olarak vs tepki verir. Ama hamilelikte bu sana kasılma , sancı olarak geri dönüyor ; hadi sanslıysan öle olmadı diyelim, doğunca gergin, uyumayan, kolik bi bebek oluyor maalesef. Sen bu dertlerin üstüne, tamam bugün iyiyim dediğin gün, vücudun tamam o zmn diyip yola devam edemiyor. Bi süre o tartışmanın etkisini görmeye devam ediyorsun.Ayni durumdayım. Hayatimin en güzel gunleri hamileligimde tatli telaşında olacam sanmistim. Hamileligimden 1 ay önce sorunlar basladi ayy o onu dedi bunu dedi. Laf sonuyor bana bulaşıyor. Ne yapsam bir şekilde icinde oluyorum. Dun de hatta bu konular yüzünden tartışmanın ortasında kaldım. Gece sancidan duramadım.
Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Illallah ettim
Oh şükür canım bak ailecek evde dinlenin eşinde ayaklanır hemen inşaAlahSelam kızlar. Eşim eve geldi. 10 gün de raporu var. Hersey yolunda şükür. İyi ki varsınız. Dualarınız , dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM 10 GÜN DAHA DİNLENMEK İÇİN GÜZEL ZAMAN İYİ DEĞERLENDİRİN BEBİŞLESelam kızlar. Eşim eve geldi. 10 gün de raporu var. Hersey yolunda şükür. İyi ki varsınız. Dualarınız , dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
geçmiş olsun.covid de tetanoz da nasıl içinden geliyorsa öyle yaptır canım doktoruna da danış ama mutlaka belki tetanoz için riskli görebilir yada illa yaptır diyebilirben bugun saglık ocagında kan verdim kontrollerimde yapıldı. covit aşısı için kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap dediler. nhatta ebe ben olsam ben de istemezdim büyük ihitmalle cunku gebelikte durum farklı dedi. ama tetanoz aşısını öneririm dedi. ben kendimde yaptırdım yapıyoruz da dedi. ama istemezsen zorlayamam dedi. karar verirsen diye. 22. haftaya cagırdı. haftaya hem detaylı hemde kendi doktor randevum var bakalım ne dicekler.
No nayn aslaPeki tecrübeli annişler bi sorum olucak her bebek sallanmak ister mi? ben mobilyayı sallanan beşik almadım aklıma da gelmedi şimdi anne yanı bakıyorum beğendiğim modelde sallanmıyor.bebiklere sallanma isteği doğuştan mı yükleniyor yoksa bu skill daha sonra analar tarafından mı yükleniyor
Valla ayaklandı canım da. Evin işi bitmiyor.Oh şükür canım bak ailecek evde dinlenin eşinde ayaklanır hemen inşaAlah
Cok iyi değerlenecek ona cok eminimGEÇMİŞ OLSUN CANIM 10 GÜN DAHA DİNLENMEK İÇİN GÜZEL ZAMAN İYİ DEĞERLENDİRİN BEBİŞLE
ben şu cumartesi pazarı bile iple çekiyorum düşünCok iyi değerlenecek ona cok eminim
Cok zevkli cok güzellerBizim a101 e gelmemişti hiç birşey kızlar, ben de trendyoldan bunları aldımcarters sezonda çok çok pahalı, trendyoldan aldım fiyatları bana iyi geldi ama hepsi daha çok yeni doğan bedenleri kalmıştı Eki Görüntüle 3144915 Eki Görüntüle 3144918 Eki Görüntüle 3144919
Yağız ya olsun canım birarada güzel geçer 10 gün kavga dövüş, bende kontrole gidecem bugün heyecanlıyım bebişede bişeyler aldım a101 den heyecanlı bi gündü.Valla ayaklandı canım da. Evin işi bitmiyor.çamaşırı bulaşığı , kahvaltısı yemeği, meyvesi sen anladın beni yağız da durmuyor, dövecem cocugu sabrımı sınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?