2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ne güzel ama çok tatlı maşallah.küçük olması daha iyi emin olun rahat haraket edersiniz.şuan çoraplarımı giyemiyorum

ben bugun saglık ocagında kan verdim kontrollerimde yapıldı. covit aşısı için kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap dediler. nhatta ebe ben olsam ben de istemezdim büyük ihitmalle cunku gebelikte durum farklı dedi. ama tetanoz aşısını öneririm dedi. ben kendimde yaptırdım yapıyoruz da dedi. ama istemezsen zorlayamam dedi. karar verirsen diye. 22. haftaya cagırdı. haftaya hem detaylı hemde kendi doktor randevum var bakalım ne dicekler.

Aman tanrım diidimm bebek mideyi bağırsağı dışarı attı tek kendi mi kaldı haftan da ileri minnak bebiş de değil. Nasıl farklı hepimizin ya
ne güzel ama çok tatlı maşallah.küçük olması daha iyi emin olun rahat haraket edersiniz.şuan çoraplarımı giyemiyorum
Ben dee.. Yerden bişi alıcaksam ayak parmakları la sıkıştırıp alıyorum açılmadan dolayı da zaten eğilip sıkıştırmak istemiyorum ama tobacanım ben ya. Sırtüstü yattığım yerden kalkarken ters dönmüş kaplumbağa gibi 1 2 çırpınıp öyle kalkıyorum

eşime diyorum kaldır beni diye bazen de oğlum yardım ediyor sağolsun kilolu olmanın zararı da vardır illa benim için.hatta eşim dedi daha büyüyecek mi göbeğin dedim bu ne yolun yarısı bebek yarım kilo anca

Bebişler sağlıklı olsun da Herkes bambaşka ,her hamilelik birbirinden çok farklı onu çok iyi anladım

Canımın içi üzülme desem de üzülürsün , streslenirsin cünkğ insansın. Bi de hamilelik kolay değil. psikoloji yönetimi zor olan zamanlar bunlar. Yalnız aradaki fark şu; günlük hayatta biriyle tartışsan vücudun ucuk çıkarsak, ne biliym reflü olarak vs tepki verir. Ama hamilelikte bu sana kasılma , sancı olarak geri dönüyor ; hadi sanslıysan öle olmadı diyelim, doğunca gergin, uyumayan, kolik bi bebek oluyor maalesef. Sen bu dertlerin üstüne, tamam bugün iyiyim dediğin gün, vücudun tamam o zmn diyip yola devam edemiyor. Bi süre o tartışmanın etkisini görmeye devam ediyorsun.
Kimse kim, ne dediyse ne dedi. Gerekirse engelle ; küs fln. Vallahi acısı senden ya da bebeğinden çıkar. Zaten karşında zor insanlar var farkındayım. Ama sonuç odaklı düşünmeye bak. Üç dört ay sonra eski sen olursun. Hepsinin hakkından gelirsin. Hatta inatlarına; sana kısır diyenlere karşı, hemen tekrar hamile bile kalırsın Rabbim zorlarını kolaylaştırsın. Öptüm

geçmiş olsun.covid de tetanoz da nasıl içinden geliyorsa öyle yaptır canım doktoruna da danış ama mutlaka belki tetanoz için riskli görebilir yada illa yaptır diyebilir

No nayn asla biz istiyoruz ve bile isteye böyle uyumayı öğrensin diye çabalıyoruz.
Bu konuyu cok araştırdım. Bebekler doğduğunda bıngıldak kapanmamış oluyor yani üst beyin kısmı yumuşak ve cok narin, hassas. O kısmın zarar görmemesi , dokunulmaması vs lazım. Eger sen sallarsan, o kısımda sıkıntılar oluyormuş. Mesela araştır ; adı var; sarsılmış bebek sendromu diye çıkar karşına. Ha ille de sallayacağım dersen, sağ sol şeklinde değil, ileri geri şeklinde olabilir diyorlar. O da anne karnında bu şekilde olduğu için zaten diye. Ben hiç yagızı sallamadım. Bazen mememde uyudu kokumu alarak, bazen kollarımda tutarak uyuttum bazen ana kucağında. Bunu alışkanlık haline getirmeyi cok doğru bulanlardan değilim. Senin bebeğin , sen karar ver. Ama zaten yenidoğan günlük 18-20 saat net uyur. Onun sebebi de, anne iyileşsin diye Rabbim biz dinlenebilelim diye o şekilde yaratmış. İnş kolik olmaz diyelim amin

Cok zevkli cok güzeller sağlıkla giysin inş.
Bir arkadaşım hep bu markayı kullandı, memnun olduğunu söylerdi. Ben hiç almadım açıkçası, kendi yorumum yok o yüzden

Valla ayaklandı canım da. Evin işi bitmiyor. çamaşırı bulaşığı , kahvaltısı yemeği, meyvesi sen anladın beni yağız da durmuyor, dövecem cocugu sabrımı sınıyor
Yağız ya olsun canım birarada güzel geçer 10 gün kavga dövüş, bende kontrole gidecem bugün heyecanlıyım bebişede bişeyler aldım a101 den heyecanlı bi gündü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…