- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ne mutlu sanaben şu cumartesi pazarı bile iple çekiyorum düşüneşime dedim akşam bugün çarşamba yarın perşembe aaa haftasonuna az kaldı yatarım dinlenirim.adam sevincime hayran kaldı
Ya onu soylicektim sanaYağız ya olsun canım birarada güzel geçer 10 gün kavga dövüş, bende kontrole gidecem bugün heyecanlıyım bebişede bişeyler aldım a101 den heyecanlı bi gündü.
Aynen çokta almadım bebek kıyafeti yapan tanıdıkları var eşimin bir ay sonra oralara bir bakarım hayırlısıylaYa onu soylicektim sanagüle güle giysin bebeğin, cok sevindim alışverişe başlamana, hem sana da moral olur. İyi hissediyor insan alışveriş yapınca dimi
Hadi güzel haberlerle gel inş canım benim. Haftaya eşimin kontrolü var, dıkışleri alınacak, ben de o zmn şeker testi yaptırmaya giderim inş artık.
Vaaaayyy seni şanslı kadınnnAynen çokta almadım bebek kıyafeti yapan tanıdıkları var eşimin bir ay sonra oralara bir bakarım hayırlısıyla
Cok gecmis olsun canim. Cok şükür önemli kısmını atlattınız.Selam kızlar. Eşim eve geldi. 10 gün de raporu var. Hersey yolunda şükür. İyi ki varsınız. Dualarınız , dilekleriniz için cok teşekkür ederim.
Vaaaayyy seni şanslı kadınnnucuza en güzelini alcaksın dimiiiiii sen bakma o zmn a 101lere, bimlere bak kızlar bulamamış bi şey bırakmamışsın onlara
Aynen bende bir tanesinin modeline bayılıyorum ama 6 ay yatabilir ve asla sallanmiyor ve 4 bes bin civari fiyatuPeki tecrübeli annişler bi sorum olucak her bebek sallanmak ister mi? ben mobilyayı sallanan beşik almadım aklıma da gelmedi şimdi anne yanı bakıyorum beğendiğim modelde sallanmıyor.bebiklere sallanma isteği doğuştan mı yükleniyor yoksa bu skill daha sonra analar tarafından mı yükleniyor
Lekelenme aksamdan sonra olmadi cok sukur canim. Kasilmam da cok cok hafifledi cok sukur.Bu arada elle muayenede benim hiç açıklığı hissedemediler, transvajinal ultrasonla gözüküyor sadece. Ama senin ultrasonda da gözükmemiş şükür
Daldan dala atlıycam, çantayı unisex model alın mutlaka. Genelde eşim taşıdı benim mesela, spor sırt çantası kullanıyor olmamız avantajlı oldu. Feminen modellere gitmeyin bence
Normalde yumuşaksa çok korkma ☺kasilinca sertleşmesi normal. Benim hep sert
Kesinlikle cahil takilsaydik şimdi mutlu olurduk. Haftaya da çok yokmuş o zamana kadar progestanin da var zaten. Dinlenmeye çalış ama keşke rapor alsan.
Ya ben hic yüzünü göremedim. Cok merak ediyorumHayırlı güzel haberlerle ve güzel bi vesikalık fotiyle gel inş cnm
Bana doktor magnezyum vermedi canım. Iğne oldum ve progestaran fitil kullanıyorum. Ayrıca serklaj yapma ihtimaline karşı antibiyotikler. Ama benim başından beri karnım hep sertti ben zayıfım diye sanıyordum doktor alakası yok diyene kadar. Dediğimiz gibi cahillik mutluluktu bir zamanlar benim içindeLekelenme aksamdan sonra olmadi cok sukur canim. Kasilmam da cok cok hafifledi cok sukur.
Evet unisex düşünüyorum bende canim. Her donem ve herkesin kullanabilecegi bir model.
Magnezyum ve progestoran alınca o sertlik normallesti canim. Aksam baktim.karnim yumuşak hem sasirdim hem cok üzüldüm. Demekki rahatsizmis ki o yizden bu kadar sert yapıyormuş bebegim
Sen Magnezyum kullaniyorsun degil mi.
Canim bugun 2 saat dersim vardi . Yarinda yok cok sukur. O yuzden rapora gerek duymadım.
Ya o çırpınarak kalkma bende de var. Gülüyorum kendime bunu yaptığımdaAman tanrım diidimmbebek mideyi bağırsağı dışarı attı tek kendi mi kaldı haftan da ileri minnak bebiş de değil. Nasıl farklı hepimizin ya
Ben dee.. Yerden bişi alıcaksam ayak parmakları la sıkıştırıp alıyorumaçılmadan dolayı da zaten eğilip sıkıştırmak istemiyorum ama tobacanım ben ya. Sırtüstü yattığım yerden kalkarken ters dönmüş kaplumbağa gibi 1 2 çırpınıp öyle kalkıyorum
Kiz ben 900 bayilmisim a101 e ama neler neler aldim hosuma gittiEe dün de online a101dem bayıldım 280 hakkımı yemedaha çok ayılıp bayılıciiizz canım. Canlarına sağlık olsun napak.
Benimde bir aydir neredeyse tas gibiydi. Buyuyor ya geriliyor felan diyordum kendi kendime taki dun yumusayabildigini fark edinceBana doktor magnezyum vermedi canım. Iğne oldum ve progestaran fitil kullanıyorum. Ayrıca serklaj yapma ihtimaline karşı antibiyotikler. Ama benim başından beri karnım hep sertti ben zayıfım diye sanıyordum doktor alakası yok diyene kadar. Dediğimiz gibi cahillik mutluluktu bir zamanlar benim içindehiç bilemiyorum niye böyle geçiyor yoğun stresim hiç olmadi . Basından beri hiç üzülmedim, kaygılı bir gebe de olmadım, ücretsiz izin alıp evde dinlendim yormadım kendimi de ama çok zayıftım halsizdim. 38kilodan 42'ye yeni gelebildim ve okuduğum kadarıyla düşük kilo da erken doğum riski içindeymiş.
Yürüyüş yapıyordum ben şimdi yasak sanki sancılarım azaldı benimde. Ama karin sertliğim aynı. Kasılma da hissediyorum, bir yerde toparlanma da arada bir olsa da oluyor. Hâlâ geçmediler.
İyi dileklerin için çok sagol canim. Iki üç gün oldu bugun biraz iyiyim zaten. Hemen normale donmuyor vucut.Canımın içi üzülme desem de üzülürsün , streslenirsin cünkğ insansın. Bi de hamilelik kolay değil. psikoloji yönetimi zor olan zamanlar bunlar. Yalnız aradaki fark şu; günlük hayatta biriyle tartışsan vücudun ucuk çıkarsak, ne biliym reflü olarak vs tepki verir. Ama hamilelikte bu sana kasılma , sancı olarak geri dönüyor ; hadi sanslıysan öle olmadı diyelim, doğunca gergin, uyumayan, kolik bi bebek oluyor maalesef. Sen bu dertlerin üstüne, tamam bugün iyiyim dediğin gün, vücudun tamam o zmn diyip yola devam edemiyor. Bi süre o tartışmanın etkisini görmeye devam ediyorsun.
Kimse kim, ne dediyse ne dedi. Gerekirse engelle ; küs fln. Vallahi acısı senden ya da bebeğinden çıkar. Zaten karşında zor insanlar var farkındayım. Ama sonuç odaklı düşünmeye bak. Üç dört ay sonra eski sen olursun. Hepsinin hakkından gelirsin. Hatta inatlarına; sana kısır diyenlere karşı, hemen tekrar hamile bile kalırsınRabbim zorlarını kolaylaştırsın. Öptüm
Allah razı olsun bende senin için dua edicemBenimde bir aydir neredeyse tas gibiydi. Buyuyor ya geriliyor felan diyordum kendi kendime taki dun yumusayabildigini fark edinceher doktorun yaklaşımı uygulaması cok cok farkli.dusuk kilo yüksek kilo kucuk yas buyuk yas hepsi risk oluşturuyormus bende okudum gecen.
Insallah bu kasilmalar tamamen biter bebeklerimiz vakitlice gelir. Senin için özellikle dua edecem canim
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ÇOK ZOR BİR DURUM.MADDİ DURUM YÖNÜNDEN RAHATSAN 2 HAFTADA BİR BİRİ GELSİN TEMİZLİĞE SEN SADECE ÜTÜ YAP BIRAKNe mutlu sananormalde bende oleyım de. Su hafta cok zorladı.
Valla bırak serklajı, gebeliği bi kenara, evde afedersin it gibi çalışıyorum. Tek lüksüm temizlik ve ütü yapmamak. Cok yoruluyorum ç, neden böle onu da anlamadım. Ama progestanı alıp yırmı dk en az uzanmam lazım, o bile çoğu zmn lüks oluyor , hap öylece geri çıkıyor maalesef
Eşim de yardımcı olmaz bi süre , ameliyat sonuçta. Rabbim yardımcımız olsun
Yok haftada bir kadın geliyor zaten. Ona rağmen benim derdim zatenALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ÇOK ZOR BİR DURUM.MADDİ DURUM YÖNÜNDEN RAHATSAN 2 HAFTADA BİR BİRİ GELSİN TEMİZLİĞE SEN SADECE ÜTÜ YAP BIRAK
Ben anne yanı olarak bunu aldım hem toplanıyor taşıması kolay hem kademeli hem yatağa sabitleniyor hem küçükAynen bende bir tanesinin modeline bayılıyorum ama 6 ay yatabilir ve asla sallanmiyor ve 4 bes bin civari fiyatu
Kendime yeni bir tane buldum simdi onu kabullenmeye calsiyorum özellikleri guzel diye.
Dun fiyati daha yuksekti bugun indirime girişmiş
Babycom Doğal Ahşap Boyasız Sallanır Anne Yanı Tekerlekli Beşik 60*120 4 Kademeli - Beyaz Uyku Seti - Fiyatı, Yorumları
Babycom Doğal Ahşap Boyasız Sallanır Anne Yanı Tekerlekli Beşik 60*120 4 Kademeli - Beyaz Uyku Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yok yav ben de yatakta zor dönüyorum valla, bir de merdiven çıkmak bana zulüm gibi bir şey. Kasıklarım ağrıyor bacaklarım da ağrıyor. Ama tabii dışardan hamile değilmişim gibi görünüyor.Çok şanslısın iç karnın geniş demekki daha rahat haraket edersin. Ben yatakta dönemiyorum kalkamıyorum zor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?