2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ben şu cumartesi pazarı bile iple çekiyorum düşün eşime dedim akşam bugün çarşamba yarın perşembe aaa haftasonuna az kaldı yatarım dinlenirim.adam sevincime hayran kaldı
Ne mutlu sana normalde bende oleyım de. Su hafta cok zorladı.
Valla bırak serklajı, gebeliği bi kenara, evde afedersin it gibi çalışıyorum. Tek lüksüm temizlik ve ütü yapmamak. Cok yoruluyorum ç, neden böle onu da anlamadım. Ama progestanı alıp yırmı dk en az uzanmam lazım, o bile çoğu zmn lüks oluyor , hap öylece geri çıkıyor maalesef
Eşim de yardımcı olmaz bi süre , ameliyat sonuçta. Rabbim yardımcımız olsun

Yağız ya olsun canım birarada güzel geçer 10 gün kavga dövüş, bende kontrole gidecem bugün heyecanlıyım bebişede bişeyler aldım a101 den heyecanlı bi gündü.
Ya onu soylicektim sana güle güle giysin bebeğin, cok sevindim alışverişe başlamana, hem sana da moral olur. İyi hissediyor insan alışveriş yapınca dimi
Hadi güzel haberlerle gel inş canım benim. Haftaya eşimin kontrolü var, dıkışleri alınacak, ben de o zmn şeker testi yaptırmaya giderim inş artık.

Aynen çokta almadım bebek kıyafeti yapan tanıdıkları var eşimin bir ay sonra oralara bir bakarım hayırlısıyla

Aynen çokta almadım bebek kıyafeti yapan tanıdıkları var eşimin bir ay sonra oralara bir bakarım hayırlısıyla
Vaaaayyy seni şanslı kadınnn ucuza en güzelini alcaksın dimiiiiii sen bakma o zmn a 101lere, bimlere bak kızlar bulamamış bi şey bırakmamışsın onlara

Vaaaayyy seni şanslı kadınnn ucuza en güzelini alcaksın dimiiiiii sen bakma o zmn a 101lere, bimlere bak kızlar bulamamış bi şey bırakmamışsın onlara
ya benim ortam yok gerçekten herşeyi aldım ne bulduysam kalitelimi değilmi bakmadan, kardeşleriminde kısmetse bebiş düşünüyolar onlara veririm yine herşeyi, bursada elini atsan tekstilci zaten ama fiyatları bir tık fazla tabi:)

Aynen bende bir tanesinin modeline bayılıyorum ama 6 ay yatabilir ve asla sallanmiyor ve 4 bes bin civari fiyatu
Kendime yeni bir tane buldum simdi onu kabullenmeye calsiyorum özellikleri guzel diye.

Dun fiyati daha yuksekti bugun indirime girişmiş

Lekelenme aksamdan sonra olmadi cok sukur canim. Kasilmam da cok cok hafifledi cok sukur.

Evet unisex düşünüyorum bende canim. Her donem ve herkesin kullanabilecegi bir model.

Magnezyum ve progestoran alınca o sertlik normallesti canim. Aksam baktim.karnim yumuşak hem sasirdim hem cok üzüldüm. Demekki rahatsizmis ki o yizden bu kadar sert yapıyormuş bebegim
Sen Magnezyum kullaniyorsun degil mi.
Canim bugun 2 saat dersim vardi . Yarinda yok cok sukur. O yuzden rapora gerek duymadım.

Bana doktor magnezyum vermedi canım. Iğne oldum ve progestaran fitil kullanıyorum. Ayrıca serklaj yapma ihtimaline karşı antibiyotikler. Ama benim başından beri karnım hep sertti ben zayıfım diye sanıyordum doktor alakası yok diyene kadar. Dediğimiz gibi cahillik mutluluktu bir zamanlar benim içinde hiç bilemiyorum niye böyle geçiyor yoğun stresim hiç olmadi . Basından beri hiç üzülmedim, kaygılı bir gebe de olmadım, ücretsiz izin alıp evde dinlendim yormadım kendimi de ama çok zayıftım halsizdim. 38kilodan 42'ye yeni gelebildim ve okuduğum kadarıyla düşük kilo da erken doğum riski içindeymiş.
Yürüyüş yapıyordum ben şimdi yasak sanki sancılarım azaldı benimde. Ama karin sertliğim aynı. Kasılma da hissediyorum, bir yerde toparlanma da arada bir olsa da oluyor. Hâlâ geçmediler.

Ya o çırpınarak kalkma bende de var. Gülüyorum kendime bunu yaptığımda

Benimde bir aydir neredeyse tas gibiydi. Buyuyor ya geriliyor felan diyordum kendi kendime taki dun yumusayabildigini fark edince her doktorun yaklaşımı uygulaması cok cok farkli.dusuk kilo yüksek kilo kucuk yas buyuk yas hepsi risk oluşturuyormus bende okudum gecen.
Insallah bu kasilmalar tamamen biter bebeklerimiz vakitlice gelir. Senin için özellikle dua edecem canim

İyi dileklerin için çok sagol canim. Iki üç gün oldu bugun biraz iyiyim zaten. Hemen normale donmuyor vucut.
Bazan diyorum seriye baglayim urfa gelini olum tam diyorum bazan söylenerek ama sonra normallesip en fazla iki kendine gel diyorum

Allah razı olsun bende senin için dua edicem adına çok sevindim o yumuşaklığı hissetmek nasıl rahatlatmıştır seni.
Darısı başıma.
Bebeklerimizi vakitlice kucaklayalım inşallah.

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ÇOK ZOR BİR DURUM.MADDİ DURUM YÖNÜNDEN RAHATSAN 2 HAFTADA BİR BİRİ GELSİN TEMİZLİĞE SEN SADECE ÜTÜ YAP BIRAK

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN ÇOK ZOR BİR DURUM.MADDİ DURUM YÖNÜNDEN RAHATSAN 2 HAFTADA BİR BİRİ GELSİN TEMİZLİĞE SEN SADECE ÜTÜ YAP BIRAK
Yok haftada bir kadın geliyor zaten. Ona rağmen benim derdim zaten yani daha fazla da alırım ama eşim evde , hem de sürekli evde birinin olması beni rahatsız ediyor açıkçası. Pek tahammülüm yok

Ben anne yanı olarak bunu aldım hem toplanıyor taşıması kolay hem kademeli hem yatağa sabitleniyor hem küçük istediğim tüm özeşlikler mevcut n11de e bebek mağazası indirimi var oradan aldım

Eklentiler

• 518ABF86-7639-4C9C-AC70-98D3A1573271.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 85
Çok şanslısın iç karnın geniş demekki daha rahat haraket edersin. Ben yatakta dönemiyorum kalkamıyorum zor geçiyor
Yok yav ben de yatakta zor dönüyorum valla, bir de merdiven çıkmak bana zulüm gibi bir şey. Kasıklarım ağrıyor bacaklarım da ağrıyor. Ama tabii dışardan hamile değilmişim gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…