2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yok yav ben de yatakta zor dönüyorum valla, bir de merdiven çıkmak bana zulüm gibi bir şey. Kasıklarım ağrıyor bacaklarım da ağrıyor. Ama tabii dışardan hamile değilmişim gibi görünüyor.
iç karın geniş muhtemelen canım bide zayıfsın ne güzel ben şuan 85 e geldim sayılır iki kişilik asla yemiyorum neden bilmiyorum kilo artışı.Hem çatlamaz da göbeğin hemencik

T the economist
Dönünce yaz bize de. Inşallah güzel pozlar versin annesi
Ay hiç güel poz yok sürekli eli ayağı yüzündeydi. Hoca zor baktı. Kalktım yarım saat yürüdüm geri döndüm vs. Kısa kısa baktı şimdilik bi sprun yok. Herşey yolunda safra kesesi biraz büyükmüş hoca çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum sadece kontol altında olsun hep bakalım gelince hatorlat dedi. Salı günü tekrar gidicem bakacak hoca kalan şeyleri tamamlıcak. Kalbine bakamadı mesela. Önümüzdeki haftada şeker yüklemesi yaptırcam. rahim ağzı uzunlığı 30 mm gayet iyi dedi, 30. Haftaya kadar progestana devam dedi. Bende haberler böyle

Maşallah
Kalbine bakamadı dedin ya, bebeğin pozisyonundan kaynaklı olarak mı göremedi ? Rahim uzunluğun iyi ama sen sor sonraki kontrolünde yıne de, karından da ölçebiliyor nasılsa ? Vajinal olarak daha uzun çıkar bu arada aklında kalsın bu bilgi. Yani karından bakmış olsaydı 3 4 mm fark olurdu.

Pozisyonundan dolayı bakamadı tam olarak içine sinmedi. rahim uzunluğuna vajinal baktı

gözün aydın canım genel olarak iyi maşallah

Çok geçmiş olsun canım sıcak tut eskiler biliyor bu işi dün ayaklarım yalın gezdim kasığıma ağrı girdi hemen. bazımızda daha hassas yaratılmışız. çok çabuk alıyor soğuğu filan dikkat et kendine soğuktan oldu bence ilaçlarını kullan az kaldı zaten 14 hafta sonra zaten 30lu haftaları yarılamış olacağız inşaallah moralini yüksek tut düzelecek. Eşleri sallamamalı bence erkekleri kadınlardan daha az hormon daha az hissiyat daha az anlayış olarak değerlendirirsek çokta fena yaratıklar değiller ama beklentiyi artırırsak çekilmiyor benimkisi dün beni hüngür hüngür ağlattı. A101e gittim orada hamile kız var. İkimizde hamileyiz sohbet ettik ismi ne olacak dedim eşimle ebrar ismine karar verdik dedi ne güzel dedim ses çıkarmadım çünkü biz eşimle isim konusunda çekişiyoruz. Benimkisi de dönüp demez mi ben de kızımın adını Zehra koyacağım anneannemin adı. Ay bir içerledim bir içerledim millet ne güzel karı koca karar veriyor bizimkisi köy ağası ben koyacam modunda diye nasıl ağladım nasıl ağladım. Durduramadım kendimi. Sonra annem ve ablamla konferans yapıyorduk annem senin sesin niye öyle geliyor dedi konuyu anlattım bir de annem kızdı buna mı üzüldüm Allah evlat vermiş kalkıp şükür edeceğine oturup ağlayıp karnındakini üzüyorsun diye. Önce bi beni anlamıyorsun havalarına girdim ama sonra kendime geldim allahım evladımı bana hayırla sağlıkla versin de diğer meseleler çözülür figüran konuları göz aradı edip başrol konumuza odaklanalım. Koca işte kocatan demişler

Ben anne yanı olarak bunu aldım hem toplanıyor taşıması kolay hem kademeli hem yatağa sabitleniyor hem küçük istediğim tüm özeşlikler mevcut n11de e bebek mağazası indirimi var oradan aldım

Bu modeli de hemen incelemeye alıyorum. Benim icin kademeli olmasi cok önemli.

Pozisyonundan dolayı bakamadı tam olarak içine sinmedi. rahim uzunluğuna vajinal baktı
Kalbinden de güzel haberler al inşallah canım. Benimde detaylı da karından 31mm cıktı ama gerek sancilanmam gerekse karin sertliğim sebebiyle prof bi perinatologa gittim, 29mm ölçtü vajinadan. Uzunluk iyi olmasına rağmen bir açıklık gördüğü için serklaj ihtimalim yüksek şu an. Iyiki gitmisim dedim detaylidaki perinatologla kalsaydım her şey yolunda sanacaktım.
Açıklığı sadece prof olan doktor gördü.
Kendi doktoruna güveniyorsan bence her seferinde sorun bende travma oldu galiba bu durum

Kızlar tarama yorumlarını direk geçiyorum okumuyorum inşaallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin analarının kucağına haftaya cuma benimde taramam var bişeyler bildikçe korkuyorum en iyisi cehalet inşaallah sağlıklıdır kuzum. 1 gün girmedim sayfalar dolusu yazışma olmuş ben de A101’den bugün bişeyler aldım fotosunu paylaştım. Nevresim takımını bulamadım bir türlü bakalım yarında gidip bakacağım. Onun dışında çok acıkıyorum bir terslik yoktur değil mi gerçekten çok acıkıyorum. Bir de aşeriyorum. Rüyamda geçenlerde ıspanak gördüm 2 gün öncede dolma biber gördüm. Memur çocuğu memur kocası olunca aşermelerim de böyle oluyor napıcan bi portakallı ördek aşeremedim mesela çünkü hiç yemedim ama eşim çok yiyorsun gibi bir imada bulundu ben de daha kilo almadım bile dedim. 2 kişilik yiyorum dedim. Ama acaba abartı mı farkında mı değilim diye korktum. Şeker filan yoktur demi Allah korusun siz nasıl yiyorsunuz

Nohut battaniye biraz içime sinmedi ama yumuşacık. Banyo küveti kovası maşrapasını dün annemler bulup almıştı sağolsun bir de nevresim bulamadım nevresim bulursam. Çok mutlu olucam bi @queen_be17 bulmuş sanırım. Brillantın mı kalitesi nasıl görünce yazarsan çok sevinirim. Bir kaç yere numaramı bıraktım sevkiyatta gelince haber verecekler öyle ürünleri sevdim buraya toplamda 300tl filan verdim bana bedava gibi geldi birde 2 takım nevresim alsam a101defterini kapatırım belki bi 2 paket daha mislin bez alırım bilemedim. Böyle işte beyaz ceketi 18-24 ay aldım. Az tüy bırakıyor çok çok küçükken çocuk giyemez diye düşündüm. Ama çok şık ve yumuşacık. Belki biraz terleyebilir çünkü polyester. Ama güzel bence triko battaniye çok güzel bere patikler çok güzel. Banyo eldiveni de güzel yumuşak. Öyle hanımlar

Eklentiler

• C6607C0D-235F-4C96-A53B-B8BB715454FD.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 66
Yalnız değilsin , bu sıkıntıyı yaşayan , üstüne erken doğum yapan herkeste travmanın travması şeklinde var maalesef ve kendini paralıyorsun kimse aynı seyı yaşamasın diye işte

Ben çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum özellikle seyahatte kullanmak için aldkm. Yalnız biraz küçük ayrıca bi beşik yoksa yeterli gelmeyebilir 15 kg a kadar taşıyormuş
15 yazıyor evet üstünde ama daha fazlasını da taşıyor merak etme. 18 kilo yağız. Bi keresinde kardeşimle içinde yattılar bile kardesim 55 vardır yani ama alt kademesinde onu da ekliyim

Yalnız değilsin , bu sıkıntıyı yaşayan , üstüne erken doğum yapan herkeste travmanın travması şeklinde var maalesef ve kendini paralıyorsun kimse aynı seyı yaşamasın diye işte
Kesinikle canım. Hepinizden güzel haberler almak istiyorum. Doktorlara da güvenim çok zedelendi. Detaylidaki perinatolog bana , hicbir şey yapmana gerek yok dedi.
Oysa ciddi bir durum varmış ve en son gittiğim doktor oldukça önemsedi.
Icine sinen doktoru bulana kadar herkes doktor doktor gezmeli bence kendi canlari degil ya bazilari cok rahat sanki zorla muayene ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…