- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
iç karın geniş muhtemelen canım bide zayıfsın ne güzel ben şuan 85 e geldim sayılırYok yav ben de yatakta zor dönüyorum valla, bir de merdiven çıkmak bana zulüm gibi bir şey. Kasıklarım ağrıyor bacaklarım da ağrıyor. Ama tabii dışardan hamile değilmişim gibi görünüyor.
Ay hiç güel poz yok sürekli eli ayağı yüzündeydi. Hoca zor baktı. Kalktım yarım saat yürüdüm geri döndüm vs. Kısa kısa baktı
Yaaa cok güzelsinizBen ve göbeğimde dr kontrolüne gidiyor
MaşallahAy hiç güel poz yok sürekli eli ayağı yüzündeydi. Hoca zor baktı. Kalktım yarım saat yürüdüm geri döndüm vs. Kısa kısa baktışimdilik bi sprun yok. Herşey yolunda safra kesesi biraz büyükmüş hoca çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum sadece kontol altında olsun hep bakalım gelince hatorlat dedi. Salı günü tekrar gidicem bakacak hoca kalan şeyleri tamamlıcak. Kalbine bakamadı mesela. Önümüzdeki haftada şeker yüklemesi yaptırcam. rahim ağzı uzunlığı 30 mm gayet iyi dedi, 30. Haftaya kadar progestana devam dedi. Bende haberler böyle
Pozisyonundan dolayı bakamadı tam olarak içine sinmedi. rahim uzunluğuna vajinal baktıMaşallah
Kalbine bakamadı dedin ya, bebeğin pozisyonundan kaynaklı olarak mı göremedi ? Rahim uzunluğun iyi ama sen sor sonraki kontrolünde yıne de, karından da ölçebiliyor nasılsa ? Vajinal olarak daha uzun çıkar bu arada aklında kalsın bu bilgi. Yani karından bakmış olsaydı 3 4 mm fark olurdu.
maşallah sizede ne tatlısınız öyleBen ve göbeğimde dr kontrolüne gidiyor
gözün aydın canım genel olarak iyi maşallahAy hiç güel poz yok sürekli eli ayağı yüzündeydi. Hoca zor baktı. Kalktım yarım saat yürüdüm geri döndüm vs. Kısa kısa baktışimdilik bi sprun yok. Herşey yolunda safra kesesi biraz büyükmüş hoca çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum sadece kontol altında olsun hep bakalım gelince hatorlat dedi. Salı günü tekrar gidicem bakacak hoca kalan şeyleri tamamlıcak. Kalbine bakamadı mesela. Önümüzdeki haftada şeker yüklemesi yaptırcam. rahim ağzı uzunlığı 30 mm gayet iyi dedi, 30. Haftaya kadar progestana devam dedi. Bende haberler böyle
Allaha şükürler olsungözün aydın canım genel olarak iyi maşallah
Çok geçmiş olsun canım sıcak tut eskiler biliyor bu işi dün ayaklarım yalın gezdim kasığıma ağrı girdi hemen. bazımızda daha hassas yaratılmışız. çok çabuk alıyor soğuğu filan dikkat et kendine soğuktan oldu bence ilaçlarını kullan az kaldı zatenYa hic sorma iyiyim dedigin anda bıçak gibj saplanıyor agri. Ben dun gece ağladım doguruyorum herhalde felan dedim hatta ama dogumunki tabiki daha fazladır.
Bende şok oldum tavırlarına. Esim de naz yapiyorsun hafif bir sanci demekki birsey yokmus dedi ona da ayrı üzüldüm. Kac gundur hafif hafif vardi yorgunluktandir diye umursamıyordum.
Bugun hep adet sancisi gibi sanci oldu. Bıçak saplanmalari. Bacağım belim karnım adet olacam sandim. Son teneffüste lavaboya bir gittim kahverengi lekelenme gordum. Orada 5 yil yaslanmis olabilirim. Kendi doktorum izindeydi ama ayni hastanede bir doktora daha gidiyorum ona göründüm. Rahim agzin kapali uzunluk iyi bebek iyi hersey normal cikti ama kaslmayı da gordu. Lekelenmenin nereden kaynaklandığını anlayamadi adam. Idrar tahlili felan istedi cok az bir lokasittwn baska birsey yok. Kasilmalar icin magnezyum yazdı. Progestan verdi tekrardan gonderdi. Iki üç defa daha lekenme.gordum ama bir daha olmadı cok sukur.
Kendimi olabildiğince sicak tutmaya çalışıyorumhafifletiyor gibi. Tavsiye ederim.
Ben anne yanı olarak bunu aldım hem toplanıyor taşıması kolay hem kademeli hem yatağa sabitleniyor hem küçükistediğim tüm özeşlikler mevcut n11de e bebek mağazası indirimi var oradan aldım
Kalbinden de güzel haberler al inşallah canım. Benimde detaylı da karından 31mm cıktı ama gerek sancilanmam gerekse karin sertliğim sebebiyle prof bi perinatologa gittim, 29mm ölçtü vajinadan. Uzunluk iyi olmasına rağmen bir açıklık gördüğü için serklaj ihtimalim yüksek şu an. Iyiki gitmisim dedim detaylidaki perinatologla kalsaydım her şey yolunda sanacaktım.Pozisyonundan dolayı bakamadı tam olarak içine sinmedi. rahim uzunluğuna vajinal baktı
maşallah sizede ne tatlısınız öyle
Teşekkür ederim canım o senin güzel gören gözlerinmaşallah sizede ne tatlısınız öyle
Yalnız değilsin , bu sıkıntıyı yaşayan , üstüne erken doğum yapan herkeste travmanın travması şeklinde var maalesefKalbinden de güzel haberler al inşallah canım. Benimde detaylı da karından 31mm cıktı ama gerek sancilanmam gerekse karin sertliğim sebebiyle prof bi perinatologa gittim, 29mm ölçtü vajinadan. Uzunluk iyi olmasına rağmen bir açıklık gördüğü için serklaj ihtimalim yüksek şu an. Iyiki gitmisim dedim detaylidaki perinatologla kalsaydım her şey yolunda sanacaktım.
Açıklığı sadece prof olan doktor gördü.
Kendi doktoruna güveniyorsan bence her seferinde sorun bende travma oldu galiba bu durum
Ben çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum özellikle seyahatte kullanmak için aldkm. Yalnız biraz küçük ayrıca bi beşik yoksa yeterli gelmeyebilir 15 kg a kadar taşıyormuşBu modeli de hemen incelemeye alıyorum. Benim icin kademeli olmasi cok önemli.
15 yazıyor evet üstünde ama daha fazlasını da taşıyor merak etme. 18 kilo yağız. Bi keresinde kardeşimle içinde yattılar bileBen çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum özellikle seyahatte kullanmak için aldkm. Yalnız biraz küçük ayrıca bi beşik yoksa yeterli gelmeyebilir 15 kg a kadar taşıyormuş
Kesinikle canım. Hepinizden güzel haberler almak istiyorum. Doktorlara da güvenim çok zedelendi. Detaylidaki perinatolog bana , hicbir şey yapmana gerek yok dedi.Yalnız değilsin , bu sıkıntıyı yaşayan , üstüne erken doğum yapan herkeste travmanın travması şeklinde var maalesefve kendini paralıyorsun kimse aynı seyı yaşamasın diye işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?