2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
iç karın geniş muhtemelen canım bide zayıfsın ne güzel ben şuan 85 e geldim sayılır iki kişilik asla yemiyorum neden bilmiyorum kilo artışı.Hem çatlamaz da göbeğin hemencik
Çatlak kremi aldım ama daha hiç kullanmadım. Ablam da kullanmasına gerek kalmamıştı, annemin de çatlağı olmamış genetik bence . Bir ondan yana şanslıyım zaten

T the economist gözün aydın hayırlısıyla bunuda atlattın şükür.

Kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 656 gr olmuş dedi dr , haftasıyla uyumlu gidiyor şükür dikişlerm iyi rahim boyum iyi 3 hafta donra tekrar kontrole gideceğim. Net bir resim çekmek için çok uğraştı dr ama çol net olmamakla oğluşumu gördük aynı ablası sanki

Eklentiler

• 1D08D8EE-FF91-4053-AC0D-CB38765BE728.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar pazarcıdan 50 parça şey aldı ablam 500 lira ödedi… çoğu bi baby ve e bebek marka içinde kaliteli olan da var ama zaten bir kere giydircez.

Adam Bolu da yaşıyormuş bursadan bunları toptan alıyormuş. Yanlış anlaşılma olmuş.
Ama istanbul anadolu yakasında 4 gün dolaşıyor. Ptesi= maltepe
Salı cuma = salı pazarı perşembe = erenköy hepsindw yeri de girişe yakın yerdeymiş öyle demiş.
Bu arada yan tarafında bir tezgahta da mayarolun sezon ürünleri vardı en ucuzu 60 liradan satılıyordu. Ordan da aldım

Bursadan nerden alıyormuş acaba gerçi toptan satan yerler perakende stmaz ama kısmet, en azından sen almış oldun çokgüzel şeyler güle güle kullanın

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin

Doktorum prof benim. Hatta dedim karından bakın dış gebelikte travmam oldu diye güzel güzel açıkladı olmaz dedi sonra baktı. Doktorumdan memnunum allah razı olsun ondan. Kanamalarımı o kesti. Duacısıyım.
Hepimiz hep güzel haberler alalım. Tansiyonum da 10a 8idi. İyi dedi dr.

Kız bu ne maşallah

Maşallah subhanallah canım benim. Biz de net görüntü alamadığımız için 25 Ekim de tekrar gideceğiz sonra cd olarak bütün görüntüleri vereceğini söyledi doktor. İnşallah oğluşumu görürüm ama az çok görür gibi olduk babasına benzettim elmacık kemikleri çıkıntılıydı onun gibi. Bi de bence kıvırcık olacak gibi geliyor bana eşim gibi

Maşallah minik paşaya tam gönlüne göre o zmn desene , ablasına benziyor

Maşallah minik paşaya tam gönlüne göre o zmn desene , ablasına benziyor
Kız bu ne maşallah
senin de bebişin fotosuna bakıyordum maaşallah nazar değmesin sağlıkla gelsin
Saolun kızlar doktorumdan çok memnunum içimi çok rahatlatıyor herşey çok güzel en ufak bi aksilikte gel diyor, ama bir okadar da rahat arada kasıklarım ağrıyor diyorum olu olur güzel diyor, dikişlerim acıyor diyorum olur olur güzel diyor eşimde dalga geçiyor bir yerim ağrıyor dediğimde olur olur güzel diyor eşimde, tek diyeceğim şey kabız olma ve enfeksiyon kapma diyor doktorum kan ilacını bıraktırdı kanım düşük olmasına rağmen kabız oluyorum serklajda asla istemediğimiz bir durummuş kabızlık.

Nasıl güzel geliyor dimi görmek bile ağzını burnunu mıncıklamak istiyoruz

Canım benim bildiğim maltepe de pazar günleri oluyor pazar Pazartesi Maltepe nin neresinde acaba ?

Maltepe nin neresinde acaba?

Aldıklarınızın resmi var mı canım merak ettim

Çok iyi☺ amin böyle doktorlar artsın inşallah.
Sağlıcakla kavuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…