- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Çatlak kremi aldım ama daha hiç kullanmadım. Ablam da kullanmasına gerek kalmamıştı, annemin de çatlağı olmamış genetik bence . Bir ondan yana şanslıyım zateniç karın geniş muhtemelen canım bide zayıfsın ne güzel ben şuan 85 e geldim sayılıriki kişilik asla yemiyorum neden bilmiyorum kilo artışı.Hem çatlamaz da göbeğin hemencik
Bursadan nerden alıyormuş acaba gerçi toptan satan yerler perakende stmaz ama kısmet, en azından sen almış oldun çokgüzel şeyler güle güle kullanınKızlar pazarcıdan 50 parça şey aldı ablam 500 lira ödedi… çoğu bi baby ve e bebek marka içinde kaliteli olan da var ama zaten bir kere giydircez.
Adam Bolu da yaşıyormuş bursadan bunları toptan alıyormuş. Yanlış anlaşılma olmuş.
Ama istanbul anadolu yakasında 4 gün dolaşıyor. Ptesi= maltepe
Salı cuma = salı pazarı perşembe = erenköy hepsindw yeri de girişe yakın yerdeymiş öyle demiş.
Bu arada yan tarafında bir tezgahta da mayarolun sezon ürünleri vardı en ucuzu 60 liradan satılıyordu. Ordan da aldım
Bursadan nerden alıyormuş acaba gerçi toptan satan yerler perakende stmaz ama kısmet, en azından sen almış oldun çokgüzel şeyler güle güle kullanın
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinAy hiç güel poz yok sürekli eli ayağı yüzündeydi. Hoca zor baktı. Kalktım yarım saat yürüdüm geri döndüm vs. Kısa kısa baktışimdilik bi sprun yok. Herşey yolunda safra kesesi biraz büyükmüş hoca çok önemli bişey olduğunu sanmıyorum sadece kontol altında olsun hep bakalım gelince hatorlat dedi. Salı günü tekrar gidicem bakacak hoca kalan şeyleri tamamlıcak. Kalbine bakamadı mesela. Önümüzdeki haftada şeker yüklemesi yaptırcam. rahim ağzı uzunlığı 30 mm gayet iyi dedi, 30. Haftaya kadar progestana devam dedi. Bende haberler böyle
Doktorum prof benim. Hatta dedim karından bakın dış gebelikte travmam oldu diye güzel güzel açıkladı olmaz dedi sonra baktı. Doktorumdan memnunum allah razı olsun ondan. Kanamalarımı o kesti. Duacısıyım.Kalbinden de güzel haberler al inşallah canım. Benimde detaylı da karından 31mm cıktı ama gerek sancilanmam gerekse karin sertliğim sebebiyle prof bi perinatologa gittim, 29mm ölçtü vajinadan. Uzunluk iyi olmasına rağmen bir açıklık gördüğü için serklaj ihtimalim yüksek şu an. Iyiki gitmisim dedim detaylidaki perinatologla kalsaydım her şey yolunda sanacaktım.
Açıklığı sadece prof olan doktor gördü.
Kendi doktoruna güveniyorsan bence her seferinde sorun bende travma oldu galiba bu durum
Kız bu ne maşallahT the economist gözün aydın hayırlısıyla bunuda atlattın şükür.
Kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 656 gr olmuş dedi dr , haftasıyla uyumlu gidiyor şükür dikişlerm iyi rahim boyum iyi 3 hafta donra tekrar kontrole gideceğim. Net bir resim çekmek için çok uğraştı dr ama çol net olmamakla oğluşumu gördük aynı ablası sanki
Maşallah subhanallah canım benim. Biz de net görüntü alamadığımız için 25 Ekim de tekrar gideceğiz sonra cd olarak bütün görüntüleri vereceğini söyledi doktor. İnşallah oğluşumu görürüm ama az çok görür gibi olduk babasına benzettim elmacık kemikleri çıkıntılıydı onun gibi. Bi de bence kıvırcık olacak gibi geliyor bana eşim gibiT the economist gözün aydın hayırlısıyla bunuda atlattın şükür.
Kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 656 gr olmuş dedi dr , haftasıyla uyumlu gidiyor şükür dikişlerm iyi rahim boyum iyi 3 hafta donra tekrar kontrole gideceğim. Net bir resim çekmek için çok uğraştı dr ama çol net olmamakla oğluşumu gördük aynı ablası sanki
MaşallahBen ve göbeğimde dr kontrolüne gidiyor
Maşallah minik paşayaT the economist gözün aydın hayırlısıyla bunuda atlattın şükür.
Maşallah subhanallah canım benim. Biz de net görüntü alamadığımız için 25 Ekim de tekrar gideceğiz sonra cd olarak bütün görüntüleri vereceğini söyledi doktor. İnşallah oğluşumu görürüm ama az çok görür gibi olduk babasına benzettim elmacık kemikleri çıkıntılıydı onun gibi. Bi de bence kıvırcık olacak gibi geliyor bana eşim gibi
Maşallah minik paşayatam gönlüne göre o zmn desene , ablasına benziyor
Maşallah
Kız bu ne maşallah
Saolun kızlar doktorumdan çok memnunum içimi çok rahatlatıyor herşey çok güzel en ufak bi aksilikte gel diyor, ama bir okadar da rahat arada kasıklarım ağrıyor diyorum olu olur güzel diyor, dikişlerim acıyor diyorum olur olur güzel diyorsenin de bebişin fotosuna bakıyordum maaşallah nazar değmesin sağlıkla gelsin
Nasıl güzel geliyor dimi görmek bile ağzını burnunu mıncıklamak istiyoruzMaşallah subhanallah canım benim. Biz de net görüntü alamadığımız için 25 Ekim de tekrar gideceğiz sonra cd olarak bütün görüntüleri vereceğini söyledi doktor. İnşallah oğluşumu görürüm ama az çok görür gibi olduk babasına benzettim elmacık kemikleri çıkıntılıydı onun gibi. Bi de bence kıvırcık olacak gibi geliyor bana eşim gibi
Canım benim bildiğim maltepe de pazar günleri oluyor pazar Pazartesi Maltepe nin neresinde acaba ?Kızlar pazarcıdan 50 parça şey aldı ablam 500 lira ödedi… çoğu bi baby ve e bebek marka içinde kaliteli olan da var ama zaten bir kere giydircez.
Adam Bolu da yaşıyormuş bursadan bunları toptan alıyormuş. Yanlış anlaşılma olmuş.
Salı cuma = salı pazarı perşembe = erenköy hepsindw yeri de girişe yakın yerdeymiş öyle demiş.
Bu arada yan tarafında bir tezgahta da mayarolun sezon ürünleri vardı en ucuzu 60 liradan satılıyordu. Ordan da aldım
İnsan en çokta kime benzediğini merak ediyor ve ekranda görünce o benim mi şimdi diyor. Siyah beyaz görüntü bi anda boyutlanıyor ekrandaNasıl güzel geliyor dimi görmek bile ağzını burnunu mıncıklamak istiyoruz
Maltepe nin neresinde acaba?Kızlar pazarcıdan 50 parça şey aldı ablam 500 lira ödedi… çoğu bi baby ve e bebek marka içinde kaliteli olan da var ama zaten bir kere giydircez.
Aldıklarınızın resmi var mı canım merak ettimKızlar pazarcıdan 50 parça şey aldı ablam 500 lira ödedi… çoğu bi baby ve e bebek marka içinde kaliteli olan da var ama zaten bir kere giydircez.
Çok iyi☺ amin böyle doktorlar artsın inşallah.Doktorum prof benim. Hatta dedim karından bakın dış gebelikte travmam oldu diye güzel güzel açıkladı olmaz dedi sonra baktı. Doktorumdan memnunum allah razı olsun ondan. Kanamalarımı o kesti. Duacısıyım.
Hepimiz hep güzel haberler alalım. Tansiyonum da 10a 8idi. İyi dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?