2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Şimdi senin yazdıklarını okuyunca işkillendim bana sadece karından bakmıştı rahim uzunluğu 4,59 gibi bişey dedi hiç açıklık falan baktı mı bilmiyorum ona vajinadan mı bakılıyor sadece

Canım benim bildiğim maltepe de pazar günleri oluyor pazar Pazartesi Maltepe nin neresinde acaba ?
Maltepe e 5 den girince atatürk caddesi ilk ışıklardan içeri giriyorsun, hatta özel hastane var orda pazar kuruyormuş. Ama asıl yoğun olarak perşembe pazarında modeller var.

Daha bu fragman dee
iç karın geniş muhtemelen canım bide zayıfsın ne güzel ben şuan 85 e geldim sayılır iki kişilik asla yemiyorum neden bilmiyorum kilo artışı.Hem çatlamaz da göbeğin hemencik
Ya valla ben de fazla yemiyorum nasıl böyle yuvarlandım ne kadar hızlı aldım
Lcw pike takımı almıştım netten, valla ondan daha kaliteli dokunması sevdim ben. Penye lastikli çarşaf kötü almadım onu ama nevresim takımı bulursan al cnm
Pazarcı abi bizi üzdü. Ev adresini alsak da adamın evine mi gitsem ama bedava satıyor ya 50 parça 500 nee

Yaaa maşallah o kadar büyümüş mü tosuncuk zaman nasılda geçiyor

İsim hakkı hem anne hem babanın ortak kararı bence. Babasıda zamanla danışacaktır mutlaka yada bir ortak nokta bulursunuz. Bunlar gerçekten ufak şeyler ne kendini üz nede bebeğini. Biraz rahat olmaya çalış

Yok yav ben de yatakta zor dönüyorum valla, bir de merdiven çıkmak bana zulüm gibi bir şey. Kasıklarım ağrıyor bacaklarım da ağrıyor. Ama tabii dışardan hamile değilmişim gibi görünüyor.
Canım bende ilk hamileligimde spor olsun diye iş yerinde asansörü kullanmazdım merdiven inip çıkardım ama doktorum sıkıntı olacağını düz yürümek daha sağlıklı olduğunu söyledi bilgin olsun sen genede doktoruna bir sor istersen

Şeker testi yaptıracak arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazabilir mi, ona göre randevu alayım. Aç mı tok mu gidilecek ? Unutmuşum
Aç gidilecek beybi. Bana 75 ml yüklenecek ya. Gece 12den sonra bişey yeme dedi. Yanına yarım limon al içeceğin içine sıkarsın limonata gibi olur mide bulandırmaz dedi. Bakacağuk.

Doğrudur valla çünkü doktorum yokuş çıkma düz ağır ağır yürüyüşler önerdi.

Ya yerim.ama ben bunu maşallah barekAllah...bende bebeğimin yuzunu vok merak ediyorum. Kafasını göbeğini bacaklarını gormek bile harikaydı ama benim.daha 373 gr 24 cm di sanki minik mi herkesin ki 400 küsurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…