Şimdi senin yazdıklarını okuyunca işkillendim bana sadece karından bakmıştı rahim uzunluğu 4,59 gibi bişey dedi hiç açıklık falan baktı mı bilmiyorum ona vajinadan mı bakılıyor sadeceKesinikle canım. Hepinizden güzel haberler almak istiyorum. Doktorlara da güvenim çok zedelendi. Detaylidaki perinatolog bana , hicbir şey yapmana gerek yok dedi.
Oysa ciddi bir durum varmış ve en son gittiğim doktor oldukça önemsedi.
Icine sinen doktoru bulana kadar herkes doktor doktor gezmeli bencekendi canlari degil ya bazilari cok rahat sanki zorla muayene ediyorlar.
Maltepe e 5 den girince atatürk caddesi ilk ışıklardan içeri giriyorsun, hatta özel hastane var orda pazar kuruyormuş. Ama asıl yoğun olarak perşembe pazarında modeller var.Canım benim bildiğim maltepe de pazar günleri oluyor pazar Pazartesi Maltepe nin neresinde acaba ?
Yıkadım kurusun atıcam yarınAldıklarınızın resmi var mı canım merak ettim
Atatürk caddesi ilk ışıklardan içeri girince ordaki pazarMaltepe nin neresinde acaba?
Daha bu fragman deeeşime diyorum kaldır beni diye bazen de oğlum yardım ediyor sağolsunkilolu olmanın zararı da vardır illa benim için.hatta eşim dedi daha büyüyecek mi göbeğin dedim bu ne yolun yarısı bebek yarım kilo anca
Ya valla ben de fazla yemiyorum nasıl böyle yuvarlandım ne kadar hızlı aldımiç karın geniş muhtemelen canım bide zayıfsın ne güzel ben şuan 85 e geldim sayılıriki kişilik asla yemiyorum neden bilmiyorum kilo artışı.Hem çatlamaz da göbeğin hemencik
Lcw pike takımı almıştım netten, valla ondan daha kaliteli dokunması sevdim ben. Penye lastikli çarşaf kötü almadım onu ama nevresim takımı bulursan al cnmNohut battaniye biraz içime sinmedi ama yumuşacık. Banyo küveti kovası maşrapasını dün annemler bulup almıştı sağolsun bir de nevresim bulamadım nevresim bulursam. Çok mutlu olucam bi @queen_be17 bulmuş sanırım. Brillantın mı kalitesi nasıl görünce yazarsan çok sevinirim. Bir kaç yere numaramı bıraktım sevkiyatta gelince haber verecekler öyle ürünleri sevdim buraya toplamda 300tl filan verdim bana bedava gibi geldi birde 2 takım nevresim alsam a101defterini kapatırım belki bi 2 paket daha mislin bez alırım bilemedim. Böyle işte beyaz ceketi 18-24 ay aldım. Az tüy bırakıyor çok çok küçükken çocuk giyemez diye düşündüm. Ama çok şık ve yumuşacık. Belki biraz terleyebilir çünkü polyester. Ama güzel bence triko battaniye çok güzel bere patikler çok güzel. Banyo eldiveni de güzel yumuşak. Öyle hanımlar
Pazarcı abi bizi üzdü. Ev adresini alsak da adamın evine mi gitsemKızlar pazarcıdan 50 parça şey aldı ablam 500 lira ödedi… çoğu bi baby ve e bebek marka içinde kaliteli olan da var ama zaten bir kere giydircez.
Adam Bolu da yaşıyormuş bursadan bunları toptan alıyormuş. Yanlış anlaşılma olmuş.
Ama istanbul anadolu yakasında 4 gün dolaşıyor. Ptesi= maltepe
Salı cuma = salı pazarı perşembe = erenköy hepsindw yeri de girişe yakın yerdeymiş öyle demiş.
Bu arada yan tarafında bir tezgahta da mayarolun sezon ürünleri vardı en ucuzu 60 liradan satılıyordu. Ordan da aldım
Yaaa maşallah o kadar büyümüş mü tosuncukT the economist gözün aydın hayırlısıyla bunuda atlattın şükür.
Kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 656 gr olmuş dedi dr , haftasıyla uyumlu gidiyor şükür dikişlerm iyi rahim boyum iyi 3 hafta donra tekrar kontrole gideceğim. Net bir resim çekmek için çok uğraştı dr ama çol net olmamakla oğluşumu gördük aynı ablası sanki
İsim hakkı hem anne hem babanın ortak kararı bence. Babasıda zamanla danışacaktır mutlaka yada bir ortak nokta bulursunuz. Bunlar gerçekten ufak şeyler ne kendini üz nede bebeğini. Biraz rahat olmaya çalışÇok geçmiş olsun canım sıcak tut eskiler biliyor bu işi dün ayaklarım yalın gezdim kasığıma ağrı girdi hemen. bazımızda daha hassas yaratılmışız. çok çabuk alıyor soğuğu filan dikkat et kendine soğuktan oldu bence ilaçlarını kullan az kaldı zaten14 hafta sonra zaten 30lu haftaları yarılamış olacağız inşaallah moralini yüksek tut düzelecek. Eşleri sallamamalı bence erkekleri kadınlardan daha az hormon daha az hissiyat daha az anlayış olarak değerlendirirsek çokta fena yaratıklar değiller ama beklentiyi artırırsak çekilmiyor benimkisi dün beni hüngür hüngür ağlattı. A101e gittim orada hamile kız var. İkimizde hamileyiz sohbet ettik ismi ne olacak dedim eşimle ebrar ismine karar verdik dedi ne güzel dedim ses çıkarmadım çünkü biz eşimle isim konusunda çekişiyoruz. Benimkisi de dönüp demez mi ben de kızımın adını Zehra koyacağım anneannemin adı. Ay bir içerledim bir içerledim millet ne güzel karı koca karar veriyor bizimkisi köy ağası ben koyacam modunda diye nasıl ağladım nasıl ağladım. Durduramadım kendimi. Sonra annem ve ablamla konferans yapıyorduk annem senin sesin niye öyle geliyor dedi konuyu anlattım bir de annem kızdı buna mı üzüldüm Allah evlat vermiş kalkıp şükür edeceğine oturup ağlayıp karnındakini üzüyorsun diye. Önce bi beni anlamıyorsun havalarına girdim ama sonra kendime geldim allahım evladımı bana hayırla sağlıkla versin de diğer meseleler çözülür figüran konuları göz aradı edip başrol konumuza odaklanalım. Koca işte kocatan demişler
Canım bende ilk hamileligimde spor olsun diye iş yerinde asansörü kullanmazdım merdiven inip çıkardım ama doktorum sıkıntı olacağını düz yürümek daha sağlıklı olduğunu söyledi bilgin olsun sen genede doktoruna bir sor istersenYok yav ben de yatakta zor dönüyorum valla, bir de merdiven çıkmak bana zulüm gibi bir şey. Kasıklarım ağrıyor bacaklarım da ağrıyor. Ama tabii dışardan hamile değilmişim gibi görünüyor.
Canım ben kızımda aç gitmiştimŞeker testi yaptıracak arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazabilir mi, ona göre randevu alayım. Aç mı tok mu gidilecek ? Unutmuşum
Aç gidilecek beybi. Bana 75 ml yüklenecek ya. Gece 12den sonra bişey yeme dedi. Yanına yarım limon al içeceğin içine sıkarsın limonata gibi olur mide bulandırmaz dedi. Bakacağuk.Şeker testi yaptıracak arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazabilir mi, ona göre randevu alayım. Aç mı tok mu gidilecek ? Unutmuşum
Doğrudur valla çünkü doktorum yokuş çıkma düz ağır ağır yürüyüşler önerdi.Canım bende ilk hamileligimde spor olsun diye iş yerinde asansörü kullanmazdım merdiven inip çıkardım ama doktorum sıkıntı olacağını düz yürümek daha sağlıklı olduğunu söyledi bilgin olsun sen genede doktoruna bir sor istersen
Ama bazı yerlerde farketmiyor diyende okumuştumCanım ben kızımda aç gitmiştim
Hahahahahahahaha ben de ilk bölüm için dedim ki kırmızı patikli böyle şeyler mi yapıyor tövbeeeKızlar biz
Bana da 200 ml yüklenecek aç tok bişey demedi amaAç gidilecek beybi. Bana 75 ml yüklenecek ya. Gece 12den sonra bişey yeme dedi. Yanına yarım limon al içeceğin içine sıkarsın limonata gibi olur mide bulandırmaz dedi. Bakacağuk.
Önce açlık şekerine bakılacak dedi bana, sonra içeceği içicez 2 saat sonra tekrar bakılacak. Sabah da aç uyanıyom yaBana da 200 ml yüklenecek aç tok bişey demedi ama
Ml değişiyor mu ki ? Standarttır canım ya , değil mi ki ? BilemedimBana da 200 ml yüklenecek aç tok bişey demedi ama
Ya yerim.ama ben bunuT the economist gözün aydın hayırlısıyla bunuda atlattın şükür.
Kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda 656 gr olmuş dedi dr , haftasıyla uyumlu gidiyor şükür dikişlerm iyi rahim boyum iyi 3 hafta donra tekrar kontrole gideceğim. Net bir resim çekmek için çok uğraştı dr ama çol net olmamakla oğluşumu gördük aynı ablası sanki
Bende yaptircam doktorum hafiften kahvaltını yap gel dedi gelirken aç gelmene gerek yok dediŞeker testi yaptıracak arkadaşlardan bilgisi olan varsa yazabilir mi, ona göre randevu alayım. Aç mı tok mu gidilecek ? Unutmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?