- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Saol canım benimYa yerim.ama ben bunumaşallah barekAllah...bende bebeğimin yuzunu vok merak ediyorum. Kafasını göbeğini bacaklarını gormek bile harikaydı ama benim.daha 373 gr 24 cm di sanki minik mi herkesin ki 400 küsurlu
Muhtemelen vişne caddesindeki bebeci dükkanlardan alıyordur. Kayınbiraderim de bı ara bebe giyim üzerine e-ticaret yapıyordu ordan alıyordu ürünleri. Şimdilik ihtiyaç yok diye sormadım da sorayım bakalım arkadaşlarından parekende satış yapan var mı diye. gerekirse toptan fiyatına hepimiz için alır size göndeririz kargoyla.Bursadan nerden alıyormuş acaba gerçi toptan satan yerler perakende stmaz ama kısmet, en azından sen almış oldun çokgüzel şeyler güle güle kullanın
GünaydınGünaydın minik gobuşlu tatlış annisler
Bazı doktorlar karından da bakabiliyorlar benim riskim var diye vajinadan bakacağım dedi en son gittiğim doktor. Sancim çıkıyor benim ondandır belki ama rakamı algilayamadim herhalde aklında yanlış kaldı çünkü 25mm olması gerekiyor en az iyi demesi için canım. Ya başka bişeyin ölçümünü söyledi sana ya da bir karışıklık oldu ama doktoruna güveniyorsan korkma her şey yolunda dediyse öyledir yine de içinin rahat etmesi için bir kez daha sorabilirsin. Ben bu meseleyi kimseyi korkutmak için yazmadım kusura bakmayın ama düzenli gittiğim doktor bana bilgi bile vermemişti bende herhalde ölçüyordur diye düşündüm. Sonra onu değiştirmek istedim başka bi doktora gittim hakkında övgüler de vardı. Ona sordum. "Normal rutin muayenede bakmiyoruz aklına kötü şeyler getirme"dedi bana sadeceŞimdi senin yazdıklarını okuyunca işkillendim bana sadece karından bakmıştı rahim uzunluğu 4,59 gibi bişey dedi hiç açıklık falan baktı mı bilmiyorum ona vajinadan mı bakılıyor sadece
Öyle güzel ki yüzünü görmek bi de sana benziyosaYa yerim.ama ben bunumaşallah barekAllah...bende bebeğimin yuzunu vok merak ediyorum. Kafasını göbeğini bacaklarını gormek bile harikaydı ama benim.daha 373 gr 24 cm di sanki minik mi herkesin ki 400 küsurlu
Ben ilk çocuğumda ordan almıştım canım niye değmesin çok çeşit oluyor git bak kesinlikle illaki bişeyler bulursun, tabi kalabalık rahatsız etmezse biliyorsun istanbul çok fena 5 yıl yaşadım orda , şuan dahada fena kalabalıkolmuş diyorlar.Kızlar günaydınbugün eminönü civarında işim var, bir havuzlu han’a uğrayıp bebiş kıyafetleri vs bakmak istiyorum .değer mi taa oraya kadar gitmeye bi bilginiz var mı güzel şeyler var mıdır ?
Ya bizim doktorun odası böyle harika ultrason fotoğrafları ile dolu, dün dedim hocam güzel bi fotoğraf istiyorum diye sağolsun nazlı yavrum yüz müz göstermedi anca el ayak göstersin sıpa. Nazlı ya bizim ki kız olsa adını kesin nazlı koyardım. Hoca dedi 30. Haftada inşallah güzel bir fotoğraf alırız inşallah dedimÖyle güzel ki yüzünü görmek bi de sana benziyosaiçin gidiyor. Ben kendime benzettim minik çenesi vardı ☺☺
Alır annesi çok farkta yok.
Mesela benim doktorum her kontrolde karindan olcuyor uzunlugu gayet iyi diyordu o yuzden ben hic sorma gereksinimi hissetmedim detaylida da 42 mm cikmistiBazı doktorlar karından da bakabiliyorlar benim riskim var diye vajinadan bakacağım dedi en son gittiğim doktor. Sancim çıkıyor benim ondandır belki ama rakamı algilayamadim herhalde aklında yanlış kaldı çünkü 25mm olması gerekiyor en az iyi demesi için canım. Ya başka bişeyin ölçümünü söyledi sana ya da bir karışıklık oldu ama doktoruna güveniyorsan korkma her şey yolunda dediyse öyledir yine de içinin rahat etmesi için bir kez daha sorabilirsin. Ben bu meseleyi kimseyi korkutmak için yazmadım kusura bakmayın ama düzenli gittiğim doktor bana bilgi bile vermemişti bende herhalde ölçüyordur diye düşündüm. Sonra onu değiştirmek istedim başka bi doktora gittim hakkında övgüler de vardı. Ona sordum. "Normal rutin muayenede bakmiyoruz aklına kötü şeyler getirme"dedi bana sadecesonra isteyince ölçüp iyi dedi (karnimdan bakmisti), detaylı ultrasondaki perinatologta karnimdan ölçtü o da iyi dedi ve ben en son prof bir perinatolog buldum ıcime sinmemişti çünkü sancim çıkıyor karnım sert hep , kasilmalarim da var diye. Uzunluğu yine iyi olmasına rağmen bir açıklık varmış bunu sadece en son gittiğim doktor gördü. Halinden tavrından ilgili bir doktor olduğu da belliydi. Aslında anlarsınız doktorunuzu. Çok önemsemiyorsa mutlaka başka bir uzman görüşü alın riske atmayın arkadaşlar.
Ahahah kardeş beni geçtin ya ben hala çocuğa ayıcıklı tulum, hiç pijama almadımSevgili anneler geç açıldım alışveriş konusunda ama durduramıyorum kendimi, iki tane pijama takımı aldım bir tanede kırmızı elbise şeklinde var onlarda yeter,,yorumları gayet güzel ürünlerin aldım gitti haftaya kadar herşeyi tamamlarım bu hızlaT the economist bak geç açıldım ama açıldım
AY BEN DE DE 1 HAFTAYA yakındır iştah açıldı. daha dogrusu bu dakkaya kadar hep bulantım ve çok aşırı tiksinmem vardı. 3-5 gundur sabah peynir zeytin diyerek kalkıyorum. peynir zeytin yogurt domates salatalıkla kahvaltı yapıyorum hemde aşerircesine. bu haftaya kadar tiksiniyordum hepsinden. bir de ac oluyorum kalktıgımda. demir hapını geceye aldım ya onun etkisi . ya da doğal sürecimKızlar tarama yorumlarını direk geçiyorum okumuyorum inşaallah hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin analarının kucağınahaftaya cuma benimde taramam var bişeyler bildikçe korkuyorum en iyisi cehalet inşaallah sağlıklıdır kuzum. 1 gün girmedim sayfalar dolusu yazışma olmuş ben de A101’den bugün bişeyler aldım fotosunu paylaştım. Nevresim takımını bulamadım bir türlü bakalım yarında gidip bakacağım. Onun dışında çok acıkıyorum bir terslik yoktur değil mi gerçekten çok acıkıyorum. Bir de aşeriyorum. Rüyamda geçenlerde ıspanak gördüm 2 gün öncede dolma biber gördüm. Memur çocuğu memur kocası olunca aşermelerim de böyle oluyor napıcan bi portakallı ördek aşeremedim mesela çünkü hiç yemedim ama eşim çok yiyorsun gibi bir imada bulundu ben de daha kilo almadım bile dedim. 2 kişilik yiyorum dedim. Ama acaba abartı mı farkında mı değilim diye korktum. Şeker filan yoktur demi Allah korusun siz nasıl yiyorsunuz
yok canım söylediğin iyi oldu zaten hepimiz biliyoruz yani doktorları sıkıştırmayınca ağızlarından laf alınmıyor bende başka bi doktora sorcm tekrar zaten proftu benim gittiğim de burda hep bi saat bakıldı diyolar yarım saatte baktı bitirdi herşeyi biraz acaba olduydu da aklımdaBazı doktorlar karından da bakabiliyorlar benim riskim var diye vajinadan bakacağım dedi en son gittiğim doktor. Sancim çıkıyor benim ondandır belki ama rakamı algilayamadim herhalde aklında yanlış kaldı çünkü 25mm olması gerekiyor en az iyi demesi için canım. Ya başka bişeyin ölçümünü söyledi sana ya da bir karışıklık oldu ama doktoruna güveniyorsan korkma her şey yolunda dediyse öyledir yine de içinin rahat etmesi için bir kez daha sorabilirsin. Ben bu meseleyi kimseyi korkutmak için yazmadım kusura bakmayın ama düzenli gittiğim doktor bana bilgi bile vermemişti bende herhalde ölçüyordur diye düşündüm. Sonra onu değiştirmek istedim başka bi doktora gittim hakkında övgüler de vardı. Ona sordum. "Normal rutin muayenede bakmiyoruz aklına kötü şeyler getirme"dedi bana sadecesonra isteyince ölçüp iyi dedi (karnimdan bakmisti), detaylı ultrasondaki perinatologta karnimdan ölçtü o da iyi dedi ve ben en son prof bir perinatolog buldum ıcime sinmemişti çünkü sancim çıkıyor karnım sert hep , kasilmalarim da var diye. Uzunluğu yine iyi olmasına rağmen bir açıklık varmış bunu sadece en son gittiğim doktor gördü. Halinden tavrından ilgili bir doktor olduğu da belliydi. Aslında anlarsınız doktorunuzu. Çok önemsemiyorsa mutlaka başka bir uzman görüşü alın riske atmayın arkadaşlar.
çok pahalı değil mi bana öyle geldiKızlar hiç lohusa sepeti sitesinden ürün alan oldu mu? Pijamaları falan nasıl
Uygun fiyatlı olanlarıda var lcw de bile 400 500 olmuş pijama fiyatlarıçok pahalı değil mi bana öyle geldi
Ay resmin değişmiş çok heyecanlandımUygun fiyatlı olanlarıda var lcw de bile 400 500 olmuş pijama fiyatları
Bir sorum daha var tecrübeli analarreflü yatağı falan öyle şeyler çok gerekli mi ya kiraz çekirdekli bilem yapmışlar allahm bi de burun aspiratörü hangisini önerirsiniz braunun pilli var bi tane ama yorumlarda iyi çekmiyor diyor diğer hortumluları da nasıl kullanıcaz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?