2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben uzun süre çıkamadım hemoroidim de vardı o yüzden son çare olarak lavman yapıldı acilde. Son noktaya gelmeden magnesie calsi öneririm deunuza sorun tabii ki ben sonrasında bi süre kullandım çok etkili bir ilaç gerçekten

Ya benim süpürgemin kumandası bozuldu ve son ayarda kaldı o fazla mı gelir bizde ağzımızla çekebileceğimizi sanmıyoruz pilli olanlarında çekim gücü iyi değil yorumları var ya da dyson el süpürgesinin en düşük ayarıyla çeksem çok gelir mi iki ayar var onda ama düşüğü bile fazla çekebilir mi acaba cocumun burnunu

Bu zamanda her şekilde tek maaş çok zor elbette canım.
Inşallah bebeğin bereketiyle gelsin.
Ve sorunsuz heyet raporu alabilirsin inşallah ☺

Kaynar bir bardak suya iki tane kayısı atıyorum su e ılık ne sıcak kıvama gelince içip iki kayısı yiyorum fayda ediyor

A101maşrapasını ben beğenmedim canım aldım eve geldim birkaç su doldurup kovaya koydum elimi acıttı sap kısmı dene istersen

Üstüme polar battaniye bile örttüm canım. Cok teşekkür ederim. Ama içecek olarak bi şey lazım bana , midem fena karışıyor
Nane limon kaynat canım bal da koy içine. Ben adaçayı sormuştum doktora içebilirsin dedi. Soğuk algınlığı için yarım limon sıkıp biraz bal koyup iyice karıştırıp içerdim eskiden

Üstüme polar battaniye bile örttüm canım. Cok teşekkür ederim. Ama içecek olarak bi şey lazım bana , midem fena karışıyor
Geçmiş olsun şekerim günde 2 kupa nane limon içebiliyor uz. En iyi o bence mideye kızlar da yazmışlar zaten. Acil şifalar cnm.
az önce 2 kocaman tabak makarna yedim çok pişmanım. kendine hakim olabilen var mı? varsa nasıl? gebelik şekerim varsa diye de korkuyorum ama yiyorum yine de
Allah affetsin ben sabah ne yediğimi söylemiyim kaç milyon kaloridir kaç bin gram şeker vardır içinde bilmiyorum çok pişmanımfaydalı da içinde sadece 1 küçük muz yarım kivi, gerisi çöp gıda

pişmanlıktan gidip kusacağım neredeyse
61 kilo ile hamile kaldım bu sabah baktım 69 olmuşum bu gidişe nasıl bir dur diyeceğim görüntü ile ilgili bir derdim yok ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı biraz hafiflemek istiyorum. bir boğa burcu için çok şey mi istiyorum Allahımmm

az önce 2 kocaman tabak makarna yedim çok pişmanım. kendine hakim olabilen var mı? varsa nasıl? gebelik şekerim varsa diye de korkuyorum ama yiyorum yine de
Afiyet sifa olsun canim. Anin tadını cikar. Biz buralara açlıktan sürünerek geldik.

Ben o iki tabak makarnayla beraber 1 somun ekmek yiyorum, 1 saat sonra yine acıkıyorum. İğrenç bir midem var çöplük gibi her bulduğumu yiyorum, bazen doyacağımı hissettiğimde “doymak istemiyorum” diye ağlıyorum kafayı yedim eşim kusacaksın diye önümden alıyor artık. Normalde de böyle bir insandım şu an 2 kat arttı

ben de öyleyim her öğün 1 ekmek bitirebilme kapasitem var aynı sekilde ne bulursam yiyorum hiç hamile gibi beslenmiyorum buna çok vicdan yapıyorum bazen

Bir boga burcu olarak bence az kilo almissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…