2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben belki 1 sene sonra ilk kez cips yedim o da az bisey ama o kadar igrenc geldi ki anlatamam. Esim almis oyle bi kac gun o bana bakti ben ona sonra bi tadiyim ya dedim ama alismis bunye demek ki igrenc ya valla hic aclik krizim falan olmuyor 4 kilo aldim nasil aldim onu da bilmiyorum sabah mukemmel saglikli bi kahvalti yapiyorum aksam da az porsiyon yaptigim yemeklerden yiyorum onu bile bitiremiyorum oglen aclik hissedersen badem kayisi sut. Bebegim beni saglikli beslenmeden saptirmiyo

Allahtan cocuk da boğa değil yoksa bu işin hakkını verirdik
Kesinlikle ya benim babam boga halam boga Allahim uzun sure bir arada yasasak boyle üç olurdum heralde ozellikle halam kadin agzindan yemek adi ciksin erinmeden yapiyor cesit cesit pastalar tatlilar buna mide mi dayanir

Kesinlikle ya benim babam boga halam boga Allahim uzun sure bir arada yasasak boyle üç olurdum heralde ozellikle halam kadin agzindan yemek adi ciksin erinmeden yapiyor cesit cesit pastalar tatlilar buna mide mi dayanir
tahmin edebiliyorum o aileyi benim de eşim boğa adamın aklına öyle yemek şekilleri geliyor ki şaşıp kalıyorum. kızıyorum bazen ona senin yüzünden böyle oldu diye. senin de hiçbir şeyden haberin yokmuş diyor bana

ben de öyleyim her öğün 1 ekmek bitirebilme kapasitem var aynı sekilde ne bulursam yiyorum hiç hamile gibi beslenmiyorum buna çok vicdan yapıyorum bazen
Bide kırk yılda bir yararlı bir şey yiyince dün hamburgeri 2 ısırıkta yutan ben değilmişim gibi diyetisyen rollerine giriyorum Allah korusun artık bizi

Ya Allahimm babam da oyle adam yemek icin yaşayanlardanannemlerin evinin en onemli gundemi o gun ne yemek yenecegi olur genelde. Annem kadin arada cinnet geciriyo artik bikti

Ya Allahimm babam da oyle adam yemek icin yaşayanlardanannemlerin evinin en onemli gundemi o gun ne yemek yenecegi olur genelde. Annem kadin arada cinnet geciriyo artik bikti
biz de esimle sabahtan baslıyoruz birbirimize sormaya ne yiyecegiz diye kıyamam annene oburlarla uğrasmak cok zor yemek yetmiyor valla ben esime birkac kisilik yapıyorum hep

biz de esimle sabahtan baslıyoruz birbirimize sormaya ne yiyecegiz diye kıyamam annene oburlarla uğrasmak cok zor yemek yetmiyor valla ben esime birkac kisilik yapıyorum hep
Ya benim eşim harika bu konuda ne yapsam yer adam pismese bile ama babam cok zorrrrr ramazanlarda ne mezeler salatalar tatlilar yapardim zor begenir bi de gurmedir ki bunda bu mu var şu olsa daha iyiydi falan

10 kiloyu geçtim ben ya.. Oğlumda hiçbir şeyden esirgemedim yedim baklava yufkasını katlayıp katlayıp yiyordum yaylı sütlü şerbetli Allah ne verdiyse ama 30. Haftada 11 kilo almıştım. Bunda tatlı 2 haftada bir belki yiyorum börek poğaça paketli gıda yok ama şimdiden ev pandası oldum hareket önemli faktör kanımca kımıl kımıldım onda, bunda kendimi yorgan zannediyorum hep yatağın üzerinde düz olmalıyım hissi geliyor
Ne demek az porsiyon yiyorum, ne demek acıkırsam badem kayısı süt.. Anasın sen ana hemi de Türk anası yumuş yumuş olman gerekir senin mayalı poğaça kıvamında mavimabelle nin gruptan atılması için imza toplıyayım, domuşuk olmayan analara mobbing yapayım istiyorum

M MaviMabellee sigaradan da tiksindi ben de buna çok içerliyorum ben hala kaç ay sonra sigara içebilirimin hesabındayım

Ya ben zaten yumoşken hamile kaldim ama siz zayif hamile kalan analar çok zalımsınız
M MaviMabellee sigaradan da tiksindi ben de buna çok içerliyorum ben hala kaç ay sonra sigara içebilirimin hesabındayım
Yaaa arada icesim geliyoama cabuk bertaraf ediyorum yani alistim yokluguna ama dogumdan sonra biri uzatsa yok ben icmiyorum der miyim bilemedim

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin tansiyon zor hastalık

Sağol canım bi sorayım teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım var

5 ayda 11 kilo almış ve almaya süratle devam eden bir ana olarak sonuna kadar destekliyorum dün annem yandan bakınca popomla karnımın aynı gözüktüğünü söyledi acıcık moralim bozuldu ama yemeye devam

Evettt artırıyoruz mavimabelleye karşı tüm içerleyenler döksün eteğindeki taşlarıı
Ya ben zaten yumoşken hamile kaldim ama siz zayif hamile kalan analar çok zalımsınız

Yaaa arada icesim geliyoama cabuk bertaraf ediyorum yani alistim yokluguna ama dogumdan sonra biri uzatsa yok ben icmiyorum der miyim bilemedim
Kız ben de yumoş kaldım ve hala kalıyorum daha da yumuşayıp yağ tulumuna dönmek ve doğum sonrası da titrek jöle kıvamına dönüşmek üzere yolumda ilerliyorum
Canım patiklim en sevdiğim patiğim sen de olmasan yalnız yürüycem bu yolda. Sen zayıf başlamıştın ama neyse o kısmı düşünüp kasılmalarımı arttırmak istemiyorum. Germeyin beniii, germeyin de yiyin

Kiz ben 89 a merdiven dayamişim direniyorum 90 a ulasmamak icin

az önce 2 kocaman tabak makarna yedim çok pişmanım. kendine hakim olabilen var mı? varsa nasıl? gebelik şekerim varsa diye de korkuyorum ama yiyorum yine de
Valla ben de yediklerime dikkat ediyorum ama korkuyorum gebelik şeker çıkacak diye iştahım çok yerinde inşaallah herşey yolundadır neyse kötü düşünmeyelim

Ben de sizin gibiyim, 4 kilo aldım. Yediklerime içtiklerime çok dikkat eden bi insandım normalde de ama bu gebelikte de devam etti. Sanırım sağlıklı tercihler yapmak kan şekerine ani oynamalar yapmadığı için İştah kontrolü sağlayabiliyorum ben de. Elimde değil sağlıksız seçenekler yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…