Allahtan cocuk da boğa değil yoksa bu işin hakkını verirdikBir boga burcu olarak bence az kilo almissin
Kesinlikle yaAllahtan cocuk da boğa değil yoksa bu işin hakkını verirdik
tahmin edebiliyorum o aileyiKesinlikle yabenim babam boga halam boga Allahim uzun sure bir arada yasasak boyle üç olurdum heralde ozellikle halam kadin agzindan yemek adi ciksin erinmeden yapiyor cesit cesit pastalar tatlilar buna mide mi dayanir
Bide kırk yılda bir yararlı bir şey yiyince dün hamburgeri 2 ısırıkta yutan ben değilmişim gibi diyetisyen rollerine giriyorumben de öyleyim her öğün 1 ekmek bitirebilme kapasitem varaynı sekilde ne bulursam yiyorum hiç hamile gibi beslenmiyorum buna çok vicdan yapıyorum bazen
Ya Allahimm babam da oyle adam yemek icin yaşayanlardantahmin edebiliyorum o aileyibenim de eşim boğa adamın aklına öyle yemek şekilleri geliyor ki şaşıp kalıyorum. kızıyorum bazen ona senin yüzünden böyle oldu diye. senin de hiçbir şeyden haberin yokmuş diyor bana
biz de esimle sabahtan baslıyoruz birbirimize sormaya ne yiyecegiz diyeYa Allahimm babam da oyle adam yemek icin yaşayanlardanannemlerin evinin en onemli gundemi o gun ne yemek yenecegi olur genelde. Annem kadin arada cinnet geciriyo artik bikti
Ya benim eşim harika bu konuda ne yapsam yer adam pismese bilebiz de esimle sabahtan baslıyoruz birbirimize sormaya ne yiyecegiz diyekıyamam annene oburlarla uğrasmak cok zor yemek yetmiyor valla ben esime birkac kisilik yapıyorum hep
10 kiloyu geçtim ben ya.. Oğlumda hiçbir şeyden esirgemedim yedim baklava yufkasını katlayıp katlayıp yiyordumpişmanlıktan gidip kusacağım neredeyse
61 kilo ile hamile kaldım bu sabah baktım 69 olmuşum bu gidişe nasıl bir dur diyeceğimgörüntü ile ilgili bir derdim yok ama hareketlerim kısıtlanmaya başladı biraz hafiflemek istiyorum. bir boğa burcu için çok şey mi istiyorum Allahımmm
Ne demek az porsiyon yiyorum, ne demek acıkırsam badem kayısı süt.. Anasın sen ana hemi de Türk anası yumuş yumuş olman gerekir senin mayalı poğaça kıvamındaBen belki 1 sene sonra ilk kez cips yedim o da az bisey ama o kadar igrenc geldi ki anlatamam. Esim almis oyle bi kac gun o bana bakti ben ona sonra bi tadiyim ya dedim ama alismis bunye demek ki igrenc ya valla hic aclik krizim falan olmuyor 4 kilo aldim nasil aldim onu da bilmiyorum sabah mukemmel saglikli bi kahvalti yapiyorum aksam da az porsiyon yaptigim yemeklerden yiyorum onu bile bitiremiyorum oglen aclik hissedersen badem kayisi sut. Bebegim beni saglikli beslenmeden saptirmiyo
M MaviMabellee sigaradan da tiksindi ben de buna çok içerliyorum10 kiloyu geçtim ben ya.. Oğlumda hiçbir şeyden esirgemedim yedim baklava yufkasını katlayıp katlayıp yiyordumyaylı sütlü şerbetli Allah ne verdiyse ama 30. Haftada 11 kilo almıştım. Bunda tatlı 2 haftada bir belki yiyorum börek poğaça paketli gıda yok ama şimdiden ev pandası oldum hareket önemli faktör kanımca kımıl kımıldım onda, bunda kendimi yorgan zannediyorum hep yatağın üzerinde düz olmalıyım hissi geliyor
Ne demek az porsiyon yiyorum, ne demek acıkırsam badem kayısı süt.. Anasın sen ana hemi de Türk anası yumuş yumuş olman gerekir senin mayalı poğaça kıvamındamavimabelle nin gruptan atılması için imza toplıyayım, domuşuk olmayan analara mobbing yapayım istiyorum
Ya ben zaten yumoşken hamile kaldim ama siz zayif hamile kalan analar çok zalımsınız10 kiloyu geçtim ben ya.. Oğlumda hiçbir şeyden esirgemedim yedim baklava yufkasını katlayıp katlayıp yiyordumyaylı sütlü şerbetli Allah ne verdiyse ama 30. Haftada 11 kilo almıştım. Bunda tatlı 2 haftada bir belki yiyorum börek poğaça paketli gıda yok ama şimdiden ev pandası oldum hareket önemli faktör kanımca kımıl kımıldım onda, bunda kendimi yorgan zannediyorum hep yatağın üzerinde düz olmalıyım hissi geliyor
Ne demek az porsiyon yiyorum, ne demek acıkırsam badem kayısı süt.. Anasın sen ana hemi de Türk anası yumuş yumuş olman gerekir senin mayalı poğaça kıvamındamavimabelle nin gruptan atılması için imza toplıyayım, domuşuk olmayan analara mobbing yapayım istiyorum
Yaaa arada icesim geliyoM MaviMabellee sigaradan da tiksindi ben de buna çok içerliyorumben hala kaç ay sonra sigara içebilirimin hesabındayım
Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin tansiyon zor hastalıkCanim ben 7 yıldır tansiyonla uğraşıyorum. Ondan önce hep dusuk tansiyonluydum. Sinir krizi gibi birsey yaşadım ve disariya atamadım. Sabah uyandığımda tansiyonum.cok yuksekti. Acile gittik ilaca rağmen düşmedi. Zaten ritim bozuklugum var. Protein kaçağı yok. Böbrek üstü bezlerinde sorun yok. Doktor sadece strese bağladı. Ilk 2 yil pehrizle ve yükseldikçe müdahale edildi. Sonrasinda babam kanser olunca hic düşmedi. 3 yil hergun tansiyon ilacı kullandım. Ama son iki yildir ara ara takiple kendimi kontrol ederek ilerliyordu. Hamilelikte ben cok stres oldum ve yine yükselmeye başladı. Ozellikle 3. 4 ayda bebegin yine kalbi duracak djye de cok stres yaptım. Sanirim ondan oldu.
O yuzden bende sadece stres yasak. Normal seyrimdeysem tuzlu da yesem cok fark etmiyor. Ama bir yükselmeye baslayinca bir hafta 10 gun tamamen tuzu kesiyorum. Bir mg bile vücuda girse tetiklemesi icin yeterli. Hatta beyaz ekmekle bile.
Bu aralar 13-9 14-9 bazan 16-10 ama doktor 14 sinir gebelikte gecememeye calis dedi. Bebek plasantasindan ayrılıyor yükselince dedi
Stres yapmadan kontrollü ilerlersen hicbirsey olmaz. 19 larda olani gordum ben hamilelikte. 6 doz alfamed alanı duydum. Normal doğum cok onermiyorlar sadece tansiyonda.
Ay cok uzun yazdım. Hakkini helal et. Ama insana bazan boyle hikayeler dinlemek güç veriyor
Sagol canim.. bide oyle kotu oldum ki canim tursu isterken cok kotu oluyordum. Evde az tuzlu tursu yaptim onunda tadi hic olmadi. Oyle oyle biraktim. Tamsiyon ilaci içmeden hemenn once azcik yiyorum bazan
Tuz canim istiyor resmen limonun uzerine atıp yiyorum bazanda. Coksukur şeker yok ama şekeri olanlara da cok üzülüyorum. Hamilelikte insan neyden mahrumsa onu istiyor. Cok zor pehrizli olmak.
Sağol canım bi sorayım teşekkür ederim gerçekten ihtiyacım varBen uzun süre çıkamadım hemoroidim de vardı o yüzden son çare olarak lavman yapıldı acilde. Son noktaya gelmeden magnesie calsi öneririmdeunuza sorun tabii ki ben sonrasında bi süre kullandım çok etkili bir ilaç gerçekten
Denedim ama işe yaramadı acı kayısı incir hepsini denedim anlamadım insanı çok rahatsız ediyorKaynar bir bardak suya iki tane kayısı atıyorum su e ılık ne sıcak kıvama gelince içip iki kayısı yiyorum fayda ediyor
5 ayda 11 kilo almış ve almaya süratle devam eden bir ana olarak sonuna kadar destekliyorum10 kiloyu geçtim ben ya.. Oğlumda hiçbir şeyden esirgemedim yedim baklava yufkasını katlayıp katlayıp yiyordumyaylı sütlü şerbetli Allah ne verdiyse ama 30. Haftada 11 kilo almıştım. Bunda tatlı 2 haftada bir belki yiyorum börek poğaça paketli gıda yok ama şimdiden ev pandası oldum hareket önemli faktör kanımca kımıl kımıldım onda, bunda kendimi yorgan zannediyorum hep yatağın üzerinde düz olmalıyım hissi geliyor
Evettt artırıyoruz mavimabelleye karşı tüm içerleyenler döksün eteğindeki taşlarııM MaviMabellee sigaradan da tiksindi ben de buna çok içerliyorumben hala kaç ay sonra sigara içebilirimin hesabındayım
Kız ben de yumoş kaldım ve hala kalıyorumYa ben zaten yumoşken hamile kaldim ama siz zayif hamile kalan analar çok zalımsınız
Yaaa arada icesim geliyoama cabuk bertaraf ediyorum yani alistim yokluguna ama dogumdan sonra biri uzatsa yok ben icmiyorum der miyim bilemedim
Canım patiklim en sevdiğim patiğim5 ayda 11 kilo almış ve almaya süratle devam eden bir ana olarak sonuna kadar destekliyorumdün annem yandan bakınca popomla karnımın aynı gözüktüğünü söyledi acıcık moralim bozuldu ama yemeye devam
Kiz ben 89 a merdiven dayamişim direniyorum 90 a ulasmamak icinEvettt artırıyoruz mavimabelleye karşı tüm içerleyenler döksün eteğindeki taşlarıı
Kız ben de yumoş kaldım ve hala kalıyorumdaha da yumuşayıp yağ tulumuna dönmek ve doğum sonrası da titrek jöle kıvamına dönüşmek üzere yolumda ilerliyorum
Canım patiklim en sevdiğim patiğimsen de olmasan yalnız yürüycem bu yolda. Sen zayıf başlamıştın ama neyse o kısmı düşünüp kasılmalarımı arttırmak istemiyorum. Germeyin beniii, germeyin de yiyin
Valla ben de yediklerime dikkat ediyorum ama korkuyorum gebelik şeker çıkacak diye iştahım çok yerindeaz önce 2 kocaman tabak makarna yedim çok pişmanım. kendine hakim olabilen var mı? varsa nasıl? gebelik şekerim varsa diye de korkuyorum ama yiyorum yine de
Ben de sizin gibiyim, 4 kilo aldım. Yediklerime içtiklerime çok dikkat eden bi insandım normalde de ama bu gebelikte de devam etti. Sanırım sağlıklı tercihler yapmak kan şekerine ani oynamalar yapmadığı için İştah kontrolü sağlayabiliyorum ben de. Elimde değil sağlıksız seçenekler yapamıyorumBen belki 1 sene sonra ilk kez cips yedim o da az bisey ama o kadar igrenc geldi ki anlatamam. Esim almis oyle bi kac gun o bana bakti ben ona sonra bi tadiyim ya dedim ama alismis bunye demek ki igrenc ya valla hic aclik krizim falan olmuyor 4 kilo aldim nasil aldim onu da bilmiyorum sabah mukemmel saglikli bi kahvalti yapiyorum aksam da az porsiyon yaptigim yemeklerden yiyorum onu bile bitiremiyorum oglen aclik hissedersen badem kayisi sut. Bebegim beni saglikli beslenmeden saptirmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?