- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Ya valla gebelik şekeri hiç iştahı olmayan az kilo alan kişilerde de çıkabiliyor içinizi ferah tutunValla ben de yediklerime dikkat ediyorum ama korkuyorum gebelik şeker çıkacak diye iştahım çok yerindeinşaallah herşey yolundadır neyse kötü düşünmeyelim
Ya benim süpürgemin kumandası bozuldu ve son ayarda kaldı o fazla mı gelir bizde ağzımızla çekebileceğimizi sanmıyoruzpilli olanlarında çekim gücü iyi değil yorumları var ya da dyson el süpürgesinin en düşük ayarıyla çeksem çok gelir mi iki ayar var onda ama düşüğü bile fazla çekebilir mi acaba cocumun burnunu
Bende aynı sadece 2 kilo aldım bu zamana kadar acaba beslenemiyomuyum diye düşünüyorumMerhaba kızlar 1 haftadır giremedim eğitimler , toplantılar benim iş tarafı hareketliydi . Detaylı taramalar güzel geçmiş maşallah darısı bizim başımıza bakalım ay sonu gideceğiz.Göbüşümüz epey çıktı kilo alımım 1 kilo oğluşum da hareketli isim hala bulamadık
yok canim bir sey olmaz ,zaten iğne ucu gibi deligi var. Benim ilk süpürgemin ayari yoktu kaynanam kızardı cocugun beynini cekeceksin diye kendimde denedim o öyle deyince ama hic alakasi yok cok iyi yani
Masallah kuzucuga artik ben buradayım diyor. Benimkide bundan bir tik buyuk gibi yada aynı gibiMerhaba kızlar 1 haftadır giremedim eğitimler , toplantılar benim iş tarafı hareketliydi . Detaylı taramalar güzel geçmiş maşallah darısı bizim başımıza bakalım ay sonu gideceğiz.Göbüşümüz epey çıktı kilo alımım 1 kilo oğluşum da hareketli isim hala bulamadık
Agsjshhshs ben bu akşam dünyaları yemişim 2 tabak makarna ne kiaz önce 2 kocaman tabak makarna yedim çok pişmanım. kendine hakim olabilen var mı? varsa nasıl? gebelik şekerim varsa diye de korkuyorum ama yiyorum yine de
İzindeyim yoldaş yürüyelim tostoparlak olma yolumuzdaKiz ben 89 a merdiven dayamişim direniyorum 90 a ulasmamak icin
Otribebe çok başarılıydı ya ben öyle uğraşamam süpürge falan sesi ayrı odaya getir geri götür ayrı. Dyson da var ama noo.. otri bebe candır arada sünger var zaten upuzun hortum var. Bebekken zaten hasta olmadığı sürece azcıkın şeffaf geliyor hatta çoğu damlattığımız serum fizyolojik oluyor. Ama hasta olup da yemyeşil ve bol bolll olsa bile asla o filtre süngerden geçmiyor. Ayy ben onun sümüğünü yerim moduna gircen zaten bişi olmazzBende bundan korkuyorum bebegin beynini çıkartırım diye.ama asla agizla çekemem. Simdi düşününce bile kotu oldum .
Asla dediğim herseyi yapmak zorunda kalan ben değilmişim gibi de konuşuyorum
Masallah kuzucuga artik ben buradayım diyor. Benimkide bundan bir tik buyuk gibi yada aynı gibi
Ya ben çatlağa çok meyilliyim bir tek göbeğimde çatlak yok olmasın da diye çok pimpirikliyimKizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktuay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Sizde de catlak basladi mi.
Sizler gunde kac defa kremliyorsunuz
Hepi topu 3 dört kilo aldım yani nasil oldu bu
İzindeyim yoldaş yürüyelim tostoparlak olma yolumuzda
Otribebe çok başarılıydı ya ben öyle uğraşamam süpürge falan sesi ayrı odaya getir geri götür ayrı. Dyson da var ama noo.. otri bebe candır arada sünger var zaten upuzun hortum var. Bebekken zaten hasta olmadığı sürece azcıkın şeffaf geliyor hatta çoğu damlattığımız serum fizyolojik oluyor. Ama hasta olup da yemyeşil ve bol bolll olsa bile asla o filtre süngerden geçmiyor. Ayy ben onun sümüğünü yerim moduna gircen zaten bişi olmazz
Ya ben çatlağa çok meyilliyim bir tek göbeğimde çatlak yok olmasın da diye çok pimpirikliyim1 gün biooil 1 gün lierac yapıyorum. Ki ben çok kilo aldım. Önceki hamilelikte de çatlamamıştım lierac tan sebep bence, çünkü dediğim gibi genetik olarak da çok meylim var bacak popo bel hatta kollarım bile çatlak düşün vehametini durumun. Lierac a da başla bence canım. Artması muhtemel çünkü şimdiden başladıysa
Bunu söylemeye korkuyorum bende henüz başlamadı duş sonrası mustela sürüyorum sadeceKizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktuay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Üç tabak kısır ve sayısını bilmediğim börek yedim ama bugün sondu artık karbonhidrat ve şeker diyetine başlıyorum evetAgsjshhshs ben bu akşam dünyaları yemişim 2 tabak makarna ne ki
Ahjdha ben de niyet edem bariÜç tabak kısır ve sayısını bilmediğim börek yedim ama bugün sondu artık karbonhidrat ve şeker diyetine başlıyorum evet
Yani şimdi hiç çatlamasa bile son ayın son ıkı haftası çatlatacaktı zatenKizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktuay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Geçmiş olsun. Suda çözünen C vitamini ve pastil alabilirsin bi de burnun tıkadıysa cold mix damlatabilirisn yastığınaKızlaar yine bir gribal enfeksiyonla karşı karşıyayım. Ihlamur filan içtim ama ekstra tavsiyeniz varsa seve seve uygularım
Ben 4.sınıfta 9 yaşımdayken 34 kiloydumBenimde tam midem düzelmişti istahim açıldı kilo alayım diye bol bol börek, kek tarzı yiyorum ama hala 42.8 imbunun 500 gramı da oğlum zaten. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum aşırı zayıf olunca da birden kilo alınmıyor galiba. Buna da şükür 38'lerden geldim buraya. Bende toparlak anne olmak istiyorum artikk
Ay canim bende de oldu alt karnimda. Ben de bio oil ve lierac donusumlu kullaniyorum ama en yuksek kiloda hamile kaldigimdan sanirim 4. Ayda olusti benim catlagim cokta takmiyorum acikcasi bio oil eski catlaklarima baya etki etmis gibi yeni olusacaklara da eder heraldeKizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktuay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Hadi H handelicious i da afaroz edin hadiiiiiİzindeyim yoldaş yürüyelim tostoparlak olma yolumuzda
Otribebe çok başarılıydı ya ben öyle uğraşamam süpürge falan sesi ayrı odaya getir geri götür ayrı. Dyson da var ama noo.. otri bebe candır arada sünger var zaten upuzun hortum var. Bebekken zaten hasta olmadığı sürece azcıkın şeffaf geliyor hatta çoğu damlattığımız serum fizyolojik oluyor. Ama hasta olup da yemyeşil ve bol bolll olsa bile asla o filtre süngerden geçmiyor. Ayy ben onun sümüğünü yerim moduna gircen zaten bişi olmazz
Ya ben çatlağa çok meyilliyim bir tek göbeğimde çatlak yok olmasın da diye çok pimpirikliyim1 gün biooil 1 gün lierac yapıyorum. Ki ben çok kilo aldım. Önceki hamilelikte de çatlamamıştım lierac tan sebep bence, çünkü dediğim gibi genetik olarak da çok meylim var bacak popo bel hatta kollarım bile çatlak düşün vehametini durumun. Lierac a da başla bence canım. Artması muhtemel çünkü şimdiden başladıysa
Çok teşekkür ederim. Burun tıkanıklığı için serum fizyolojik kullanıyorum. Lakin genel halsizlik beni mahvetti. Kafam ağrıyor ağır geliyor resmenGeçmiş olsun. Suda çözünen C vitamini ve pastil alabilirsin bi de burnun tıkadıysa cold mix damlatabilirisn yastığına
Sorma H handelicious da beni çok incitti. Yağlarım incindi ve bu incinme karnımı guruldattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?