2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
yok canim bir sey olmaz ,zaten iğne ucu gibi deligi var. Benim ilk süpürgemin ayari yoktu kaynanam kızardı cocugun beynini cekeceksin diye kendimde denedim o öyle deyince ama hic alakasi yok cok iyi yani

Merhaba kızlar 1 haftadır giremedim eğitimler , toplantılar benim iş tarafı hareketliydi . Detaylı taramalar güzel geçmiş maşallah darısı bizim başımıza bakalım ay sonu gideceğiz.Göbüşümüz epey çıktı kilo alımım 1 kilo oğluşum da hareketli isim hala bulamadık

Eklentiler

• A081F8D2-AD07-4F7E-9F02-697A00121C57.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 81
Bende aynı sadece 2 kilo aldım bu zamana kadar acaba beslenemiyomuyum diye düşünüyorum

yok canim bir sey olmaz ,zaten iğne ucu gibi deligi var. Benim ilk süpürgemin ayari yoktu kaynanam kızardı cocugun beynini cekeceksin diye kendimde denedim o öyle deyince ama hic alakasi yok cok iyi yani

Bende bundan korkuyorum bebegin beynini çıkartırım diye.ama asla agizla çekemem. Simdi düşününce bile kotu oldum .
Asla dediğim herseyi yapmak zorunda kalan ben değilmişim gibi de konuşuyorum
Masallah kuzucuga artik ben buradayım diyor. Benimkide bundan bir tik buyuk gibi yada aynı gibi

Kizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktu ay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Sizde de catlak basladi mi.
Sizler gunde kac defa kremliyorsunuz
Hepi topu 3 dört kilo aldım yani nasil oldu bu

Kiz ben 89 a merdiven dayamişim direniyorum 90 a ulasmamak icin
İzindeyim yoldaş yürüyelim tostoparlak olma yolumuzda
Otribebe çok başarılıydı ya ben öyle uğraşamam süpürge falan sesi ayrı odaya getir geri götür ayrı. Dyson da var ama noo.. otri bebe candır arada sünger var zaten upuzun hortum var. Bebekken zaten hasta olmadığı sürece azcıkın şeffaf geliyor hatta çoğu damlattığımız serum fizyolojik oluyor. Ama hasta olup da yemyeşil ve bol bolll olsa bile asla o filtre süngerden geçmiyor. Ayy ben onun sümüğünü yerim moduna gircen zaten bişi olmazz
Ya ben çatlağa çok meyilliyim bir tek göbeğimde çatlak yok olmasın da diye çok pimpirikliyim 1 gün biooil 1 gün lierac yapıyorum. Ki ben çok kilo aldım. Önceki hamilelikte de çatlamamıştım lierac tan sebep bence, çünkü dediğim gibi genetik olarak da çok meylim var bacak popo bel hatta kollarım bile çatlak düşün vehametini durumun. Lierac a da başla bence canım. Artması muhtemel çünkü şimdiden başladıysa

Benim annemde bir kaç tane var ki kac doğumdan sonra ablamda 9 ayda 2 tane catladi. Bende nasil boyle oldu anlamadım.. gercekten üzüldüm ama. Mustela ya bugün basladjm. Ama lierac da alacam.hemen. bio oil eskilerin görünümünü bile azaltmisti ya halbuki

Benimde tam midem düzelmişti istahim açıldı kilo alayım diye bol bol börek, kek tarzı yiyorum ama hala 42.8 im bunun 500 gramı da oğlum zaten. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum aşırı zayıf olunca da birden kilo alınmıyor galiba. Buna da şükür 38'lerden geldim buraya. Bende toparlak anne olmak istiyorum artikk

Bunu söylemeye korkuyorum bende henüz başlamadı duş sonrası mustela sürüyorum sadece

Yani şimdi hiç çatlamasa bile son ayın son ıkı haftası çatlatacaktı zaten benim son ama kadar hiç yoktu, ve allerji gibi oldu vücudum, hiç yağ kullanamadım bile. Sonrası noldu dıye sorarsan , aldım bio oilimi, mütemadiyen her gün, kasıklarımda ve belimin yanlarında kırmızımsı morumsu çatlaklara sürdüm. Kalmadı bi şey dert etme yani fıstıgım. Vücudun ilk kez geriliyor , kılo almasan da şekil değiştiriyor.
Hele ki azcık daha büyüsünler, yağız 29. Haftada öle bi dönmüştü ki bas asagı, karnımın aldığı şekil hala gitmez gözümün önünden. Nasıl catlamasındı ki zaten

Ben 4.sınıfta 9 yaşımdayken 34 kiloydum boyun kaç canım ya senin ay insan değilim he utanmadan sabah o yediklerim, akşam yediğimle doymadım resmen eşimden utancıma 1 tabak daha yemiyim dedim ve her akşam 11 gibi acıkıyorum fix. Yemiyorum tabi bu saatte ama kesin acıkıyorum 1 haftadır hiç sekmiyor

Ay canim bende de oldu alt karnimda. Ben de bio oil ve lierac donusumlu kullaniyorum ama en yuksek kiloda hamile kaldigimdan sanirim 4. Ayda olusti benim catlagim cokta takmiyorum acikcasi bio oil eski catlaklarima baya etki etmis gibi yeni olusacaklara da eder heralde
Hadi H handelicious i da afaroz edin hadiiiii

Geçmiş olsun. Suda çözünen C vitamini ve pastil alabilirsin bi de burnun tıkadıysa cold mix damlatabilirisn yastığına
Çok teşekkür ederim. Burun tıkanıklığı için serum fizyolojik kullanıyorum. Lakin genel halsizlik beni mahvetti. Kafam ağrıyor ağır geliyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…