- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Sorma @handelicious da beni çok incitti. Yağlarım incindi ve bu incinme karnımı guruldattıönceden Windows un "bu artık iflah olmaz" diye bir hatası vardı ya işte ben oyum sanırım. Siz az kilo alanların msejlarını okumadan geçicem bundan sonra
Burdan biri bana dedi ben onu yaptım içtim baya toparladı beni. Ihlamur , elma kabuğu ,1 limon kes koy kaynat suyunu ılıt iç. Gece de yatmadan önce bir limonu sık dik kafaya vitamin olur. 3 gün yaptım 4. Gün daha iyi idim. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadım. Bir de gece terliyorsan muhakkak değiştir üstünü. Terinle sakın uyuma. Boğaz ağrısı içinde geçene kadar ceviz, bal , çekirdek ve domates yeme. Kahve kesinlikle içme. Göğüs hastalıkları uzman doktora gittim öksürük ve boğaz ağrısını bunlar tetikleyip daha da azdırıyormuş.Kızlaar yine bir gribal enfeksiyonla karşı karşıyayım. Ihlamur filan içtim ama ekstra tavsiyeniz varsa seve seve uygularım
Bal iyi gelmez mi ? Gripal enfeksiyonum daha tam geçmedi Öksürük krizime eşim ballı süt yaptı şimdi Ahh bugün domates ve çekirdek de yemiştimBurdan biri bana dedi ben onu yaptım içtim baya toparladı beni. Ihlamur , elma kabuğu ,1 limon kes koy kaynat suyunu ılıt iç. Gece de yatmadan önce bir limonu sık dik kafaya vitamin olur. 3 gün yaptım 4. Gün daha iyi idim. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadım. Bir de gece terliyorsan muhakkak değiştir üstünü. Terinle sakın uyuma. Boğaz ağrısı içinde geçene kadar ceviz, bal , çekirdek ve domates yeme. Kahve kesinlikle içme. Göğüs hastalıkları uzman doktora gittim öksürük ve boğaz ağrısını bunlar tetikleyip daha da azdırıyormuş.
Ilık süt içtim geceleri. Ama gaz yaptı bazen
Göbek deligimin altını bi görsen inanamazsin iki elim genişliğinde catlaklarim var ama nedense seviyorum bana bebisimin büyüdüğünü hatırlatıyor gördükçeKizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktuay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Sizde de catlak basladi mi.
Sizler gunde kac defa kremliyorsunuz
Hepi topu 3 dört kilo aldım yani nasil oldu bu
Canım benim Rabbim sana ve bebeğine sifa versin inşallahCanim ben 7 yıldır tansiyonla uğraşıyorum. Ondan önce hep dusuk tansiyonluydum. Sinir krizi gibi birsey yaşadım ve disariya atamadım. Sabah uyandığımda tansiyonum.cok yuksekti. Acile gittik ilaca rağmen düşmedi. Zaten ritim bozuklugum var. Protein kaçağı yok. Böbrek üstü bezlerinde sorun yok. Doktor sadece strese bağladı. Ilk 2 yil pehrizle ve yükseldikçe müdahale edildi. Sonrasinda babam kanser olunca hic düşmedi. 3 yil hergun tansiyon ilacı kullandım. Ama son iki yildir ara ara takiple kendimi kontrol ederek ilerliyordu. Hamilelikte ben cok stres oldum ve yine yükselmeye başladı. Ozellikle 3. 4 ayda bebegin yine kalbi duracak djye de cok stres yaptım. Sanirim ondan oldu.
O yuzden bende sadece stres yasak. Normal seyrimdeysem tuzlu da yesem cok fark etmiyor. Ama bir yükselmeye baslayinca bir hafta 10 gun tamamen tuzu kesiyorum. Bir mg bile vücuda girse tetiklemesi icin yeterli. Hatta beyaz ekmekle bile.
Bu aralar 13-9 14-9 bazan 16-10 ama doktor 14 sinir gebelikte gecememeye calis dedi. Bebek plasantasindan ayrılıyor yükselince dedi
Stres yapmadan kontrollü ilerlersen hicbirsey olmaz. 19 larda olani gordum ben hamilelikte. 6 doz alfamed alanı duydum. Normal doğum cok onermiyorlar sadece tansiyonda.
Ay cok uzun yazdım. Hakkini helal et. Ama insana bazan boyle hikayeler dinlemek güç veriyor
Sagol canim.. bide oyle kotu oldum ki canim tursu isterken cok kotu oluyordum. Evde az tuzlu tursu yaptim onunda tadi hic olmadi. Oyle oyle biraktim. Tamsiyon ilaci içmeden hemenn once azcik yiyorum bazan
Tuz canim istiyor resmen limonun uzerine atıp yiyorum bazanda. Coksukur şeker yok ama şekeri olanlara da cok üzülüyorum. Hamilelikte insan neyden mahrumsa onu istiyor. Cok zor pehrizli olmak.
Çok teşekkür ederim balım. Az önce limonu sıktım suyla içtim tansiyonu düşürmesin temelli diye. Yarın da ihlamurlu olanı yapayım inşallah iyi gelirBurdan biri bana dedi ben onu yaptım içtim baya toparladı beni. Ihlamur , elma kabuğu ,1 limon kes koy kaynat suyunu ılıt iç. Gece de yatmadan önce bir limonu sık dik kafaya vitamin olur. 3 gün yaptım 4. Gün daha iyi idim. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadım. Bir de gece terliyorsan muhakkak değiştir üstünü. Terinle sakın uyuma. Boğaz ağrısı içinde geçene kadar ceviz, bal , çekirdek ve domates yeme. Kahve kesinlikle içme. Göğüs hastalıkları uzman doktora gittim öksürük ve boğaz ağrısını bunlar tetikleyip daha da azdırıyormuş.
Forumu gezerken nikiniz yabancı gelmedi 2020 Aralık annelerindendiniz sanırım hayırlısı olsun sağlıcakla kucağınıza alın. bende mayıstayımZencefilli cay tavsiye ederim ,bana bir tek oniyi geliyordu R Renklirenkli
@Cansu Merve
@siremat
@Limonsekeri
@moonandstar
@cerenay000
do_major
Arkadaslar hala cinsiyet belirtmemissiniz. Hic yazmayan bilgi belirtmeden bazi arkadaslari listeden sildim.
Sizler biran önce bilgilerinizi cinsiyetlerinjzj tamamlarsak listemiz güncel olur
Ekran fotosu aldım canımcım cok saolasınBurdan biri bana dedi ben onu yaptım içtim baya toparladı beni. Ihlamur , elma kabuğu ,1 limon kes koy kaynat suyunu ılıt iç. Gece de yatmadan önce bir limonu sık dik kafaya vitamin olur. 3 gün yaptım 4. Gün daha iyi idim. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadım. Bir de gece terliyorsan muhakkak değiştir üstünü. Terinle sakın uyuma. Boğaz ağrısı içinde geçene kadar ceviz, bal , çekirdek ve domates yeme. Kahve kesinlikle içme. Göğüs hastalıkları uzman doktora gittim öksürük ve boğaz ağrısını bunlar tetikleyip daha da azdırıyormuş.
Günaydın canımGünaydın şekerler. Geçmiş olsun herkese. Ben de geçen hafta öyleydim, bol c vit d vit, ballı limonlu ıhlamur/nane limon. Aralarda sadece ballı limonlu ılık su içtim. Onca takviyeye zor atlattım ama uzun sürdü anca dün topladım inş sizin de öyle olmaz. Şu ara herkes de aynı hastalık var.
Günaydın canım benimGünaydın anneler
Hastalara geçmiş olsun bol dinlenmeler olsun hemen ayaklanın
Minyonum canım boyum 1.56 civarı bi de uzun olsam yaşam sınırının altında kalırdım herhaldeBen 4.sınıfta 9 yaşımdayken 34 kiloydumboyun kaç canım ya senin ay insan değilim he utanmadan sabah o yediklerim, akşam yediğimle doymadım resmen eşimden utancıma 1 tabak daha yemiyim dedim ve her akşam 11 gibi acıkıyorum fix. Yemiyorum tabi bu saatte ama kesin acıkıyorum 1 haftadır hiç sekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?