2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlaar yine bir gribal enfeksiyonla karşı karşıyayım. Ihlamur filan içtim ama ekstra tavsiyeniz varsa seve seve uygularım
Burdan biri bana dedi ben onu yaptım içtim baya toparladı beni. Ihlamur , elma kabuğu ,1 limon kes koy kaynat suyunu ılıt iç. Gece de yatmadan önce bir limonu sık dik kafaya vitamin olur. 3 gün yaptım 4. Gün daha iyi idim. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadım. Bir de gece terliyorsan muhakkak değiştir üstünü. Terinle sakın uyuma. Boğaz ağrısı içinde geçene kadar ceviz, bal , çekirdek ve domates yeme. Kahve kesinlikle içme. Göğüs hastalıkları uzman doktora gittim öksürük ve boğaz ağrısını bunlar tetikleyip daha da azdırıyormuş.
Ilık süt içtim geceleri. Ama gaz yaptı bazen

Kızlar şeker yüklemesi testi hakkında bilgisi olan var mı? 25.haftada mı yapılıyor. Doktor kontrolüm 25 haftaya denk geliyor. Sabah erken gidip aç karnına şeker yükleme testinide aradan çıkarsam olur mu?

Bal iyi gelmez mi ? Gripal enfeksiyonum daha tam geçmedi Öksürük krizime eşim ballı süt yaptı şimdi Ahh bugün domates ve çekirdek de yemiştim

Göbek deligimin altını bi görsen inanamazsin iki elim genişliğinde catlaklarim var ama nedense seviyorum bana bebisimin büyüdüğünü hatırlatıyor gördükçe

Canım benim Rabbim sana ve bebeğine sifa versin inşallah Aro uzun deme sen yaz çok iyi geldi Ben dr a gidene kadar hic hissetmedim tansiyon durumunu, sonra düşüremedikce sorun old anladik. Protein kaçağıda olunca extrasi oldu…
Bakalım yarına yine cagirdilar kan vs tahliller icin, asil sonuc bikac gune belli olur. Bu hafta dr bebegin kalbinde parlaklık gördüğünü de soyledi İnan o aklımıza hic gelmiyor geçer Allah’ın izniyle diye ins bu da geçer
R Renklirenkli Aminn canım ne yorgunluk ne can sıkıntısı hicbirsey yoktu sukur, iste olacak olduktan sonra sebep aramaya da gerek yok sanki. Aynen yeme içme konusunda da hep dikkatliydim arada kacamak yapmak istesem midem almıyordu Hayırlısıyla 30.haftalari görmek şimdiki duam..
Geçmiş olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Rabbimden dilegim hepimiz Ocak-Şubat aylarında saglikla evlatlarımıza kavuşalım inşallah bu gunleri geride bırakalım

Çok teşekkür ederim balım. Az önce limonu sıktım suyla içtim tansiyonu düşürmesin temelli diye. Yarın da ihlamurlu olanı yapayım inşallah iyi gelir

Günaydın şekerler. Geçmiş olsun herkese. Ben de geçen hafta öyleydim, bol c vit d vit, ballı limonlu ıhlamur/nane limon. Aralarda sadece ballı limonlu ılık su içtim. Onca takviyeye zor atlattım ama uzun sürdü anca dün topladım inş sizin de öyle olmaz. Şu ara herkes de aynı hastalık var.

Ekran fotosu aldım canımcım cok saolasın

Günaydın canım yazdıklarına cok güldüm
Bak ne buldum biz

Eklentiler

• 10528DB3-C816-44F5-95AB-D75C17EFD14D.webp
    23 KB · Görüntüleme: 51
Günaydın annişleer geçmiş olsun rabbim şifa versin bekleyen herkese
P Pizza ben boğazımda ağrı sızı hissedince hemen elma sirkesiyle gargara yapıyorum birde pastil kullanıyorum çok iyi geliyor
Günaydın canım Pastil yasaklılardan değilse alym bilmiyodum sağol korktum Covid falan olur diye

Minyonum canım boyum 1.56 civarı bi de uzun olsam yaşam sınırının altında kalırdım herhalde normal kilom 47,48 olurdu hep. Evlenmeden iki ay önce gastrit oldum. Tam pandemi dönemiydi. Strestendir diye doktora gitmedim ilaç kullanmadım. Evlenince de randevu vermedikleri bir dönem vardı hani sadece acile bakıyorlardı öyle denk geldi bende hep erteledim ne yazıkki. Doktora gitmekte geciktim gidince de gastritin kroniklestigini öğrendim. Yarim tabak yemekle doyar noktaya gelmiştim artık kilo da 35'ti. Tedavilerle daha iyi duruma geldim ama doktor kroniklestigi için geçmez seninle artık bu rahatsızlık demişti.
Hamile kalınca 40 kicloydum. Önce kilo almaya çok çalıştım ama bir yıldır gram oynamayınca daha fazla ertelemek istemedim hamileliği. Ilk zamanlar midem çok kötüydü 38'e düştüm. Yaklaşık bir aydır iyiyim istahim da açıldı. Bu kiloya çıkabilmişim ama ben hissediyorum bebeğim bana şifa oldu. Hamilelikte geçen hastalıklar var. Antibiyotik kullanmama rağmen bir kere bile ağrımadı midem ☺ bir doktor da okuyup buraya da yazmıştım o zaman. Bebeğin dna'si anne de anneninki bebekte dolaşırmış. Bebeğin kök hücreleri annenin neresinde bir hastalık varsa oraya gider iyileştirmeye çalışırmış ☺ ve bir kısım hücreleri doğumdan sonra bile anne de kalırmış. Bazı hastalıklar hamilelikte böylece geçebiliyor ☺

Günaydın hastalarımıza cok geçmiş olsun. Boğaz ağrısına ayva da iyi geliyor en çokta suyu fayda sağlıyor. Ihlamurun içine ayva dilimi atabilirsiniz son 5 dk demlensin. Ben ıhlamuru çay gibi demleyerek yapıyorum. Icine kapatmadan 5 dk önce ayva ve elma dilimleri atiyorum. Çok yumuşatıyor. Inşallah şifa olsun.
Bende kahvaltı yapıp doktora gideceğim serklaj durumu netleşecek heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…