- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Güzelce kahvaltını yap canım için rahat git bizede çok güzel haberlerle dön olur muGünaydın hastalarımıza cok geçmiş olsun. Boğaz ağrısına ayva da iyi geliyor en çokta suyu fayda sağlıyor. Ihlamurun içine ayva dilimi atabilirsiniz son 5 dk demlensin. Ben ıhlamuru çay gibi demleyerek yapıyorum. Icine kapatmadan 5 dk önce ayva ve elma dilimleri atiyorum. Çok yumuşatıyor. Inşallah şifa olsun.
Bende kahvaltı yapıp doktora gideceğim serklaj durumu netleşecek heyecanlıyım.
Bişeyler yiyebilmek iştah olması büyük nimet şükürler olsunBen bir keresinde zeytin yedikten sonra içim dışıma çıktı birde asitli olduğu için sanırım sanki kezzap çıkardım 3-4 gün boğazlarım yemek borum yandı böyle. Şimdi Zeytini 1 tane 2 tane diyerek başladım baktım bulanmıyorum kaç gündür zeytin görünce ağzımın suyu akıyorbirazda sanırım o 2-3 ay aç gezmenin verdiği bi hırsmı acaba. Dünde arkadaşım çağırdı beni valla yediklerimi yazmıcam canınız filan çekmesin diye. Evine giderken dedim Allah aç doyurandan razı olsun diye bak kınamak yok ona göre oturacağım sofraya dedim nasıl da güzel şeyler yapmış. Bi de bir komşusuna hamile arkadaşım var demiş akşam yemeğe çağırdım deyince oda Allah razı olsun birşeyler göndermiş bunu söyleyim tırtıl kurabiye yapmış ama ben bu kadar lezzetlisini yememiştim. Belki de bana öyle geldi bilmiyorum. Öyle işte. Dünü de kurtardık. Bugün de evde birşeyler var yarına Allah Kerim sürekli aç kalmasam diye düşünüyorum
Canım sen doktor kontrollerini aydın da mı oluyorsun oluyorsan da doktor önerin var mıBişeyler yiyebilmek iştah olması büyük nimet şükürler olsun
hakkında hayırlısı olsun canım benimGünaydın hastalarımıza cok geçmiş olsun. Boğaz ağrısına ayva da iyi geliyor en çokta suyu fayda sağlıyor. Ihlamurun içine ayva dilimi atabilirsiniz son 5 dk demlensin. Ben ıhlamuru çay gibi demleyerek yapıyorum. Icine kapatmadan 5 dk önce ayva ve elma dilimleri atiyorum. Çok yumuşatıyor. Inşallah şifa olsun.
Günaydın şekerim. Aşkolsun ama insan yüzümü kapatır bari ortalarda afişe ettin beni renklişimGünaydın canımyazdıklarına cok güldüm
Bak ne buldumbiz
GUVENDİĞİN BİYERDE MANİKUR PEDİKUR YAPTIRMAK AYAK MASKELERİNİ KULLANMAKTAN DAHA GUVENİLİR GELİYOR BANA. ya da kendi makasını falan goturursun orada yaparlar. benim kuaforum el suyunu hazırlamıyor tek kullanımlık paketler kullanıyor. açıyo atıyo sonra. kendi aletlerini de alıp kullanabilirsin. törpü falan hep tek kullanımlık zatenŞimdiye kadar yaptırmadım ama yaptırcam canıma tak dedihatta kalıcı ojede yaptırcam geçen hafta ağdaya gittim mis gibi oldum bu hafta manikür pedikür işine giriyorum çarşamba evlilik yıldönümümüz haftasonu nevşehir planımız var hoca izin verdi
Bana doktorun dediği uyurken zaten vücut istediği ve rahat olduğu pozisyonu alır korkma, ama tv vs izlerken sola yatmaya dikkat et. Ben artık yüzüstü yatamıyorum dürtüyo beni sıpakızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?
ben çok uzun zamandır yatamıyorum yüzüstüBana doktorun dediği uyurken zaten vücut istediği ve rahat olduğu pozisyonu alır korkma, ama tv vs izlerken sola yatmaya dikkat et. Ben artık yüzüstü yatamıyorum dürtüyo beni sıpa
Ben yatiyorum canim bazen yatmak gerekiyo cunku rahatlayinca pozisyon degistiriyorum yatsam uzun sure yatabilirim de rahatsiz olmuyorumkızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?
Canım takılma bence bu kadar bebek yada vücudun rahatsız olsa zaten sinyal verir, ben sadece yüzüstü yatmıyorum. 6 6.5 aydan sonra vücut geriliyor sırtüstü yatınca zaten dönmüyorsun ozaman. Şuanda sıkıntı yok bencekızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
Amin inşallah zerefcim☺ 3 ay yatmaya raziyim yeter ki oğlum iyi olsun.hakkında hayırlısı olsun canım benim
içini ferah tut her şey olacağına varacak
Canim bizi haberdar et insaAlalh her sey yolunda gitsin en hayirlisi olsunAmin inşallah zerefcim☺ 3 ay yatmaya raziyim yeter ki oğlum iyi olsun.
Doktor yürümek dahi yasak deyince hep yatmak zorunda kalınca daha da zorlandım iki yanımda tutmuyor artikCanım takılma bence bu kadar bebek yada vücudun rahatsız olsa zaten sinyal verir, ben sadece yüzüstü yatmıyorum. 6 6.5 aydan sonra vücut geriliyor sırtüstü yatınca zaten dönmüyorsun ozaman. Şuanda sıkıntı yok bence
sağol canım sana da hayırlı haberler gelir inşallah Allah yardımcın olsunGünaydın hastalarımıza cok geçmiş olsun. Boğaz ağrısına ayva da iyi geliyor en çokta suyu fayda sağlıyor. Ihlamurun içine ayva dilimi atabilirsiniz son 5 dk demlensin. Ben ıhlamuru çay gibi demleyerek yapıyorum. Icine kapatmadan 5 dk önce ayva ve elma dilimleri atiyorum. Çok yumuşatıyor. Inşallah şifa olsun.
Canım sadece ameliyat sonrası dik oturuş istemiyoruz demişti, çok yatma taraftarı değil aslında gittiğim tüm Dr lar bilemiyorum hangisi daha doğru. Oturduğum zamanları kısıtlı tutuyorum ama kaykılıp uzanıyorum genelde rahatsız oluyorum dik otururken. Dr sadece kabız olma ağır kaldırma kendini çok yorma dediDoktor yürümek dahi yasak deyince hep yatmak zorunda kalınca daha da zorlandım iki yanımda tutmuyor artikama ben sanki sırt üstü yatınca o toparlanmayı daha çok hissediyorum canım bu yüzden yatmamaya çalışıyorum. Bir şey soracağım doktorun sana oturabilirsin dedi mi illa hep yatar pozisyonda olmamız mi gerekiyor ben ayaklarımı uzatıp oturuyorum özellikle yemeklerden sonra yatamıyorum midemden dolayı. Acaba boyle rahme baskı oluyor mudur diye de tedirginim.
ben Leylant Ova Demirtaş a gidiyorum. şimdilik çok memnunum.. aslında kadriye uğurluyu da cok onermişlerdi. biz ikisi arasında kalmıştık ilk seferinde. sen medinovaya gidiyordun galibaCanım sen doktor kontrollerini aydın da mı oluyorsun oluyorsan da doktor önerin var mı
Ben de de hem lierac hem biooil var ama ben düzenli kullanmadım ya benim biraz popoda biraz bacaklarda var ama sanırım düzenli kullanmazsam karnım da da baya çatlak oluşacak. Uf ya kendimi ihmal ediyorumİzindeyim yoldaş yürüyelim tostoparlak olma yolumuzda
Otribebe çok başarılıydı ya ben öyle uğraşamam süpürge falan sesi ayrı odaya getir geri götür ayrı. Dyson da var ama noo.. otri bebe candır arada sünger var zaten upuzun hortum var. Bebekken zaten hasta olmadığı sürece azcıkın şeffaf geliyor hatta çoğu damlattığımız serum fizyolojik oluyor. Ama hasta olup da yemyeşil ve bol bolll olsa bile asla o filtre süngerden geçmiyor. Ayy ben onun sümüğünü yerim moduna gircen zaten bişi olmazz
Ya ben çatlağa çok meyilliyim bir tek göbeğimde çatlak yok olmasın da diye çok pimpirikliyim1 gün biooil 1 gün lierac yapıyorum. Ki ben çok kilo aldım. Önceki hamilelikte de çatlamamıştım lierac tan sebep bence, çünkü dediğim gibi genetik olarak da çok meylim var bacak popo bel hatta kollarım bile çatlak düşün vehametini durumun. Lierac a da başla bence canım. Artması muhtemel çünkü şimdiden başladıysa
pilates yaparken de hocalar ayaklarımızı uzatıp sırt üstü yatmamıza çok izin vermiyor. mutlaka dizlerden kırarak sırt ustu yatırıyor ve bel boşlugu bırakmadan. bele ve bebege yuk bindirmemek için. ama ben de yatakta yatarken bazen sırt üstü yatıyorum. gece zaten döne döne tavaf modukızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
Öyle bugünümüze bin şükür zaten bulantılarım varken mastercheff e sarmıştım. Hiç izlemişliğim yok normalde eşim gelip gidip sen niye kendine eziyet ediyorsun diyordu ben de izlemesi de güzel diyordumBişeyler yiyebilmek iştah olması büyük nimet şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?