2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Güzelce kahvaltını yap canım için rahat git bizede çok güzel haberlerle dön olur mu

Bişeyler yiyebilmek iştah olması büyük nimet şükürler olsun

hakkında hayırlısı olsun canım benim
içini ferah tut her şey olacağına varacak

GUVENDİĞİN BİYERDE MANİKUR PEDİKUR YAPTIRMAK AYAK MASKELERİNİ KULLANMAKTAN DAHA GUVENİLİR GELİYOR BANA. ya da kendi makasını falan goturursun orada yaparlar. benim kuaforum el suyunu hazırlamıyor tek kullanımlık paketler kullanıyor. açıyo atıyo sonra. kendi aletlerini de alıp kullanabilirsin. törpü falan hep tek kullanımlık zaten

kızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye 28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?

ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye 28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?
Bana doktorun dediği uyurken zaten vücut istediği ve rahat olduğu pozisyonu alır korkma, ama tv vs izlerken sola yatmaya dikkat et. Ben artık yüzüstü yatamıyorum dürtüyo beni sıpa

Bana doktorun dediği uyurken zaten vücut istediği ve rahat olduğu pozisyonu alır korkma, ama tv vs izlerken sola yatmaya dikkat et. Ben artık yüzüstü yatamıyorum dürtüyo beni sıpa
ben çok uzun zamandır yatamıyorum yüzüstü
normalde sırt üstü zorla yatırsan yatmam simdi yasak ya yatıyorum

Ben yatiyorum canim bazen yatmak gerekiyo cunku rahatlayinca pozisyon degistiriyorum yatsam uzun sure yatabilirim de rahatsiz olmuyorum

Canım takılma bence bu kadar bebek yada vücudun rahatsız olsa zaten sinyal verir, ben sadece yüzüstü yatmıyorum. 6 6.5 aydan sonra vücut geriliyor sırtüstü yatınca zaten dönmüyorsun ozaman. Şuanda sıkıntı yok bence

Doktor yürümek dahi yasak deyince hep yatmak zorunda kalınca daha da zorlandım iki yanımda tutmuyor artikama ben sanki sırt üstü yatınca o toparlanmayı daha çok hissediyorum canım bu yüzden yatmamaya çalışıyorum. Bir şey soracağım doktorun sana oturabilirsin dedi mi illa hep yatar pozisyonda olmamız mi gerekiyor ben ayaklarımı uzatıp oturuyorum özellikle yemeklerden sonra yatamıyorum midemden dolayı. Acaba boyle rahme baskı oluyor mudur diye de tedirginim.

sağol canım sana da hayırlı haberler gelir inşallah Allah yardımcın olsun

Canım sadece ameliyat sonrası dik oturuş istemiyoruz demişti, çok yatma taraftarı değil aslında gittiğim tüm Dr lar bilemiyorum hangisi daha doğru. Oturduğum zamanları kısıtlı tutuyorum ama kaykılıp uzanıyorum genelde rahatsız oluyorum dik otururken. Dr sadece kabız olma ağır kaldırma kendini çok yorma dedi

Canım sen doktor kontrollerini aydın da mı oluyorsun oluyorsan da doktor önerin var mı
ben Leylant Ova Demirtaş a gidiyorum. şimdilik çok memnunum.. aslında kadriye uğurluyu da cok onermişlerdi. biz ikisi arasında kalmıştık ilk seferinde. sen medinovaya gidiyordun galiba

Ben de de hem lierac hem biooil var ama ben düzenli kullanmadım ya benim biraz popoda biraz bacaklarda var ama sanırım düzenli kullanmazsam karnım da da baya çatlak oluşacak. Uf ya kendimi ihmal ediyorum

pilates yaparken de hocalar ayaklarımızı uzatıp sırt üstü yatmamıza çok izin vermiyor. mutlaka dizlerden kırarak sırt ustu yatırıyor ve bel boşlugu bırakmadan. bele ve bebege yuk bindirmemek için. ama ben de yatakta yatarken bazen sırt üstü yatıyorum. gece zaten döne döne tavaf modu ama televizyon falan izlerken sol tarafa yatıyorum . ben de okumuştum bir doktorun yazısında. sola yatmayı dinlenme aşamasında yapın uyyurken zaten beden en rahat pozisyonunu alıyor diye.

Bişeyler yiyebilmek iştah olması büyük nimet şükürler olsun
Öyle bugünümüze bin şükür zaten bulantılarım varken mastercheff e sarmıştım. Hiç izlemişliğim yok normalde eşim gelip gidip sen niye kendine eziyet ediyorsun diyordu ben de izlemesi de güzel diyordum o zaman kendime liste yapıyordum bulantılarım geçsin bunu yiyeceğim şunu yiyeceğim diye. Şuan bir kısmını gerçekleştirdim. Ama artık liste aklıma gelmiyor o gün canım ne çekerse yiyorum. Şimdiki halime bin şükür Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…