2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Some şişko problems
Şimdiye kadar 2 kilo aldım ama dün akşam ekstra 2 kilo daha almışımdır agjshshd bu saat oldu hala yemek yemedim
Edit: 3 tane sarma yiyen de kocam, bi daha evlenirken düşünücem bu ne a q sofrada 3 sarma mı yenir?

Eklentiler

• 682725FA-5D61-49BE-A573-5161609FF8F2.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 94
Ya bu çok değişik bi ruh hastalığı ben de ramazan da sürekli yemek videoları izler liste yapardım agsjhs

kızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye 28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?
Zerefsann ben hamile yastığında yatamadım arkadaşım verdi sevmedim. Benim iki tane yastığım var birini sırtıma koyuyorum birini Bebişin önüne doğru bacak arama alıyorum. Yani sırtımdaki yastık düşerse sırt üstü uyanmış oluyorum. Eşimin uykusu hafiftir. Onu baya korkuttum beni sırtüstü uyurken bulursan hemen düzelt bebeğin ve benim hayatım tehlikede demektir dedim dalga geçiyorsun dedi yok çok ciddiyim kan dolaşımımız kesilebilir dedim. O kontrol ediyor artık biraz ama yine de yüzdeyüz diyemem. Annem geldi 2 gündür eşimde grip bugün annemle uyudum. Eşim hamilelikten bana sarılmıyor bebeğe bişey yaparım diye, daha sıkıntı yaşıyoruz. Çünkü eşim düzgün uyuyor ben biraz deli uyuyorum. Annem sarılmıştı hiç kıpırdamadan uyumuşum. Valla 6. Aydan sonra sırtüstü yatmayın diyorlar bakalım o zaman kadar düzen oturur inşaallah. Bugün ben de krampla uyandım yine bacağıma kramp girdi acaba iki tane magnezyum alsam zararı olur mu ağlıcaktım Gece

Ben yatiyorum canim bazen yatmak gerekiyo cunku rahatlayinca pozisyon degistiriyorum yatsam uzun sure yatabilirim de rahatsiz olmuyorum
valla ben de hiç rahatsız olmuyorum gece kaç saat o şekilde kalıyorum bilmiyorum
aynen ben de öyle teselli ediyorum kendimi ama internette yazılanlar
ayy benim de bütün gecem dönmekle geçiyor şimdiden böyleyse sonra ne olacak acaba
valla hamile yastığı bana da yeterli gelmedi. aslında çok sevdim tam bana göre ama bende işe yaramıyor yastıgın üstüne sırt üstü yatıyorum

Bende 3 numara alamamıştım tükenmişti 3 numara aldım şimdi inş bu bezler pişik allerji falan yapmaz ya
Sleepy’de 1-2 iyi 3 taşırıyor diye bişey okumuştum , bana arkadaşım molfix pure&soft aldı 1 no. Pişik olmazsa ondan devam ederim tabi bütçeye göre

Kızlar hb sleepylerde yine 2. Ürün 1 tl kampanyası var yetişemeyenlere duyurulur
Daha ilk sipariş gelmeden 2.yi söylersem bana deli derler miii
Kavuşmuyooor düğmeleer
Şuraya sadece bebesine alışveriş yapıp, giyecek hiçbir şeyim yok diye ağlayan bir ana bırakalım
Göbiş çok tatlı da şimdi bu şarkıyı neden aklıma soktun, hem de İbrahim tatlıses söylüyor bıyıklarıynannn seni acil hm ye yolluyoruz ama bebiş katına değil anniş katından jeanlen gel sevgili la querida e bebek hamiş jeanler nasıl acaba fiyatlar çok uygun, çuvalda hallice midir ki

Sleepy’de 1-2 iyi 3 taşırıyor diye bişey okumuştum , bana arkadaşım molfix pure&soft aldı 1 no. Pişik olmazsa ondan devam ederim tabi bütçeye göre
Sleepy nin bide ecologic serisi var hiç onun yorumuna rastladı mı? Geçenlerde günlük pedini aldım ecologic olanın çok sevdim. Doğaya zaten tamamen zararsız ama bizim için de beyazlatıcı, parfüm, krem, hiçbir polyester-plastik malzeme içermiyor. Çamaşır yapışacak yerini bile reçineden yapmışlar

Ahahah hamile pantolonları kadar çok az çirkin şey gördüm, bide benim bacaklarım çok ince göbeğe tam olan bacağa olmuyor bu yüzden eşofman ve elbiseyle devam ediyoruz yolumuza

Yaaa deme ne yapam şimdi ben bunu iptal mi edem prima falan alamayız zaten kusura bakmasın hanım efendi naylon bez bağlarım yoksa götüne

Ahahah hamile pantolonları kadar çok az çirkin şey gördüm, bide benim bacaklarım çok ince göbeğe tam olan bacağa olmuyor bu yüzden eşofman ve elbiseyle devam ediyoruz yolumuza
Allah başka dert vermesin bee.. Bi düşündüm de hayatımda hiç ince diyebileceğim bir yerim olmamış. Memem ince olur mu küçüklüğüne ithafen bitek onun büyük olmasıydı halbuki istenen olayı yanlış anlamışım ben
Yaaa deme ne yapam şimdi ben bunu iptal mi edem prima falan alamayız zaten kusura bakmasın hanım efendi naylon bez bağlarım yoksa götüne
Kız migrosta %30indirim vardı bezlerde dün ona bakarken prima nın harmonie diye bi serisini gördüm. Hiç duymamıştım daha önce. Duyduysam da beynim silmiş böyle saçma salak bişi olamaz diye. 24 tane bez 200tldedim bağlamasınlar çocuğu rahat rahat çarşafa pijamaya yapsın atsınlar her seferinde aynı para. Aklıma onu kullanabilecek Burak özçivit ve Fahriye evcen den başka ebeveyn gelmedi. Tüm fakirlik kodlarım error verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…