Ya bu çok değişik bi ruh hastalığı ben de ramazan da sürekli yemek videoları izler liste yapardım agsjhsÖyle bugünümüze bin şükür zaten bulantılarım varken mastercheff e sarmıştım. Hiç izlemişliğim yok normalde eşim gelip gidip sen niye kendine eziyet ediyorsun diyordu ben de izlemesi de güzel diyordumo zaman kendime liste yapıyordum bulantılarım geçsin bunu yiyeceğim şunu yiyeceğim diye. Şuan bir kısmını gerçekleştirdim. Ama artık liste aklıma gelmiyor o gün canım ne çekerse yiyorum. Şimdiki halime bin şükür Allahım
Zerefsann ben hamile yastığında yatamadım arkadaşım verdi sevmedim. Benim iki tane yastığım var birini sırtıma koyuyorum birini Bebişin önüne doğru bacak arama alıyorum. Yani sırtımdaki yastık düşerse sırt üstü uyanmış oluyorum. Eşimin uykusu hafiftir. Onu baya korkuttumkızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?
valla ben de hiç rahatsız olmuyorumBen yatiyorum canim bazen yatmak gerekiyo cunku rahatlayinca pozisyon degistiriyorum yatsam uzun sure yatabilirim de rahatsiz olmuyorum
aynen ben de öyle teselli ediyorum kendimi ama internette yazılanlarCanım takılma bence bu kadar bebek yada vücudun rahatsız olsa zaten sinyal verir, ben sadece yüzüstü yatmıyorum. 6 6.5 aydan sonra vücut geriliyor sırtüstü yatınca zaten dönmüyorsun ozaman. Şuanda sıkıntı yok bence
ayy benim de bütün gecem dönmekle geçiyor şimdiden böyleyse sonra ne olacak acabapilates yaparken de hocalar ayaklarımızı uzatıp sırt üstü yatmamıza çok izin vermiyor. mutlaka dizlerden kırarak sırt ustu yatırıyor ve bel boşlugu bırakmadan. bele ve bebege yuk bindirmemek için. ama ben de yatakta yatarken bazen sırt üstü yatıyorum. gece zaten döne döne tavaf moduama televizyon falan izlerken sol tarafa yatıyorum . ben de okumuştum bir doktorun yazısında. sola yatmayı dinlenme aşamasında yapın uyyurken zaten beden en rahat pozisyonunu alıyor diye.
valla hamile yastığı bana da yeterli gelmedi. aslında çok sevdim tam bana göre ama bende işe yaramıyor yastıgın üstüne sırt üstü yatıyorumZerefsann ben hamile yastığında yatamadım arkadaşım verdi sevmedim. Benim iki tane yastığım var birini sırtıma koyuyorum birini Bebişin önüne doğru bacak arama alıyorum. Yani sırtımdaki yastık düşerse sırt üstü uyanmış oluyorum. Eşimin uykusu hafiftir. Onu baya korkuttumbeni sırtüstü uyurken bulursan hemen düzelt bebeğin ve benim hayatım tehlikede demektir dedim dalga geçiyorsun dedi yok çok ciddiyim kan dolaşımımız kesilebilir dedim. O kontrol ediyor artık biraz ama yine de yüzdeyüz diyemem. Annem geldi 2 gündür eşimde grip bugün annemle uyudum. Eşim hamilelikten bana sarılmıyor bebeğe bişey yaparım diye, daha sıkıntı yaşıyoruz. Çünkü eşim düzgün uyuyor ben biraz deli uyuyorum. Annem sarılmıştı hiç kıpırdamadan uyumuşum. Valla 6. Aydan sonra sırtüstü yatmayın diyorlar bakalım o zaman kadar düzen oturur inşaallah. Bugün ben de krampla uyandım yine bacağıma kramp girdi acaba iki tane magnezyum alsam zararı olur mu ağlıcaktım Gece
Ya ben geçen ıslak mendil almıştım yenidoğan için 100 tl ye 12lisi , dedim bakayım yine alırım 228e çıkarmışlar fiyatı oldu dedim. Çok saçma.Kızlar hb sleepylerde yine 2. Ürün 1 tl kampanyası var yetişemeyenlere duyurulur
Bende 3 numara alamamıştım tükenmişti 3 numara aldım şimdi inş bu bezler pişik allerji falan yapmaz yaYa ben geçen ıslak mendil almıştım yenidoğan için 100 tl ye 12lisi , dedim bakayım yine alırım 228e çıkarmışlar fiyatı oldu dedim. Çok saçma.
Hüüü benim böyle karnım yok ya, çok tatlı bence buKavuşmuyooor düğmeleer
Şuraya sadece bebesine alışveriş yapıp, giyecek hiçbir şeyim yok diye ağlayan bir ana bırakalım
Sleepy’de 1-2 iyi 3 taşırıyor diye bişey okumuştum , bana arkadaşım molfix pure&soft aldı 1 no. Pişik olmazsa ondan devam ederim tabi bütçeye göreBende 3 numara alamamıştım tükenmişti 3 numara aldım şimdi inş bu bezler pişik allerji falan yapmaz ya
Ben 85 tl almistimYa ben geçen ıslak mendil almıştım yenidoğan için 100 tl ye 12lisi , dedim bakayım yine alırım 228e çıkarmışlar fiyatı oldu dedim. Çok saçma.
Teşekkür ederiiizzHüüü benim böyle karnım yok ya, çok tatlı bence bu
Daha ilk sipariş gelmeden 2.yi söylersem bana deli derler miiiKızlar hb sleepylerde yine 2. Ürün 1 tl kampanyası var yetişemeyenlere duyurulur
Göbiş çok tatlı da şimdi bu şarkıyı neden aklıma soktun, hem de İbrahim tatlıses söylüyor bıyıklarıynannnKavuşmuyooor düğmeleer
Şuraya sadece bebesine alışveriş yapıp, giyecek hiçbir şeyim yok diye ağlayan bir ana bırakalım
Sleepy nin bide ecologic serisi var hiç onun yorumuna rastladı mı? Geçenlerde günlük pedini aldım ecologic olanın çok sevdim. Doğaya zaten tamamen zararsız ama bizim için de beyazlatıcı, parfüm, krem, hiçbir polyester-plastik malzeme içermiyor. Çamaşır yapışacak yerini bile reçineden yapmışlarSleepy’de 1-2 iyi 3 taşırıyor diye bişey okumuştum , bana arkadaşım molfix pure&soft aldı 1 no. Pişik olmazsa ondan devam ederim tabi bütçeye göre
AhahahDaha ilk sipariş gelmeden 2.yi söylersem bana deli derler miii
Göbiş çok tatlı da şimdi bu şarkıyı neden aklıma soktun, hem de İbrahim tatlıses söylüyor bıyıklarıynannnseni acil hm ye yolluyoruz ama bebiş katına değil anniş katından jeanlen gel sevgili la querida e bebek hamiş jeanler nasıl acaba fiyatlar çok uygun, çuvalda hallice midir ki
Yaaa deme ne yapam şimdi ben bunu iptal mi edemSleepy’de 1-2 iyi 3 taşırıyor diye bişey okumuştum , bana arkadaşım molfix pure&soft aldı 1 no. Pişik olmazsa ondan devam ederim tabi bütçeye göre
Allah başka dert vermesin bee.. Bi düşündüm de hayatımda hiç ince diyebileceğim bir yerim olmamış. Memem ince olur mu küçüklüğüne ithafenAhahahhamile pantolonları kadar çok az çirkin şey gördüm, bide benim bacaklarım çok ince göbeğe tam olan bacağa olmuyor bu yüzden eşofman ve elbiseyle devam ediyoruz yolumuza
Kız migrosta %30indirim vardı bezlerde dün ona bakarken prima nın harmonie diye bi serisini gördüm. Hiç duymamıştım daha önce. Duyduysam da beynim silmiş böyle saçma salak bişi olamaz diye. 24 tane bez 200tlYaaa deme ne yapam şimdi ben bunu iptal mi edemprima falan alamayız zaten kusura bakmasın hanım efendi naylon bez bağlarım yoksa götüne
TRENDYOLDA 210 ADET SLEEPY BEZ 269 TL YE GELİYOR ADET BAZINDA H.BURADA İNDİRİMİNDEN DAHA KARLISleepy’de 1-2 iyi 3 taşırıyor diye bişey okumuştum , bana arkadaşım molfix pure&soft aldı 1 no. Pişik olmazsa ondan devam ederim tabi bütçeye göre
Maşallah çok şeker olmuş kuzucukKavuşmuyooor düğmeleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?