2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hahahah kız çocuğa yapılan israf denilebilecek her harcamaya ok ama beze verlen paraya acıyom bee içine mıçacak sonuçtaa

kızlar ya beni sağlık ocagından aradılar . kan değerlerinizde ilk gebe kaldıgınız doneme oranla duşüş farkettik diye.(11.9 a düşmüş. normal değerler aslında ama) kanama odagınız var mı diye sordu demir ilacı alıp almadıgımı sordu. kadın doğuma en son ne zaman gittiniz diye sordu. 1 ay oldu yarın randevum vardı zaten. mutlaka doktorunuza danışın dedi. böyle bişey yaşayan oldu mu hiç acaba

Bugün de kazıklandım anne geçen lcwdan accayip indirmli aldım dediğim şeyler daha da indirime girmiş ordan da yedim bi 30 40 tl
Ben de şimdi 800tllik ürünü 290 tlye aldım koşun diye mesaj atcaktım
Benim de demir takviyesine rağmen düşüşte. Tek başına hgb değil ama ferritin de önemli ona da baktır tekrar kan vereceksen. Benim ferritin 40lara kadar çıkmıştı hamilelik öncesi şimdi 8, aşırı düşük regl olmadığımız halde düşüyor olması, elbet bebeğe de gidiyor ama, bana bağırsaklarımdan emilmediğini, muhtemelen glutenin dengemi bozduğunu düşündürüyor. Bu bana özel bi durum tabi herkes için böyle değil bu. Sızdıran bağırsak varsa aldığımız vitamin ve minerallerden faydalanamıyoruz.

Arkadaşlar ben geldim doktordan içim öyle ferahladı ki. Her anneye bu ferahliktan diledim ☺ açıklıkta bir ilerleme yokmuş. Dinlenme ve progestaran ile devam edeceğiz şu durumda serklaja gerek yok dedi doktor. Zaten 26.haftaya kadar anlamlı serklaj sonrasında tutmayabilir bebeği. Önemli olan ilerleme olmasın küçük bir açıklık dedi. Bazen operasyon yarardan çok zarar sağlar çok gerekmedikce yapmıyoruz dedi.
Haftaya yine çağırdı yakın takip devam edeceğiz eğer haftaya da ilerleme olmazsa iki haftada bir çağırırım dedi. Çok tatlı 4d görüntüsüne de baktık oğlumun. Çok hareketliydi ☺ şükür artık yine yatıcam ama daha az kaygısız hastaneden çıkmadan hastane kafesinde kahve ismarlattim eşime. Uzun zamandır sosyallesebildigim tek yer Yağızım iyi olsun da

gözün aydın canım geçmiş olsun.Hep diyoruz boşuna stres yapma bebeğe daha çok zarar diye.inşallah zamanında gelir kuzucuk

Bana da baskı oluyormuş gibi geliyor otururken ama hemen uzanamıyorum yemek sonraları. Bu ara istahim da açık

Kızlar bende molfix pure&soft düşünüyorum yorumlarını okumuştum beğeneni çoktu . Prima ile aynı yazanı çok. Biraz pahalı ama kıyamıyorum ya. Slepyy denerim belki biraz büyüyünce ama Slpeyynin kadın pedlerini beğenmediğim için bir acabam var.

Teşekkür ederim canım amin hepimizin kuzulari☺☺ oğlumu üzmemek için duygularımı kontrol etmeye çalışıyordum ama bu rahatlık başkaymış
kontrolden geldiğimde o rahatlıkla yemeyi ertelediğim birçok şeyi yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi o rahatlamayı bilirim.bundan sonrası için dikkat et

Geçmiş olsun cnm bu kadarla atlatmış ol inşallah gözün aydın

benimde ferittin 16 ya düşmüş. hgb 11.9 depolayamıyoruz yani demiri. haftaya göre senden zaten baya gerideyim ben de senin zamanına gelene kadar nolucam ozaman :) sana doktorun bişey söyledi mi bu konuda. ebe beni baya korkuttu gibi. kanama falan sordu. kadın doguma yonlendirdi. yarın ne der acaba doktorum.

Takviyelere devam dedi canım. 5in altına düşerse kan transferi gerekiyor. Demir alırken yanında c vit alıp emilimini arttırmaya çalışıyorum, 2 saat bir şey yemiyorum. +2 değerlikli demir kullanıyorum, +3lerin emilimi daha da zayıf. Yapılabilecek şeyler bu kadar bu durumda canım

Son düzenleme:
Kactan kaça dusmus ki canim benim 14 ten 12 ye dusmustu yeni basladim takviyeye 10 gun falan oldu
Gozun aydin kuzum bundan sonrasi guzelce dinlenme insaAllah

Hadi maşallah o zmn ana oğul size

değerliklerini nasıl anlıyoruz. ben feroglobin kapsul kullanıyorum

ben Leylant Ova Demirtaş a gidiyorum. şimdilik çok memnunum.. aslında kadriye uğurluyu da cok onermişlerdi. biz ikisi arasında kalmıştık ilk seferinde. sen medinovaya gidiyordun galiba
Aynen canım değiştirsem mi diye düşünüyorum, doktorumun çok hastası var öyle olunca da çok zaman ayiramiyor, çok dediğimde 10-15 dk ya razıyım .. Birşeyi ben sormadan söylesin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…