- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
Hahahah kız çocuğa yapılan israf denilebilecek her harcamaya ok ama beze verlen paraya acıyom bee içine mıçacak sonuçtaaAllah başka dert vermesin bee.. Bi düşündüm de hayatımda hiç ince diyebileceğim bir yerim olmamış. Memem ince olur mu küçüklüğüne ithafenbitek onun büyük olmasıydı halbuki istenen olayı yanlış anlamışım ben
Kız migrosta %30indirim vardı bezlerde dün ona bakarken prima nın harmonie diye bi serisini gördüm. Hiç duymamıştım daha önce. Duyduysam da beynim silmiş böyle saçma salak bişi olamaz diye. 24 tane bez 200tldedim bağlamasınlar çocuğu rahat rahat çarşafa pijamaya yapsın atsınlar her seferinde aynı para. Aklıma onu kullanabilecek Burak özçivit ve Fahriye evcen den başka ebeveyn gelmedi. Tüm fakirlik kodlarım error verdi
Bugün de kazıklandım anne geçen lcwdan accayip indirmli aldım dediğim şeyler daha da indirime girmiş ordan da yedim bi 30 40 tlTRENDYOLDA 210 ADET SLEEPY BEZ 269 TL YE GELİYOR ADET BAZINDA H.BURADA İNDİRİMİNDEN DAHA KARLI
nasibinde o fiyata almak varmış öyle düşünBu günde kazıklandım anne geçen lcwdan accayip indirmli aldım dediğim şeyler daha da indirime girmiş ordan da yedim bi 30 40 tl
Boşver ben de yedim zaten öksürmeye devam ettim ama olsun yedim yine de. Hamile kadına onu yeme bunu yeme denir mi yaaaBal iyi gelmez mi ? Gripal enfeksiyonum daha tam geçmedi Öksürük krizime eşim ballı süt yaptı şimdi Ahh bugün domates ve çekirdek de yemiştim
Ekran fotosu aldım canımcım cok saolasın
Ben de şimdi 800tllik ürünü 290 tlye aldım koşun diye mesaj atcaktımBugün de kazıklandım anne geçen lcwdan accayip indirmli aldım dediğim şeyler daha da indirime girmiş ordan da yedim bi 30 40 tl
Benim de demir takviyesine rağmen düşüşte. Tek başına hgb değil ama ferritin de önemli ona da baktır tekrar kan vereceksen. Benim ferritin 40lara kadar çıkmıştı hamilelik öncesi şimdi 8, aşırı düşükkızlar ya beni sağlık ocagından aradılar . kan değerlerinizde ilk gebe kaldıgınız doneme oranla duşüş farkettik diye.(11.9 a düşmüş. normal değerler aslında ama) kanama odagınız var mı diye sordu demir ilacı alıp almadıgımı sordu. kadın doğuma en son ne zaman gittiniz diye sordu. 1 ay oldu yarın randevum vardı zaten. mutlaka doktorunuza danışın dedi. böyle bişey yaşayan oldu mu hiç acaba
gözün aydın canım geçmiş olsun.Hep diyoruz boşuna stres yapma bebeğe daha çok zarar diye.inşallah zamanında gelir kuzucukArkadaşlar ben geldim doktordan içim öyle ferahladı ki. Her anneye bu ferahliktan diledim ☺ açıklıkta bir ilerleme yokmuş. Dinlenme ve progestaran ile devam edeceğiz şu durumda serklaja gerek yok dedi doktor. Zaten 26.haftaya kadar anlamlı serklaj sonrasında tutmayabilir bebeği. Önemli olan ilerleme olmasın küçük bir açıklık dedi. Bazen operasyon yarardan çok zarar sağlar çok gerekmedikce yapmıyoruz dedi.
Haftaya yine çağırdı yakın takip devam edeceğiz eğer haftaya da ilerleme olmazsa iki haftada bir çağırırım dedi. Çok tatlı 4d görüntüsüne de baktık oğlumun. Çok hareketliydi ☺ şükür artık yine yatıcam ama daha az kaygısızhastaneden çıkmadan hastane kafesinde kahve ismarlattim eşime. Uzun zamandır sosyallesebildigim tek yer Yağızım iyi olsun da
Bana da baskı oluyormuş gibi geliyor otururken ama hemen uzanamıyorum yemek sonraları. Bu ara istahim da açıkCanım sadece ameliyat sonrası dik oturuş istemiyoruz demişti, çok yatma taraftarı değil aslında gittiğim tüm Dr lar bilemiyorum hangisi daha doğru. Oturduğum zamanları kısıtlı tutuyorum ama kaykılıp uzanıyorum genelde rahatsız oluyorum dik otururken. Dr sadece kabız olma ağır kaldırma kendini çok yorma dedi
Teşekkür ederim canım amin hepimizin kuzulari☺☺ oğlumu üzmemek için duygularımı kontrol etmeye çalışıyordum ama bu rahatlık başkaymışgözün aydın canım geçmiş olsun.Hep diyoruz boşuna stres yapma bebeğe daha çok zarar diye.inşallah zamanında gelir kuzucuk
kontrolden geldiğimde o rahatlıkla yemeyi ertelediğim birçok şeyi yiyorum kıtlıktan çıkmış gibiTeşekkür ederim canım amin hepimizin kuzulari☺☺ oğlumu üzmemek için duygularımı kontrol etmeye çalışıyordum ama bu rahatlık başkaymış
Geçmiş olsun cnm bu kadarla atlatmış ol inşallah gözün aydınArkadaşlar ben geldim doktordan içim öyle ferahladı ki. Her anneye bu ferahliktan diledim ☺ açıklıkta bir ilerleme yokmuş. Dinlenme ve progestaran ile devam edeceğiz şu durumda serklaja gerek yok dedi doktor. Zaten 26.haftaya kadar anlamlı serklaj sonrasında tutmayabilir bebeği. Önemli olan ilerleme olmasın küçük bir açıklık dedi. Bazen operasyon yarardan çok zarar sağlar çok gerekmedikce yapmıyoruz dedi.
Haftaya yine çağırdı yakın takip devam edeceğiz eğer haftaya da ilerleme olmazsa iki haftada bir çağırırım dedi. Çok tatlı 4d görüntüsüne de baktık oğlumun. Çok hareketliydi ☺ şükür artık yine yatıcam ama daha az kaygısızhastaneden çıkmadan hastane kafesinde kahve ismarlattim eşime. Uzun zamandır sosyallesebildigim tek yer Yağızım iyi olsun da
benimde ferittin 16 ya düşmüş. hgb 11.9 depolayamıyoruz yani demiri. haftaya göre senden zaten baya gerideyim ben de senin zamanına gelene kadar nolucam ozaman :) sana doktorun bişey söyledi mi bu konuda. ebe beni baya korkuttu gibi. kanama falan sordu. kadın doguma yonlendirdi. yarın ne der acaba doktorum.Ben de şimdi 800tllik ürünü 290 tlye aldım koşun diye mesaj atcaktım
Benim de demir takviyesine rağmen düşüşte. Tek başına hgb değil ama ferritin de önemli ona da baktır tekrar kan vereceksen. Benim ferritin 40lara kadar çıkmıştı hamilelik öncesi şimdi 8, aşırı düşükregl olmadığımız halde düşüyor olması, elbet bebeğe de gidiyor ama, bana bağırsaklarımdan emilmediğini, muhtemelen glutenin dengemi bozduğunu düşündürüyor. Bu bana özel bi durum tabi herkes için böyle değil bu. Sızdıran bağırsak varsa aldığımız vitamin ve minerallerden faydalanamıyoruz.
Takviyelere devam dedi canım. 5in altına düşerse kan transferi gerekiyor. Demir alırken yanında c vit alıp emilimini arttırmaya çalışıyorum, 2 saat bir şey yemiyorum. +2 değerlikli demir kullanıyorum, +3lerin emilimi daha da zayıf. Yapılabilecek şeyler bu kadar bu durumda canımbenimde ferittin 16 ya düşmüş. hgb 11.9 depolayamıyoruz yani demiri. haftaya göre senden zaten baya gerideyim ben de senin zamanına gelene kadar nolucam ozaman :) sana doktorun bişey söyledi mi bu konuda. ebe beni baya korkuttu gibi. kanama falan sordu. kadın doguma yonlendirdi. yarın ne der acaba doktorum.
Kactan kaça dusmus ki canim benim 14 ten 12 ye dusmustu yeni basladim takviyeye 10 gun falan oldukızlar ya beni sağlık ocagından aradılar . kan değerlerinizde ilk gebe kaldıgınız doneme oranla duşüş farkettik diye.(11.9 a düşmüş. normal değerler aslında ama) kanama odagınız var mı diye sordu demir ilacı alıp almadıgımı sordu. kadın doğuma en son ne zaman gittiniz diye sordu. 1 ay oldu yarın randevum vardı zaten. mutlaka doktorunuza danışın dedi. böyle bişey yaşayan oldu mu hiç acaba
Gozun aydin kuzum bundan sonrasi guzelce dinlenme insaAllahArkadaşlar ben geldim doktordan içim öyle ferahladı ki. Her anneye bu ferahliktan diledim ☺ açıklıkta bir ilerleme yokmuş. Dinlenme ve progestaran ile devam edeceğiz şu durumda serklaja gerek yok dedi doktor. Zaten 26.haftaya kadar anlamlı serklaj sonrasında tutmayabilir bebeği. Önemli olan ilerleme olmasın küçük bir açıklık dedi. Bazen operasyon yarardan çok zarar sağlar çok gerekmedikce yapmıyoruz dedi.
Hadi maşallah o zmn ana oğul sizeArkadaşlar ben geldim doktordan içim öyle ferahladı ki. Her anneye bu ferahliktan diledim ☺ açıklıkta bir ilerleme yokmuş. Dinlenme ve progestaran ile devam edeceğiz şu durumda serklaja gerek yok dedi doktor. Zaten 26.haftaya kadar anlamlı serklaj sonrasında tutmayabilir bebeği. Önemli olan ilerleme olmasın küçük bir açıklık dedi. Bazen operasyon yarardan çok zarar sağlar çok gerekmedikce yapmıyoruz dedi.
değerliklerini nasıl anlıyoruz. ben feroglobin kapsul kullanıyorumTakviyelere devam dedi canım. 5in altına düşerse kan transferi gerekiyor. Demir alırken yanında c vit alıp emilimini arttırmaya çalışıyorum, 2 saat bir şey yemiyorum. +2 değerlikli demir kullanıyorum, +3lerin emilimi daha da zayıf. Yapılabilecek şeyler bu kadar bu durumda canım
Aynen canım değiştirsem mi diye düşünüyorum, doktorumun çok hastası var öyle olunca da çok zaman ayiramiyor, çok dediğimde 10-15 dk ya razıyım .. Birşeyi ben sormadan söylesin istiyorumben Leylant Ova Demirtaş a gidiyorum. şimdilik çok memnunum.. aslında kadriye uğurluyu da cok onermişlerdi. biz ikisi arasında kalmıştık ilk seferinde. sen medinovaya gidiyordun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?