2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bu artı 2ye artı 3e nerden bakıyoruz hoca bana feramat verdi bilgin var mı bu konuda?

Aynen canım değiştirsem mi diye düşünüyorum, doktorumun çok hastası var öyle olunca da çok zaman ayiramiyor, çok dediğimde 10-15 dk ya razıyım .. Birşeyi ben sormadan söylesin istiyorum
yaa bana mı denk geldi bilmiyorum ama ilk muaynede benim aklımdaki herşeyi hatta unuttuklarımıda soylemişti. süreç hakkında sürekli bilgilendirme yapıyor. bilmiyorum bana mı denk geldi , böyle devam eder mi ama şu ana kadar memnunum. hatta en son muaynede bir kısma bakarken bebek pozisyon değiştirdi biraz beni beklemeye aldı sonra tekrar baktı.. belki haftalarımla uyumlu bi hareketti. ilk öğrendiğimde gittigim doktor hemen yolluyordu beni korkuyordum da bişeyler sormaya ama o zamanlar daha bebek yeni tabi neye bakıcak . leylant hanıma 12. haftamda başladım dolayısıyla organ inceleme zamanları 2li 3lü test zamanlarıydı. ister istemez detaylı oluyor muayneler. 16. haftada kasılma tiplerini olabilecek hemen hastaneye gitmem gereken senaryoları anlatmıştı. çok şükür yaşamadık o senaryoları. farketmediysem o ayrı tabi bu forumda da çok paracı gibi yorumlar vardı.öyle duyduklarımızda oldu ama muayne ucrteti 600 tl aydında başka doktora sormustum 550 demişti. çok bi fark yok yani . ayrıca her doktor her hastaya iyi gelmeyebiliyor. umarım bundan sonra da memnuniyetimiz devam eder

Çok sevindim senin adına iyi bi doktora denk gelmez büyük şans peki ara kontrolde de ücret alıyor mu mesela 15 gün sonra tekrar gel dedi diyelim

Ya bana da doktorum ilacı yazdı ama özel reçete oldığu için devlet karşılamıyor gittim sağlık ocağına progestan da kullandığım için yazdırayım dedim. Ayy allahım asm’de ki doktor o kadar gıcık ki anlatamam. Özeldeki doktorun bana yazdığı progestanı istedi. Doktor 2-2 yazmış bu ısrarla 1-1 yazıyor ayda bir kutu alabiliyorum. Söylüyorum bana diyor doktorun rapor çıkarsın. Neyse geldik demir ilacına diyor bana kanın kaç senin bu kadar kullanmana gerek yok. Baktı tahlillerime ağustosta 12 idi hmg. Ekimdeyiz abi yani ve demir takviyesi hamilelere veriliyor yaz bi zahmet abicim ya.

O ne gıcık doktor cidden. Hamile halinle uğrastigin konulara bak. Ne olacak yazsa sanki.

O ne gıcık doktor cidden. Hamile halinle uğrastigin konulara bak. Ne olacak yazsa sanki.
Ya sorma var ya en iyi hastası da benim he. Arada gidip ilaç yazdırıyorum bu kadar. Hocam kolay gelsin hocam iyi günler hocam öyle hocam böyle bi durum var yardımcı olur musunuz? Millet önüne seriyor yaz et emir kipiyle illa öyle mi olalım?

Bende aynı sadece 2 kilo aldım bu zamana kadar acaba beslenemiyomuyum diye düşünüyorum
Yok canım bence gayet güzel besleniyoruz eminimki kilo ile beslenme direk bağlantılı değil ben çok kustum 3 ay epey kilo kaybı yaşadım.
Benim henüz başlamadı canım kızımda da hiç olmamıştı bebek yağı sürmüştüm şimdide ara ara bebe yağı sürüyorum fakat ikinci bebişlerde yırtık oluyor diyen de oluyor inş olmaz .

değerliklerini nasıl anlıyoruz. ben feroglobin kapsul kullanıyorum
Prospektüste yazıyor canım. Googlelayabilirsin yada
Bu artı 2ye artı 3e nerden bakıyoruz hoca bana feramat verdi bilgin var mı bu konuda?
Ben ki de feramat. +2 değerlikli
Zorlaştırmayınız kolaylaştırınız Dr bey de sen ona gidince. İlaçları alıp satacak kısın yani sanki binlerce TL lik ilaç, çok lüzumsuzmuş sinir oldum
Belki de herkese alışık olduğu şekilde davranmak gerekiyor, ayarı bozuluyor insanların farklı davranınca

Amin canım. Bu arada seninki beslenme veya stres kaynaklı değil. Protein kaçağı tansiyon yapiyor malesef. Mubtemelen bunu kontrol altına almaya çalışırlar. Insallah bu süreçte bebek seni iyileştirir hicbir şeye gerek kalmaz. Gebelikte kullanılan direk düşürmeye degil düzenlemeye yonelik ilaçlar zaten. O yuzden pehrjzli devam edersin ilacina.
Korkma Allahin izniyle hicbirsey olmaz

Bana ilk tansiyon ilacı verdiklerinde oyle üzülmüştüm ki. Bekardim o zaman. Resmen depresyona girmiştim. Ben nasil hamile olacam nasil bebek doguracam diye aklıma gelmişti ilk. Zamanla insan hersekilde yasamaya alışıyor.

Merhabalar bebeğim kız olacak listede yaşımda yazmıyormuş 34 yaşındayım

Saglikla gelsin prensesin canim

Kızlar boğaz ağrısı ile uyandım, sağ bademciğim ile sağ kulağım ağrıyor

gecmis olsun kuzum. Bu ara hava değişimi mi salgın midir nedir. Herkes hasta. Dikkat et kendine. Bol bol.meyve tuket

kızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye 28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?

Her uyandığımda kendimi.sirt ustu buluyorum
yarin gidip o yatma.yastiklarindan alacam
insallah ise yarar

Ah kuzum cok sevindim senin ve bebegin icin. Insallah bundan sonra hersey gittikce güzelleşecek. Bol bol duaya devam.dualarin gücüne cok inanırım. Rabbim nasip edecekse ne engelleyebilir ki

Müdürden daha bilgili davranan hicbir is yapmayip akil veren hizmetliler 1
Kendini prof sanıp doz ayarlayan saglik ocagi doktorları 2

Her uyandığımda kendimi.sirt ustu buluyorum
yarin gidip o yatma.yastiklarindan alacam
insallah ise yarar
Canım bdn aldım buradan kim söylemişti hatırlamıyorum ama çok sağolsunonunkiyle aynı modeli aldım hatta, ağrılarım azaldı çok rahatım ama sırt üstü dönmeyi engellemiyor o da. Ben dert etmiyorum ama bil yine de canım. Bel kalça bacak her yanım ağrıyordu ohh dedim valla 1 haftadır.

Müdürden daha bilgili davranan hicbir is yapmayip akil veren hizmetliler 1
Kendini prof sanıp doz ayarlayan saglik ocagi doktorları 2
Ya vallahi ya. Kendi doktorum prof bu arada. O da yazarken ilacı dedi bebek depolarından yer sen demirsiz kalma diye yazıyorum kullan diye. Asm’deki be yazar mısın diyorum sende anemi yok diyor? Gerçekten mi
Özeldeki doktorun reçetesini istemeler, progestanı orda doktor 2-2 yazmış ben ısrarla diyorum 2-2 kullanıyorum diye bana ısrarla 1-1 yazıyor bide diyor ki kaç para ki bu? Özele doktora gidiyorsan reçeteni de al diyor bana yani alttan. Tetanoz aşısını sordum git hemşireyle konuş dedi demir ilacına sıra gelince konuşuyon bilgi ver aşı ile ilgili de. Neyseki hemşire çok tatlı.
Diğer doktor dolu yoksa ona alıcam kendimi. Neyse tek derdim bu olsun. Bünyeye pozitif basmaktan şükretmekten helak olacam sonunda

A
Çok haklısın hepsi bizim için tecrübe ve imtihan. Sabah acile gelip yine yattık hem sonuçları hemde tansiyonun düşmesini bekliyoruz ilk 17-10 çıktı kesin makina bozuk dedim

Ben ilk cocugumda da bunda da sadece neutrogenanin hydro bost nemlendiricisini kullandim karnim baya buyudu ama şükür ki joc çatlagim yok . Bazen kasiniyor ama kendimi tutuyorum kaşımıyorum
Ben defactonun hamile jeanini kullanıyorum gri ve lacivery , cok da güzel duruyorlar. Gecen bir arkadas kot giyme artik rahatsiz eder dedi , hamile icin defim cok şaşırdı. Hic belli olmuyor normal jeanlar gibi duruyor

İşte hiç ortası yok, bana da bi tanesi niye geldin diye sormuştu ya… hamileliğimin ilk haftasıydı. Neyse bir daha görmedik onu

E nabizdan yoğunluğa gore doktorlar gösteriliyor. Sana yakin nereler var gosteriyor. İstediğini seçiyorsun. Ben gecen oyle yaptjm. Is yerimin karşısında bir saglik Ocagi vardi. Sansimi denedim. Bence bu seferki iyi cikti gibi. Hayati kolaylastir kendine.

Bu akşam benim kızım okadar aşağıya vuruyor ki vajinadan çıkacak gibi her vuruşunda o esnemeyi hissediyorum adeta belim de ağrıyor sinir oluyorum böyle şüpheli, şaibeli durumlara düşünce. Sabah 8.50de randevum var Allahtan. Yoksa yine buranın saçma salak acillerine git eli boş dön şu 2.serklajı atsalardı bana da rahatlasaydım bi. Rahatlar mıydım bilmiyorum ozaman da başka kafa karıştırıcı şeyler olurdu kesin ama poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…