11,9 a düşmüş once 13.6 mış. feritinim de 16ya düşmüş demir deposu oluyor sanırımKactan kaça dusmus ki canim benim 14 ten 12 ye dusmustu yeni basladim takviyeye 10 gun falan oldu
Gozun aydin kuzum bundan sonrasi guzelce dinlenme insaAllah
Bu artı 2ye artı 3e nerden bakıyoruz hoca bana feramat verdi bilgin var mı bu konuda?Takviyelere devam dedi canım. 5in altına düşerse kan transferi gerekiyor. Demir alırken yanında c vit alıp emilimini arttırmaya çalışıyorum, 2 saat bir şey yemiyorum. +2 değerlikli demir kullanıyorum, +3lerin emilimi daha da zayıf. Yapılabilecek şeyler bu kadar bu durumda canım
yaa bana mı denk geldi bilmiyorum ama ilk muaynede benim aklımdaki herşeyi hatta unuttuklarımıda soylemişti. süreç hakkında sürekli bilgilendirme yapıyor. bilmiyorum bana mı denk geldi , böyle devam eder mi ama şu ana kadar memnunum. hatta en son muaynede bir kısma bakarken bebek pozisyon değiştirdi biraz beni beklemeye aldı sonra tekrar baktı.. belki haftalarımla uyumlu bi hareketti. ilk öğrendiğimde gittigim doktor hemen yolluyordu beni korkuyordum da bişeyler sormaya ama o zamanlar daha bebek yeni tabi neye bakıcak . leylant hanıma 12. haftamda başladım dolayısıyla organ inceleme zamanları 2li 3lü test zamanlarıydı. ister istemez detaylı oluyor muayneler. 16. haftada kasılma tiplerini olabilecek hemen hastaneye gitmem gereken senaryoları anlatmıştı. çok şükür yaşamadık o senaryoları. farketmediysem o ayrı tabiAynen canım değiştirsem mi diye düşünüyorum, doktorumun çok hastası var öyle olunca da çok zaman ayiramiyor, çok dediğimde 10-15 dk ya razıyım .. Birşeyi ben sormadan söylesin istiyorum
Çok sevindim senin adına iyi bi doktora denk gelmez büyük şansyaa bana mı denk geldi bilmiyorum ama ilk muaynede benim aklımdaki herşeyi hatta unuttuklarımıda soylemişti. süreç hakkında sürekli bilgilendirme yapıyor. bilmiyorum bana mı denk geldi , böyle devam eder mi ama şu ana kadar memnunum. hatta en son muaynede bir kısma bakarken bebek pozisyon değiştirdi biraz beni beklemeye aldı sonra tekrar baktı.. belki haftalarımla uyumlu bi hareketti. ilk öğrendiğimde gittigim doktor hemen yolluyordu beni korkuyordum da bişeyler sormaya ama o zamanlar daha bebek yeni tabi neye bakıcak . leylant hanıma 12. haftamda başladım dolayısıyla organ inceleme zamanları 2li 3lü test zamanlarıydı. ister istemez detaylı oluyor muayneler. 16. haftada kasılma tiplerini olabilecek hemen hastaneye gitmem gereken senaryoları anlatmıştı. çok şükür yaşamadık o senaryoları. farketmediysem o ayrı tabibu forumda da çok paracı gibi yorumlar vardı.öyle duyduklarımızda oldu ama muayne ucrteti 600 tl aydında başka doktora sormustum 550 demişti. çok bi fark yok yani . ayrıca her doktor her hastaya iyi gelmeyebiliyor. umarım bundan sonra da memnuniyetimiz devam eder
Canim bebe somuruyor bence regl olmadigim surece kanim dusmemisti ilk 3 ay 2. Trimester da dusmeye basladi takviyelere dikkat etmek lazim11,9 a düşmüş once 13.6 mış. feritinim de 16ya düşmüş demir deposu oluyor sanırım
O ne gıcık doktor cidden. Hamile halinle uğrastigin konulara bak. Ne olacak yazsa sanki.Ya bana da doktorum ilacı yazdı ama özel reçete oldığu için devlet karşılamıyor gittim sağlık ocağına progestan da kullandığım için yazdırayım dedim. Ayy allahım asm’de ki doktor o kadar gıcık ki anlatamam. Özeldeki doktorun bana yazdığı progestanı istedi. Doktor 2-2 yazmış bu ısrarla 1-1 yazıyor ayda bir kutu alabiliyorum. Söylüyorum bana diyor doktorun rapor çıkarsın. Neyse geldik demir ilacına diyor bana kanın kaç senin bu kadar kullanmana gerek yok. Baktı tahlillerime ağustosta 12 idi hmg. Ekimdeyiz abi yani ve demir takviyesi hamilelere veriliyor yaz bi zahmet abicim ya.
Ya sorma var ya en iyi hastası da benim he. Arada gidip ilaç yazdırıyorum bu kadar. Hocam kolay gelsin hocam iyi günler hocam öyle hocam böyle bi durum var yardımcı olur musunuz? Millet önüne seriyor yaz et emir kipiyle illa öyle mi olalım?O ne gıcık doktor cidden. Hamile halinle uğrastigin konulara bak. Ne olacak yazsa sanki.
Yok canım bence gayet güzel besleniyoruz eminimki kilo ile beslenme direk bağlantılı değil ben çok kustum 3 ay epey kilo kaybı yaşadım.Bende aynı sadece 2 kilo aldım bu zamana kadar acaba beslenemiyomuyum diye düşünüyorum
Benim henüz başlamadı canım kızımda da hiç olmamıştı bebek yağı sürmüştüm şimdide ara ara bebe yağı sürüyorum fakat ikinci bebişlerde yırtık oluyor diyen de oluyor inş olmaz .Kizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktuay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Sizde de catlak basladi mi.
Sizler gunde kac defa kremliyorsunuz
Hepi topu 3 dört kilo aldım yani nasil oldu bu
Prospektüste yazıyor canım. Googlelayabilirsin yadadeğerliklerini nasıl anlıyoruz. ben feroglobin kapsul kullanıyorum
Ben ki de feramat. +2 değerlikliBu artı 2ye artı 3e nerden bakıyoruz hoca bana feramat verdi bilgin var mı bu konuda?
Zorlaştırmayınız kolaylaştırınız Dr bey de sen ona gidince. İlaçları alıp satacak kısın yani sanki binlerce TL lik ilaç, çok lüzumsuzmuş sinir oldumYa bana da doktorum ilacı yazdı ama özel reçete oldığu için devlet karşılamıyor gittim sağlık ocağına progestan da kullandığım için yazdırayım dedim. Ayy allahım asm’de ki doktor o kadar gıcık ki anlatamam. Özeldeki doktorun bana yazdığı progestanı istedi. Doktor 2-2 yazmış bu ısrarla 1-1 yazıyor ayda bir kutu alabiliyorum. Söylüyorum bana diyor doktorun rapor çıkarsın. Neyse geldik demir ilacına diyor bana kanın kaç senin bu kadar kullanmana gerek yok. Baktı tahlillerime ağustosta 12 idi hmg. Ekimdeyiz abi yani ve demir takviyesi hamilelere veriliyor yaz bi zahmet abicim ya.
Belki deYa sorma var ya en iyi hastası da benim he. Arada gidip ilaç yazdırıyorum bu kadar. Hocam kolay gelsin hocam iyi günler hocam öyle hocam böyle bi durum var yardımcı olur musunuz? Millet önüne seriyor yaz et emir kipiyle illa öyle mi olalım?
Canım benim Rabbim sana ve bebeğine sifa versin inşallahAro uzun deme sen yaz çok iyi geldi Ben dr a gidene kadar hic hissetmedim tansiyon durumunu, sonra düşüremedikce sorun old anladik. Protein kaçağıda olunca extrasi oldu…
Bakalım yarına yine cagirdilar kan vs tahliller icin, asil sonuc bikac gune belli olur. Bu hafta dr bebegin kalbinde parlaklık gördüğünü de soyledi İnan o aklımıza hic gelmiyor geçer Allah’ın izniyle diye ins bu da geçer
@Renklirenkli Aminn canım ne yorgunluk ne can sıkıntısı hicbirsey yoktu sukur, iste olacak olduktan sonra sebep aramaya da gerek yok sanki. Aynen yeme içme konusunda da hep dikkatliydim arada kacamak yapmak istesem midem almıyorduHayırlısıyla 30.haftalari görmek şimdiki duam..
Geçmiş olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlara teşekkür ediyorumRabbimden dilegim hepimiz Ocak-Şubat aylarında saglikla evlatlarımıza kavuşalım inşallah bu gunleri geride bırakalım
Merhabalar bebeğim kız olacaklistede yaşımda yazmıyormuş 34 yaşındayım
Kızlar boğaz ağrısı ile uyandım, sağ bademciğim ile sağ kulağım ağrıyor
kızlar sırt üstü yatmaya çözüm bulabilen var mı?
ne yaptıysam olmadı çok korkuyorum bir şey olacak diye28. haftadan sonra mı kesin olarak dikkat etmemiz gerekiyordu?
Arkadaşlar ben geldim doktordan içim öyle ferahladı ki. Her anneye bu ferahliktan diledim ☺ açıklıkta bir ilerleme yokmuş. Dinlenme ve progestaran ile devam edeceğiz şu durumda serklaja gerek yok dedi doktor. Zaten 26.haftaya kadar anlamlı serklaj sonrasında tutmayabilir bebeği. Önemli olan ilerleme olmasın küçük bir açıklık dedi. Bazen operasyon yarardan çok zarar sağlar çok gerekmedikce yapmıyoruz dedi.
Haftaya yine çağırdı yakın takip devam edeceğiz eğer haftaya da ilerleme olmazsa iki haftada bir çağırırım dedi. Çok tatlı 4d görüntüsüne de baktık oğlumun. Çok hareketliydi ☺ şükür artık yine yatıcam ama daha az kaygısızhastaneden çıkmadan hastane kafesinde kahve ismarlattim eşime. Uzun zamandır sosyallesebildigim tek yer Yağızım iyi olsun da
Ya bana da doktorum ilacı yazdı ama özel reçete oldığu için devlet karşılamıyor gittim sağlık ocağına progestan da kullandığım için yazdırayım dedim. Ayy allahım asm’de ki doktor o kadar gıcık ki anlatamam. Özeldeki doktorun bana yazdığı progestanı istedi. Doktor 2-2 yazmış bu ısrarla 1-1 yazıyor ayda bir kutu alabiliyorum. Söylüyorum bana diyor doktorun rapor çıkarsın. Neyse geldik demir ilacına diyor bana kanın kaç senin bu kadar kullanmana gerek yok. Baktı tahlillerime ağustosta 12 idi hmg. Ekimdeyiz abi yani ve demir takviyesi hamilelere veriliyor yaz bi zahmet abicim ya.
Canım bdn aldım buradan kim söylemişti hatırlamıyorum ama çok sağolsunHer uyandığımda kendimi.sirt ustu buluyorum
yarin gidip o yatma.yastiklarindan alacam
insallah ise yarar
Ya vallahi ya. Kendi doktorum prof bu arada. O da yazarken ilacı dedi bebek depolarından yer sen demirsiz kalma diye yazıyorum kullan diye. Asm’deki be yazar mısın diyorum sende anemi yok diyor? Gerçekten miMüdürden daha bilgili davranan hicbir is yapmayip akil veren hizmetliler 1
Kendini prof sanıp doz ayarlayan saglik ocagi doktorları 2
Çok haklısın hepsi bizim için tecrübe ve imtihan. Sabah acile gelip yine yattık hem sonuçları hemde tansiyonun düşmesini bekliyoruz ilk 17-10 çıktı kesin makina bozuk dedimAmin canım. Bu arada seninki beslenme veya stres kaynaklı değil. Protein kaçağı tansiyon yapiyor malesef. Mubtemelen bunu kontrol altına almaya çalışırlar. Insallah bu süreçte bebek seni iyileştirir hicbir şeye gerek kalmaz. Gebelikte kullanılan direk düşürmeye degil düzenlemeye yonelik ilaçlar zaten. O yuzden pehrjzli devam edersin ilacina.
Korkma Allahin izniyle hicbirsey olmaz
Bana ilk tansiyon ilacı verdiklerinde oyle üzülmüştüm ki. Bekardim o zaman. Resmen depresyona girmiştim. Ben nasil hamile olacam nasil bebek doguracam diye aklıma gelmişti ilk. Zamanla insan hersekilde yasamaya alışıyor.
Saglikla gelsin prensesin canim
gecmis olsun kuzum. Bu ara hava değişimi mi salgın midir nedir. Herkes hasta. Dikkat et kendine. Bol bol.meyve tuket
Her uyandığımda kendimi.sirt ustu buluyorum
yarin gidip o yatma.yastiklarindan alacam
insallah ise yarar
Ah kuzum cok sevindim senin ve bebegin icin. Insallah bundan sonra hersey gittikce güzelleşecek. Bol bol duaya devam.dualarin gücüne cok inanırım. Rabbim nasip edecekse ne engelleyebilir ki
Müdürden daha bilgili davranan hicbir is yapmayip akil veren hizmetliler 1
Kendini prof sanıp doz ayarlayan saglik ocagi doktorları 2
Ben ilk cocugumda da bunda da sadece neutrogenanin hydro bost nemlendiricisini kullandim karnim baya buyudu ama şükür ki joc çatlagim yok . Bazen kasiniyor ama kendimi tutuyorum kaşımıyorumKizlarrr. Ben aylardır bio oil le yağlı.gulese hazırlanır gibi yaglanıyorum. Ama gunde bir defa ya yeni başlamıştım. Arada da kaşınıyordu karnım. Az once hic çatlagim olmaz benim diye havali havali aynaya bakarken 2 minik kirmizi catlak gordum. Ama bugun oldu bunlar dun yoktuay moralim çok bozuldu. Birazda mustela sürdüm uzerine
Sizde de catlak basladi mi.
Sizler gunde kac defa kremliyorsunuz
Hepi topu 3 dört kilo aldım yani nasil oldu
Ben defactonun hamile jeanini kullanıyorum gri ve lacivery , cok da güzel duruyorlar. Gecen bir arkadas kot giyme artik rahatsiz eder dedi , hamile icin defim cok şaşırdı. Hic belli olmuyor normal jeanlar gibi duruyorDaha ilk sipariş gelmeden 2.yi söylersem bana deli derler miii
Göbiş çok tatlı da şimdi bu şarkıyı neden aklıma soktun, hem de İbrahim tatlıses söylüyor bıyıklarıynannnseni acil hm ye yolluyoruz ama bebiş katına değil anniş katından jeanlen gel sevgili la querida e bebek hamiş jeanler nasıl acaba fiyatlar çok uygun, çuvalda hallice midir ki
İşte hiç ortası yok, bana da bi tanesi niye geldin diye sormuştu ya… hamileliğimin ilk haftasıydı. Neyse bir daha görmedik onuYa sorma var ya en iyi hastası da benim he. Arada gidip ilaç yazdırıyorum bu kadar. Hocam kolay gelsin hocam iyi günler hocam öyle hocam böyle bi durum var yardımcı olur musunuz? Millet önüne seriyor yaz et emir kipiyle illa öyle mi olalım?
Ya vallahi ya. Kendi doktorum prof bu arada. O da yazarken ilacı dedi bebek depolarından yer sen demirsiz kalma diye yazıyorum kullan diye. Asm’deki be yazar mısın diyorum sende anemi yok diyor? Gerçekten mi
Özeldeki doktorun reçetesini istemeler, progestanı orda doktor 2-2 yazmış ben ısrarla diyorum 2-2 kullanıyorum diye bana ısrarla 1-1 yazıyor bide diyor ki kaç para ki bu? Özele doktora gidiyorsan reçeteni de al diyor bana yani alttan. Tetanoz aşısını sordum git hemşireyle konuş dedi demir ilacına sıra gelince konuşuyon bilgi ver aşı ile ilgili de. Neyseki hemşire çok tatlı.
Diğer doktor dolu yoksa ona alıcam kendimi. Neyse tek derdim bu olsun. Bünyeye pozitif basmaktan şükretmekten helak olacam sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?