Seker yuklemesinden sorunsuz gectim şükür bir problem çıkmadi artik keyfimce istedigimi yerim
Doktorum heyet raporunu verdi. O kadar tatli bi doktorum var ki ve asistani da öyle. Benim soylememe gerek bile kalmiyor. Asistani hatirlatti. Doktorda mesleğiniz neydi diye sordu. Söyledim heyet hakkim varsa olabilir mi dedim, tabi sen daha istirahata devam ediceksin veririz dedi.
Aciklik ayni. Rahim ağzı uzunluğumda cok şükür hala ayni. 31mm cikiyor. Bir aydir bu civarlarda ama su kasilma ve sancilarim gecmiyor
Oğlum 990 gram 33.4 cm olmus. Oyle tatliydi ki her seferinde renkli fotosunu görebiliyorum doktorum acip gitti en son. Sen istediğin kadar bak sonra gel dedi
yanaklari dolmus tontis olmuş. Daha da sekilleniyorlar bu haftalarda sanirim.
Kizlar bende bir ara eve ebe çağırmayı düşündüm ama ev doğumuna bizim ulkemizde karşıyım. Yasadiklarimdan sonra siradan bir hastaneyi bile dusunemezken evde doğumu hic doğru bulamıyorum. Avrupada bununla ilgili oldukca destek var bizde yok. Allah korusun ani durumda yapilabilecek hicbir sey yok. Forumda bir derdim var kosesinde de evde instagramda ünlü bir ebeyle doğum yapmaya ikna edilen biri yasadiklarini anlatmisti. Ebe son anda ikna etmis ve bebek kanala tam girememis ama ebe hep kaadini suclamis sen ikinamiyorsun diye( oysa instagramda hep kendini harika gosteren biri. Bende takip ediyordum fiyatta sormustum.) Son anda esi olmuyor artik diyip hastaneye yetistirmis orda anlasilmis bebegin kanala yamuk girdiği. Ve gec kalsaniz kurtaramazdik demisler neyse ki bebekte anne de iyi. Ama cok korktum. Ben mutlaka egitim alinmasindan yanayım doğum icin ama artik ebeyi eve cagirmayi cokta gerekli gormemeye basladim.