2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben geceye aldım. Gruptada soylemişlerdi. Valla rahat ettim. Ne zaman içsem 20 dk sonra kuısıyordum. Şimdi gece yatmadan içip uyuyorum. Valla rahatladım. Yogurt peynir yedim derdi de yok

Benim ablam İngiltere’de doğum yaptı. Normal doğum için 36 saat suni sancı verildi toplam açıklık 1 cm di. Ablamında bebeğinde tansiyonu düşünce sezeryana almışlar. Bence bir anne doğum konusunda ciddi korkuları varsa bu kadar zorlanmamaları lazım. Doktorunuza sezeryan diye söyleyebilirsiniz bence

Ben geceye aldım. Gruptada soylemişlerdi. Valla rahat ettim. Ne zaman içsem 20 dk sonra kuısıyordum. Şimdi gece yatmadan içip uyuyorum. Valla rahatladım. Yogurt peynir yedim derdi de yok
Pazartesi çok kötü geçti o günü unutayım biraz bir de yatmadan denerim inşaallah bir sıkıntı olmazsa o şekilde yapabilirim

Sabaha mide bulantısı olmuyor mu?
Yok olmuyor. Muhtemelen midem tamamen boşalmadığı için dokunmuyor. En erken 2 saat önce yemeyi kesiyorum o da yemek sayılmaz bence çerez meyve falan ara öğün gibi en az 2 saat sonrada da demiri alıyorum. 1 saatte olur demişlerdi. 2 saat kuralı peynir süt gibi besinlerde.

Günaydın analar size muhteşem bi ürünle geldim ndjdj belki bilenleriniz vardır nioli yağı. sebepsiz bitmek bilmeyen akıntım ve hafif idrar yanmam için drum önerdi. Her gün iç çamaşırıma damlatıyorum o kadar kısa dürede etki ettiki ömür boyu kullanırım artık ben bu yağı marka olarak biraz seçici olmak gerekiyormuş yalnız piyasada sahteleri çokmuş ben art de huileden aldım. Mantar, enfeksiyon, kaşıntı her şeye iyi geliyormuş yorumlarına da bakabilirsiniz. İy günleeeeer

Zaman lazım kuzum kolaymı biz bile bu yaşta ölümlerden kaçarız kabullenemeyiz insallah hasar kalmadan en hafif şekilde atlatir
Ooo maşallah hem şeker yüklememiz iyi hemde raporu halletmişiz gözün aydın birde şu sancılar dursa hayırlısı ile tadından yenmez

İyi akşamlar kizlar hangi vitaminleri kullanıyorsunuz bana hamileliğin başından beri folk asit verdi doktorum OMEGA 3lu olandan ama dün doktorum bebeğim küçük olduğunu yakın takibe alicagini söyledi aranızda aynı durumu yaşayan varmi

Kızlar ben şeker yükleme yaptırdım. Dün akşamustu eczaneden aldım limonlu 50 lik. Sabah 9 da içtüm 10 da kan verdim işlem bitti. Bidaha gelmene gerek yok dedi. Benim şekerli içecek hiç öyle kötüde deildi. Buzdolabına koydum diyemi acaba bilmiyorum. Yaptırmayan varsa böyle deneyebilir

Darısı bana bakalım ben kesin kusarım diye geceden bulantı ilacını kesin iç dedi doktorum kızımda aşırı bulantı olmuştu gazoz gb değişik birşeydi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…