Ben de ayın 14ünde gidicemKızlar beni 2. Tetanoz aşısı için aradılar valla hakkımızda hayırlısı
Kızlar beni 2. Tetanoz aşısı için aradılar valla hakkımızda hayırlısı
Ben oldum kizlar 10 gun once 2. Dozu icinizi ferah tutun ne idugu belirsiz covid asilarindan risksiz oldugu keisnBen de ayın 14ünde gidicem
Doktoruma yazdım o zaten vurulması taraftarı. Allah a emanet ettim diğer türlü vurulmasam keşke vurulsaydım da demek var işin ucundaBen oldum kizlar 10 gun once 2. Dozu icinizi ferah tutun ne idugu belirsiz covid asilarindan risksiz oldugu keisn
FK7BF9H3B120Günaydın kızlar LCW kuponu olan var mı
Ben yaptırdım dün ilki kadar ağrı olmadı kasılmada olmadı şükür şimdilik iyimKızlar beni 2. Tetanoz aşısı için aradılar valla hakkımızda hayırlısı
FK7BF9H3B120
380e 120 tl galiba tam hatırlayamadım.
Ay helal olsun ne demek, güle güle kullanınSağol canım kullandım şimdi ama ne kadar düştü göremedimhakkını helal et bebişe bir kadife tulum kendime de 3 tane emzirme atleti aldım. 350 tl alışverişe bedava bir ürün seçme vardı ona da hamile tuniği vardı onu ekledim
Ben de öyle düşünüyorum. Çünkü biz grup olarak daha pasifiz gibi geliyor bana. Çünkü çevremde ne kadar hareketli olan varsa normal doğurduKızlar normal doğum konusunda nolur kimse ısrar etmesin Biz eski insanlar gibi değiliz aramızda belki spor yapıp fiziksel olarak çok aktif olan vardır Annelerimiz büyükannelerimiz sıkıntısız doğurmuş olabilir Bilimde birkaç hasta üzerinden kanıt olmaz Hepsi bir tarafa bebek baş pelvis uyumsuzluğu zor doğum kanala düzgün yerleşmeme risklerini ben alamam Türkiye de doktorları sezeryan oranı yüksek diye eleştirmeyi doğru bulmuyorum Doğum travması nedeniyle anne bebek ölümleri ülkemizde ne kadar düşmüş ona bakalım Biz eşimle yurtdışında doğuma bu nedenle cesaret edemedik sezeryan sonrası normal doğuma zorluyorlar riski alamazdık
Zaten bedenimiz musaade etmezse normal diye diretecek kadar cahil degiliz hicbirimiz sanmiyorum. Benim cevremde sezeryan dogum pek yok acikcasi o hareketsizlige de pek baglamiyorum ben şahsen hamilelikten onceki gibi aktifim her isimi kendim yapiyorum genel temizligimi bile bitirdim. Bedenim musaade ederse sezeryan benim için bir tercih olmayacak aksi taktirde zaten diretecek biri degilim.Kızlar normal doğum konusunda nolur kimse ısrar etmesin Biz eski insanlar gibi değiliz aramızda belki spor yapıp fiziksel olarak çok aktif olan vardır Annelerimiz büyükannelerimiz sıkıntısız doğurmuş olabilir Bilimde birkaç hasta üzerinden kanıt olmaz Hepsi bir tarafa bebek baş pelvis uyumsuzluğu zor doğum kanala düzgün yerleşmeme risklerini ben alamam Türkiye de doktorları sezeryan oranı yüksek diye eleştirmeyi doğru bulmuyorum Doğum travması nedeniyle anne bebek ölümleri ülkemizde ne kadar düşmüş ona bakalım Biz eşimle yurtdışında doğuma bu nedenle cesaret edemedik sezeryan sonrası normal doğuma zorluyorlar riski alamazdık
Bende harekete ve esnekliğe ya da fiziksel özelliklere çok bağlayamıyorum ya. Kuzenim kendinin yarı kadar çocuk doğurdu 4 kg kesisiz. Bence her şey nasipZaten bedenimiz musaade etmezse normal diye diretecek kadar cahil degiliz hicbirimiz sanmiyorum. Benim cevremde sezeryan dogum pek yok acikcasi o hareketsizlige de pek baglamiyorum ben şahsen hamilelikten onceki gibi aktifim her isimi kendim yapiyorum genel temizligimi bile bitirdim. Bedenim musaade ederse sezeryan benim için bir tercih olmayacak aksi taktirde zaten diretecek biri degilim.
Aynen sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalım Ne şekilde doğum yapmissiz önemli değil ben normal diye gittim güzel acilmam oldu 6 cm kadar ama daha sonrasını getiremedim ben yapamadım dedim hocam ben bu sancıya ve o doğum anını yapamayacağım okadar korkuyorki insam ya bebeğe birşey olursa ya şöyle böyle diyene kadar cok sukur başka altarnatif var tercih edebiliyor insan onun en güzel şartlamayacaksın nasipse ne varsa o olsun diyip duanı edeceksinKızlar normal doğum konusunda nolur kimse ısrar etmesin Biz eski insanlar gibi değiliz aramızda belki spor yapıp fiziksel olarak çok aktif olan vardır Annelerimiz büyükannelerimiz sıkıntısız doğurmuş olabilir Bilimde birkaç hasta üzerinden kanıt olmaz Hepsi bir tarafa bebek baş pelvis uyumsuzluğu zor doğum kanala düzgün yerleşmeme risklerini ben alamam Türkiye de doktorları sezeryan oranı yüksek diye eleştirmeyi doğru bulmuyorum Doğum travması nedeniyle anne bebek ölümleri ülkemizde ne kadar düşmüş ona bakalım Biz eşimle yurtdışında doğuma bu nedenle cesaret edemedik sezeryan sonrası normal doğuma zorluyorlar riski alamazdık
Bir komşumuz normal doğuma zorlandığı için bebeği kilolu olduğu halde çocuk oksijensiz kalmış ve 1 aydır yenidoğan yoğun bakımında yatıyordu.Kızlar normal doğum konusunda nolur kimse ısrar etmesin Biz eski insanlar gibi değiliz aramızda belki spor yapıp fiziksel olarak çok aktif olan vardır Annelerimiz büyükannelerimiz sıkıntısız doğurmuş olabilir Bilimde birkaç hasta üzerinden kanıt olmaz Hepsi bir tarafa bebek baş pelvis uyumsuzluğu zor doğum kanala düzgün yerleşmeme risklerini ben alamam Türkiye de doktorları sezeryan oranı yüksek diye eleştirmeyi doğru bulmuyorum Doğum travması nedeniyle anne bebek ölümleri ülkemizde ne kadar düşmüş ona bakalım Biz eşimle yurtdışında doğuma bu nedenle cesaret edemedik sezeryan sonrası normal doğuma zorluyorlar riski alamazdık
Bende mutlivitamin kullanmiyorum.Bende kullanmıyorum d vit hariç şöyle ne zaman içsem kusuyorum ve bütün gün midem çok kötü geziyorum öylesi yendiğim rahatsız ediyor aç gezinmese tansiyonum düşüyor. Valla doktoruma söylemedim hatta burada bile söylemedim. Birileri bana kızar diye. Ama o halde o vitaminin bana nasıl faydası olacak. Doktoruma haftaya gittiğimde kan iğnesi varmış onu söyleyeceğim. Verirse kan iğnesi kullanacağım Demir için. Haptan iyidir alıştım biryerlerimi deldirmeye zaten
Aynen canim Allah hayirli kolay dogumlar nasip etsin hepimizeBende harekete ve esnekliğe ya da fiziksel özelliklere çok bağlayamıyorum ya. Kuzenim kendinin yarı kadar çocuk doğurdu 4 kg kesisiz. Bence her şey nasip
İnsan zaten kendini bilir. Az cok hepimiz dinlemisizdir dogum hikayeleri hatta izledim ben baya da yapabilecegini yapamayacagini aci eşigini ruhsal halini en iyi sen bilirsin. Doktora soylediginde onlar da zaten riske atmiyolar dogum oncesi muayenelerde belirleyici oluyor bu konuda Rabbim gonlumuze gore versin insaAllahAslında cesaret bile çok önemli. Mesela doktorlar ruh halini bile değerlendirebiliyor.sen normal yapamazsın kararını bile verebiliyor. Çünkü normal doğum anını yönetmek çok önemli. Denilenleri uygula çok önemli. Mesela ebe diyor ki asla bağırma hep ıkın, ben demeden ıkınma yırtılma olabilir gibi taktikler veriliyor. Bunları duymak o anda stresini yönetemeyenler için çok kolay olmuyor. Panik halde oluyorlar.
Ben normal sezeryan hepsinden tırsıyorum hiç düşünmüyorum doğum gününü. Doktoruma bile sormadım daha sadece doğal doğumu desteklediğini biliyorum. Hatta bazen uyandığımda yanımda olsa hiçbirini olmasam diyorumBir komşumuz normal doğuma zorlandığı için bebeği kilolu olduğu halde çocuk oksijensiz kalmış ve 1 aydır yenidoğan yoğun bakımında yatıyordu.
Aynen öyle. Bizim ve bebeğimiz için en sağlıklısı hangisiyse o olsun. Patır patır doğururuz inşallah sıraylaAynen canim Allah hayirli kolay dogumlar nasip etsin hepimize
İnsan zaten kendini bilir. Az cok hepimiz dinlemisizdir dogum hikayeleri hatta izledim ben baya da yapabilecegini yapamayacagini aci eşigini ruhsal halini en iyi sen bilirsin. Doktora soylediginde onlar da zaten riske atmiyolar dogum oncesi muayenelerde belirleyici oluyor bu konuda Rabbim gonlumuze gore versin insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?