2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Şampuanı ecowell pişik kremi bepanthol deterjanı green clean aldıım içerikleri temiz ürünler daha gelmediler gelince kıyafetleri yıkayıp çantamı hazırlayacağım kısmetse.
Yaa çok heycanlı bende mobilyayı bekliyorum yıkayıp kaldırmak için bu arada minorisin sitesinde de indirim var bebek ürünlerinde şampuan ve deterjanı ordan aldım

Yaa çok heycanlı bende mobilyayı bekliyorum yıkayıp kaldırmak için bu arada minorisin sitesinde de indirim var bebek ürünlerinde şampuan ve deterjanı ordan aldım
Gerçekten öyle heyecanlıki vakitlice gelsin minikler,, isimli tulum falan yaptırcakmısın onlarda kararsızım bide magnet çikolata kaldı onlarıda aralık gibi halledeceğim.

Ben de Elele den Madre anne yanı park beşik ve uyku setini aldım kızlar kendi sitesinden çok memnun kaldım yatağı ile beraber hepsi 2680 TL tuttu hem çok kaliteli hem kurulumu katlanması taşıması çok çok kolay Çok heyecanlı işler

Eklentiler

• IMG_20221109_132954.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG20221105165218.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 68
Baktım canım hamile kilodu almadım ben penti xl kilot aldım çok esnek rahat göbeğime çekebiliyorum holusayken de rahatlıkla kullanırım

Baktım canım hamile kilodu almadım ben penti xl kilot aldım çok esnek rahat göbeğime çekebiliyorum holusayken de rahatlıkla kullanırım
Ben bu eklediğim markadan aldım çok yumuşak kaliteli ama tabi normal de alınabilir illa hamile olmasına gerek yok canım iyi yapmışsın

Gerçekten öyle heyecanlıki vakitlice gelsin minikler,, isimli tulum falan yaptırcakmısın onlarda kararsızım bide magnet çikolata kaldı onlarıda aralık gibi halledeceğim.
Taş magnet yaptırmıştım onlar geldi gayet güzel. Mum yaptırıyorum ayıcık kutulu etiketli tanesi 10 tl 20 adet yeter bana. Birde şeker hamuru kurabiye yapıp tek tek jelatinleyeceğim bir ay bozulmadan duruyor oğluma da yapmıştım çok şık

Ayyy her seyi tamam miihayirli ugurlu gelsinler insaAllah
şükür tamam canım herşey illaki eksik çıkacaktır ama herşeyi tamam sadece gelmelerini bekliyorum bazı şeylerin kasım sonu çantam hazır olur, aralık gibide hediyelik ufak bişeyler yaptıracağım kısmetse gerisi şükür hallolur..

Bende açaçak yaptıracağım herkes buzdolabına yapıştırır atılmaz, kızımda içinde şeker olan biberon yine badem şekeri olan pusetlerden yaptırdım ama çok kullanışlı olmuyor, hediye hallolur ya bebişler sağlıkla gelsinde vaktinde

Ay aşkitam bu çok iyi olmuş kaydettim vallah tişikkirler

Kesinlikle bencede en mantıklısı açacak bana verilen hepsi buzdolabımda çok soda içen biri olarak

Aynen öyle canım badem şekerleri sıcakta eciş bücüş oluyor zamanla. Ablam oğlu için kitap ayracı magnet yaptırmıştı. İşlemeli isimli küçük hediyelik havlularda var ama 54 tl dedi tanesine çok hediye için. Kolonya şişeleri de güzel

İsimli tulum düşünmedim bi ara baş harfi ni mi yaptırsam diye düşündüm çok pahalı geldi battaniyeli tulumlu bi takım 600 tl falan o yüzden vazgeçtim. Bir de çikolata yaptırıcam inşallah magnette yaptırmam mevlütte dağıtmalık bişiler yaptırırım inş kısmet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…