2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Amaaan zaten 1 TL çok iyi denk gelmiş

Peki karınca yumurta yağı hakkında ne düşünüyorsunuz ben kızıma kullandım kıllar icin ama biraz geç kaldım sanirim doğumdan çıktıktan sonra eve gelince sürülecekmiş ben 2 aylıkken basladimm ama şuan küçük küçük kılları var

Canım ben hindistan cevizi yağı yada azcık cezvede cızıedatılmış zeytinyağı kullandım hep. Yine öyle yaparım, bebe yağı Bile olsa kimyasal içeriği fazla oluyor
Açıkçası ben de bundan çekiniyorum
Kimyasal sürmeyeyim diye şimdilik bekleyelim bakalım doğduktan sonra doktor önerirse alırız

Yaaa bence o karınca yağı olayı çok şaibeli bi konu. Hani bilmiyorum sizin kafanızı karıştırmayayım ama ben karıncanın yumurtasının yağı olduğuna pek inanmıyorum olsa bile işlenip vücuda sürülecek kıvama gelmesine çok inanmıyorum.
Benim ergenliğimde çıkmıştı hatta ben de alıp kullandım kıllar bitecek diye sonradan lazere gittim de kurtuldum

Buzluğa atacam

Ya işde ben acaba etkisi olurmu diye kullandım ama çok etki etmedi sanirim zamanı gelince lazere gider bende gittim çok.sukur hamileliğmdede çıkmadı bazılarınki cikmis sizde nasıl çıkma oldumu

Ya işde ben acaba etkisi olurmu diye kullandım ama çok etki etmedi sanirim zamanı gelince lazere gider bende gittim çok.sukur hamileliğmdede çıkmadı bazılarınki cikmis sizde nasıl çıkma oldumu
Benim koltukaltı vs biraz daha aktif sanırım yani sir ağda yapılacak gibi değil de cımbızla çektiğim birkaç tel oldu

Bende genitalde çıktı biraz eskisi gibi değil tabii ki ama yinede çıktı Ve ağda yapamıyorum inşallah eski haline dönmez çektiğim acılar boşa gitmez

Benim aynı anda 3-4 yerime vuruyor ahtapot gibi hajsahaj neresi nerde çözemiyorum
Diz dirsek kol bacak eller havayaaa
Ben de asla inanamıyorum. Ergenkeneee ben de almıştım buram buram ayçiçek yağı kokuyordu zaten. Evlenmeden önce lazere gitmiştim 10 12 yıldır yoktu kıl tüy derdim bu hamilelikte he rşey değişti. Ben artık ben değilim

Bende genitalde çıktı biraz eskisi gibi değil tabii ki ama yinede çıktı Ve ağda yapamıyorum inşallah eski haline dönmez çektiğim acılar boşa gitmez
Bende de aynisi oldu ya tamamen bitmemisti genital zaten ama 2 senedir jilet kullaniyodum artmamisti da 1 1 bucuk ayda cikiyodu şimdi 2 haftaya dustu hamilelik sagolsun

Evet malesef bazılarında tekrardan cıkmış doğum yaptiktan sonra tekrar gidersiniz sağlıcakla bebeklerimizi kulaklarımıza alalim çok sukur benim çıkmadı çok büyük rahatlık

Diğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.

Cok gecmis olsun dimyattakipirinc sorunlarimiz ayni değil ama bende yatiyorum bebeklerimiz iyi olsun da yatariz. 30.haftaya kadar gelmesi seni de rahatlatir insallah sonuclar da yüzünü güldürür. Doktorun alaninda başarılı birine benziyor sana yaptığı açıklamalardan bile belli. Bilemiyoruz diyen bircok doktor var. Bebeğin önce Allaha sonra doktoruna emanet. Sende yatarak yardımcı olacaksin ona annesi. Tansiyonun mu yukselmis yani var miydi boyle bir sorunun?

Çok çok geçmiş olsun, inşllah sorunsuz atlatırsınız bu süreci. Kaçıncı haftadasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…