- 29 Mayıs 2021
- 3.103
- 6.097
- 108
- 40
Amaaan zaten 1 TLAslında bebelerimiz kış bebesi olacağı için cildine iyi gelecek diye düşünüyorum ve mustela nın bi ürünü daha var yanaklarına sürüyorsunuz kuruma olmuyor o da çok öneriliyor bundan da alacağım inşallah. Malum havalar soğuk ve kuru geçiyor kışın nemlensin yavrularımız
Hala şaşırıyorum ve ürünü bugün kargoya vermişler. Acaba hakkımda ne düşündüler verirken hahahAmaaan zaten 1 TLçok iyi denk gelmiş
Canım ben hindistan cevizi yağı yada azcık cezvede cızıedatılmış zeytinyağı kullandım hep. Yine öyle yaparım, bebe yağı Bile olsa kimyasal içeriği fazla oluyorKızlar, özellikle deneyimli anneler bebe masaj yağı denen bi olay var hattaNurkiz6116 in 1 TL ye aldığı mustela setin içinde de var Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu yağ kullanılıyor mu? Şart mı? Alalım mı?
Banyo sonrası diyormuş doktoruİnşallah banyodan sonra mı yoksa günlük bununla masaj yapmak mı gerek
Açıkçası ben de bundan çekiniyorumCanım ben hindistan cevizi yağı yada azcık cezvede cızıedatılmış zeytinyağı kullandım hep. Yine öyle yaparım, bebe yağı Bile olsa kimyasal içeriği fazla oluyor
Benim aynı anda 3-4 yerime vuruyor ahtapot gibi hajsahaj neresi nerde çözemiyorumBenim de hala kasıklarıma vuruyor demek ki dimdik ve dönmedi
Yaaa bence o karınca yağı olayı çok şaibeli bi konu. Hani bilmiyorum sizin kafanızı karıştırmayayım ama ben karıncanın yumurtasının yağı olduğuna pek inanmıyorumPeki karınca yumurta yağı hakkında ne düşünüyorsunuz ben kızıma kullandım kıllar icin ama biraz geç kaldım sanirim doğumdan çıktıktan sonra eve gelince sürülecekmiş ben 2 aylıkken basladimm ama şuan küçük küçük kılları var
Benim geçen hafta ebe elini koyduğu gibi kafası aşağıda bacağı burda diye anladı sonra da şak diye kalp atışını bulup dinletti zatenBenim aynı anda 3-4 yerime vuruyor ahtapot gibi hajsahaj neresi nerde çözemiyorum
Buzluğa atacamKiz kulaga hoş geliyor
Normal kuzum gayet
Evet bendimmyaparsin kiz ne var yaylanin bulguruyla yap ama ben onu begeniyorum 1 su bardagindan biraz eksik sicak suyla islat az tuz at agzini kapat şişsin guzelce bulgur yarim saat sonra falan yarim cay bardagi un 1 yumurta kir yogur guzelce zaten iyice şişince kolay olur sonra minik minik sık haşla salçali naneli sos yap sarimsakli yogurt
Ya işde ben acaba etkisi olurmu diye kullandım ama çok etki etmedi sanirim zamanı gelince lazere gider bende gittim çok.sukur hamileliğmdede çıkmadı bazılarınki cikmis sizde nasıl çıkma oldumuYaaa bence o karınca yağı olayı çok şaibeli bi konu. Hani bilmiyorum sizin kafanızı karıştırmayayım ama ben karıncanın yumurtasının yağı olduğuna pek inanmıyorumolsa bile işlenip vücuda sürülecek kıvama gelmesine çok inanmıyorum.
Benim ergenliğimde çıkmıştı hatta ben de alıp kullandım kıllar bitecek diye sonradan lazere gittim de kurtuldum
Benim koltukaltı vs biraz daha aktif sanırım yani sir ağda yapılacak gibi değil de cımbızla çektiğim birkaç tel olduYa işde ben acaba etkisi olurmu diye kullandım ama çok etki etmedi sanirim zamanı gelince lazere gider bende gittim çok.sukur hamileliğmdede çıkmadı bazılarınki cikmis sizde nasıl çıkma oldumu
Bende genitalde çıktı biraz eskisi gibi değil tabii ki ama yinede çıktıYa işde ben acaba etkisi olurmu diye kullandım ama çok etki etmedi sanirim zamanı gelince lazere gider bende gittim çok.sukur hamileliğmdede çıkmadı bazılarınki cikmis sizde nasıl çıkma oldumu
Diz dirsek kol bacak eller havayaaaBenim aynı anda 3-4 yerime vuruyor ahtapot gibi hajsahaj neresi nerde çözemiyorum
Ben de asla inanamıyorum. Ergenkeneee ben de almıştım buram buram ayçiçek yağı kokuyordu zaten. Evlenmeden önce lazere gitmiştim 10 12 yıldır yoktu kıl tüy derdim bu hamilelikte he rşey değişti. Ben artık ben değilimYaaa bence o karınca yağı olayı çok şaibeli bi konu. Hani bilmiyorum sizin kafanızı karıştırmayayım ama ben karıncanın yumurtasının yağı olduğuna pek inanmıyorumolsa bile işlenip vücuda sürülecek kıvama gelmesine çok inanmıyorum.
Benim ergenliğimde çıkmıştı hatta ben de alıp kullandım kıllar bitecek diye sonradan lazere gittim de kurtuldum
Bende de aynisi oldu ya tamamen bitmemisti genital zaten ama 2 senedir jilet kullaniyodum artmamisti da 1 1 bucuk ayda cikiyodu şimdi 2 haftaya dustu hamilelik sagolsunBende genitalde çıktı biraz eskisi gibi değil tabii ki ama yinede çıktıVe ağda yapamıyorum inşallah eski haline dönmez çektiğim acılar boşa gitmez
Bende genitalde çıktı biraz eskisi gibi değil tabii ki ama yinede çıktıVe ağda yapamıyorum inşallah eski haline dönmez çektiğim acılar boşa gitmez
Evet malesef bazılarında tekrardan cıkmış doğum yaptiktan sonra tekrar gidersiniz sağlıcakla bebeklerimizi kulaklarımıza alalim çok sukur benim çıkmadı çok büyük rahatlıkDiz dirsek kol bacak eller havayaaa
Ben de asla inanamıyorum. Ergenkeneee ben de almıştım buram buram ayçiçek yağı kokuyordu zaten. Evlenmeden önce lazere gitmiştim 10 12 yıldır yoktu kıl tüy derdim bu hamilelikte he rşey değişti. Ben artık ben değilim
Diğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.Recep hocaya ben de mozaik embriyo olduğu için gitmiştim 12. haftada ultrasonla baktığında amniosentezimizin normal çıkacağını söylemişti amniosentezimi kendi yaptı Dediği gibi normal çıktı Mükemmel bir hoca ve bilgisi çok iyidir Umarım size olumlu şeyler söyler
Cok gecmis olsun dimyattakipirinc sorunlarimiz ayni değil ama bende yatiyorum bebeklerimiz iyi olsun da yatariz. 30.haftaya kadar gelmesi seni de rahatlatir insallah sonuclar da yüzünü güldürür. Doktorun alaninda başarılı birine benziyor sana yaptığı açıklamalardan bile belli. Bilemiyoruz diyen bircok doktor var. Bebeğin önce Allaha sonra doktoruna emanet. Sende yatarak yardımcı olacaksin ona annesi. Tansiyonun mu yukselmis yani var miydi boyle bir sorunun?Diğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
Bebekleri her banyo sonrası bir süre nemlendirmek gerekiyor canım derileri soyuluyor doğumdan sonra çünkü ben 3-4 aylık olana kadar yağlamıştımKızlar, özellikle deneyimli anneler bebe masaj yağı denen bi olay var hattaNurkiz6116 in 1 TL ye aldığı mustela setin içinde de var Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu yağ kullanılıyor mu? Şart mı? Alalım mı?
Çok çok geçmiş olsun, inşllah sorunsuz atlatırsınız bu süreci. Kaçıncı haftadasınız?Diğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?