2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Geçmiş olsun mandalina ana
Kızlar kahve tüketiminiz nasıl dr bana haftada maksimum bir dedi nasıl dayanır bu yüreque zaten diyet yapıyore
Başlarda günde 1e ok diyordu Dr um ama sormadım bu erken doğum muhabbetlerine sonra, kafein de erken doğumu tetikliyor diye. Haftada 2 falandır ama şuanda.
Bizde de var lahana birisi pişirirse yiyeceğim ama benden başka kimse yemez benimkinin de tepkisini merakediyorumm bence yorumun şahane ben de öyle yordum

Doktora söyle bir arkadasim icmiyormus onun hakkini kullansam olurmu benim hakkimida sen kullanan verdim gitti
Hahaha ya keşke öyle bişi olsaaaa
Demee renkli zaten babamız boy ortalamamızı düşürüyor cocikim hobit olmasın sonra tövbeler tövbesi

Ayy cok geçmiş olsun hem eşine hem sana erkeklerin genel hali, tam işe yaracakken yok oluyorlar
Ya sorma geçen sene de aynı ayağını kesmişti kalebodur ile, her sene bi ayak meselesi çıkaroyor başıma iki bulaşık makinesi boşaltıyordu çamaşırları asıyordu yemek sonrası toplama ondaydı dedim neyse ben yapayım da doğumdan sonra canını alırım

Ya ben kahvesiz duramıyorum sütlü kahveye alıştım şimdi biraz daha masum geliyor en azından. günde bi fincan içiyorum illaki
Turk kahvesine izin veriyo cogu doktor ama bilemedim kuzum
Lahana lahana dediniz canim etli lahana sarmasi istedi yaa eşime diyim de ufagindan bulursa alsin

Lahana lahana dediniz canim etli lahana sarmasi istedi yaa eşime diyim de ufagindan bulursa alsin
Yine seninki daha normal bi istek benim isteğimi kimin canı ister kii.. Kıymalı kapuska üstüne kaşar pulbiber at fırınaa

Bu mantıyı yoğuran sen miydin mabel?
Fellah köftesi yapabilir miyim ben? Hiç yapmadım ama arada poaça yoğurabiliyorum agdjd mantı ile fellah köfte ne alakaysa shdjjs
Ya o değil de erzurumlular bu beyaz lahanayla patatesli Sarma yapar bilir misiniz? Öfff büle bişe yoooohhh

Ohaahshahaha
Eşim memur çocukla konuşuyor : oğlum ocak 15ten sonra geliyorsun tamam mı? Hem zamlı maaşı alıyor baban hem de maaş farkını ondan sonra çocuğum anlaştık mı
Dün de benimki ben çocuk oldu diye sağda solda oyuncak istemem, toplu olacak diyordu. Elimi koydum karnıma duydun mu annecim oyuncakları toplayacaksın ona göre dedim cidden bizimki titiz biraz dağınıklığa gelemiyor umarım çocukla biraz esner

Ben geçen yaptım kız çok basit fellah köfte yaparsın bence üff bol salçalı sarımsaklı

Analar bir sorum daha var sağ boşluğumuzda ne var allaşkına benim uşağım bir haftadır orayı depikliyor her vuruşunda sanki bi sinirime dokunuyormuş gibi ağrı acı arası bi hisle zıplıyorum. Mesane falan mı var ne var orda

Benim de hala kasıklarıma vuruyor demek ki dimdik ve dönmedi

Kızlar ya veveleri hala büyümeyen var mıı küçüksün sen küçük kal giy dedi sporcu atletlerini şarkısını atamıyorum baktıkça
Benim de aşırı büyümedi eskı sütyenlerden bol gelenler artık oluyor. Arkası sıkıyor sütyenlerin sadece eve gelince çıkarıp atıyorum yalnız benim uçlarda kaşınma ve gerilme şimdiden başladı her gün meme ucu kremi sürüyorum

Yine seninki daha normal bi istek benim isteğimi kimin canı ister kii.. Kıymalı kapuska üstüne kaşar pulbiber at fırınaa
Kiz kulaga hoş geliyor
26+0 haftamdayim. Besleyen damarda direnç var denmişti 20. Haftamda şuan 840 gramiz diğer değerlere bakamadım geriden mi geliyoruz acaba
Normal kuzum gayet
Evet bendimm yaparsin kiz ne var yaylanin bulguruyla yap ama ben onu begeniyorum 1 su bardagindan biraz eksik sicak suyla islat az tuz at agzini kapat şişsin guzelce bulgur yarim saat sonra falan yarim cay bardagi un 1 yumurta kir yogur guzelce zaten iyice şişince kolay olur sonra minik minik sık haşla salçali naneli sos yap sarimsakli yogurt

Kuzumm soyle bir sutyen sırt bölgesini uzatan abarat var baya iş görüyor haberin olsun

Eklentiler

• images.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 52
Aslında bebelerimiz kış bebesi olacağı için cildine iyi gelecek diye düşünüyorum ve mustela nın bi ürünü daha var yanaklarına sürüyorsunuz kuruma olmuyor o da çok öneriliyor bundan da alacağım inşallah. Malum havalar soğuk ve kuru geçiyor kışın nemlensin yavrularımız

Eklentiler

• Screenshot_20221110_151140_trendyol.com.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…