Başlarda günde 1e ok diyordu Dr um ama sormadım bu erken doğum muhabbetlerine sonra, kafein de erken doğumu tetikliyor diye. Haftada 2 falandır ama şuanda.Geçmiş olsun mandalina ana
Kızlar kahve tüketiminiz nasıl dr bana haftada maksimum bir dedi nasıl dayanır bu yüreque zaten diyet yapıyore
Bizde de var lahana birisi pişirirse yiyeceğim ama benden başka kimse yemezKasları güçleniyor öyle düşünelimbenim bebe döndü galiba göğsümün altına tekme atıyor 3 gündür. Lahana yedim bugün yerken de güldüm dedim somurtuyor mu acaba ama çok haraket etti sevdi olarak yorumladım ben
Hahaha ya keşke öyle bişi olsaaaaDoktora söyle bir arkadasim icmiyormus onun hakkini kullansam olurmu benim hakkimida sen kullanan verdim gitti
Demee renkli zaten babamız boy ortalamamızı düşürüyor cocikim hobit olmasın sonraGünlük tüketmememiz gerekiyor sanırım. Normalde bebeğin kilosunun düşük olmasına sebep oluyor denirdi ama bikaç gün önce yapılan bi çalışmayı okudum. Anne karnında günlük olarak kahveye maruz kalan bebeklerin, ilerde boylarının 2.5 cm kadar kısa kaldığı yazıyordu. İlginç bi bilgi aslında. Cok şaşırdım. Günlük olmaSa bile, arada tüketirsek bi şey olmaz o kadardan. Haftada iki üç içiyorum bende zaten. Sütlü kahve iyi fikir, bayılırım
Ya sorma geçen sene de aynı ayağını kesmişti kalebodur ile, her sene bi ayak meselesi çıkaroyor başımaAyy cok geçmiş olsun hem eşine hem sanaerkeklerin genel hali, tam işe yaracakken yok oluyorlar
Turk kahvesine izin veriyo cogu doktor ama bilemedim kuzumYa ben kahvesiz duramıyorum sütlü kahveye alıştım şimdi biraz daha masum geliyor en azından. günde bi fincan içiyorum illaki
Lahana lahana dediniz canim etli lahana sarmasi istedi yaaBaşlarda günde 1e ok diyordu Dr um ama sormadım bu erken doğum muhabbetlerine sonra, kafein de erken doğumu tetikliyor diye. Haftada 2 falandır ama şuanda.
Bizde de var lahana birisi pişirirse yiyeceğim ama benden başka kimse yemezbenimkinin de tepkisini merakediyorumm bence yorumun şahane ben de öyle yordum
Yine seninki daha normal bi istek benim isteğimi kimin canı ister kii.. Kıymalı kapuska üstüne kaşar pulbiber at fırınaaTurk kahvesine izin veriyo cogu doktor ama bilemedim kuzum
Lahana lahana dediniz canim etli lahana sarmasi istedi yaaeşime diyim de ufagindan bulursa alsin
Bu mantıyı yoğuran sen miydin mabel?Turk kahvesine izin veriyo cogu doktor ama bilemedim kuzum
Lahana lahana dediniz canim etli lahana sarmasi istedi yaaeşime diyim de ufagindan bulursa alsin
Yoouuu benim bebe şuan 900 gr. 900 bile değil 88926+0 haftamdayim. Besleyen damarda direnç var denmişti 20. Haftamda şuan 840 gramiz diğer değerlere bakamadım geriden mi geliyoruz acaba
Dün de benimki ben çocuk oldu diye sağda solda oyuncak istemem, toplu olacak diyordu. Elimi koydum karnıma duydun mu annecim oyuncakları toplayacaksın ona göre dedimOhaahshahaha
Eşim memur çocukla konuşuyor : oğlum ocak 15ten sonra geliyorsun tamam mı? Hem zamlı maaşı alıyor baban hem de maaş farkını ondan sonra çocuğum anlaştık mı
Ben geçen yaptım kız çok basit fellah köfte yaparsın bence üff bol salçalı sarımsaklıBu mantıyı yoğuran sen miydin mabel?
Fellah köftesi yapabilir miyim ben? Hiç yapmadım ama arada poaça yoğurabiliyorum agdjd mantı ile fellah köfte ne alakaysa shdjjs
Ya o değil de erzurumlular bu beyaz lahanayla patatesli Sarma yapar bilir misiniz? Öfff büle bişe yoooohhh
Benim de hala kasıklarıma vuruyor demek ki dimdik ve dönmediBen geçen yaptım kız çok basit fellah köfte yaparsın bence üff bol salçalı sarımsaklı
Analar bir sorum daha varsağ boşluğumuzda ne var allaşkına benim uşağım bir haftadır orayı depikliyor her vuruşunda sanki bi sinirime dokunuyormuş gibi ağrı acı arası bi hisle zıplıyorum. Mesane falan mı var ne var orda
Benim de aşırı büyümedi eskı sütyenlerden bol gelenler artık oluyor. Arkası sıkıyor sütyenlerin sadece eve gelince çıkarıp atıyorumKızlar ya veveleri hala büyümeyen var mııküçüksün sen küçük kal giy dedi sporcu atletlerini şarkısını atamıyorum baktıkça
Çok geçmiş olsun doğuma kadar iyileşir mi?Halı sahaların aranan adamı olan çok sevgili kocam doğuma 3 ay kala sizce ayağını kırmış mıdır arkadaşlar?
Kiz kulaga hoş geliyorYine seninki daha normal bi istek benim isteğimi kimin canı ister kii.. Kıymalı kapuska üstüne kaşar pulbiber at fırınaa
Normal kuzum gayet26+0 haftamdayim. Besleyen damarda direnç var denmişti 20. Haftamda şuan 840 gramiz diğer değerlere bakamadım geriden mi geliyoruz acaba
Evet bendimmBu mantıyı yoğuran sen miydin mabel?
Fellah köftesi yapabilir miyim ben? Hiç yapmadım ama arada poaça yoğurabiliyorum agdjd mantı ile fellah köfte ne alakaysa shdjjs
Ya o değil de erzurumlular bu beyaz lahanayla patatesli Sarma yapar bilir misiniz? Öfff büle bişe yoooohhh
Aaa bana günde 1 bardağı geçme dedi, ben de anca 2-3 günde bir içiyorumGeçmiş olsun mandalina ana
Kızlar kahve tüketiminiz nasıl dr bana haftada maksimum bir dedi nasıl dayanır bu yüreque zaten diyet yapıyore
Kuzumm soyle bir sutyen sırt bölgesini uzatan abarat var baya iş görüyor haberin olsunBenim de aşırı büyümedi eskı sütyenlerden bol gelenler artık oluyor. Arkası sıkıyor sütyenlerin sadece eve gelince çıkarıp atıyorumyalnız benim uçlarda kaşınma ve gerilme şimdiden başladı her gün meme ucu kremi sürüyorum
Ben hiç kullanamadım ama bazı çocukların ciltleri çok kuru oluyor desteklemek gerekiyor doktor tavsiye ediyor Insalalh gerek kalmazKızlar, özellikle deneyimli anneler bebe masaj yağı denen bi olay var hattaNurkiz6116 in 1 TL ye aldığı mustela setin içinde de var Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu yağ kullanılıyor mu? Şart mı? Alalım mı?
İnşallah banyodan sonra mı yoksa günlük bununla masaj yapmak mı gerekBen hiç kullanamadım ama bazı çocukların ciltleri çok kuru oluyor desteklemek gerekiyor doktor tavsiye ediyor Insalalh gerek kalmaz
Aslında bebelerimiz kış bebesi olacağı için cildine iyi gelecek diye düşünüyorum ve mustela nın bi ürünü daha var yanaklarına sürüyorsunuz kuruma olmuyor o da çok öneriliyor bundan da alacağım inşallah. Malum havalar soğuk ve kuru geçiyor kışın nemlensin yavrularımızKızlar, özellikle deneyimli anneler bebe masaj yağı denen bi olay var hattaNurkiz6116 in 1 TL ye aldığı mustela setin içinde de var Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu yağ kullanılıyor mu? Şart mı? Alalım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?