2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
İnşallah banyodan sonra mı yoksa günlük bununla masaj yapmak mı gerek
Banyodan sonra yetiyor zaten sık sık yıkanacak ki suya alışsın korkmasın. Göğüslerini ovalar annem süt durmasın şişmesin diye yağlarken masaj yapıyorum ayaklarına sırtına göğsüne

Fetal Dna sonucunuz zaten normal diye hatırlıyorum Recep hocaya ben çok güveniyorum Sağlıkla kucağınıza alın Bebiş şu an kaç gr çıktı kaç hafta geri ? Mesela benim de tüp bebek olmasına rağmen ölçümleri biraz geriydi ama hoca büyüme ve iylik hali takibi önerdi

Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonraki süreç iyi gider ve bebiş toparlar ben iyi olacağına inanıyorum umut ediyorum İnşallah serabeyazdan da güzel haberler alırız

İlk kez duyuyorum böyle bi olay. Erken haftalarda ne olmuştu ki, en azından kulağımıza küpe olsun. Cok geçmiş olsun. Kaçtasınız su an hafta olarak ?

Rabbim yardimciniz olsun insaAllah şu sureci sikintisiz atlatir evladinizi kucaginiza alirsiniz

K kendimidurduracakdegilim M MaviMabellee R Renklirenkli kirmizipatiklikiz T the economist B bestenigar
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok çok teşekkür ederim İnşallah Allah’ın izni ile her şey yoluna girecek. Artık ağlayıp sızlanıp bebeğime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Önceden tansiyonum yoktu benim. Birden 15-16. haftada tansiyonum 20lere çıkmaya başladı. Tansiyon ilacı başladılar ama erken haftalar olduğu için preeklampsiden şüphelenmediler. Şimdi ise çok nadir görülen erken dönemde başlayan preeklampsi diyorlar. Şu an 24. haftadayız, 500 gr bile değil henüz. Recep hoca 30. haftaya gelir 1000 gr’ı geçersek yoğun bakım süreciyle toparlama ihtimalimiz var dedi bakalım. Rabbim hiç bir gebeyi hiç bir anneyi çaresiz bırakmasın. Hepimiz için her şeyin hayırlısı ve en güzeli olsun.

6 hafta var daha bebek zaten en çok bu sürede büyüyor. Büyür annesi ya, bak gör 1 kiloyu bile geçer. sen içini ferah tut. Gönlüne ferahlık diliyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en mutlu haberleri verirler size. Siz de bize müjde edersiniz.

Evet malesef bazılarında tekrardan cıkmış doğum yaptiktan sonra tekrar gidersiniz sağlıcakla bebeklerimizi kulaklarımıza alalim çok sukur benim çıkmadı çok büyük rahatlık
Oğlumda hamileyken çıkmamış olup da bunda çıkması ilginç. Taa 2009da yaptırmıştım lazer. Sadece nemli bölgeler bitmemişti. Neyse dediğin gibi yeter ki sağlıkla doğsunlar biz primata dönmeye de razıyız

En azından artık neyin var biliyorsun. Seni üzen , strese sokan kim ya da ne varsa çıkar hayatından. Yeme içmene dikkat et. Az kalmış 30 a baksana. Günler su gibi aksın geçsin ve birden sağlıkla o haftalara gel inş. Duamda olacaksın. Bizi habersiz bırakmadığın işin ayrıca teşekkür ederiz. Biz cok güçlü kadınlarız, moralimizi yüksek tutmayı da biliriz. Her şey Rabbimizin elinde, bazı şeyler Bize zor ama Rabbimize değil, böyle düşün lütfen. Burdan arkadaşların da yazdığı kadarıyla, doktorun da işinde iyi biri anlaşılan. Hersey gönlünce olsun inş

Canım sanki önceye göre daha olumlu bu haber. İlk hedef 26 sonra 28 ve 30.haftalar oluyor erken doğum riskinde. Yeter ki 26 ya bi gel önce.. Sonrası 30 olursa zaten büyük nefes olur. Ben de ilk doğumumu 30 haftalık yaptım 20 gün küvöz ardından kavuştuk hiç bir sağlık sorunu yok şükür. Büyük ihtimal genetik bi hastalık yok demiş size de buna şükür inşallah çok güzel haberler duy ve bize de ilet cnm. Allah ferahlık versin gönlüne

Amin canım inşallah moralini yüksek tut beslenmene dikkat et tansiyon şeker takibi yap sürekli ve dinlen imkanın varsa evde. Allahım bu süreçleri olumlu sonuçlandırsın inşallah. Bi bakmışsın büyümüş kuzucuk

6 haftada 1 kg olucak annesi hiç merak etme Hipospadias için de hiç endişe etme Onun için de bildiğim çok iyi hocalar var Preeklampsi nedeniyle erken doğan bir sürü bebek var Yenidoğan yoğun bakım çok gelişti son yıllarda İçini ferah tut kendine ve bebişe çok iyi bak Amin hepimize güzel duaların için

Canım çok geçmiş olsun kalbini ferah tut herşey İyi olacak Allah'ın izniyle

İnşallah
Ve bi de stres olmayın biliyorum çok çok zor bebeğin sağlığı söz konusuyken ama bebeğinize stres yüklememek çok önemli zaten bi sürü zor şeyle savaşıyor Allah yardımcınız olsun inşallah

Progestan kullandıysan çıkar queen, ben de lazerliydim 7-8 senedir tertemizdim şuan göt göbek kıllıyım vallahi tersine evriliyorum allah sonumu hayretsin

Progestan kullandıysan çıkar queen, ben de lazerliydim 7-8 senedir tertemizdim şuan göt göbek kıllıyım vallahi tersine evriliyorum allah sonumu hayretsin
Progestanı hücrelerime iliklerime kadar alıyorum cnm. Göbeğimi de kıllı görmeye dayanamadım, birçok insanın normal hali kadardır belki ama hiç sevmiyorum kıl ondan jiletliyorum her Dr kontrolü öncesi. Kol ve bacakta lazere gitmedim ben bacaklarımda sadece dizlerimde var, kollarımı da 3 ayda 1 jiletlesem anca çıkıyor ki o da azdır ama Hiç olsun istiyorum ben kadında hiç sevmiyorum kıl tüy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…