- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Banyodan sonra yetiyor zaten sık sık yıkanacak ki suya alışsın korkmasın. Göğüslerini ovalar annem süt durmasın şişmesin diye yağlarken masaj yapıyorum ayaklarına sırtına göğsüneİnşallah banyodan sonra mı yoksa günlük bununla masaj yapmak mı gerek
Bende var canım. Bebeğine banyodan sonra uygulayabilirsin, masaj yapmak amaç zaten. Rahat uyur hem. Rahatlatıyor bebekleri deKızlar, özellikle deneyimli anneler bebe masaj yağı denen bi olay var hatta @Nurkiz6116 in 1 TL ye aldığı mustela setin içinde de var Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu yağ kullanılıyor mu? Şart mı? Alalım mı?
Fetal Dna sonucunuz zaten normal diye hatırlıyorum Recep hocaya ben çok güveniyorum Sağlıkla kucağınıza alın Bebiş şu an kaç gr çıktı kaç hafta geri ? Mesela benim de tüp bebek olmasına rağmen ölçümleri biraz geriydi ama hoca büyüme ve iylik hali takibi önerdiDiğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
Ben de bebek yağı kullanmıştım ama şimdi çok önerilmiyor sankiBebekleri her banyo sonrası bir süre nemlendirmek gerekiyor canım derileri soyuluyor doğumdan sonra çünkü ben 3-4 aylık olana kadar yağlamıştım
Çok geçmiş olsun inşallah bundan sonraki süreç iyi gider ve bebiş toparlar ben iyi olacağına inanıyorum umut ediyorumDiğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
Zeytinyağı da olur canım önemli olan nemlendirilmesiB
Ben de bebek yağı kullanmıştım ama şimdi çok önerilmiyor sanki
İlk kez duyuyorum böyle bi olay. Erken haftalarda ne olmuştu ki, en azından kulağımıza küpe olsun. Cok geçmiş olsun. Kaçtasınız su an hafta olarak ?Diğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
Rabbim yardimciniz olsun insaAllah şu sureci sikintisiz atlatir evladinizi kucaginiza alirsinizDiğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
6 hafta var daha bebek zaten en çok bu sürede büyüyor. Büyür annesi ya, bak gör 1 kiloyu bile geçer. sen içini ferah tut. Gönlüne ferahlık diliyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah en mutlu haberleri verirler size. Siz de bize müjde edersiniz.K kendimidurduracakdegilim M MaviMabellee R Renklirenklikirmizipatiklikiz T the economist B bestenigar
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok çok teşekkür ederimİnşallah Allah’ın izni ile her şey yoluna girecek. Artık ağlayıp sızlanıp bebeğime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Önceden tansiyonum yoktu benim. Birden 15-16. haftada tansiyonum 20lere çıkmaya başladı. Tansiyon ilacı başladılar ama erken haftalar olduğu için preeklampsiden şüphelenmediler. Şimdi ise çok nadir görülen erken dönemde başlayan preeklampsi diyorlar. Şu an 24. haftadayız, 500 gr bile değil henüz. Recep hoca 30. haftaya gelir 1000 gr’ı geçersek yoğun bakım süreciyle toparlama ihtimalimiz var dedi bakalım. Rabbim hiç bir gebeyi hiç bir anneyi çaresiz bırakmasın. Hepimiz için her şeyin hayırlısı ve en güzeli olsun.
Oğlumda hamileyken çıkmamış olup da bunda çıkması ilginç. Taa 2009da yaptırmıştım lazer. Sadece nemli bölgeler bitmemişti. Neyse dediğin gibi yeter ki sağlıkla doğsunlar biz primata dönmeye de razıyızEvet malesef bazılarında tekrardan cıkmış doğum yaptiktan sonra tekrar gidersiniz sağlıcakla bebeklerimizi kulaklarımıza alalim çok sukur benim çıkmadı çok büyük rahatlık
En azından artık neyin var biliyorsun. Seni üzen , strese sokan kim ya da ne varsa çıkar hayatından. Yeme içmene dikkat et. Az kalmış 30 a baksana. Günler su gibi aksın geçsin ve birden sağlıkla o haftalara gel inş. Duamda olacaksın. Bizi habersiz bırakmadığın işin ayrıca teşekkür ederiz. Biz cok güçlü kadınlarız, moralimizi yüksek tutmayı da biliriz. Her şey Rabbimizin elinde, bazı şeyler Bize zor ama Rabbimize değil, böyle düşün lütfen. Burdan arkadaşların da yazdığı kadarıyla, doktorun da işinde iyi biri anlaşılan. Hersey gönlünce olsun inşK kendimidurduracakdegilim M MaviMabellee R Renklirenklikirmizipatiklikiz T the economist B bestenigar
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok çok teşekkür ederimİnşallah Allah’ın izni ile her şey yoluna girecek. Artık ağlayıp sızlanıp bebeğime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Önceden tansiyonum yoktu benim. Birden 15-16. haftada tansiyonum 20lere çıkmaya başladı. Tansiyon ilacı başladılar ama erken haftalar olduğu için preeklampsiden şüphelenmediler. Şimdi ise çok nadir görülen erken dönemde başlayan preeklampsi diyorlar. Şu an 24. haftadayız, 500 gr bile değil henüz. Recep hoca 30. haftaya gelir 1000 gr’ı geçersek yoğun bakım süreciyle toparlama ihtimalimiz var dedi bakalım. Rabbim hiç bir gebeyi hiç bir anneyi çaresiz bırakmasın. Hepimiz için her şeyin hayırlısı ve en güzeli olsun.
Canım sanki önceye göre daha olumlu bu haber. İlk hedef 26 sonra 28 ve 30.haftalar oluyor erken doğum riskinde. Yeter ki 26 ya bi gel önce.. Sonrası 30 olursa zaten büyük nefes olur. Ben de ilk doğumumu 30 haftalık yaptım 20 gün küvöz ardından kavuştuk hiç bir sağlık sorunu yok şükür. Büyük ihtimal genetik bi hastalık yok demiş size de buna şükürDiğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
Amin canım inşallahK kendimidurduracakdegilim M MaviMabellee R Renklirenklikirmizipatiklikiz T the economist B bestenigar
6 haftada 1 kg olucak annesi hiç merak etme Hipospadias için de hiç endişe etme Onun için de bildiğim çok iyi hocalar var Preeklampsi nedeniyle erken doğan bir sürü bebek var Yenidoğan yoğun bakım çok gelişti son yıllarda İçini ferah tut kendine ve bebişe çok iyi bakK kendimidurduracakdegilim M MaviMabellee R Renklirenklikirmizipatiklikiz T the economist B bestenigar
Canım çok geçmiş olsun kalbini ferah tut herşey İyi olacak Allah'ın izniyleK kendimidurduracakdegilim M MaviMabellee R Renklirenklikirmizipatiklikiz T the economist B bestenigar
İnşallahDiğer doktorların bulgularını doğruladı. Ancak bunun sebebini genetik bir hastalığa değil, plasentanın çok tahrip olmasına ve bebeğe giden tüm damarların yüksek düzeyde tıkalı olmasına bağladı. Diğer doktorlara sormamıza rağmen besi ya da oksijenlenme sıkıntısı yok plasenta gayet iyi demişlerdi. Ön görüsü; preeklampsiye bağlı erken doğum. Hedefi; bebeğin anne karnındaki yaşam sürecini uzatmak. Önerisi; dış dünya ile bağlantımı kesip yerimden hiç kalkmadan hiç heyecanlanmadan üzülmeden 30. haftaya ulaşabilmek. Çok erken haftalarda çok büyük talihsizlik olmuş bebek için dedi. Bakalım inşallah testlerimiz temiz gelir ve şu 30. haftaya sağlıklı şekilde ulaşırız.
Progestan kullandıysan çıkar queen, ben de lazerliydim 7-8 senedir tertemizdim şuan göt göbek kıllıyım vallahiOğlumda hamileyken çıkmamış olup da bunda çıkması ilginç. Taa 2009da yaptırmıştım lazer. Sadece nemli bölgeler bitmemişti. Neyse dediğin gibi yeter ki sağlıkla doğsunlar biz primata dönmeye de razıyız
Progestanı hücrelerime iliklerime kadar alıyorum cnm. Göbeğimi de kıllı görmeye dayanamadım, birçok insanın normal hali kadardır belki ama hiç sevmiyorum kıl ondan jiletliyorum her Dr kontrolü öncesi. Kol ve bacakta lazere gitmedim ben bacaklarımda sadece dizlerimde var, kollarımı da 3 ayda 1 jiletlesem anca çıkıyor ki o da azdır ama Hiç olsun istiyorum ben kadında hiç sevmiyorum kıl tüy.Progestan kullandıysan çıkar queen, ben de lazerliydim 7-8 senedir tertemizdim şuan göt göbek kıllıyım vallahitersine evriliyorum allah sonumu hayretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?