2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hizmet bekleyen misafirse olmamış kötü yorum yapmayım ama hamile kadına zor ne diyim Allah kolaylık versin İnstagram da fizyoterapistler çok basit hareketler gösteriyor canım ben fizyoterapist aslıüstündağı takip ediyorum. Kadın çok basit hareketler gösteriyor ben onları yapmıyorum sporda öğrendiklerim vardı onları yapıyorum onun hareketleri daha bile kolay görünüyor. Esneme hareketleri fibroda normal spordan bile etkili

Bende de saat bazinda referans araliklari yazmiyordu direk doktorum yorumladi. Sadece aclik yaziyordu ayni sekilde. Doktora kalıyoruz artik50gramlik olunca da yorumlayamadim ben 75 gramlik ictim.

Bende de saat bazinda referans araliklari yazmiyordu direk doktorum yorumladi. Sadece aclik yaziyordu ayni sekilde. Doktora kalıyoruz artik50gramlik olunca da yorumlayamadim ben 75 gramlik ictim.
işte az bekle yarın doktora gidicez zaten ama yok öncesinde kendimi rahatlatmam lazım .

Farklı bişi yiyince ölçüyorum mutlaka merk ettiğim hiç mi tüketmemek şeker ve karbonhidratı yoksa ölçülü tüketmek mi
Benim şahsi fikrim çok canınız çektiğinde bir iki çatal almakta sorun olmayışı. Sonuçta yokluk psikolojisine girip daha çok vücudunuz yoruluyor. Mesela daha önce de yazdığım gibi meyve mi yiyeceksiniz yanında yoğurt yiyin. Bol su için destekleyin. Bi sonraki kontrolde doktorun ile bunu konuşursan sana daha detaylı anlatabilir

Selam kızlar ,

Umarım herkes iyidir

Belki konuşulmuş ben kaçırmışımdır Bebeklerinizin kıyafetleri için hangi sabunu kullanacaksınız ? Hangi marka alacağıma karar veremiyorum
Dalan Doğal Granül Sabun Tozu Bebekler İçin temiz içerikli bende çok araştırdım Instagramda muhendisinoglu diye bir sayfa var temiz içerikli olan bebek ürünlerini paylaşıyor ordan merak ettiklerini takip edebilirsin.

Dünden beri hiç iyi değilim yine ben ya progestan ve magnezyumu üst sınırda aldım, geçmeyip üstüne bel ağrısı ve pelvik tabana da baya bası başlayınca kafama göre oldu ama hastanede verilecek tedavi de bu diye endol aldırdım eşime. Yarım saat önce 50mg aldım. Umarım rahatlatır kasılmaları. Yarın zaten Ankara da olacağız, burada üniv'e gitsem asistanın yapabileceği bir şey yok bide asistana ulaşmak için bile son gittiğimizde 3 saat beklemiştik acilde. Belim de ağrıyor umarım doğum başlamıyordur..

Selam kızlar ,

Umarım herkes iyidir

Belki konuşulmuş ben kaçırmışımdır Bebeklerinizin kıyafetleri için hangi sabunu kullanacaksınız ? Hangi marka alacağıma karar veremiyorum
Ben minorisin deterjanını aldım 50 60 yıkama falan diyor sıvı deterjan biraz pahaı geldi aslında ne kadar gidicek bakalım

Selam kızlar ,

Umarım herkes iyidir

Arkadaş da yazmış ama mühendisin oğlu hesabı var instada. Sabit hikayeleri var, kaydırınca ürün bazında değerlendirmiş birçok şeyi. Şampuan, bebek bezi, gaz damlası vs.
Şimdi baktım, eşim mesela dalinin sıvı deterjanını almış bebek için. Temiz içerikli değilmiş , ama kullancam

Eklentiler

• 3A61A977-6CF3-4BF6-B113-B69686F224C2.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 43A8CB21-B1C7-4117-AFC3-E97665C81EA0.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 44
  • B3C44634-3300-4BFE-B103-00BA3F4B242E.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 43
Aynen gitsen de aynısı yapılacak. Bi de enfeksiyon riski , evde oğlun kalacak fln. Dur bekle azcık da ilaç etki etsin bakalım. Geçer inş. Geçmiş olsun

Aynen gitsen de aynısı yapılacak. Bi de enfeksiyon riski , evde oğlun kalacak fln. Dur bekle azcık da ilaç etki etsin bakalım. Geçer inş. Geçmiş olsun
Sağol cnm, oğlumun morali şimdiden bozuldu zaten çanta hazırladık yarın ko trole yatış verirlerse diye. Çarşamba doğumgünü oğlumun, siz yanımda olmayacak mısınız diye ağladı ebeveynlik çok zor sanki rahatlattı biraz yada sersemletti bilmiyorum ama iyi geldi gibi. Yatmadan yine 1 progestan 1 magnezyum alırım inş bugünkü kasılmalar kısalma ve açılmayı arttırmamıştır. Şubat annesi olamasam bile 2023 annesi olayım bari

Kızlar karnının içi yırtılıyor gibi olan var mı? Tam olarak tarif edemiyorum elektrik çarpması gibi de olabilir ama acı yok tak diye kalıyorum olduğum yerde aniden

son 1 dakika kalmıştır okuyunca yine kustun sandim. Bende elimi hep elektriğe carptiririm ve simsiyah olurdu çarpışan parmağım
Üniversite de benimde sarjimin bir ucu prizde kalmıştı ben daha önce çok çarpıldigim icin cesaret edip.alamamistim.

Kimse parmağını sokmasın diye bantlamışlar aajhsja allahım sinirlerim bozuldu

Ya bu duruma sesli sesli güldüm. Hakkini helal et

Kizlar aranızda burnu şişen varmı
Benim şişti ya

bence benimkide şişti. Ben fark ediyorum
esime soruyorum ama yorum yapmiyor. Kendini düşünüyor

Kizlar an itibariyle 7 kiloya cikmis aldigim kilo umarim 10 kiloyu gecmem de 95 le doguma girerim kendime kota koydum
Benimde sinirim 95 ve sadece 4 kilom kaldi
İnşallah siniri cok gecmeyiz

Kızlar karnının içi yırtılıyor gibi olan var mı? Tam olarak tarif edemiyorum elektrik çarpması gibi de olabilir ama acı yok tak diye kalıyorum olduğum yerde aniden
Yirtildigini hissediyorum. Ve aciyorda. Ozellikle cok ayakta kalip cok yürüdügumde. Elimle kaldırmak tutmak istiyorum
Zaten disardan da catlagim oluştu. Çalışmıyor olsaydım boyle olmazdı diye düşünüyorum. Dersim oturularak anlatılmıyor. Sınıfım 3. Katta evim merdivenli. Ben ne yapayım

Allah kolaylık versin. İkimizinki farklı o zaman, ben de acı olmuyor içi yırtılıyor gibi his oluyor sadece. Benim eşim arkama geçip göbeğimi tutup kaldırıyor bazen, resmen sırtımda yük taşıyormuşum da indirmişim gibi rahatlıyorum denemelisin

Cok mantıklı biraz tasisinda emeği gecsin

Valla insan en cok evdekine üzülüyor. Anlıyorum seni. Karnındaki bambaşka zaten endişesi vs. Rabbim yardımcın olsun. İlaçların şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…