2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kuzum boyum kısa ama benim bir buçuk metre boyum var zaten bir de 3. Trimester de haftada 500 gram alıyorsun diye okudum bir yerde hayırlısı bakalım
Yok kiz bence en fazla 200 gr alir normal beslenen biri o da bebegin kilo artisi zaten ben de cok uzun sayilmam 165 im ama bira sıkı bi vucudum var tek avantajim kilomu belli etmemem

kalça ağrısı bende de var canım bel fıtığım vardı belki ondandır ama zorlu geçecek.çatı kemiklerim zaten kütlemeye başladı sağa sola dönerken
Fıtık falan da yok ama ona rağmen çürüyorum
Kızz Allah seni ne etmeye ecominiş. Çocuğuna yapılmaması gerekenleri uygulamalı göstermeye şimdiden başlamışsın bununla gelmiş geçmiş olsun.
İnşallah öyledir öyle yoralım phtoceptyl miydi neydi onu kullandığımda beri idrar kesemin tam boşaldığını hissediyorum belki ondandır. Magnezyumu öğlen ve akşam alıyorum kuzum 400mg toplamda. Proluton keser dedik o da çok bana mısın demedi pazarları benim kasılma günüm heralde hafta devrini kutluyor rahim geçen pazarda çok olmuştu.
Ay ben hamile olmadan önce bile 2 2.5 litre az gelirdi şuan 3.5 4 litre rahat içiyorum. Çok su sever bi insanım
Kuzum boyum kısa ama benim bir buçuk metre boyum var zaten bir de 3. Trimester de haftada 500 gram alıyorsun diye okudum bir yerde hayırlısı bakalım
Kız nettin haftada 500g alırsak bizi yuvarlanarak götürürler hastaneye kardan adam gibi benim uygulamada haftada 200g yazıyor. 150g kadar bebeler alıyor ortalama üstü bizeBelki son 1 ay haftada 500e doğru gider.

Valla ben tartılmaya korkuyorum. Canım sadece poğaça börek çekiyor. Sanki karbonhidrat kıtlığı çekiyor gibiyim şu sıralar ama tutuyorum kendimi
2 gündür canım çok saçma sapan birşey çekti eşim bile güldü. Yaprak sarması değil onun piştikten sonraki suyu. Kana kana içesim var

Dertlerimiz pek aynı diilmiş ben eşyamı , beyaz eşyamı, avizelerimi, mobilyamı sattım. Planlarda değişiklikler olmak zorunda kaldı. Eşyalı eve geçtik. Beklediğimizden daha uzun süre kalmayı istedik. Burayı cok seviyorum gerçekten cocuk büyütmek için birebir. Ama eşyalarım güzeldi ; önceki evim de öyle. Orayı özlüyorum ; fiziksel şartlar bendeki sıkıntı. alıştım yalnızlığa sesim çıkmaz

Ablamın iki oğlan var büyüğü yiğit küçüğü yağız . Ama o yağız bir fena yerinde durmuyor isimden mi nedir he bir de çok şebek herkese güler sevdirir kendini
Benim de kuzenimin oğlunun adı yiğit. Çok efendi, uslu bi çocuktur. Yağız evet biraz hareketli herkesle konuşur, kendini zorla sevdirir, el sallar. .Senin kız mıydı erkek mi ?

Kuzum bende de hep sık idrara cikma arada kasik agrisi falan oluyo ama kultur kac kere verdim hep temiz cikiyo bakteri uremiyo tek kullanimlik şaseyle gecistiriliyorum
Idrara sıkışınca kasik agrisi hemen pesine geliyor canim. Temiz cikmasina rağmen veriliyorsa bende istiyeyim belki biraz rahatlatir.

Idrara sıkışınca kasik agrisi hemen pesine geliyor canim. Temiz cikmasina rağmen veriliyorsa bende istiyeyim belki biraz rahatlatir.
Valla 15 gun suruyo en fazla rahatlamasi bence gebelik kaynakli bi durum bu ya ben onceden hic yasamadim. Gebelik basladi bu sikayetim basindan beri devam ediyo

Bende deneyeyim canım esneme yapabilirsem tabi bu ağrıyla Gece hiç uyumadım sağdan sola dönemiyorum kalçam ve belim inanılmaz çekiliyor çok değişik ağır bi ağrı. 2 gün izin aldım akşam misafir gelecekmiş eşimle hazırlık yapmaya çalışıyorum dinlenme sıfır

Şu hamile kadinlara gelen misafirleri de hic anlamiyorum ya kadin hamile iste bi de size hizmet mi etsin.

Ama misafir gelmese onlar sizi davet etsee çok mu şey istiyorum temizliği, ikramı, sonrası...

Kızlar benim 1 saat sonraki şeker 110 çıktı. 50 lik içmiştim. Üst sınır ne oluyo. Referans aralığında 106 yazıyor. Ama o açlık şeker adı üstünde açken bizim kaç çıkması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…