- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
Kuzum boyum kısa ama benim bir buçuk metre boyum var zatenSen zayif kalmissin bisey olmazben zayifken kalsaydim hic dert etmezdim kiz
Yok kiz bence en fazla 200 gr alir normal beslenen biri o da bebegin kilo artisi zaten ben de cok uzun sayilmam 165 im ama bira sıkı bi vucudum var tek avantajim kilomu belli etmememKuzum boyum kısa ama benim bir buçuk metre boyum var zatenbir de 3. Trimester de haftada 500 gram alıyorsun diye okudum bir yerde hayırlısı bakalım
Benimde ne yapsam tamamen geçmiyor o yüzden arada bi magnesi içiyorumKızlar bu kabızlık olayını napacaz ya
suya da life de dikkat ediyorum ama noğğ olmuyor
Fıtık falan da yok ama ona rağmen çürüyorumkalça ağrısı bende de var canım bel fıtığım vardı belki ondandır ama zorlu geçecek.çatı kemiklerim zaten kütlemeye başladı sağa sola dönerken
Kızz Allah seni ne etmeye ecominiş. Çocuğuna yapılmaması gerekenleri uygulamalı göstermeye şimdiden başlamışsınKızlar başıma gelen.
Son 1 dk kalmıştı dedim süper telefonumda o an şarjdaydı aldım kan almaya gidicem prizin içinde şarjımın bi ucu kalmış elimde onu alayım derken elektrik çarptı beni şalterler felan indi. Parmağımı hissetmiyorum şuan. Kanı da 8 dk geç verdim bişey olmaz dimi? Ay bu labda başıma gelmeyen
İnşallah öyledir öyle yoralımBu iyi bi şey değil mi queen ? İdrar torbana yakın bi yerde değil demek ki prensesannesi rahat uyusun diye azcık yukarda dolanıyor demek ki
Magnezyumunu akşam yatmadan iç. Geçen gün benim de öle oldu da işe yaradı canım
Ay ben hamile olmadan önce bile 2 2.5 litre az gelirdi şuan 3.5 4 litre rahat içiyorum. Çok su sever bi insanımEvet maalesef 7 ile 9 bardak arasinda kaliyorum canim yoksa midem cok rahatsiz oluyor. O da gece kalkip içtiğim icin sonra gece boyunca lavabodayim tabibenim bünye simdiden alisti gece kalkmalarina bir su iciyorum 3,4 kez lavaboya gidiyorum bir bardak su icin bende fark ediyorum bence de yemekten. Son bir haftadir pek sancim yoktu. Dün gece ve bu sabah sancim oldu kalkip endol bile alamadım o kadar aciyor ki o an ne dokunabiliyorum ne kalkabiliyorum yerimden. Normal doğum sancilari da böyle midir acaba eğer öyleyse o an doktora dokundurur muyum emin olamadim
Kız nettin haftada 500g alırsak bizi yuvarlanarak götürürler hastaneye kardan adam gibiKuzum boyum kısa ama benim bir buçuk metre boyum var zatenbir de 3. Trimester de haftada 500 gram alıyorsun diye okudum bir yerde hayırlısı bakalım
Benim 10-11-12 gidiyor kuzumKizlar an itibariyle 7 kiloya cikmis aldigim kilo umarim 10 kiloyu gecmem de 95 le doguma girerim kendime kota koydum
Olsun yine de şükür zayıf hamile kalanlardansın59 la hamile kaldım 57 ye düştüm 69 kiloyum şuan napcaz bilemiyorum
2 gündür canım çok saçma sapan birşey çektiValla ben tartılmaya korkuyorum. Canım sadece poğaça börek çekiyor. Sanki karbonhidrat kıtlığı çekiyor gibiyim şu sıralar ama tutuyorum kendimi
Dertlerimiz pek aynı diilmişAy valla gelmese bu kış nasil gecerdi bana bilmiyorum kuzu Rabbim hayirla saglikla kolaylikla gelmelerini nasip etsin
Kuzu benim evin oldugu bolge villakent olarak geciyor evler dip dibe degil mesafeli baya ama oyle bi sis var ki 1 haftadir dusun evler bile kayip gerci esim geldi az once merkez de ayni durumdaymis burda her evde en az 3 arac var herkesin ozel araci var toplu tasima sikintili annemlere gitmek icin 2 arac degistirmem gerekiyo 1 kere deneyimledim. Bizim de 2 aracimiz var ama insaat isi icin kullaniliyo ikisi de her yere esimle gitmek zorundayim onu cagirmam lazim falan baya gicik bi durum benim icin ben kafama gore takilmayi seven bi insanim. Evimi seviyorum aslinda gunes batana kadar evin icinde kocaman bi mutfagim harika bi manzaram var ama yalnizlik iste
Benim de kuzenimin oğlunun adı yiğit. Çok efendi, uslu bi çocuktur. Yağız evet biraz hareketliAblamın iki oğlan var büyüğü yiğit küçüğü yağız . Ama o yağız bir fena yerinde durmuyor isimden mi nedir he bir de çok şebek herkese güler sevdirir kendini
Idrara sıkışınca kasik agrisi hemen pesine geliyor canim. Temiz cikmasina rağmen veriliyorsa bende istiyeyim belki biraz rahatlatir.Kuzum bende de hep sık idrara cikma arada kasik agrisi falan oluyo ama kultur kac kere verdim hep temiz cikiyo bakteri uremiyo tek kullanimlik şaseyle gecistiriliyorum
Valla 15 gun suruyo en fazla rahatlamasi bence gebelik kaynakli bi durum bu ya ben onceden hic yasamadim. Gebelik basladi bu sikayetim basindan beri devam ediyoIdrara sıkışınca kasik agrisi hemen pesine geliyor canim. Temiz cikmasina rağmen veriliyorsa bende istiyeyim belki biraz rahatlatir.
Sağ ol mincir sen ne durumdasin açılma yok değil mi?Kullandım canım hic sıkıntı olmadı ama bebekden bebege değişiyor denersin bir sıkıntı yaşarsan mecbur degistirsin
Bende de. Demekki bebelerimiz oralarda dolasiyorValla 15 gun suruyo en fazla rahatlamasi bence gebelik kaynakli bi durum bu ya ben onceden hic yasamadim. Gebelik basladi bu sikayetim basindan beri devam ediyo
Tepiniyo zaten mesanemin ustundeBende de. Demekki bebelerimiz oralarda dolasiyor
Bende deneyeyim canım esneme yapabilirsem tabi bu ağrıylaFıstık benim kaburgalarım çok ağrıyor yazmıştım sana daha önce. işe gitmeden önce bel ağrım yoktu 2 haftadır bel ağrılarım var hatta arada kasıklarımda ağrıyor. Bilmiyorum fibrodan mı? Bende acaba ters birşey mi diye endişeleniyorum. Çarşamba şeker yüklemem var. Kontrolde servisk boyunu da soracağım. Eğer ki normalse fibrodandır. Ben hamile kalmadan önce sabahları esneme hareketleri yapıyordum canım eğer riskin yoksa esneme hareketleri yap. Şu 1 haftadır kendimi zormaladan ben de yaptım. Acayip rahatlattı. Sırt ve belim biraz hafifledi. Ama kesinlikle kendimi incitmedim.
Şu hamile kadinlara gelen misafirleri de hic anlamiyorum ya kadin hamile iste bi de size hizmet mi etsin.Bende deneyeyim canım esneme yapabilirsem tabi bu ağrıylaGece hiç uyumadım sağdan sola dönemiyorum kalçam ve belim inanılmaz çekiliyor çok değişik ağır bi ağrı. 2 gün izin aldım akşam misafir gelecekmiş eşimle hazırlık yapmaya çalışıyorum dinlenme sıfır
Ama misafir gelmese onlar sizi davet etseeBende deneyeyim canım esneme yapabilirsem tabi bu ağrıylaGece hiç uyumadım sağdan sola dönemiyorum kalçam ve belim inanılmaz çekiliyor çok değişik ağır bi ağrı. 2 gün izin aldım akşam misafir gelecekmiş eşimle hazırlık yapmaya çalışıyorum dinlenme sıfır
Ben ,50'lik icmedim bilemiyorum canim bir saat sonranin referans aralığı yaziyorsa doğrudur.Kızlar benim 1 saat sonraki şeker 110 çıktı. 50 lik içmiştim. Üst sınır ne oluyo. Referans aralığında 106 yazıyor. Ama o açlık şeker adı üstünde açken bizim kaç çıkması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?