2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Queen nasılsın bugün iyi misin
Canım dün gece 12 gibi endolün etkisi geçmeye ağrılar dönmeye başlamıştı. İlaç da sersemlettiğinden zaten uyumak kolay oldu. Gece yine kalça ağrısı öldürdü beni. Şuan kasılma var ama az dünkü gibi değil. Yola çıkıyoruz şimdi Ankara'ya bakalım ne diyecekler

Yüze yüze yaklaşıyorsun yavrum. Dilerim güzel haberlerle dönersin

Öğkkk benimki de öyleydi allah kahretmesin aklıma geldikçe midem bayılıyor yemin ederim. Böyle leş bir tat olamaz
Bende hafiften kimyasalimsi felan bir tat bekledim. Yogun bir şekerdi. Kucuk suyun yarisi kadar ictim. 50 mg di benim ki. Ilk yudum hoştu ama sonra oyk oldum sanki.
Senin sonuçlar nasıl cikti

Aha sonuçlarım kızlar e nabıza düşmemiş labı aradım gönderdiler. Eski sonuç dediği de kustuğum sonuç. Bence çok da oynamamış gerek yoktu bi daha yaptırmaya ama neyse. Doktora attım ama normal gibi dimi?

Eklentiler

• 3A93AA61-1265-45C3-A8BF-47F944F70FDA.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 60
Ya zaten bi parça çiko yesem midem bulanır ama işte karbonhidrattan korkuyordum. Çünkü ı love karbonhidrat. Ver bana böreği , poğaçayı , makarnayı
Aynen tatliya cikoya degil. Ekmeğe böreği cok üzülürüm çıkarsa bana cok yazik olur

Bu arada sonuclarin cok.jyi cikmis. Darisi basima

Günde 6 nnidilat alan var canım. Endol candır. Her gün kullansan bile iki hafta net götürür seni. Su fln bitmez hemen. Havuç suyu da içersin.
İnş güzel haberler alırsın.

Gecmis olsun canim bazen benimde cok güçlü ust uste kasilmalarim oluyor. Insallah sancin cikmaz bize de haber ver.

Günde 6 nnidilat alan var canım. Endol candır. Her gün kullansan bile iki hafta net götürür seni. Su fln bitmez hemen. Havuç suyu da içersin.
İnş güzel haberler alırsın.
Endol sadece ağrı kesici değil mi Renkli? Bana doktorum agrın oldukca al dedi ama pek firsatim olamadi o an sanci girince hareket bile edemiyorum. Sadece ağrı kesiyorsa onemli degil diye de ihmal ettim. Sancim olunca almali miyim mutlaka?

kızlar adeta bir ejderha gibi alev püskürtecek kadar midem yanıyor nolur bana bir şeyler söyleyin yediklerime dikkat etsem geçer mi acaba
Ben de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor

Baya baya iyi nazarlardan korusun rabbim benimki yüksek kaldi sizlerinkinin yaninda. Doktor iyi dese de dikkat ediyim en iyisi bende. Ilk saatte 159 ikinci saatte 142ydi.

Ben de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor
Bende gecen bir rahatsiz etti dört bes gündür yine kullanmiyorum. Kasim sonunda randevum var damardan istiycem sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…