Canım dün gece 12 gibi endolün etkisi geçmeye ağrılar dönmeye başlamıştı. İlaç da sersemlettiğinden zaten uyumak kolay oldu. Gece yine kalça ağrısı öldürdü beni. Şuan kasılma var ama az dünkü gibi değil. Yola çıkıyoruz şimdi Ankara'ya bakalım ne diyecekler
Canım dün gece 12 gibi endolün etkisi geçmeye ağrılar dönmeye başlamıştı. İlaç da sersemlettiğinden zaten uyumak kolay oldu. Gece yine kalça ağrısı öldürdü beni. Şuan kasılma var ama az dünkü gibi değil. Yola çıkıyoruz şimdi Ankara'ya bakalım ne diyecekler
Bende hafiften kimyasalimsi felan bir tat bekledim. Yogun bir şekerdi. Kucuk suyun yarisi kadar ictim. 50 mg di benim ki. Ilk yudum hoştu ama sonra oyk oldum sanki.
Senin sonuçlar nasıl cikti
Aha sonuçlarım kızlar e nabıza düşmemiş labı aradım gönderdiler. Eski sonuç dediği de kustuğum sonuç. Bence çok da oynamamış gerek yoktu bi daha yaptırmaya ama neyse. Doktora attım ama normal gibi dimi?
Aha sonuçlarım kızlar e nabıza düşmemiş labı aradım gönderdiler. Eski sonuç dediği de kustuğum sonuç. Bence çok da oynamamış gerek yoktu bi daha yaptırmaya ama neyse. Doktora attım ama norma gibi dimi?
Aha sonuçlarım kızlar e nabıza düşmemiş labı aradım gönderdiler. Eski sonuç dediği de kustuğum sonuç. Bence çok da oynamamış gerek yoktu bi daha yaptırmaya ama neyse. Doktora attım ama normal gibi dimi?
Günde 6 nnidilat alan var canım. Endol candır. Her gün kullansan bile iki hafta net götürür seni. Su fln bitmez hemen. Havuç suyu da içersin.
İnş güzel haberler alırsın.
Kizlar fazla içip 2 üç saat bekleyenleri ckk cok tebrik ediyorum ve gecmis olsunlar diyorum. Bir saatte bayılacak ayilacak kusacak oldum. Vucudum bile huzursuz. Cocugum taklalar atıyor.
Günde 6 nnidilat alan var canım. Endol candır. Her gün kullansan bile iki hafta net götürür seni. Su fln bitmez hemen. Havuç suyu da içersin.
İnş güzel haberler alırsın.
Endol sadece ağrı kesici değil mi Renkli? Bana doktorum agrın oldukca al dedi ama pek firsatim olamadi o an sanci girince hareket bile edemiyorum. Sadece ağrı kesiyorsa onemli degil diye de ihmal ettim. Sancim olunca almali miyim mutlaka?
Ben de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor
Baya baya iyi nazarlardan korusun rabbim benimki yüksek kaldi sizlerinkinin yaninda. Doktor iyi dese de dikkat ediyim en iyisi bende. Ilk saatte 159 ikinci saatte 142ydi.
Ben de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor