2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Şu hamile kadinlara gelen misafirleri de hic anlamiyorum ya kadin hamile iste bi de size hizmet mi etsin.
Valla şimdi gittiler canım oldukça yoruldum birde alt üstü iki gün izinde oluyorum dinlenmek istiyorum olmuyor .
Ama misafir gelmese onlar sizi davet etsee çok mu şey istiyorum temizliği, ikramı, sonrası...
Eşim ameliyat oldu diye geçmiş olsuna geldiler ama 5 dakika oturamadım gecede sabah kadar sağa sola dönmekle uğraşırım artık.
Bir kahve yeter dediler ama öyle olmuyor işte yenice gitttiler .
Ben de aslı hanımı takibe alayım tatlım YouTube da izliyordum fizyoterapist kızın adını unuttum artık yavaştan sporda yapmak istiyorum .

Benim de kuzenimin oğlunun adı yiğit. Çok efendi, uslu bi çocuktur. Yağız evet biraz hareketli herkesle konuşur, kendini zorla sevdirir, el sallar. .Senin kız mıydı erkek mi ?
Bizim yiğitimiz de büyümüş de küçülmüş çok efendi benim kız geliyor inşallah nasip olursa aile kız çocuğuna hasret kaldı

Oh maşallah o zmn
İsim buldun mu ?
İsmi hamileliğimi ilk öğrendiğimizden beri belli kız olursa Armin demiştik hep öyle olcak inşallah erkeğe bir türlü karar verememiştik çok şükür kız oldu yoksa isim bulmakta çok zorlanacaktık çünkü bütün güzel erkek isimlerini ablam koydu sağolsun iki isim birden Yiğit Yekta ve Yağız Efe

Yok kiz bence en fazla 200 gr alir normal beslenen biri o da bebegin kilo artisi zaten ben de cok uzun sayilmam 165 im ama bira sıkı bi vucudum var tek avantajim kilomu belli etmemem
Ne güzel belli etmemek de bir şey maşallah neyse doğumdan sonra veririz bakalım bebişler sağlıklı gelsin de napalım

Canım nasıl oldun daha iyimisin? Yok doğum değildir ama yalancı sancılar çok sıklaşıyor bu dönemde ben de gece çok korkttum karnım çok sert oldu kalça, kaburga , bel ağrısı şiddetli devam ediyor.

Gönlüne göre olmuş ne güzel anlamı nedir arminin ?

Kızlar karnının içi yırtılıyor gibi olan var mı? Tam olarak tarif edemiyorum elektrik çarpması gibi de olabilir ama acı yok tak diye kalıyorum olduğum yerde aniden
Ben 2 gün çektim artık dayanamadım dün gece doktoruma yazdım. Tam karnımda göbeğin sol üst tarafında sanki yırtılıyor bıçak batırıyor gibi acı var dedim. Geriliyordur karnın gel nst bağlayalım için rahat etsin dedi. Gittim hiçbir sıkıntı yok bebekler artık hızlı büyüme zamanına geldiği için kaslar gerildiğinde olabilecek ağrılar dönemsel bol bol dinlen dedi. Korkulacak bişey yok yani.

Yok canım sancıyı çok iyi tanıyorum ben hem düzenli hem şiddetliydi. Pelviste de baskı ve acıya sebep oluyordu. Bel ağrısı, regl ağrısı da başlayınca çok korktum doğum başladı diye. Endol 1 saate kesti şükür. Riskleri var ama napıyım doğurmaktan iyidir

kızlar adeta bir ejderha gibi alev püskürtecek kadar midem yanıyor nolur bana bir şeyler söyleyin yediklerime dikkat etsem geçer mi acaba
Ilk hamılelıgımın son 3 ayı resmen dik uyuyarak geçmişti gavisconlar vs hiç işime yaramamıstı ve midemi cok kaldırıyordu. Ben doktorla konuşup nexium başlamak durumunda kaldım cünkü artık bogazım tahrıstı uyumak işkenceydi fln. Bence sen de konuş canım. Bi de uyumadan en az 4 saat önce komple beslenmeyi kes bi nebze işe yarar

İyi geceler analar hepsiburada sleepyde ikinci ürün 1 tl var yine Alt açma bezi alan var mı çok gerekli mi sizce boşa atık gibi görüyorum ama kararsızımda
Günaydın ben alt değiştirme örtüsü aldığım için daha o bezlere gerek olmayacağını düşünüyorum

İyi geceler analar hepsiburada sleepyde ikinci ürün 1 tl var yine Alt açma bezi alan var mı çok gerekli mi sizce boşa atık gibi görüyorum ama kararsızımda
Günaydın. Kesinlikle gerekli diyorum ben çok kullandım, eksik listemde kalan 3 4 üründen biri hatta. Baby me kullanıyordum e bebeğin markası. Evdeyken ikiye kesiyordum hatta o şekilde kullanıyordum. Dışarıda zaten çok elzem ama evde de hiç onsuz alt açmadım.

Günaydın boşa atık mı olmazsa olmaz kız o . Altını açarken, çiş yapar bebekler ilk zmn; kaka cok sık yapar, ishali o su bu su derken; mecbur lazım. Hijyenik bi kere; kullan pislenince at ne ala. Makinede yıkamak akıl karı değil kesinlikle
Ben bez, ıslak mendil aldım. Onu atladım bugün alırım

Oğlum 16 aylık. Doğduğundan beri kullanıyorum . Hem evde hem dışarda çantamızın demirbaşı . Baby me kullanıyorum, ikiye kesince içindeki pamuklar dökülüyor oraya buraya, bu yüzden ben ikiye katlayıp kullanıyorum .

Queen nasılsın bugün iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…