2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kizlar fazla içip 2 üç saat bekleyenleri ckk cok tebrik ediyorum ve gecmis olsunlar diyorum. Bir saatte bayılacak ayilacak kusacak oldum. Vucudum bile huzursuz. Cocugum taklalar atıyor.
Sen zor olani icmissin canim. Gazoz gibi olan boyle zor değil. Hayirli haberlerle gel insallah

Baya baya iyi nazarlardan korusun rabbim benimki yüksek kaldi sizlerinkinin yaninda. Doktor iyi dese de dikkat ediyim en iyisi bende. Ilk saatte 159 ikinci saatte 142ydi.
Ben arada çarpıldım biliyorsunuz belki o düşürdü şekerimi agsjahshs

Ben de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor
Kuzum aslinda gece yatmadan 15 dk once fakan icebilirsin bana da dokunurdu kapsuller ama bu sekilde yapinca zarari olmadi bi de ustune mandalina yiyip yatiyorum duşun riski

İyi geceler analar hepsiburada sleepyde ikinci ürün 1 tl var yine Alt açma bezi alan var mı çok gerekli mi sizce boşa atık gibi görüyorum ama kararsızımda
Canım ben geçen gün ki kampanyada aldım ama arkadaş yeni doğum yaptı sleepy hep sızdırdı dedi bebekten bebeğe sanıyorum ki bu durum değişiyor stok yapmam sıkıntı olabilir diye bu sefer içime dert düştü

Ya bende öyle yorumlar okudum kimide çok iyi diyor 2 ve 3 numara almıştım İnş kullanabiliriz

Ben de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor
Bilmiyorum hangi Demir ilacını kullanıyorsun ama bana doktorum sordu bi tane varmış devletin karşıladığı o mideye dokaniyormus bide özel alıyorsun dedi ben özel olanı aldım hiç dokunmuyor mideme

Yok kız yani öle ama cok güçlü. Sancı kesici direkt. O tarz agrılar için kullanılıyor. Cunku yan etkileri var. Son çare gibi düşün. Quenin açılması hunileşmesi düzensiz sancısı var. Progestan proluton ikilisinin hatta magnezyumun yetmediği Bu tarz durumlarda direkt kullanılıyor. Çünkü garanti çözüm. Ama bebeğin suyu azalıyor. Adalat ve nidilat var mesela, bunlar da çok güçlü ; ama nabzını fırlatabiliyor fln yani. Fayda zarar ilişkisine bakılıp karar veriliyor. Eger cok sancın olursa doktoruna danışıp al bi tane. Hunileşme, açılma , kısalma yapmasın sancıların dıkkat et canım.

ben feroglobin capsul kullanıyorum folik asit b12 çinko bakır falan yazıoyo. gece yatmadan içiyorum henüz yanma problemi olmadı

Normal canım benim test in referans aralıklarına göre bakınca normal çıkmış gözün Aydın

Alt açma masası olsa da gerekli mi? Ben direkt alt açma masası düşünüyorum

Canım benimkinde referanslar şöyle
Açlık < 92
60. Dakika <180
120. Dakika < 153
75 mg şeker yüklemesine göre bu referanslar

Bana endokrinolog az tüket ve sonra ölç (1. Ve 2. Saat sonunda) ne ne kadar yükseltiyor görürsün demişti

Ya kızlar allah rıcası için bana bi çare sinirimden ağlıyorum iki gündür burun tıkanıklığında uyuyamıyorum griple alerji birleşti burnumda iğne deliği kadar yer yok ağzımdan nefes almaktan artık göğsüm sızlıyor. Okyanus suyu buhar banyosu hiç biri işe yaramıyor nasıl açıcam ben burnumu biri açılsa onada razıyım sinirimden ağladım ağlarken iyice tıkandı

Baya baya iyi nazarlardan korusun rabbim benimki yüksek kaldi sizlerinkinin yaninda. Doktor iyi dese de dikkat ediyim en iyisi bende. Ilk saatte 159 ikinci saatte 142ydi.
Benimde aclik 83 bir saat sonra 131 cikti. Doktor iyi dedi ama ben yine de dikkatli olacam. Sadece karbonhidrat a rahat davranırım

Benimde aclik 83 bir saat sonra 131 cikti. Doktor iyi dedi ama ben yine de dikkatli olacam. Sadece karbonhidrat a rahat davranırım
Ikinci saat kac? Benim dikkatli olucam demem fazladan tatli yememeye calismak az önce ciko yedim sabahta 8 dilim ekmek yedim. Ama aksam bi daha ekmek yemiyorum. Pirinc pilavindan tiksinmistim zaten hic yemiyorum makarnaya dayanamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…