2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Özdilek bebek havluları da güzel canım dokunması yumuşaklığı. Beyaz üstüne baş kısmında tazmania canavarı var bizde 1 numaradan kalan taş gibi duruyor. Onu kullanacağım yine
Ozdilekten almak cok daha mantıklı. Kasim indiriminde battaniye aldim bir tane. Bir kac gune gelir.
Bu arada bu kalin pelus battaniyelerden kac tane olması lazım arkadaşlar

Philips avent cam olanından aldı halası kızıma bende ilk gün alıştırma kaşığı aldım biberon kullanmamak için
Avent ve chiccco camlar benim de hoşuma gidiyor .
Ben de nuk kullanmıştım kızımda . Pompa için pp rahat olur .
Gerilme annesi bebiş etkilenmesin.Ailenin de yanındasın sakin ol canını sıkma enfeksiyon malesef bu süreçte oluyor benimde artttı yüksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu diyecektir.Raporda verir ne zaman izine çıkacaksın?

Ozdilekten almak cok daha mantıklı. Kasim indiriminde battaniye aldim bir tane. Bir kac gune gelir.
Bu arada bu kalin pelus battaniyelerden kac tane olması lazım arkadaşlar
1 tane yeterli bence. Olmasa da olurdu hatta ama hediye gelince de kullandık. Linens ti o da hala ilk günkü gibi

Kızlar penye leri okadar harika ki hem şaşırdım hem bayıldım. Altlar yenidoğan 16tl. Pembe fırfırlı yazlık şort tulum 30tl,sarı takım 60tl.diğer tulum set indirimde değildi ama başka hastane çıkışı gibi set almayacağım ondan aldım bunu 190tl. Bunlardan başka 10lu ağız mendili aldım bir de kare pamuk temizleme mendillerinden. Sizler de uğrayın baya iyiydi Kasım indirimleri..
Bu arada gelecek 2 kargom daha var onlar ve daha önce aldıklarıma bakınca ben kıyafet alışverişini fazla abartmışım galiba, görmemişin kızı olmuş dediklerinden oldum çoğu giyilmeden kalacak galiba

Eklentiler

• IMG_20221115_171131.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:
Kızlar merhaba iyi akşamlar. Sağ bacağımda bir kramp geçmiyor hatta kalçam ağrıyor. Yarın doktora gideceğim diye doktora gitmedim ama ters birşey yoktur değil mi kramp her hamilelikte olur diye şuan dişimi sıkıyorum. Canım çok acıyor ama kasıklarımda yada karnımda kasılma yok. Sizce napmalıyım.

Dolap mı bunlar queen nerden aldın?

Canım bence çok iyi yaptık o pijamaları. Kims e kalmamış o fantezilerden giyen artık herkes gömlek tipiydi hastanede kaldığım süreçte ki çok da hoş duruyordu. Aferin bize
Yaa ben ben varım itiraf ediyorum dantelli şeylere zaafım var siyah hamile alt üst iç çamaşırı aldım Ekru gecelik sabahlık aldım

Canım muhtemelen magnezyum kalsiyum falan verecektir, sıkıntılı bir şey değil bence.
Lansinoh anne memesine daha yakın sanki ondan düşünüyorum ben Manuel göğüs pompasının yanında hediye oluyor zaten
Canım ya tena da ürün seçiliyor pc den mi yarın sen, ben de alacaktım numune ama telden olmadı.
Dolap mı bunlar queen nerden aldın?
Yok canım e bebek. Kendileri de fiyatları da şahane.
Yaa ben ben varım itiraf ediyorum dantelli şeylere zaafım var siyah hamile alt üst iç çamaşırı aldım Ekru gecelik sabahlık aldım
Haha güzel günlerde giy şekerim sen rahatsan en güzeli odur. Ben max konfor derdindeyim bu sefer ondan pamuklara ve rahatlara sarmak istiyorum kendimi

Queen Allah razı olsun yorumun için içim rahatladı biraz. üşüyünce kramp giriyor mu size de ben gece üşümüşüm kramp girmişti. Şimdi de neredeyse 2 saattir geçmedi ayağımda çoraplarla yün yorgan altında uzandım yatıyorum. Üşüdüm bugün birazda ondan olabilir mi? Ya acısı da gözümde değil. Ters birşey olmadıktan sonra

Canim bende bugün 50 mg la yaptırdım. Bana ac gel demisti.Aclik 83 1 saat sonra 131 cikti. Doktora gösterdim. Iyi sende gebelik sekeri yok dedi.
Seninde tok olmana rağmen iyi cikmis. Cok kafanı karisitiriyorsa doktora sorana kadar ekstra tatli yememeye dikkat et.

Canım karın kasık ve belde olmadıkça korkma. Şuan daha ortopedik ağrılarımız var bacak ve kalçalarda. Yada seninki gibi üşütme sebepli de olabilir. Sıkma canını, ağrılarına iyi gelecek bir çözüm bul kuzum

Ya heryerin ağrısa önemli değil korku insanı daha çok yıpratıyor. Magnezyum içtim bir tane daha içsem mi acaba.

Kızlar bunlar arasındayım alan oldumu hangisini alalım ?
Oğlumda chicco ve avent almıştım asla chicco kullanmadı sevmedi avent ile devam ettik. Yiğenim de aynı şekil chiccoyu beğenmedi avent kullandı sanırım anne memesine en yakın avent oldugu ıcın avent daha cok tutuluyor

Bir tulumsever olarak pembik tulumunuza bayıldım güle güle giysin

Kızlar iyi akşamlar
Dün şeker yüklemesi yaptırdım ama e nabızda sadece açlık kan şekeri sonuçlarım var. Yükleme sonuçlarımı nereden göreceğim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…