- 8 Kasım 2019
- 714
- 1.492
- 113
- 31
Kurdum inanın çok kaliteli. Parçaları filan tam geldi. Zaten öyle olsa bile müşteriyle ilgileniyorlar. Kurarken internetten video açtık başta biraz uğraştık ama bütün aksesuarları tam geldi. Evden bişe kullanmaya gerek kalmıyor yani.Beyaz olanın boyası kurarken soyuluyor yazmışlar Siz kurdunuz mu ?
Bizde bunun ham halinden aldık, kurduk sorunsuz da. Bi taraf daha aşağıda kaldığı için tam sallanmıyor. Ona bi çare bulamadık.Kurdum inanın çok kaliteli. Parçaları filan tam geldi. Zaten öyle olsa bile müşteriyle ilgileniyorlar. Kurarken internetten video açtık başta biraz uğraştık ama bütün aksesuarları tam geldi. Evden bişe kullanmaya gerek kalmıyor yani.
Ben yıkadım hepsini katlayıp, dolabına bile yerleştirdim. Düzenli dursun en azından diye. Temizlikçi ablamız haftaya gelince ütületirim ; yerleştiririm hepsini.Green clean aldım da ne zaman yıkarım ne zaman hastane çantası hazırlarım bilmiyorum ben genel olarak son günlerin adamıyım
Valla tatil sabahı uçağa gitmeden bavul hazırladığımı bilirimBen yıkadım hepsini katlayıp, dolabına bile yerleştirdim. Düzenli dursun en azından diye. Temizlikçi ablamız haftaya gelince ütületirim ; yerleştiririm hepsini.
Son dkya bırakma yason derken ?
Montaj aşamasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum canım. Çünkü sistemi çok basit. En başta çok dikkatli vidalama yapınca sağl gidiyor. Tekrar söküp kurdunuz mu??Bizde bunun ham halinden aldık, kurduk sorunsuz da. Bi taraf daha aşağıda kaldığı için tam sallanmıyor. Ona bi çare bulamadık.
Hayır karı koca öyle bi sabrımız yokMontaj aşamasıyla alakalı olduğunu düşünüyorum canım. Çünkü sistemi çok basit. En başta çok dikkatli vidalama yapınca sağl gidiyor. Tekrar söküp kurdunuz mu??
Hahaha ya güldürdün beniHayır karı koca öyle bi sabrımız yokböyle yatsın
Aslında iyi bi şey yapıyorsun canım ama az az makine dolmuyor bile. Eger karışık renk atacaksan, colour catcher mendiller var. Çeşitli markalarda. Mesela bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkayacağız ya hep; genelde bi makine dolmayacak beyazları, bu yüzden renklileri de içine atacağız ve bir tane de bahsettiğim mendillerden koyacağız. Renk hiç karışmıyor bu sayede. Tavsiye ederim. Dr. Beckmann; Colour magnet vs çeşitli isimlerde geçiyor markası. Rossmannlarda da varmış galibaBen geleni yikayip utuluyorum kuzu nolur nolmaz diye son ana birakamiyorum zaten erkenci bi insanim her isim tamam olmali insaAllah deterjan olarak siveno kullaniyorum
Insallah ekonomist ağlamak biraz doldum galiba kac haftadir riskli gebelikle yatiyorum hep güçlü duracağım dedimYa bi kereden bişey olmaz allahın izniyle üzme kendini. Kar zarar hesabına göre antibiyotik bile içiyoruz kaç kere hem de. Hiç merak etme. Ağlamak rahatlatıyorsa hobi olarak ağla ama kendine dert etme yani
Cimer ve tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ben canımKesinlikle yazmayın yanlış abicim ya. Banane. Şikayet edecem ben. O bornoz benim olacak vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Bi iptal etsinler de ben de hemen yapıcam.Cimer ve tüketici hakem heyetine başvuru yaptım ben canım
Hiiiiiç bi şeycik olmaz merak etme güzellikYeni bir güne başladık çok şükür benim gibi gunleri sayan var mi?dün zor bi günümdü cok yoğun kabizlik yasadim 7 haftadir yatiyorum lifli gidalar da kar etmiyor ki günlük sebzemi , meyvemi yerim. Oyle zor durumda kaldim canim çok yaniyordu evde de ilac vardi. Doktorun asistanina mesaj atip sordum. O da "Biz şu ilaci veriyoruz" yazmış evdeki ilacimla ayni iki harfle başlıyor ama sonra değişiyormuş. O an canim çok yandığı icin fark edememisim. Yanlis ilac ictim kizlar ve uzerinde hamilelikte içilmemeli doktora danismadan. Icmemek daha kötü olacaksa icilebilir yazıyor. Sabah ağladım baya rahatladim uzun zamandir güçlü duracağım diye ağlamıyordum da. Asistana sordum,
cevap bekliyorum şimdi. Umarim bi kereden bisey olmuyordur
Benim vücudum hamileligi kaldiramiyor galiba oğlumun kardesi olsun cok isterim ama boyle seyler yasadikca korkuyorum.
Cok geçmiş olsun canımcımCanım green clean aldım temiz içerikli, yıkamayada haftaya başlamayı düşünüyorum kısmetse ama çok fena grip oldum acilen iyileşmem lazım, normalde neredeyse hiç hastalanmazdım, bulaştı sanırım bir yerlerden
Sağ ol renklim moral depomsunuzHiiiiiç bi şeycik olmaz merak etme güzellikKoca adam oldu o artık. Sen evde olunca, bi de şartlar gereği bunalınca dağılmışsın anlaşılan. Ağla tabi rahatlayacaksan. Ama kötü bi şey olmaz merak etme.
İkinci üçüncü gebelik için ben de öle düşünüyordum ama İnan ki öle olmuyor. Rabbim dağına göre kar veriyor. Yağıza hamileyken sürekli agrım, sancım olurdu. Ne yemek, ne çamaşır ne dışarı gezmesi yapamazdım; aklımdan bile geçmezdi. Ama su an şartlarım açık ağır. Oğlumla ilgilenmek zorundayım; yemek yapılmalı, ev toplanmalı, çamaşırlar yetişmeli. Koşturmalı bi hayatım var. Sancı, kasılma cok az yaşıyorum. Demek ki diyorum, Rabbim kolaylığını veriyor şükürler olsun. Darısı sana inş
Ondan da aldim kuzu ama ilk yikamalarda epey camasir birikti sadece beyazlari kenara koymustum 10 lu bi hastane cikisi almistim o da acik krem onlarla aticam ilk etapta boyle ozenli sonra atarim renk ayirici mendillerAslında iyi bi şey yapıyorsun canım ama az az makine dolmuyor bile. Eger karışık renk atacaksan, colour catcher mendiller var. Çeşitli markalarda. Mesela bebeğin çamaşırlarını ayrı yıkayacağız ya hep; genelde bi makine dolmayacak beyazları, bu yüzden renklileri de içine atacağız ve bir tane de bahsettiğim mendillerden koyacağız. Renk hiç karışmıyor bu sayede. Tavsiye ederim. Dr. Beckmann; Colour magnet vs çeşitli isimlerde geçiyor markası. Rossmannlarda da varmış galiba
Ihlamur bal elma .. karışımı yapıyorum canım karamürveri sorayım bir dra eczane yanımda alayım, yeşeşkkürler bu arada kuzum sen nasılsın,, ya biraz hava değişikliği yaptık şehir dışına bikaçgün birde misafirlerim vardı derken illa kaptım şifayıCok geçmiş olsun canımcımtam grip zamanı zaten. Bende burun akıntısı, göz yaşatması, hafif öksürük , burun tıkanması basladı hafif hafif. Sambucol Karamürver efervesan tablet içtim günde bi tane düzenli. Kesildi biliyor musun. O yüzden cok tavsiye ederim canım. Yorumları da iyiydi zaten ; kardesıme doktoru en iyisi o demişti daha önce de. Buna bağladım hızlıca toparlamamı. Bi de D dandikfindik tarifiyle ayva, elma, ayva yaprağı, ıhlamur demledim, balla karıştırıp içtim o da iyi geldi. Gece yatarken de yastığıma ; cold mıx damlattım, rahat yattım. Sana da şifa olur inş.
Belki çocuk öyle yatacak beşikte bi daha niye bozup kuralımHahaha ya güldürdün beniben olsam kurardım sonra uğraşmamak için. Ama sen demek ki relax yapıdasın canım anladığım kadarıyla
Büyük almakla iyi yapmışsın Ben ilk başlarda 6. Ayda ayırırım diyodum odayı şimdi öyle düşünüyorum niye ayırayım kii yanımda yatsın kuzum zaten yeterince ayrı kaldık yıllardırAnne yanı beşik aldık biz de 60*120 4 yaşına kadar yatabiliyor. İndirimden 2100 aldık çok kaliteli uyku seti filan hep içinde geldi. Kesinlikle uzun süre her şekilde kullanılıyor çok alan arkafaşım var. Asansör sistemli aşağı yukarı indirip kaldırabiliyorsun.
Geçmiş olsun cnm bende aynıyım hasta oldum ve bir haftadır atlatamadım mecburen antibiyotik başladık. Coviti bile bi haftada ilaçsız hafif grçirmiştim bu nasıl bir gripti anlamadım dikkat et kendine bol takviye alCanım green clean aldım temiz içerikli, yıkamayada haftaya başlamayı düşünüyorum kısmetse ama çok fena grip oldum acilen iyileşmem lazım, normalde neredeyse hiç hastalanmazdım, bulaştı sanırım bir yerlerden
Canım geçmiş olsun. Ben hastanede yatarken 2 kişi vardı aynı katta olduğumuz kolestaz geçiren ama çok yaradı hep kolları falan. Usg ye girerken kendi jellerini de ayrı getiriyordu onlar, alerji oluyorlarmış bize sürülen jellere. Ama karaciğer enzimler aşırı yüksekti onların sen de bi baktır canım.iyi geceler bebisler
benim biraz kaşıntı sorunum vardı internete bakayım dedim ne iyi gelir diye, bakmaz olaydım çünkü yeni dert edindim kendime, gebelik kolestazı diye bir şey varmış ve en büyük belirtisi de kaşıntıymış. ben çok uzun zamandır yaşıyorum aslında bunu ama çılgın gibi kaşınmadığımdan bi çare aramayı düşünmedim tatlı tatlı kaşınıyor. bu durumu yaşayan var mı kan değerlerime baktırmalı mıyım? eğer kolestaz varsa bebeğin erkenden alınması gerekiyormuş.
Sağlık ocağından ebem de yarın 2. aşı için çağırıyor.
Canım daha önce eşimin 1 tlye yakaladığı şeyler vardı biz de iptal olunca yazmıştık tüketici hakem heyetine de cimere de, ama gelen cvp satı ının yanlışlıkla o fiyatı girdiği, normal koşullarda asla mümkün olamayacağı ve haksızsızlığa sebep olacağı için de ürün gönderiminin sağlanamayacağı yönünde olmuştu.Hepsi buradadan aldığımız bornozları iptal edeceklerini yazmışlarcimere yazalım hep beraber ya
Ben oğlumdan kalan kıyafetleri yıkadım. Şimdi son 1 kargom kaldı teslim alacağım onlar da gelince aldıklarının da hepsini yıkayacağım. Havlu battaniye banyo filesi hepsi yıkansın ütüsü kalacak. Onu da 2 haftaya falan hallederiz. Dalan roxy ve dalini toz sabunu var ben de onları kullanıyorum. Tez canlıyım ben baya. Oğlumda hiçbir risk yoktu ama 2u.haftada hastane çantam hazırdı. Bunda da benim çanta hazır sayılır. Ankaraya her kontrole gisişimizde götürüyoruz yanımızda çünkü. Bebiş erken gelse henüz ona bişi lazım olmayacak diye 30dan sonraya bıraktım ona ait olanları. Pompa biberon falan onları sterilize edicem bide.Kızlar bugün ki konum şu. Bebek kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız. Ve yıkamaya ne zamana başlayacaksınız?
Canım çiğ sebze yani bol salata ve magnezyum sitrat beni çok rahatlatıyor, çok düzenli gidiyorum bayadır. Probiyotik de kullanıyorum 2 günde 1. 3litre su tabi bideYeni bir güne başladık çok şükür benim gibi gunleri sayan var mi?dün zor bi günümdü cok yoğun kabizlik yasadim 7 haftadir yatiyorum lifli gidalar da kar etmiyor ki günlük sebzemi , meyvemi yerim. Oyle zor durumda kaldim canim çok yaniyordu evde de ilac vardi. Doktorun asistanina mesaj atip sordum. O da "Biz şu ilaci veriyoruz" yazmış evdeki ilacimla ayni iki harfle başlıyor ama sonra değişiyormuş. O an canim çok yandığı icin fark edememisim. Yanlis ilac ictim kizlar ve uzerinde hamilelikte içilmemeli doktora danismadan. Icmemek daha kötü olacaksa icilebilir yazıyor. Sabah ağladım baya rahatladim uzun zamandir güçlü duracağım diye ağlamıyordum da. Asistana sordum,
cevap bekliyorum şimdi. Umarim bi kereden bisey olmuyordur
Benim vücudum hamileligi kaldiramiyor galiba oğlumun kardesi olsun cok isterim ama boyle seyler yasadikca korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?