Benim kiziminkide bunun ahşap rengi çok memnum biraz büyüdüğü icin kademesini aşağı indirdik çıkmaya çalışıyor çünkü güle güle kullanınHeyner Ahşap Beşik Anne Yanı Beşik Sallanır Beşik Beyaz 60x120 + Beyaz Güpür Uyku Seti + Yatak + Tekerlek Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ahşap olanda var sayfada. Sepetine atarsın sıklıkla indirime giriyor. Yorumlarda da kullananlar yazıyor. Ama tekerlekli olmasına dikkat edersin.
Aynı ben hiç öyle üç dört gün önceden valiz hazırlamam erken gitmiceksem gideceğim gün hazırlarım hep üşendigimden de değil yani huyValla tatil sabahı uçağa gitmeden bavul hazırladığımı bilirim
Saol canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bi kaç zamandır pek giremedim jaçırmışım seni iyi bak kendine de bebişede,,, benim gözlerim ağrıyor deli gibi akıyor ben nadir hasta olurum ondada böyle gözle başlar, drum c vitamini al ağır geçireceksin sanki dedi dün daha iyiydim bugün daha kötüyüm,, R Renklirenkli dediği karamürveri alacağım şimdi ama işin kötü tarafı herkes hastaGeçmiş olsun cnm bende aynıyım hasta oldum ve bir haftadır atlatamadım mecburen antibiyotik başladık. Coviti bile bi haftada ilaçsız hafif grçirmiştim bu nasıl bir gripti anlamadım dikkat et kendine bol takviye al
Benimde öyle olmuştu ama benimki artık acıyordu doktorum krem önerdi onu kullandım çok sukur 2 günde geçti yaparmisin bilmiyorum ama sirkeli suda çok rahatlatıyor sen genede doktoruna danış canım geçmiş olsuniyi geceler bebisler
benim biraz kaşıntı sorunum vardı internete bakayım dedim ne iyi gelir diye, bakmaz olaydım çünkü yeni dert edindim kendime, gebelik kolestazı diye bir şey varmış ve en büyük belirtisi de kaşıntıymış. ben çok uzun zamandır yaşıyorum aslında bunu ama çılgın gibi kaşınmadığımdan bi çare aramayı düşünmedim tatlı tatlı kaşınıyor. bu durumu yaşayan var mı kan değerlerime baktırmalı mıyım? eğer kolestaz varsa bebeğin erkenden alınması gerekiyormuş.
Sağlık ocağından ebem de yarın 2. aşı için çağırıyor.kirmizipatiklikiz sen yaptırdın mı 2.yi? gidersem belki bu konuyu da konuşur kan veririm...
Acil şifalar canlar.. Yine çok fena salgın var çocuklarda, yetişkinlerde.. Oğlum da dün akşamdan beri cayır cayır yanıyor, gece 4e kadar direndik vücudu halletsin ilaç vermeyelim dedik ama 39un üstüne çıkınca dolven verdik çok az düşürdü. Sabah yine 39.3tü saat 11 gibi yine dolven verdim hala düşmedi. Hastaneye de gitmek istemiyor, serum takarlar diyip ağlamaya başlıyor. Üzmek de istemiyorum ama akşama kadar sakinlemezse mecbur babası götürecekSaol canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bi kaç zamandır pek giremedim jaçırmışım seni iyi bak kendine de bebişede,,, benim gözlerim ağrıyor deli gibi akıyor ben nadir hasta olurum ondada böyle gözle başlar, drum c vitamini al ağır geçireceksin sanki dedi dün daha iyiydim bugün daha kötüyüm,, R Renklirenkli dediği karamürveri alacağım şimdi ama işin kötü tarafı herkes hastabenim hemen toparlanmam lazım
Ya kıyamam ona ben seninkide 8 yaşlatındaydı değilmi benimkide iğneden serumdan öyle korkuyorki kıyametler kopuyor, şimdilik burun akıntısı var yavrumda keyfi iyi tek tükte öksürük ateş insanı çok yoruyor Allah yatdımcın olsun, limonlu çorap giydir ayağına canım düşürür ateşi, ama geçmezse mutlaka ilaç kullan malum okulda açılıyor anaokulu değiller ki gitmesinler iyileşmeden diyemiyoruz dersleride zorlaştı artık, oazartesiye kadar hepimiz turp gibi olmalıyız senin oğluşta bir güç kuvvet hemen iyileşsinAcil şifalar canlar.. Yine çok fena salgın var çocuklarda, yetişkinlerde.. Oğlum da dün akşamdan beri cayır cayır yanıyor, gece 4e kadar direndik vücudu halletsin ilaç vermeyelim dedik ama 39un üstüne çıkınca dolven verdik çok az düşürdü. Sabah yine 39.3tü saat 11 gibi yine dolven verdim hala düşmedi. Hastaneye de gitmek istemiyor, serum takarlar diyip ağlamaya başlıyor. Üzmek de istemiyorum ama akşama kadar sakinlemezse mecbur babası götürecekyıllardır böyle inatçı ateşi olmamıştı influenza çok varmış şuan 3-5 gün ateşle seyreden. Perişanız akşamdan beri. Kendini unutuyor insan çok zor
Küçük anne yanı beşik ler vardı onları bilerek almak istemedim ayaklanfığı zaman düşer diyeBenim kiziminkide bunun ahşap rengi çok memnum biraz büyüdüğü icin kademesini aşağı indirdik çıkmaya çalışıyor çünkü güle güle kullanın
Ben de ablamdan pompa vardı elektrikli wee markası çok güçlü çekimi. Onu alıp temizleyeyimCanım geçmiş olsun. Ben hastanede yatarken 2 kişi vardı aynı katta olduğumuz kolestaz geçiren ama çok yaradı hep kolları falan. Usg ye girerken kendi jellerini de ayrı getiriyordu onlar, alerji oluyorlarmış bize sürülen jellere. Ama karaciğer enzimler aşırı yüksekti onların sen de bi baktır canım.
Canım daha önce eşimin 1 tlye yakaladığı şeyler vardı biz de iptal olunca yazmıştık tüketici hakem heyetine de cimere de, ama gelen cvp satı ının yanlışlıkla o fiyatı girdiği, normal koşullarda asla mümkün olamayacağı ve haksızsızlığa sebep olacağı için de ürün gönderiminin sağlanamayacağı yönünde olmuştu.
Ben oğlumdan kalan kıyafetleri yıkadım. Şimdi son 1 kargom kaldı teslim alacağım onlar da gelince aldıklarının da hepsini yıkayacağım. Havlu battaniye banyo filesi hepsi yıkansın ütüsü kalacak. Onu da 2 haftaya falan hallederiz. Dalan roxy ve dalini toz sabunu var ben de onları kullanıyorum. Tez canlıyım ben baya. Oğlumda hiçbir risk yoktu ama 2u.haftada hastane çantam hazırdı. Bunda da benim çanta hazır sayılır. Ankaraya her kontrole gisişimizde götürüyoruz yanımızda çünkü. Bebiş erken gelse henüz ona bişi lazım olmayacak diye 30dan sonraya bıraktım ona ait olanları. Pompa biberon falan onları sterilize edicem bide.
Canım çiğ sebze yani bol salata ve magnezyum sitrat beni çok rahatlatıyor, çok düzenli gidiyorum bayadır. Probiyotik de kullanıyorum 2 günde 1. 3litre su tabi bide
İyi gibiyim raporluydum bugün işe geleyim dedim hemen kulağım ağrımaya başladıSaol canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bi kaç zamandır pek giremedim jaçırmışım seni iyi bak kendine de bebişede,,, benim gözlerim ağrıyor deli gibi akıyor ben nadir hasta olurum ondada böyle gözle başlar, drum c vitamini al ağır geçireceksin sanki dedi dün daha iyiydim bugün daha kötüyüm,, R Renklirenkli dediği karamürveri alacağım şimdi ama işin kötü tarafı herkes hastabenim hemen toparlanmam lazım
Stres bile etkiliyor. Bence senin rahatlamaya ihtiyacın var. Bu konuyu çok düşünme her an tetikte olma. Sen doğru bildiğini yap bi sonraki kontrolde konuşursun doktorunla. Eğer yüksek çıkmaya devam ederse insilün başlayalım diyo doktorlar ondan dedim canımİyi gibiyim raporluydum bugün işe geleyim dedim hemen kulağım ağrımaya başladıbirde kızlar şekerim diyete rağmen sınırda ya da sınırın üstünde çıkıyorz hasta olmak şekeri etkiliyor mu bilginiz var mı?
32 de ayrılmayı düşünüyor musun canım, yükseltir canımşuan diper değerlerin bile normal çıkmaz hasta olduğun için, bu arada şükür 30lara geldin hayırlısı benim psikolojik hafatam 34 lere gelmek inşaAllahİyi gibiyim raporluydum bugün işe geleyim dedim hemen kulağım ağrımaya başladıbirde kızlar şekerim diyete rağmen sınırda ya da sınırın üstünde çıkıyorz hasta olmak şekeri etkiliyor mu bilginiz var mı?
Ya bende 30 yazıyormuş hastalıktan kaçıncı haftadayım unuttum32 de ayrılmayı düşünüyor musun canım, yükseltir canımşuan diper değerlerin bile normal çıkmaz hasta olduğun için, bu arada şükür 30lara geldin hayırlısı benim psikolojik hafatam 34 lere gelmek inşaAllah
Geçmiş olsun canım. Ateş düşürücüleri dönüşümlü kullandığında 4 saatte bir verebiliyorsun ıslak bez koydurur mu alnına dirseklerineAcil şifalar canlar.. Yine çok fena salgın var çocuklarda, yetişkinlerde.. Oğlum da dün akşamdan beri cayır cayır yanıyor, gece 4e kadar direndik vücudu halletsin ilaç vermeyelim dedik ama 39un üstüne çıkınca dolven verdik çok az düşürdü. Sabah yine 39.3tü saat 11 gibi yine dolven verdim hala düşmedi. Hastaneye de gitmek istemiyor, serum takarlar diyip ağlamaya başlıyor. Üzmek de istemiyorum ama akşama kadar sakinlemezse mecbur babası götürecekyıllardır böyle inatçı ateşi olmamıştı influenza çok varmış şuan 3-5 gün ateşle seyreden. Perişanız akşamdan beri. Kendini unutuyor insan çok zor
Evet canım 2 gün önce 8 oldu. Ayaklareller buz ondan limonlu çorba girişe edim sıcak olsa yapardım onu da mecbur soğuk yerleri ısıt, sıcak yerleri soğut mantığıyla ilerlemeye alışıyoruz ama kesin influenza yani öyle inatçı ateş viralde olur ancak. Gitseler Dr a anti viral ilaç kullanımı için geç mi kalındı bilemiyorum. Ben de yeni grip atlattım umarım tekrar bana da gelmez. Çocuk hep yanımda olmak istiyor çünkü benle yatmak o fırın haliyle sarılmak istiyorYa kıyamam ona ben seninkide 8 yaşlatındaydı değilmi benimkide iğneden serumdan öyle korkuyorki kıyametler kopuyor, şimdilik burun akıntısı var yavrumda keyfi iyi tek tükte öksürük ateş insanı çok yoruyor Allah yatdımcın olsun, limonlu çorap giydir ayağına canım düşürür ateşi, ama geçmezse mutlaka ilaç kullan malum okulda açılıyor anaokulu değiller ki gitmesinler iyileşmeden diyemiyoruz dersleride zorlaştı artık, oazartesiye kadar hepimiz turp gibi olmalıyız senin oğluşta bir güç kuvvet hemen iyileşsin
Çok vermek istemiyorum ateş düşürücü normal şartlarda 39u geçmediği sürece ama şuan şartlar gayet anormal. Evde kullanılmayınca başka ilaçta yok. 3 saate evd e olur eşim gelirken calpol alsın bari. Vitaminlerin takviyelerini verdim, anneannesi tarhana yaptı onu içti şimdi. Lugollu su yapıp havlu koyuyoruz alın bilekler koltuk altı. Acı çekiyor yazık titriyor ama iyi gelecekse tamam diyorGeçmiş olsun canım. Ateş düşürücüleri dönüşümlü kullandığında 4 saatte bir verebiliyorsun ıslak bez koydurur mu alnına dirseklerine
Aslında ocak ayında zamlı maaş alıp ayrılmak tazminatı öyle hesaplatmak rapor parasını ona göre almak çok mantıklı ama duramazsın galiba o kadarYa bende 30 yazıyormuş hastalıktan kaçıncı haftadayım unuttum36 da bırakmak hedefim ama çokta emin değilim 32de bırakabilirim Doğumdan sonra işe devam etmicem tamamen bırakıcam bir kaç yıl çocukla ilgilenmek istiyorum sadece bu yüzden bir ay daha kalıp çıkışımı uzatsam mı diye düşünüyorum 2 yıllık iznim var bi de içerde deli gibi çalıştım yeter da
Kıyamam kuzuma inşallah bir an önce iyileşirÇok vermek istemiyorum ateş düşürücü normal şartlarda 39u geçmediği sürece ama şuan şartlar gayet anormal. Evde kullanılmayınca başka ilaçta yok. 3 saate evd e olur eşim gelirken calpol alsın bari. Vitaminlerin takviyelerini verdim, anneannesi tarhana yaptı onu içti şimdi. Lugollu su yapıp havlu koyuyoruz alın bilekler koltuk altı. Acı çekiyor yazık titriyor ama iyi gelecekse tamam diyor
Ben evden çalıştığım için böyle yapıcam nasipse.Aslında ocak ayında zamlı maaş alıp ayrılmak tazminatı öyle hesaplatmak rapor parasını ona göre almak çok mantıklı ama duramazsın galiba o kadar
Çok iyi olur baya farkeder asgari ücrete bile büyük zam bekleniyorBen evden çalıştığım için böyle yapıcam nasipse.
Ben işe devam edicem de ama yine de rapor parası benim için önemli bir ödeme olacak. Bebeğim için ayırırımÇok iyi olur baya farkeder asgari ücrete bile büyük zam bekleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?