2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benim kiziminkide bunun ahşap rengi çok memnum biraz büyüdüğü icin kademesini aşağı indirdik çıkmaya çalışıyor çünkü güle güle kullanın

Valla tatil sabahı uçağa gitmeden bavul hazırladığımı bilirim
Aynı ben hiç öyle üç dört gün önceden valiz hazırlamam erken gitmiceksem gideceğim gün hazırlarım hep üşendigimden de değil yani huy ama tabi konu hastanahene gelirse onda mecburen erken hazırlıcaz

Saol canım sanada çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bi kaç zamandır pek giremedim jaçırmışım seni iyi bak kendine de bebişede,,, benim gözlerim ağrıyor deli gibi akıyor ben nadir hasta olurum ondada böyle gözle başlar, drum c vitamini al ağır geçireceksin sanki dedi dün daha iyiydim bugün daha kötüyüm,, R Renklirenkli dediği karamürveri alacağım şimdi ama işin kötü tarafı herkes hasta benim hemen toparlanmam lazım

Benimde öyle olmuştu ama benimki artık acıyordu doktorum krem önerdi onu kullandım çok sukur 2 günde geçti yaparmisin bilmiyorum ama sirkeli suda çok rahatlatıyor sen genede doktoruna danış canım geçmiş olsun

Acil şifalar canlar.. Yine çok fena salgın var çocuklarda, yetişkinlerde.. Oğlum da dün akşamdan beri cayır cayır yanıyor, gece 4e kadar direndik vücudu halletsin ilaç vermeyelim dedik ama 39un üstüne çıkınca dolven verdik çok az düşürdü. Sabah yine 39.3tü saat 11 gibi yine dolven verdim hala düşmedi. Hastaneye de gitmek istemiyor, serum takarlar diyip ağlamaya başlıyor. Üzmek de istemiyorum ama akşama kadar sakinlemezse mecbur babası götürecek yıllardır böyle inatçı ateşi olmamıştı influenza çok varmış şuan 3-5 gün ateşle seyreden. Perişanız akşamdan beri. Kendini unutuyor insan çok zor

Ya kıyamam ona ben seninkide 8 yaşlatındaydı değilmi benimkide iğneden serumdan öyle korkuyorki kıyametler kopuyor, şimdilik burun akıntısı var yavrumda keyfi iyi tek tükte öksürük ateş insanı çok yoruyor Allah yatdımcın olsun, limonlu çorap giydir ayağına canım düşürür ateşi, ama geçmezse mutlaka ilaç kullan malum okulda açılıyor anaokulu değiller ki gitmesinler iyileşmeden diyemiyoruz dersleride zorlaştı artık, oazartesiye kadar hepimiz turp gibi olmalıyız senin oğluşta bir güç kuvvet hemen iyileşsin

Benim kiziminkide bunun ahşap rengi çok memnum biraz büyüdüğü icin kademesini aşağı indirdik çıkmaya çalışıyor çünkü güle güle kullanın
Küçük anne yanı beşik ler vardı onları bilerek almak istemedim ayaklanfığı zaman düşer diye

Ben de ablamdan pompa vardı elektrikli wee markası çok güçlü çekimi. Onu alıp temizleyeyim

İyi gibiyim raporluydum bugün işe geleyim dedim hemen kulağım ağrımaya başladı birde kızlar şekerim diyete rağmen sınırda ya da sınırın üstünde çıkıyorz hasta olmak şekeri etkiliyor mu bilginiz var mı?

Stres bile etkiliyor. Bence senin rahatlamaya ihtiyacın var. Bu konuyu çok düşünme her an tetikte olma. Sen doğru bildiğini yap bi sonraki kontrolde konuşursun doktorunla. Eğer yüksek çıkmaya devam ederse insilün başlayalım diyo doktorlar ondan dedim canım

32 de ayrılmayı düşünüyor musun canım, yükseltir canımşuan diper değerlerin bile normal çıkmaz hasta olduğun için, bu arada şükür 30lara geldin hayırlısı benim psikolojik hafatam 34 lere gelmek inşaAllah

Ya bende 30 yazıyormuş hastalıktan kaçıncı haftadayım unuttum 36 da bırakmak hedefim ama çokta emin değilim 32de bırakabilirim Doğumdan sonra işe devam etmicem tamamen bırakıcam bir kaç yıl çocukla ilgilenmek istiyorum sadece bu yüzden bir ay daha kalıp çıkışımı uzatsam mı diye düşünüyorum 2 yıllık iznim var bi de içerde deli gibi çalıştım yeter da

Geçmiş olsun canım. Ateş düşürücüleri dönüşümlü kullandığında 4 saatte bir verebiliyorsun ıslak bez koydurur mu alnına dirseklerine

Evet canım 2 gün önce 8 oldu. Ayaklareller buz ondan limonlu çorba girişe edim sıcak olsa yapardım onu da mecbur soğuk yerleri ısıt, sıcak yerleri soğut mantığıyla ilerlemeye alışıyoruz ama kesin influenza yani öyle inatçı ateş viralde olur ancak. Gitseler Dr a anti viral ilaç kullanımı için geç mi kalındı bilemiyorum. Ben de yeni grip atlattım umarım tekrar bana da gelmez. Çocuk hep yanımda olmak istiyor çünkü benle yatmak o fırın haliyle sarılmak istiyor

Geçmiş olsun canım. Ateş düşürücüleri dönüşümlü kullandığında 4 saatte bir verebiliyorsun ıslak bez koydurur mu alnına dirseklerine
Çok vermek istemiyorum ateş düşürücü normal şartlarda 39u geçmediği sürece ama şuan şartlar gayet anormal. Evde kullanılmayınca başka ilaçta yok. 3 saate evd e olur eşim gelirken calpol alsın bari. Vitaminlerin takviyelerini verdim, anneannesi tarhana yaptı onu içti şimdi. Lugollu su yapıp havlu koyuyoruz alın bilekler koltuk altı. Acı çekiyor yazık titriyor ama iyi gelecekse tamam diyor

Aslında ocak ayında zamlı maaş alıp ayrılmak tazminatı öyle hesaplatmak rapor parasını ona göre almak çok mantıklı ama duramazsın galiba o kadar

Kıyamam kuzuma inşallah bir an önce iyileşir benim oğlumda öyle ateşlendi mi doktora gitmektense anne ıslak bez koy diyor dayanıyor. İki gün 4 saatte bir dönüşümlü ver canım toplarlanır inşallah. Ateşi varken yemekte yemek istemez halsiz düşer. Meyve yesin bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…