2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kuzu sen ne iş yapiyosun
Bir lojistik şirketi için dozvola (geçiş belgesi) yazıyorum. İşim rahat. Sabahtan akşama kadar pc başında değilim. Yük alındıkça beni arıyorlar nerden nereye ise belgeyi yazıp gönderiyorum. O yüzden doğum sonrası da arandıkça yazarım. Hatta doğum iznindeyken bile.

Ay harika valla

Bizim işyeri şöyle yapıyor. Doğum izninde eğer evden çalışırım dersen maaş yatırıyor rapor parası da harici almış oluyorsun. Gelen kartların çekimi malzeme takibi havale eft işlerinin takibi filan yapıyorsun. Ben 32 ondan almak istiyorum nasılsa evden de devam edebilirim tabi sonra daha çalışır mıyım çalışırsam ne zaman o belli değil gibi.

Canım çiğ sebze yani bol salata ve magnezyum sitrat beni çok rahatlatıyor, çok düzenli gidiyorum bayadır. Probiyotik de kullanıyorum 2 günde 1. 3litre su tabi bide
Sağ ol canim bol zeytinyağlı salata yiyorum. Her gün meyve,sebze, kuruyemis tuketiyorum. Magnezyum sitratta her gün aliyorum ama hicbiri hareketin yerine gecmiyor galibakontrolum haftaya cuma probiyotigi sorarim doktoruma. Bu arada onerinle hamile destek yastığını aldim sirtimdaki ağrılar gecti, cok rahatladim.

Peki bu doğum parası tam olarak ne oluyor 4 aylık ücretli izin parası mı yoksa haricinde bi ödeme mi öyle olsa keşke daha bunları konuşmadım ik ile

Gece yatmadan elma üstüne su. Ben şuan bunla biraz yola koydum gibi ama magzezyum sitrat alıcam.

Peki bu doğum parası tam olarak ne oluyor 4 aylık ücretli izin parası mı yoksa haricinde bi ödeme mi öyle olsa keşke daha bunları konuşmadım ik ile
4 aylık rapor parası canım keşke diğer türlü al doğurdun tebrik ederim parası olsaydı

Kizlar bu aralik anneleri kasimda patir patir doguruyo biz de boyle olursak
Ben kendimi nedense hiç şubat annesi olarak görmüyorum oğlum 36 haftalık doğdu. Normalde 38 haftalık sezeryan ile benim şubatın ilk haftası doğum yapmam lazım. Şimdiden çatı kısmı çatır çutur nasıl durur bilmem

Benim de şubat başı zaten. 8 şubat mı ne. 38 haftalık olsa ocak 15 gibi oliyi ben aralıkta çantamı hazır edem ya

Hele ben şubatta doğurmam mucize olur bence 2 şubat diyor çünkü ama oğlak olmasın diye sıkmam gerekiyor

Kizlar bu aralik anneleri kasimda patir patir doguruyo biz de boyle olursak
Ya çok saçma gelicek ama benim ocakta ve oğlak burcu doğurmak gibi bir fobim vardı ve cocikim ocağa denk gelirse hiç şaşırmam çünkü murphy neyse sağlıklı olsunda nüfusa geç yazdırırız nocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…