2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Sorma benim kemiklerde ayninormalde 3 subat ama gelisimi 1 hafta onde zaten ocagin son haftasi diye dusunuyodum simdi 15 ocaktan itibaren beklemeye girerim gibime geliyo

Bende kova olmasini istemiyom kardesim kova hic hoşlaşamiyorum huylarindan

Benim de şubat başı zaten. 8 şubat mı ne. 38 haftalık olsa ocak 15 gibi oliyi ben aralıkta çantamı hazır edem ya
Herşeyi son dakikaya bıraksan da doğum hazırlığını bırakma canım. Allah korusun pat diye gelmek isterse yıkanmamış çamaşırlara kalırsın. Bebişin ilk giyeceklerini ellerinle hazırla paketle yaz üstüne geceliğini terliğini tac istersen onu hazırla. Bende 32 dedin mi başlıcam inşallah

Ay yok öyle dediğime bakma. Aralık ile birlikte bende başlarım. Zaten durmuyonuz ki şimdiden doğum tarihi konuşmaya başladınız o zamana hazırlıklara başlıcaksınız bana batar onlar bende başlarım

Kasım aralık annelerini okurken doğum korkum başladı kızlar ya. Ocakta dış gebelik ameliyatı olmuştum o zaman daha dirayetliydim. Şuan daha ödleğim. Kendimi telkin ediyorum acılı da olsa herşey geçip gidiyor diye. Hem o zaman yanımda bebeğim olacak. Herşey güzel olacak dimi kızlar? Geçip gidiyor o zor günler unutuluyor dimi kızlar? Evet diyin banaaaaa çabbuk

Hamilelik süreci bana doğumdan daha korkutucu geliyor. Sağ salim o günlere ulaşalımda doğum dediğin nedir ya 1 saat bilemedin 3 5 saatte bebikin yanında

Merhaba 18 haftalık gebeyim devlet kadın doğuma gittim ama doktor çok suratsizdi hatta bebeği görmek için kafamı kaldırdığımda kızdı bana bebeği görmedim fotoğraf da vermedi neyse

Sorum şu 15 gün sonrasına fetal eko ve radyoloji istek fisi verdi ama hiçbir bilgilendirme de bulunmadı
Bunlar her gebeden mi isteniyor ? Yoksa bı sorun mu gördü ? Özele gitsem mi

Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason istemiş olabilir mi? Tam o haftalarda bakılıyor çünkü herkesten isteniyor diye biliyorum bende yaptırdım.

Hiç merak etme canım kendini unutacaksın rabbim o gücü biz annelerde görmese bebekler ışınlanarak doğardı. Doğum anne ile bebek arası büyük bir bağ can kattığın evladını kollarına aldığında sen ne yaşamışsın gelip geçiyor geçmese kim 2.yi yapar ki. Bebek kokusunu hamileliği özledim uykusuz günlerime ağlamalarıma rağmen

Uy ağzın bal yesin

Yaaaaa T the economist şunu bi izlemelisin bütün korkuların geçer

Tabiki unutuluyor yoksa ikinciye cesaret etmek akıl karı değil ki ilk yavrum saolsun çok zordu o korkuyla 8 yılda anca unuttum yenisine cesaret ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…