Olm ağladım ya
Unutulur tabi ya sonucta omur boyu surecek bi aci degil ya kuzum maksimum 1 gun cektik hadi diyelim sonunda bitecek ve minnakimizla cikacazKasım aralık annelerini okurken doğum korkum başladı kızlar ya. Ocakta dış gebelik ameliyatı olmuştum o zaman daha dirayetliydim. Şuan daha ödleğim. Kendimi telkin ediyorum acılı da olsa herşey geçip gidiyor diye. Hem o zaman yanımda bebeğim olacak. Herşey güzel olacak dimi kızlar? Geçip gidiyor o zor günler unutuluyor dimi kızlar? Evet diyin banaaaaa çabbuk
Bana istedikleri ayrıntılı ultrason gibi geldi tecrübeli annişler daha iyi bilirAyrıntılı ultrason diye mi geçiyor ben bilmiyorumumarım öyledir
siz yazınca baktım da benim muhtemel doğum 18.02 yazıyor ultrason kağıdındaSorma benim kemiklerde ayninormalde 3 subat ama gelisimi 1 hafta onde zaten ocagin son haftasi diye dusunuyodum simdi 15 ocaktan itibaren beklemeye girerim gibime geliyo
Sanırım 36dan sonra nst ve çatı muayeneleri başlıyorAy doğumlar konuşulmaya başlanmış. Acaba doktor kaçıncı haftalarda doğum hakkında fikir veriyor kızlar. Gidişatla ilgili?
Merhaba bende 18 haftada iken devlette gittimAraştırma hastanesi kadon doğum fetal eko diye kağıt verdi çocuk kardiyolojisine git dedi İzmir'de bende bilmiyodum
Bazı doktorlar 32 de başlıyorSanırım 36dan sonra nst ve çatı muayeneleri başlıyorçatı muayenesnden çok korkuyorum
Valla ben doktordan korkmuyorum artık. Çok şeyler yaşadığım için acıya alıştım. Umarım hep böyle olurum. Ben de ocak annelerini okudum bugün ve çok çok yaklaştığımızı anladım. Daha dün burda cinsiyet öğrenmeye çalışıyorduk. İlk resimler değişince ne heyecanlar yaşıyorduk. Bence zaman çok hızlı geçiyorSanırım 36dan sonra nst ve çatı muayeneleri başlıyorçatı muayenesnden çok korkuyorum
Eşim bi iş seyahatine çıkmak zorunda kaldıIhlamur bal elma .. karışımı yapıyorum canım karamürveri sorayım bir dra eczane yanımda alayım, yeşeşkkürler bu arada kuzum sen nasılsın,, ya biraz hava değişikliği yaptık şehir dışına bikaçgün birde misafirlerim vardı derken illa kaptım şifayı
Ay bence şubatı görecek ana sayısı 2 elin parmağını geçmeyecek aktif olmayanları da dahil ederek..Kizlar bu aralik anneleri kasimda patir patir doguruyo biz de boyle olursak
Kızz daha önce demiştim buzağısı olana daha çok para veriliyor, bizimkiler beleş..Nolurdu yani 3 çocuk 3 çocuk diyolar doğuruyoz işte hani ödül
Annemin ilk doğum 7 aylık, onu kaybetmişler küvöze götürürken. Ben 2 numarayım 42 haftalıkHahahah tamam 40ı geçersem nolcakbu durumda genetik mi acaba benim annem hep 40ı doldurmuş ablamda doldurdu
Ya onlar hep bir dersim var bölümünde kötü bir doğum anısını paylaşmış biri o u okuyup demoralize olmuş. O kötü anları yaşayan bayan da hiç bilmiyormuş süreci anladığım, bide kötü sağlık personeline denk gelmiş.. Valla normal doğacak olsa zerre korkum olmaz ama ameliyat tabi bi tırsıttırıyor. Ama herkes yapıyor biz niye yapmayalım. Sonda acısı da unutulacak, dikiş ağrısı da.. Meme ucu yarası da.. Yumuşacık mis kokularıyla kucağımıza alınca onları hepsine değmiş olacaklarKasım aralık annelerini okurken doğum korkum başladı kızlar ya. Ocakta dış gebelik ameliyatı olmuştum o zaman daha dirayetliydim. Şuan daha ödleğim. Kendimi telkin ediyorum acılı da olsa herşey geçip gidiyor diye. Hem o zaman yanımda bebeğim olacak. Herşey güzel olacak dimi kızlar? Geçip gidiyor o zor günler unutuluyor dimi kızlar? Evet diyin banaaaaa çabbuk
Kesinlikle öyle. Hatta şartlar bu kadar zor olmaSa 3. Yü bile düşünürdüm. Ama artık 32 yasındayım; iki yıl ara versem vs derken 35 i bulur, bunu da istemiyorum. Bu yüzden bu son hamileliğim diye; özleyeceğimi düşünüyorum bu günleri. Bebeklik de dediğin gibi; evet zor zamanlar ama özleniyor ya. Kokusu bambaşka; değeri hissi bambaşkaHiç merak etme canım kendini unutacaksın rabbim o gücü biz annelerde görmese bebekler ışınlanarak doğardı. Doğum anne ile bebek arası büyük bir bağ can kattığın evladını kollarına aldığında sen ne yaşamışsın gelip geçiyor geçmese kim 2.yi yapar ki. Bebek kokusunu hamileliği özledim uykusuz günlerime ağlamalarıma rağmen
Ahh kalbimm yaaa
Sen ben olabilir misinTabiki unutuluyor yoksa ikinciye cesaret etmek akıl karı değilki ilk yavrum saolsun çok zordu o korkuyla 8 yılda anca unuttum yenisine cesaret ettim
Bana şimdiye kadar heralde şu süreçte en az 10 kez açıklık kontrolü yapılmıştır hiç zor gelmedi bana.Sanırım 36dan sonra nst ve çatı muayeneleri başlıyorçatı muayenesnden çok korkuyorum
Ya şimdi büyük çocuklar ve hamile analarına sıkıntı ama bebekler gelince onları nasıl kpruyacağızEşim bi iş seyahatine çıkmak zorunda kaldıdualardayım bi şey olmasın diye bugün biraz yoruldum yine. Yağızın oyuncaklarını ayırdım daha detaylıca, nevresim dolabımı, sifonyerimi, ecza dolabımı düzenledim. İyi oldu ama yoruyor tabi yemek vs de yaptım.
Geçen gün buraya koyacaktım ama milletin tadı kaçmasın diye koymadım. Tüm doktorlar ağız birliği etmiş gibi aynı şeyi söylüyor. Çocuklarda iki üç virüs birleşip daha uzun süren gripler bekliyoruz diye yazı vardı. Kreşten alma şansınız varsa Aralık Ocak gibi alın demiş doktoru bi komşuma da sırf bu yüzden. Okulda evladı olan tüm hamilelere Allah yardım etsin zor.
Kızz ne varmış 35te. Bak 1 aya 35im ruhum 26Kesinlikle öyle. Hatta şartlar bu kadar zor olmaSa 3. Yü bile düşünürdüm. Ama artık 32 yasındayım; iki yıl ara versem vs derken 35 i bulur, bunu da istemiyorum. Bu yüzden bu son hamileliğim diye; özleyeceğimi düşünüyorum bu günleri. Bebeklik de dediğin gibi; evet zor zamanlar ama özleniyor ya. Kokusu bambaşka; değeri hissi bambaşka
32 yaşında anne olacak olan ben napsınKesinlikle öyle. Hatta şartlar bu kadar zor olmaSa 3. Yü bile düşünürdüm. Ama artık 32 yasındayım; iki yıl ara versem vs derken 35 i bulur, bunu da istemiyorum. Bu yüzden bu son hamileliğim diye; özleyeceğimi düşünüyorum bu günleri. Bebeklik de dediğin gibi; evet zor zamanlar ama özleniyor ya. Kokusu bambaşka; değeri hissi bambaşka
işte bu evhami yaşamamak için hiç internete bakmıyorum direk doktora yazıyorum doktoruna sor canım endişe etme derin geriliyor ondan da kasinirsiniyi geceler bebisler
benim biraz kaşıntı sorunum vardı internete bakayım dedim ne iyi gelir diye, bakmaz olaydım çünkü yeni dert edindim kendime, gebelik kolestazı diye bir şey varmış ve en büyük belirtisi de kaşıntıymış. ben çok uzun zamandır yaşıyorum aslında bunu ama çılgın gibi kaşınmadığımdan bi çare aramayı düşünmedim tatlı tatlı kaşınıyor. bu durumu yaşayan var mı kan değerlerime baktırmalı mıyım? eğer kolestaz varsa bebeğin erkenden alınması gerekiyormuş.
Sağlık ocağından ebem de yarın 2. aşı için çağırıyor.kirmizipatiklikiz sen yaptırdın mı 2.yi? gidersem belki bu konuyu da konuşur kan veririm...
Olur mu arkadaşım aşkolsunAhh kalbimm yaaa
Sen ben olabilir misinilk 2 sene ağzımıza ettiğinden hiç düşünmedik, sonra duruldu ıslandı 5 yaşından sonra düşündük ama anca işte nasip oldu..
Bana şimdiye kadar heralde şu süreçte en az 10 kez açıklık kontrolü yapılmıştır hiç zor gelmedi bana.
Ya şimdi büyük çocuklar ve hamile analarına sıkıntı ama bebekler gelince onları nasıl kpruyacağızbüyüklere dokunma elleme gelme demek de olmaz. Oğlum ilk 1 yıl hiç hasta olmamıştı ama 2.lere yazık
Kızz ne varmış 35te. Bak 1 aya 35im ruhum 26valla böyle sıkıntılı geçmeseydi 2 tane hazır embriyomda var, bunu Ssvd yapıp 2 2.5 sene sonra da bi tane daha patlatmak isterdim. Şu ekonomide şu ülke şartlarında delilik geliyor bazı arkadaşlarıma 2.bile ama isterdim 3 kardeş olsunlar..
Normal herkesten isteniyor korkulacak bişey yok ama fetal eko 24. Haftada daha net sonuç veriyormuş beni 24 yine çağırdı orda temiz çıktıMerhaba bende 18 haftada iken devlette gittim
Bana da fetal eko ve radyoloji istek fisi verildi
İstenilmesi normal mi doktor hiçbir açıklamada bulunmadı sadece kağıt verdi
Yap tabiki. Kardeşsiz kalmasın yavrusun. Benim sebeplerim var32 yaşında anne olacak olan ben napsınyapmasın mı kardeş çocuğuna kardeş candır 35-40 demicez yapacaz vallah
Canmmm geçmiş olsunKızlar yemek yaparken aniden nabzım 210a çıktı ne yaptıysam düşmedi eşimi aradım acile geldik şükür şimdi normale döndü. Ekg tansiyon normal kan alındı serum takıldı bekliyorum. İlk defa böyle bişi yaşıyorum panik atak olabilir dedi dr durduk yere ne panik atağı yaşayan var mı böyle bişi mi şu an yalnız kalmsya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?