2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Yaaaaa T the economist şunu bi izlemelisin bütün korkuların geçer

Olm ağladım ya ay canım çocuğum. Hiç şikayet etmicem ağrım sızım var diye. Söz.
Geçen sene ocakta dış gebelik ameliyatı olmuştum. Bu sene ocakta belki de çocuğum aynı böyle emecek beni. Allahım çok büyüksün. Şükür aramadan buldum yavrumu.

Unutulur tabi ya sonucta omur boyu surecek bi aci degil ya kuzum maksimum 1 gun cektik hadi diyelim sonunda bitecek ve minnakimizla cikacaz

Sorma benim kemiklerde ayninormalde 3 subat ama gelisimi 1 hafta onde zaten ocagin son haftasi diye dusunuyodum simdi 15 ocaktan itibaren beklemeye girerim gibime geliyo
siz yazınca baktım da benim muhtemel doğum 18.02 yazıyor ultrason kağıdında ölçümler de 2 hafta ileri bence bende ocak sonu şubat başı doğururum

Araştırma hastanesi kadon doğum fetal eko diye kağıt verdi çocuk kardiyolojisine git dedi İzmir'de bende bilmiyodum
Merhaba bende 18 haftada iken devlette gittim
Bana da fetal eko ve radyoloji istek fisi verildi
İstenilmesi normal mi doktor hiçbir açıklamada bulunmadı sadece kağıt verdi

Sanırım 36dan sonra nst ve çatı muayeneleri başlıyor çatı muayenesnden çok korkuyorum
Valla ben doktordan korkmuyorum artık. Çok şeyler yaşadığım için acıya alıştım. Umarım hep böyle olurum. Ben de ocak annelerini okudum bugün ve çok çok yaklaştığımızı anladım. Daha dün burda cinsiyet öğrenmeye çalışıyorduk. İlk resimler değişince ne heyecanlar yaşıyorduk. Bence zaman çok hızlı geçiyor

Eşim bi iş seyahatine çıkmak zorunda kaldı dualardayım bi şey olmasın diye bugün biraz yoruldum yine. Yağızın oyuncaklarını ayırdım daha detaylıca, nevresim dolabımı, sifonyerimi, ecza dolabımı düzenledim. İyi oldu ama yoruyor tabi yemek vs de yaptım.
Geçen gün buraya koyacaktım ama milletin tadı kaçmasın diye koymadım. Tüm doktorlar ağız birliği etmiş gibi aynı şeyi söylüyor. Çocuklarda iki üç virüs birleşip daha uzun süren gripler bekliyoruz diye yazı vardı. Kreşten alma şansınız varsa Aralık Ocak gibi alın demiş doktoru bi komşuma da sırf bu yüzden. Okulda evladı olan tüm hamilelere Allah yardım etsin zor.

Kizlar bu aralik anneleri kasimda patir patir doguruyo biz de boyle olursak
Ay bence şubatı görecek ana sayısı 2 elin parmağını geçmeyecek aktif olmayanları da dahil ederek..
Nolurdu yani 3 çocuk 3 çocuk diyolar doğuruyoz işte hani ödül
Kızz daha önce demiştim buzağısı olana daha çok para veriliyor, bizimkiler beleş..
Hahahah tamam 40ı geçersem nolcak bu durumda genetik mi acaba benim annem hep 40ı doldurmuş ablamda doldurdu
Annemin ilk doğum 7 aylık, onu kaybetmişler küvöze götürürken. Ben 2 numarayım 42 haftalık yine de doğmuyormuşum da suni sancıyla falan zorla.. E ben malum ilki 30 haftalık bunu kendi haline bıraksak 23.haftada doğardı
Ya onlar hep bir dersim var bölümünde kötü bir doğum anısını paylaşmış biri o u okuyup demoralize olmuş. O kötü anları yaşayan bayan da hiç bilmiyormuş süreci anladığım, bide kötü sağlık personeline denk gelmiş.. Valla normal doğacak olsa zerre korkum olmaz ama ameliyat tabi bi tırsıttırıyor. Ama herkes yapıyor biz niye yapmayalım. Sonda acısı da unutulacak, dikiş ağrısı da.. Meme ucu yarası da.. Yumuşacık mis kokularıyla kucağımıza alınca onları hepsine değmiş olacaklar hatta sonra unutuluyor özleniyor 2 ler 3 4ler yapılıyor.. Bambaşka bi sevgi.. Bak şimdi 8 yaşında koca dana ama sırf hasta diye göğsüme yatırasım hiç kaldırmayasım orada uyuyasım geliyor. Koşulsuz şartsız tarifsiz bi aşk

Kesinlikle öyle. Hatta şartlar bu kadar zor olmaSa 3. Yü bile düşünürdüm. Ama artık 32 yasındayım; iki yıl ara versem vs derken 35 i bulur, bunu da istemiyorum. Bu yüzden bu son hamileliğim diye; özleyeceğimi düşünüyorum bu günleri. Bebeklik de dediğin gibi; evet zor zamanlar ama özleniyor ya. Kokusu bambaşka; değeri hissi bambaşka

Yaaaaa T the economist şunu bi izlemelisin bütün korkuların geçer

Ahh kalbimm yaaa
Tabiki unutuluyor yoksa ikinciye cesaret etmek akıl karı değil ki ilk yavrum saolsun çok zordu o korkuyla 8 yılda anca unuttum yenisine cesaret ettim
Sen ben olabilir misin ilk 2 sene ağzımıza ettiğinden hiç düşünmedik, sonra duruldu ıslandı 5 yaşından sonra düşündük ama anca işte nasip oldu..
Sanırım 36dan sonra nst ve çatı muayeneleri başlıyor çatı muayenesnden çok korkuyorum
Bana şimdiye kadar heralde şu süreçte en az 10 kez açıklık kontrolü yapılmıştır hiç zor gelmedi bana.
Ya şimdi büyük çocuklar ve hamile analarına sıkıntı ama bebekler gelince onları nasıl kpruyacağız büyüklere dokunma elleme gelme demek de olmaz. Oğlum ilk 1 yıl hiç hasta olmamıştı ama 2.lere yazık
Kızz ne varmış 35te. Bak 1 aya 35im ruhum 26 valla böyle sıkıntılı geçmeseydi 2 tane hazır embriyomda var, bunu Ssvd yapıp 2 2.5 sene sonra da bi tane daha patlatmak isterdim. Şu ekonomide şu ülke şartlarında delilik geliyor bazı arkadaşlarıma 2.bile ama isterdim 3 kardeş olsunlar..

32 yaşında anne olacak olan ben napsın yapmasın mı kardeş çocuğuna kardeş candır 35-40 demicez yapacaz vallah

işte bu evhami yaşamamak için hiç internete bakmıyorum direk doktora yazıyorum doktoruna sor canım endişe etme derin geriliyor ondan da kasinirsin

Kızlar yemek yaparken aniden nabzım 210a çıktı ne yaptıysam düşmedi eşimi aradım acile geldik şükür şimdi normale döndü. Ekg tansiyon normal kan alındı serum takıldı bekliyorum. İlk defa böyle bişi yaşıyorum panik atak olabilir dedi dr durduk yere ne panik atağı yaşayan var mı böyle bişi mi şu an yalnız kalmsya korkuyorum

Olur mu arkadaşım aşkolsun ben yüksek riskliyim; ilk ili gebeliğim aşılamaydı, bu kendiliğinden oldu, bi daha olur mu olmaz mı bilinmez derdi var. Genel bi kanıdır ya 35 üstü diye. Annem 36 yaşında doğurdu erkek kardeşimi. Ama kardesim adına ayrı annem adına ayrı üzülüyorum. Yakın örnek olunca, pek sıcak bakmıyorum. Benle alakalı yani

Merhaba bende 18 haftada iken devlette gittim
Bana da fetal eko ve radyoloji istek fisi verildi
İstenilmesi normal mi doktor hiçbir açıklamada bulunmadı sadece kağıt verdi
Normal herkesten isteniyor korkulacak bişey yok ama fetal eko 24. Haftada daha net sonuç veriyormuş beni 24 yine çağırdı orda temiz çıktı

Canmmm geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…