2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Neden öyle oldu ki cnm 210 çok yüksek bi rakam. Anlıktır inş bidaha tekrarı olmaz

Canım olabilir dün akşam bendede oldu ama nabız 100 falan oldu tuvalete giremediğim için gaz sıkışması olduğu için sonra rahatladım panik atak arada yokluyor ama sen yinede tetkiklerini yaptır belki kansızlık vardır.

Bugün bizim kontrolümüz vardı, 33 cm 879 Gr olmuşuz nasılız teyzeleri doktor hanım da bir doğuma kadar gitti geldi ben oradayken yatırdım gebemi doğum için açılması da var ama bebek kafayı hiç aşağı indirmemiş deneyimli ebemi cagiracağım dedi itmesi gerekecekmis dedim yaklasiyoruz değil mi doktor hanım Allah hepimize kolay doğum nasip etsin

3. İçin doktora sordum zaten riskli gebelik 1 az 2 çok diyor şaka bir yana çok kaedeş güzel olur belki ama ülke şartlarında çok zor Allah yardım etsin.
İlk çocuğumda 4 çocuk istiyordumkız öle zorduki anca ikinciyi bulduk sağlıkla doğaunlarda tek başka ne isteriz

Bir de çok sık giremedigim için arada bakabiliyorum.. biz de Kasım indiriminden aldık resimdekinin 4 kapaklisini, odamızı akşamdan akşama kuruyoruz yavaş yavaş her baktığımda gözlerim doluyor bize nasıl birşey nasip etti diye şükrediyorum bu hafta içeride kalan devir olmayacak iznini kullanacağım, biraz hazırlık yaparım diyorum ama bugün çarşıda gezmek ne kelime hemen yoruldum ve eve gelmek istedim hiç kondisyon kalmamış ve ben hiç bişi almadım bir bornoz takımı, iki tane hastane çıkışı, 10 tane yeni doğan atleti var başla bişi yok çocuğumun çok mu ağırdan alıyorum ya

Eklentiler

• IMG_20221109_151056.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 58
Neden öyle oldu ki cnm 210 çok yüksek bi rakam. Anlıktır inş bidaha tekrarı olmaz
Bilmiyorum ki ilk defa böyle bişi yaşadım ödüm patladı nefesim daraldı bayılıcak gibi oldum. Ekg tansiyon normal dedi dr ama kardiyolojiyeye gitsem iyi olacak panik ataksa bile teşhisi konsun

Kardeşim oğlum bebekken hep diyordu ki, bu çocuk en etkin aile planlaması yöntemi. Bunu gören zaten çocuk yapmaz

Kizlar şu; şu zamanda çocuk mu yapılır ? Evde mi oturulur. Bir gelir ile ev mi gecinilir. Bu yaşta çocuk mu yapılır vs vs siz beni anladınız konuşanlara cevap mi verelim yoksa bırakalım kendi cahilliklerinde kalsınlar mi?

Doktorunun yorumu cok iyi

Belki nedeni cehalet de olabilir dediğiniz gibi ama görüş farklılığı olarak değerlendirmek daha doğru bana göre. Herkesi cok ciddiye almayın, sallayın herkesi aydınlatamazsınız

Kızlar lcw kuponu olan var mı? 249 lira alacağım ürün. 200₺ üzeri kullanacağım cinsten bi kupon cok işime yarar aslında

Ben kizimda bimden almistim reflü yatagini, cok kusan alerjik bir bebekti. Cok da rahat etmistim acikcasi. Bunda da sevi bebenin reflü yatagi i aldim dolaptan, ksfa bölgesi oyuntulu kendinden anne yani yatagi gibi cok begendim.

Merhaba kötü bir tecrübe olmuş. Değiştirme ihtimaliniz varsa hastanenizi değiştirin bence. Hamilelik cok hassas bir dönem.
Detayli ultrason bakacaklar devlette direk perinatologlar bakmiyor. Önce radyoloji bakiyor ve bir sorun görürse perinatoloğa yönlendiriyor. Fetal ekoyu da detayli da yapıyorlar.

Ben geleni yikayip utuluyorum kuzu nolur nolmaz diye son ana birakamiyorum zaten erkenci bi insanim her isim tamam olmali insaAllah deterjan olarak siveno kullaniyorum

siveno guzel kokuyor mu canim. Ben kokuya takıntılıyım. Mesela en çok omo.deterjan kokusunu severim baskada hiçbirini sevmem
Aklimdan omo.ile yıkamak geçiyor o yuzden

Ya bi kereden bişey olmaz allahın izniyle üzme kendini. Kar zarar hesabına göre antibiyotik bile içiyoruz kaç kere hem de. Hiç merak etme. Ağlamak rahatlatıyorsa hobi olarak ağla ama kendine dert etme yani

Ben hobi olarak ağlıyorum. Iyi geliyor. Bazan bağırarak ağlıyorum kimse yoksa yanimda

Kuzu kokusu cok hoş degil ama kotu de degil zaten bu tarz urunler parfumsuz oluyor diye biliyorum. Kiz niye aglayip kendini strese sokuyon Allah seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…