- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Robot supurge konforunu 1 haftadir yasiyorum keske daha once alsaydimİyi dinlenmeler
Bu arada temizlik demişken robot süpürge ve dyson sız annemiz kalmasınişi epey kolaylaştırıyorlar
Viledayı da kocalara satınca oldu bu iş
Daha daha iyi olun inşallahÇok sukur kuzum iyiyiz dua ediyorum sanakilo almaya basladi mi minigin kuzum basladiysa cabuk toparlanir diye dusunuyorum ped iyi olabilir kuzu akan sutu toplayan pompalar da kullanilabilir.
inshallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyoruzCanım önce solunumu düzelsin sürecini daha hızlı ilerleyecek. 21 gün benim oğlum da kaldı yoğunbakım da ilk günler çok zordu ama sonra kilo alımı başlayınca falan gün sayıyorsun. Kanguru bakımı da başlar solunum düzelince daha bi güzel olur. 2 saatte bi gece gündüz sağ sen sütünü evde de stokla ilerisi için çok faydalı oluyor. Ped yerine kalkana falan birikse de o sütleri de değerlendirmiş olsan.. Hem yara olmaması için de güzel oluyor kalkanlar. Çocuk emmediği için çok şiddetli bir yara pompa yapmıyor bende olmamıştı en azından ama yine de korumak lazım. Bize de başta gününü tamamlayan kadar kalabilir demişlerdi ama 30 haftalık doğdu 3 hafta sonra çıktı, hem çocuğun durumu hem hastane politikasıyla ilgili sanırım. Bazı hastaneler 2 kilo olmadan çıkartmıyorsa. 1800g la eve gelebilmiştik biz. Kızlar daha da güçlü oluyor, inş her şey güzel gitsin siz de beklediğinizden daha hızlı kavuşun
Tahmini söylüyorlar ama İnan yüreğim agzimda bekliyorum ins ilerleme oluyordur7-10 güne daha hafif alete geçecekse toparlanıyor inşallah? Sütün şifa olsun
aminnn canım ayy ne güzel temenniler bunlar ama sizde agri sizi çekmeden alırsınız yavrularınızı inşallahÇok şükür. Günden güne dahada iyi olur inşallah. İlk doğum yapan olarak kızın kucağında biz ağrı çekerken bizi teselli edeceğin günler yakındırKüçük hanımın ismi belli mi
Aynıyız canım. Oğlanı 3 te uyutuyorum. Ben uyumuyorum genelde; bahaneyle uzanıyorum. 1 haftadır mecbur kaldım artık. Hiç bi şey yapmasam oturup oyuncak oynuyoruz birlikte. Ama su magnezyum az etki etti şimdi. Ama düzensiz kasılmam var ya, sebebi biraz da psikolojik bendeki sanırım. Eşim uzakta, kırıldım bi konudan. Ona ağlıyorum sürekli. Bu hamileliğim herseye ağlamakla geçiyor zaten. Acıksam ağlıyorum, haberleri izlerken ağlıyorum vs vsAynen bende misafir iş falan derken hasta oldum bide 38 i görmek hayal oldu sanki diye üzülüyorumbaya baya yoruldum hasta halimde dahil hep ayaktayım, arabaylada olsa biryere gitmek yoruyor ama mecbur okul var çünkü. Birde güne en geç 8 de başlanıyor bizde benim öğleden sonra 3-4 ten sınra yorgun olduğumu anlıyorum sende öylemisin canım o saate kadar hep bişeylerle uğraşıyrom ama dinç hissediyorum.
Adıyla yasasin minik prenses :) hersey güzel olacak Allahin izniyle canim.Tahmini söylüyorlar ama İnan yüreğim agzimda bekliyorum ins ilerleme oluyorduraminnn canım çok sagol
aminnn canım ayy ne güzel temenniler bunlar ama sizde agri sizi çekmeden alırsınız yavrularınızı inşallahMelissa koyduk babasının hep ağzında olan isimdi
Geçmiş olsun canım. İshal devam ediyor mu bak bakalım. Devam ederse gaita testi verirsin diye söylüyorum.Kizlar ben ishal oldum ya bu neydi. Kabızlık ayri zor bu ayri zormuş. Dun aksam baya kotuydum. Yediğinden kaynaklandı dedi eşim. Gunduz iyiydim aksam olunca yine kotu oldum.
Yedigimde ebegumeci kaynanamlar yapmistibende otlu seyleri cok severim actim bir tabak yedim.
İsmine bayıldımTahmini söylüyorlar ama İnan yüreğim agzimda bekliyorum ins ilerleme oluyorduraminnn canım çok sagol
aminnn canım ayy ne güzel temenniler bunlar ama sizde agri sizi çekmeden alırsınız yavrularınızı inşallahMelissa koyduk babasının hep ağzında olan isimdi
Aynıyız canım. Oğlanı 3 te uyutuyorum. Ben uyumuyorum genelde; bahaneyle uzanıyorum. 1 haftadır mecbur kaldım artık. Hiç bi şey yapmasam oturup oyuncak oynuyoruz birlikte. Ama su magnezyum az etki etti şimdi. Ama düzensiz kasılmam var ya, sebebi biraz da psikolojik bendeki sanırım. Eşim uzakta, kırıldım bi konudan. Ona ağlıyorum sürekli. Bu hamileliğim herseye ağlamakla geçiyor zaten. Acıksam ağlıyorum, haberleri izlerken ağlıyorum vs vs
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bi kucak dolusu öpücük sana o zmnAz once sen benim.uzumlu kekimi şarkısını 3 kere dinleyip sonuncuda artik sesli ağladım
En son eşimi aradım ağlamak için ama sonra farkli seyler uydurup kapattım
Yarin devam ederse doktora gidecem.Geçmiş olsun canım. İshal devam ediyor mu bak bakalım. Devam ederse gaita testi verirsin diye söylüyorum.
Zor bacım hepsi zor
Aynıyız canım. Oğlanı 3 te uyutuyorum. Ben uyumuyorum genelde; bahaneyle uzanıyorum. 1 haftadır mecbur kaldım artık. Hiç bi şey yapmasam oturup oyuncak oynuyoruz birlikte. Ama su magnezyum az etki etti şimdi. Ama düzensiz kasılmam var ya, sebebi biraz da psikolojik bendeki sanırım. Eşim uzakta, kırıldım bi konudan. Ona ağlıyorum sürekli. Bu hamileliğim herseye ağlamakla geçiyor zaten. Acıksam ağlıyorum, haberleri izlerken ağlıyorum vs vs
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Aşiri dozda duygusallik içerirAz once sen benim.uzumlu kekimi şarkısını 3 kere dinleyip sonuncuda artik sesli ağladım
En son eşimi aradım ağlamak için ama sonra farkli seyler uydurup kapattım
Daha daha iyi olun inşallahCanım benim Allah razı olsun Elh bir kilo oldu o pompaların fotosu varsa paylaşır misin ilerleyen zamanda daha çok ihtiyacım olacak sanki
inshallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyoruzkanguru bakımı kucağa alma süreci mi?
3 saate bir sağ demislerdi hastanede o rutinle gidiyorum günlük hastaneye götürün evde biriktirip onlarda muhafaza ediyorlar. Sağlığı iyi olsun da bekleriz artık diyoruz, dedigin gibi toparlaninca taburcu ederler diyor tanıdıklar ama suan erken o yüzden bunun üstünde durmuyoruz. Hayırlısıyla ciğerleri de gelişse bi ohh cekicez
Sen nasılsın agrin sizin yoktur inşallah
Ben sabaha kadar kalça bel ağrısından mahvolmuştum misafir geldiği gece :)Kızlar bende misafir çağırma gafletinde bulundum. Hem çok seviyorum kalabalık sofralar zaten arkadaşlarımız sohbet muhabbet ilerliyor. Ama şuan pertim yani. Anlamıyorum yorulduğumu sonradan acısı çıkıyor.
Ohhhh mis iyi yapmışsın canımBen bugun Kayseri'ye gittim, eşimle degisiklik olsun kendimize alisveris yapalim dedik 1 bucuktan 8 e kadar avm de fellik fellik gezdim su an donus yolundayim resmen pertimbebem bana sövüyodur kesin
Kanguru bakımda günde 2 kez yarımşar saat çıplak tenine koyuyorlar canım, bilimsel olarak bebeklerin daha hızlı toparlandığı ispatlanmış bu şekilde diye çok önemsiyordu benim hastane. Sling gibi bir şeyle sarıyorlardı. Mochi pompayı diyor sanırım mavimabelle,birini sağlarken diğeri akıyorsa onunla topluyorlar. Adına bayıldım, bahtı güzel ömrü uzun, tüm yolları açık olsun Melissa cığınDaha daha iyi olun inşallahCanım benim Allah razı olsun Elh bir kilo oldu o pompaların fotosu varsa paylaşır misin ilerleyen zamanda daha çok ihtiyacım olacak sanki
inshallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyoruzkanguru bakımı kucağa alma süreci mi?
3 saate bir sağ demislerdi hastanede o rutinle gidiyorum günlük hastaneye götürün evde biriktirip onlarda muhafaza ediyorlar. Sağlığı iyi olsun da bekleriz artık diyoruz, dedigin gibi toparlaninca taburcu ederler diyor tanıdıklar ama suan erken o yüzden bunun üstünde durmuyoruz. Hayırlısıyla ciğerleri de gelişse bi ohh cekicez
Sen nasılsın agrin sizin yoktur inşallah
Bugun benim ki de öyle hiç uyumadı ya ama bende kızımdan dolayı hiç uyumadım hepimiz sabahladık oğluşum hala tepiniyor.Kiz benim de ayni ya valla çocum horon tepiyo
Çok geçmiş olsun yeşillik yapmış olabilir tatlım hemen patates haşla istersen kızımda ishal sürekli çamaşır değişiyoruz haşlama ve muz epey iyi geldi akşama doğru azaldı .Kizlar ben ishal oldum ya bu neydi. Kabızlık ayri zor bu ayri zormuş. Dun aksam baya kotuydum. Yediğinden kaynaklandı dedi eşim. Gunduz iyiydim aksam olunca yine kotu oldum.
Yedigimde ebegumeci kaynanamlar yapmistibende otlu seyleri cok severim actim bir tabak yedim.
Çok güzel isim bayıldımTahmini söylüyorlar ama İnan yüreğim agzimda bekliyorum ins ilerleme oluyorduraminnn canım çok sagol
Umarim ben de bugun sabahlamam ayak bileklerim duba olmuş ya ne kadar yurudum AllahimmBugun benim ki de öyle hiç uyumadı ya ama bende kızımdan dolayı hiç uyumadım hepimiz sabahladık oğluşum hala tepiniyor.
Çok geçmiş olsun yeşillik yapmış olabilir tatlım hemen patates haşla istersen kızımda ishal sürekli çamaşır değişiyoruz haşlama ve muz epey iyi geldi akşama doğru azaldı .
Umarim ben de bugun sabahlamam ayak bileklerim duba olmuş ya ne kadar yurudum Allahimmesime en son yeter aha buraya doguracam dedim simdi diktim ayaklari yukari uzaniyorum ya benimki hala fink fink
Muz yiyorum dünden beri. Bide kan ilaci içiyorum. Normalde aninda kabız yapiyor diye iki üç güne bir içiyordumBugun benim ki de öyle hiç uyumadı ya ama bende kızımdan dolayı hiç uyumadım hepimiz sabahladık oğluşum hala tepiniyor.
Çok geçmiş olsun yeşillik yapmış olabilir tatlım hemen patates haşla istersen kızımda ishal sürekli çamaşır değişiyoruz haşlama ve muz epey iyi geldi akşama doğru azaldı .
Aşiri dozda duygusallik içerirben aglayamiyorum ya, iç dunyamda bi cok sey olup bitiyo bin tane senaryo geliyo aklima ama hepsi anksiyeteyle patliyo yine de sureci yonetebiliyorum ya oyle boyle kor topal ilerliyoruz bakalim umarim lohusalikta iyiden iyiye cozutmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?