2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok sukur kuzum iyiyiz dua ediyorum sana kilo almaya basladi mi minigin kuzum basladiysa cabuk toparlanir diye dusunuyorum ped iyi olabilir kuzu akan sutu toplayan pompalar da kullanilabilir.
Daha daha iyi olun inşallah Canım benim Allah razı olsun Elh bir kilo oldu o pompaların fotosu varsa paylaşır misin ilerleyen zamanda daha çok ihtiyacım olacak sanki
inshallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyoruz kanguru bakımı kucağa alma süreci mi?
3 saate bir sağ demislerdi hastanede o rutinle gidiyorum günlük hastaneye götürün evde biriktirip onlarda muhafaza ediyorlar. Sağlığı iyi olsun da bekleriz artık diyoruz, dedigin gibi toparlaninca taburcu ederler diyor tanıdıklar ama suan erken o yüzden bunun üstünde durmuyoruz. Hayırlısıyla ciğerleri de gelişse bi ohh cekicez
Sen nasılsın agrin sizin yoktur inşallah

7-10 güne daha hafif alete geçecekse toparlanıyor inşallah? Sütün şifa olsun
Tahmini söylüyorlar ama İnan yüreğim agzimda bekliyorum ins ilerleme oluyordur aminnn canım çok sagol
Çok şükür. Günden güne dahada iyi olur inşallah. İlk doğum yapan olarak kızın kucağında biz ağrı çekerken bizi teselli edeceğin günler yakındır Küçük hanımın ismi belli mi
aminnn canım ayy ne güzel temenniler bunlar ama sizde agri sizi çekmeden alırsınız yavrularınızı inşallah Melissa koyduk babasının hep ağzında olan isimdi

Aynıyız canım. Oğlanı 3 te uyutuyorum. Ben uyumuyorum genelde; bahaneyle uzanıyorum. 1 haftadır mecbur kaldım artık. Hiç bi şey yapmasam oturup oyuncak oynuyoruz birlikte. Ama su magnezyum az etki etti şimdi. Ama düzensiz kasılmam var ya, sebebi biraz da psikolojik bendeki sanırım. Eşim uzakta, kırıldım bi konudan. Ona ağlıyorum sürekli. Bu hamileliğim herseye ağlamakla geçiyor zaten. Acıksam ağlıyorum, haberleri izlerken ağlıyorum vs vs
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Adıyla yasasin minik prenses :) hersey güzel olacak Allahin izniyle canim.

Geçmiş olsun canım. İshal devam ediyor mu bak bakalım. Devam ederse gaita testi verirsin diye söylüyorum.
Zor bacım hepsi zor

İsmine bayıldım o isimdeki kızlar cok güzel oluyor. sütün bol , moralin tavan olsun inş

Az once sen benim.uzumlu kekimi şarkısını 3 kere dinleyip sonuncuda artik sesli ağladım
En son eşimi aradım ağlamak için ama sonra farkli seyler uydurup kapattım

Az once sen benim.uzumlu kekimi şarkısını 3 kere dinleyip sonuncuda artik sesli ağladım
En son eşimi aradım ağlamak için ama sonra farkli seyler uydurup kapattım
Aşiri dozda duygusallik içerir ben aglayamiyorum ya, iç dunyamda bi cok sey olup bitiyo bin tane senaryo geliyo aklima ama hepsi anksiyeteyle patliyo yine de sureci yonetebiliyorum ya oyle boyle kor topal ilerliyoruz bakalim umarim lohusalikta iyiden iyiye cozutmayiz

Kuzum ben bundan aldim lansinoh un da vardi sanirim

Ben sabaha kadar kalça bel ağrısından mahvolmuştum misafir geldiği gece :)
Ben bugun Kayseri'ye gittim, eşimle degisiklik olsun kendimize alisveris yapalim dedik 1 bucuktan 8 e kadar avm de fellik fellik gezdim su an donus yolundayim resmen pertimbebem bana sövüyodur kesin
Ohhhh mis iyi yapmışsın canım

Kanguru bakımda günde 2 kez yarımşar saat çıplak tenine koyuyorlar canım, bilimsel olarak bebeklerin daha hızlı toparlandığı ispatlanmış bu şekilde diye çok önemsiyordu benim hastane. Sling gibi bir şeyle sarıyorlardı. Mochi pompayı diyor sanırım mavimabelle,birini sağlarken diğeri akıyorsa onunla topluyorlar. Adına bayıldım, bahtı güzel ömrü uzun, tüm yolları açık olsun Melissa cığın
Ben bi bakıyorum 36ları görücem heralde diyorum (20-25mm serviksle deliyim galiba) ama her şey 1 saatte alt üst olabiliyor bianda başlayan düzenli kasılmalar ağrılar falan diyorum bitti doğurcam heralde artık.. Allah kolaylaştırsın hepimizin sürecini. 28 olduk bugün şükür. 1 ay daha geçse rahatlıycam baya bakalım.. İyileşmeye başladı mı ameliyat yerin canım, sen de çok bişi anlamamışsındır, yatayım dinleneyim olmuyor. Ben ne kadar özenerek nevresimler falan almıştım lohusa olcam yatcam falan diye(şuanda tuhaf geliyor itiraf ediyorum) ama gerçekler şu şekilde oldu, taburcu olduğumun ertesi günü eşim tek halledemez diye avm de dolandım 2 saat süt poşeti pompa kalkan falan aldım, ertesi gün babamın arabası da bizdeydi hem de kendi arabamız. Babama lazımdı, mecbur İstanbul içi 30 km araba kullanmıştım. Eşim Babamınkini götürdü ben bizimkini. Günde 2 kere hastaneye bebeği görmeye gittik 20km derken hiç kendimi nazlayamadan geçmişti. Güç kuvvet kolaylıklar seni bulsun canım, Rabbim kızına şifalar versin, bian önce sağlıkla kavuşun

Kiz benim de ayni ya valla çocum horon tepiyo
Bugun benim ki de öyle hiç uyumadı ya ama bende kızımdan dolayı hiç uyumadım hepimiz sabahladık oğluşum hala tepiniyor.
Çok geçmiş olsun yeşillik yapmış olabilir tatlım hemen patates haşla istersen kızımda ishal sürekli çamaşır değişiyoruz haşlama ve muz epey iyi geldi akşama doğru azaldı .

Çok güzel isim bayıldım Amin inşallah

Umarim ben de bugun sabahlamam ayak bileklerim duba olmuş ya ne kadar yurudum Allahimm esime en son yeter aha buraya doguracam dedim simdi diktim ayaklari yukari uzaniyorum ya benimki hala fink fink

Umarim ben de bugun sabahlamam ayak bileklerim duba olmuş ya ne kadar yurudum Allahimm esime en son yeter aha buraya doguracam dedim simdi diktim ayaklari yukari uzaniyorum ya benimki hala fink fink

Hareketli günün ardından dinlenmeye basladigin anda hareket etmeye başlıyorlar sira bende diyor herhalde
Bende avm de kendimi kaybediyorum ama bulduğum her yerde 2 dk oturuyorum belim çok ağrıyor benim bu durumlarda. Cunku one doğru gobegim var sadece . Ağırlık merkezim değişti

Muz yiyorum dünden beri. Bide kan ilaci içiyorum. Normalde aninda kabız yapiyor diye iki üç güne bir içiyordum
Yarinda patatese başlayım.
Rabbim senin kuzucuklara ve sana sifa versin canım
Senin için üzülüyorum gerçekten bulantilarina ve agrilarina

Ben hayatta aklıma gelipte alinmayacagim şeylere alınıyorum icleniyorum bir süre söylenip sonra ağlıyorum ya
Esimde surekli takma kafana bosver üzülme deyip duruyor.
Normalde hiç böyle değildim ağlamamak icin kendimi zorluyorum ama olmuyor. sonrada gülüyorum ağladığım şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…