2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ya tabi ki herkesin süreci farklı işliyor da, ıkı gündür Ağrı’dan mahvoldum. Karnım tas gibi. 38 hayal diye ağlıyorum yani. Kendimize yemek yapmak bile gücüme gidiyor. Markete arabayla gidip dönecektim ; Yağıza süt almaya. Bin kere düşündüm resmen.
Sen iyi cesaret etmişsin. Ama gerek yok ya. Harcama kendini. İç bi magnezyum bari. Bana fayda etmedi bugün

Çok saçma bişi söylicem normal makarna yedim iki defa çıkmadı bi defa tam buğday makarna yedim benimde çıktı

Çok saçma bişi söylicem normal makarna yedim iki defa çıkmadı bi defa tam buğday makarna yedim benimde çıktı
Ya işte ölçü de olabilir çünkü ben bu kez normal yediğim tabağı bitirip kalkıp biraz daha koydum onu da yedim bi daha daha dikkatli gideceğim bakalım. Mesela ben de patatesten korkuyorum denedim (çok tıka basa yemeden) sınır içinde kaldım

Sanırım herkeste farklı bende patates ve yufka denedim yükselmedi

Cagirmasan olmuyor gitmesen olmuyor belin sırtın ağrıyor dimi o sıra anlamıyor insan sırt üstü yatınca anlıyor bu gece biraz zor olur dinlenince geçer insalalh

Ya beni esas zorlayan şey temizlik ile yemeğin aynı güne denk gelmesi oldu. Normalde haftalık temizliği ctesi yapıyorduk ama dün biz gittik misafirliğe kahvaltıya sonra yemeğe kaldık derken temizlik bugüne kaldı. Oy dağlar bilmem ya. Daha çağırmıcam kimseyi. Sağ ayağım şiş sol normal şuan

Cagirmasan olmuyor gitmesen olmuyor belin sırtın ağrıyor dimi o sıra anlamıyor insan sırt üstü yatınca anlıyor bu gece biraz zor olur dinlenince geçer insalalh
Ya sorma hem seviyorum hem sohbet muhabbet hoşuma gidiyor bana da değişiklik oluyor. Haftaiçi zaten evdeyim haftasonu güzel geçiyor böyle ama aması var işte

Bence de gerek yok ya renkli daha tövbe dicem ama haftaya da abimler geliyor

Ben bugun Kayseri'ye gittim, eşimle degisiklik olsun kendimize alisveris yapalim dedik 1 bucuktan 8 e kadar avm de fellik fellik gezdim su an donus yolundayim resmen pertimbebem bana sövüyodur kesin
Benimki var ya şuan vajinamı tekmeliyor bildiğin tövbe allahım çıkacak diye korkuyorum.

Aynen bende misafir iş falan derken hasta oldum bide 38 i görmek hayal oldu sanki diye üzülüyorum baya baya yoruldum hasta halimde dahil hep ayaktayım, arabaylada olsa biryere gitmek yoruyor ama mecbur okul var çünkü. Birde güne en geç 8 de başlanıyor bizde benim öğleden sonra 3-4 ten sınra yorgun olduğumu anlıyorum sende öylemisin canım o saate kadar hep bişeylerle uğraşıyrom ama dinç hissediyorum.

Anladım geçmiş olsun doktorunuz en uygun olanı bilir demekki öyle uygun görmüş inşallah hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatırız.

İyi dinlenmeler
Bu arada temizlik demişken robot süpürge ve dyson sız annemiz kalmasın işi epey kolaylaştırıyorlar
Viledayı da kocalara satınca oldu bu iş

Kizlar ben ishal oldum ya bu neydi. Kabızlık ayri zor bu ayri zormuş. Dun aksam baya kotuydum. Yediğinden kaynaklandı dedi eşim. Gunduz iyiydim aksam olunca yine kotu oldum.
Yedigimde ebegumeci kaynanamlar yapmisti bende otlu seyleri cok severim actim bir tabak yedim.

Şuan ihtiyacım olan şey ebegümeci

Sonunun boyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Hamileyken ilkkez yedim. Normalde böyle birsey yapmıyordu.
Hamilelikte bu isin ortası yok bence
Her iki türlüsü de sürünmek
Hamilelik çok değişik bi durum ya. 3 kilo bile almadım ama ekstradan yoruluyorum geberiyorum yani basit bi işlemde. Önceden haftanın 5 günü şirkete gidip çalışıp haftasonu da il dışına gider gezerdik. Şimdi bi kapadokyaya gittim 1 hafta uyudum yorgunluktan. E bu akşam misafir ağırladım ayağım şişti noluyoruz abi. Eşime diyorum inşallah çocuk güleryüzlü olur da ben de her anne gibi ama bi gülüşü var herşeye değiyor felan derim

Gercekten cok degisik sen sen olmaktan çıkıyorsun. Resmen bebiskonun hallerini yasiyor gibisin. Ay bebegimde bu kadar istahsiz olursa yedigi herseyden etkilenirse benim.cok isim var.

Iki.gun ust uste demis ilaci ve multivitamin içsem bu seferde kabizliktan ölüyorum. Böyle şeyler hic etki etmezdi eskiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…