- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Ya tabi ki herkesin süreci farklı işliyor da, ıkı gündür Ağrı’dan mahvoldum. Karnım tas gibi. 38 hayal diye ağlıyorum yani. Kendimize yemek yapmak bile gücüme gidiyor. Markete arabayla gidip dönecektim ; Yağıza süt almaya. Bin kere düşündüm resmen.Kızlar bende misafir çağırma gafletinde bulundum. Hem çok seviyorum kalabalık sofralar zaten arkadaşlarımız sohbet muhabbet ilerliyor. Ama şuan pertim yani. Anlamıyorum yorulduğumu sonradan acısı çıkıyor.
Çok saçma bişi söylicem normal makarna yedim iki defa çıkmadı bi defa tam buğday makarna yedim benimde çıktıBenim iyi gidiyor, bir kere 140 üzerinde gördüm o akşam tam buğday makarnası yemiştim demek ki tam buğday olsa da makarnaya dikkat edeceğiz.
Örneğin bugün öğlen kısır yedim bulgur pek yükseltmemişgenel olarak karbonhidratı kısmaya çalışıyorum.
Diyetiysenin önerisi meyveyi süt veya yoğurtla, karbonhidratı da bol sebzeyle bir arada tüketmek
Umarım haftaya senin de daha iyi çıkar
Ya işte ölçü de olabilir çünkü ben bu kez normal yediğim tabağı bitirip kalkıp biraz daha koydum onu da yedimÇok saçma bişi söylicem normal makarna yedim iki defa çıkmadı bi defa tam buğday makarna yedim benimde çıktı
Sanırım herkeste farklı bende patates ve yufka denedim yükselmediYa işte ölçü de olabilir çünkü ben bu kez normal yediğim tabağı bitirip kalkıp biraz daha koydum onu da yedimbi daha daha dikkatli gideceğim bakalım. Mesela ben de patatesten korkuyorum denedim (çok tıka basa yemeden) sınır içinde kaldım
Cagirmasan olmuyor gitmesen olmuyor belin sırtın ağrıyor dimi o sıra anlamıyor insan sırt üstü yatınca anlıyor bu gece biraz zor olur dinlenince geçer insalalhKızlar bende misafir çağırma gafletinde bulundum. Hem çok seviyorum kalabalık sofralar zaten arkadaşlarımız sohbet muhabbet ilerliyor. Ama şuan pertim yani. Anlamıyorum yorulduğumu sonradan acısı çıkıyor.
Ya beni esas zorlayan şey temizlik ile yemeğin aynı güne denk gelmesi oldu. Normalde haftalık temizliği ctesi yapıyorduk ama dün biz gittik misafirliğe kahvaltıya sonra yemeğe kaldık derken temizlik bugüne kaldı. Oy dağlar bilmem ya. Daha çağırmıcam kimseyi. Sağ ayağım şiş sol normal şuanBenim de dün misafirim vardı sanırım beni en az zorlayanı kahvaltıya çağırmak çünkü zaten kendimiz için çıkaracağımı sofraya biraz daha büyük porsiyonlarla çıkarıyoruz hepsi bu. Bi de kaşarlı patates ve tava böreği ekliyorum ki ikisi de kendi kendine pişen şeyler beni çok oyalamıyor. Çay servisi bi benden bi eşimden. Hem kalabalık keyifli sofra olmuş oldu hem de yorulmadım herkes kalkarken 3-5 parçayı getirdi bulaşığı da makine halletti bitti gittiyorulmadan keyfini çıkarmak için aklında olsun
Şu an bana çay daveti veya yemek çok daha zor geliyor
Ya sorma hem seviyorum hem sohbet muhabbet hoşuma gidiyor bana da değişiklik oluyor. Haftaiçi zaten evdeyim haftasonu güzel geçiyor böyle ama aması var işteCagirmasan olmuyor gitmesen olmuyor belin sırtın ağrıyor dimi o sıra anlamıyor insan sırt üstü yatınca anlıyor bu gece biraz zor olur dinlenince geçer insalalh
Bence de gerek yok ya renkli daha tövbe dicem ama haftaya da abimler geliyorYa tabi ki herkesin süreci farklı işliyor da, ıkı gündür Ağrı’dan mahvoldum. Karnım tas gibi. 38 hayal diye ağlıyorum yani. Kendimize yemek yapmak bile gücüme gidiyor. Markete arabayla gidip dönecektim ; Yağıza süt almaya. Bin kere düşündüm resmen.
Sen iyi cesaret etmişsin. Ama gerek yok ya. Harcama kendini. İç bi magnezyum bari. Bana fayda etmedi bugün
Benimki var ya şuan vajinamı tekmeliyor bildiğinBen bugun Kayseri'ye gittim, eşimle degisiklik olsun kendimize alisveris yapalim dedik 1 bucuktan 8 e kadar avm de fellik fellik gezdim su an donus yolundayim resmen pertimbebem bana sövüyodur kesin
Aynen bende misafir iş falan derken hasta oldum bide 38 i görmek hayal oldu sanki diye üzülüyorumYa tabi ki herkesin süreci farklı işliyor da, ıkı gündür Ağrı’dan mahvoldum. Karnım tas gibi. 38 hayal diye ağlıyorum yani. Kendimize yemek yapmak bile gücüme gidiyor. Markete arabayla gidip dönecektim ; Yağıza süt almaya. Bin kere düşündüm resmen.
Sen iyi cesaret etmişsin. Ama gerek yok ya. Harcama kendini. İç bi magnezyum bari. Bana fayda etmedi bugün
Anladım geçmiş olsun doktorunuz en uygun olanı bilir demekki öyle uygun görmüş inşallah hepimiz bu süreci sağlıcakla atlatırız.Benim 75 gr şeker ile test yapıldığında ilk saat sonu 184, ikinci saat sonu 178 çıktı
Şimdi sürekli ölçüp, haftalık ölçümümü hastaneye atıyorum. Yemekten bir saat sonra ölçüm yapmam ve 140 ın altında olması gerekiyor
İyi dinlenmelerYa beni esas zorlayan şey temizlik ile yemeğin aynı güne denk gelmesi oldu. Normalde haftalık temizliği ctesi yapıyorduk ama dün biz gittik misafirliğe kahvaltıya sonra yemeğe kaldık derken temizlik bugüne kaldı. Oy dağlar bilmem ya. Daha çağırmıcam kimseyi. Sağ ayağım şiş sol normal şuan
Robotum var ya canım benim ilk çocuğumİyi dinlenmeler
Bu arada temizlik demişken robot süpürge ve dyson sız annemiz kalmasınişi epey kolaylaştırıyorlar
Viledayı da kocalara satınca oldu bu iş
Şuan ihtiyacım olan şey ebegümeciKizlar ben ishal oldum ya bu neydi. Kabızlık ayri zor bu ayri zormuş. Dun aksam baya kotuydum. Yediğinden kaynaklandı dedi eşim. Gunduz iyiydim aksam olunca yine kotu oldum.
Yedigimde ebegumeci kaynanamlar yapmistibende otlu seyleri cok severim actim bir tabak yedim.
Sonunun boyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Hamileyken ilkkez yedim. Normalde böyle birsey yapmıyordu.Şuan ihtiyacım olan şey ebegümeci
Hamilelik çok değişik bi durum ya. 3 kilo bile almadım ama ekstradan yoruluyorum geberiyorum yani basit bi işlemde. Önceden haftanın 5 günü şirkete gidip çalışıp haftasonu da il dışına gider gezerdik. Şimdi bi kapadokyaya gittim 1 hafta uyudum yorgunluktan. E bu akşam misafir ağırladım ayağım şiştiSonunun boyle olacağını hiç tahmin etmemiştim. Hamileyken ilkkez yedim. Normalde böyle birsey yapmıyordu.
Hamilelikte bu isin ortası yok bence
Her iki türlüsü de sürünmek
Gercekten cok degisik sen sen olmaktan çıkıyorsun. Resmen bebiskonun hallerini yasiyor gibisin. Ay bebegimde bu kadar istahsiz olursa yedigi herseyden etkilenirse benim.cok isim var.Hamilelik çok değişik bi durum ya. 3 kilo bile almadım ama ekstradan yoruluyorum geberiyorum yani basit bi işlemde. Önceden haftanın 5 günü şirkete gidip çalışıp haftasonu da il dışına gider gezerdik. Şimdi bi kapadokyaya gittim 1 hafta uyudum yorgunluktan. E bu akşam misafir ağırladım ayağım şiştinoluyoruz abi. Eşime diyorum inşallah çocuk güleryüzlü olur da ben de her anne gibi ama bi gülüşü var herşeye değiyor felan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?